2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

zuzum tşkler güsel yorumların için tatlım çok şekersiniz sizde efem vereliniortak
valla senin şu olumlu yanına bayılıyorum tatlım sıkıntılarımız olmasına rağmen gayet pozitifsin bak ne güsel bu güselliğin tadına varanlardansın sende tebrük ediyorum arkadaşımı 10puan 10 puan 10 puan:hooray:

slm güzel annecikler geçmişi okudum doktordan iyi haberlerle gelmiş herkes çok sevindim...zuzum ben de dondurma çok yiyorum bebeğe iyi gelmez mi hani şekerli iyi gelmez yazmışşsın...demek sancıların başlamış inşaallah kuzun zamanında gelir canım...
demet seni gördümü içim açlıyor.pozitif enerji veriyorsun...:asigim:

hehhhhheeee midene otururummmm koca göbüşümleee çatlarsın animallahhhhdelikafadulden:roflol:

abooooww neler atlatmışsınnnnn kıyamam ben sana ve çitlembiğimeeeeŞeniz
canım yaa hala çalışıyosun ama neyse ki az kalmış hade az yatcaz kalkcaz izne ayrılcannnkaydirigubbakcemile5
o sancılara kasılmalara çok dikkat et tatlım ne kaa çok dururlarsa göbüşte o kaa iyi kuzularımız içinnnnn:asigim:
örgü örcen sen heeeedelikafadulden hadi bakalım şimdiden kolay gelsinnnnnnnŞeniz

Selsincim sende gamzede süper cıkmıssınız vallahi, erkek annelerimizin masallahı var, 41 kere masallah bi de nazar boncuguuuu Yagusuklu delükanlular son derece atletikkkkte anladıgımmm kaydirigubbakcemile3

sen biz kız annelerini begenmiyormusun canummmm :tomato::dilcikar:lülülülülülü

ayyy eşim aradı 4 den sonra getireceklermiş yürüme bandını ben daha süpürmeyi bitiremedimmm tembelim bennnn tembelllllll demetttttttttttttt

hani bana puan haniiiiiiiiiiiiiiiiii

hoşgeldin güzel ecemmmmŞeniz

ya annem yeeeee dondurma bebişe çok yarıyooooooo:jeyyar:

zuzuma bakma sen biz yemeyelimde bütün dondurmalar ona kalsın istiyoooooookaydirigubbakcemile

vermem kiiiiiiii yicem işte hergün 3 deneeeeeeeeeeeeeedelikafadulden:sm_cool::icecream:

teşekkür ederim canım benim o seninnnnn güzel bakışınnnnnnnn

bu sıra kocacımdan başka herkese pozitifimmm bi aşkıma çektiriyorummm nedenseeee

hoşbuldum tatlımzemuszemusacaba o yüzden öle bişey mi dedi zuzum dondurmalar ona kalsın diye..:icecream:ben de 3 tane yerim her gün...pozitifsin tatlım kocişine öyle ol yazık adama ama...

eşim çok merak ediyor kızını ben vazgeçmiştim o ısrarla gidelim dedi böylelikle görecez kuzucuğumu

kızlar eşim dra çok dondurma yiyor diye sordu drumda biz zaten tavsiye ediyoruz çok faydası var dedihihoyyythihoyyyt

demet sende pozitifsin kolların morarıyo serumdan ama gene keyfin yerinde tatlım sanada 10 puan 10 puan 10puan bir kupada sana ve çileğine pozitif ol ciğerimi yekaydirigubbakcemile3cokacimcoook:hooray:

Ben de dikkat etmiyordum. doktorum öyle bir kızdı ki dikkat etmemem mümkün değildi. bir sonraki randevuya gidebilmek için mecburen dikkat ettim. sonra baktım ki ben bu işi yapabiliyorum devam ettim. son ayda da böyle olursa en azından biraz daha az kilo almış olacağım. senin kilon gayet iyi canım. 10 kilo çok değil

zuzucumm geçmiş olsun bitanem
nst de normal sancin çıkmış sanirsam sen hissetmedin o sancıları
kıss 1 kilo büyük bir kayıp ne yapıpı edip geri alman lasımopuyorumnanaktan

Yaw hayretim şaştı benimde noluyo didim ilsucumm ben ne zahmetlerle aldım o kiloları itinayla didimmmm kaydirigubbakcemile3 NST de baya dogum sancısı cıktı cnm ve hissetmedimmm tırıs tırıs oldum zatiiii bi andadelikafadulden

Ne demek gamzecimmm ne düşünüyosam onu soluyorummm, sende güselimmm en güseli boyle yoksa gecmez zaman, bende senü tebrük ediyorum ozamannn 50 ouanla seni geceninnn korosu seciyorummmm vereliniortak

İnsallah ecetubacımmm.... Yemeyinnn uleynnnnn dondurmaları, bırakın onları, para vererimmmm cooookkk para veririmmmm nayırrrrr nolamasssssss, bende cüneyt arkının teyze kızı zuhal arkınnn kaydirigubbakcemile3

Örgü örcem tabi hamarat, zeki, çevik ve ahlaklıyımmmm, en güsel hobimde dondummmmaaaa yemektir, ay bunları solerken üstümde siyah beyaz t-shirt var, tam reklamlarda donduuuumaaa vaaaa mı diyen panda gibiyimmmmm kaydirigubbakcemile3

evet arkadaşım sinirlenince fırlıyor. ama artk çok gelmeyeceğim işe bebişimin odasını hazırlamaya girişeceğim. yatağanı falan alacağız odasını boyayacağız keyifli keyifli hepiniz yaptınız bir ben kaldım

arkadaşlar istanbulda bebek yatağı alabileceğim bir yer bana önerebilir misiniz. ben internetten aldım ama ellerinde kalmadığı için paramı iade edeceklermiş. çok sinirlendim ve bir daha da internetten herhangi bir şey almayacağım

Ben günde 2 yiyodummm yuh dedi doktorum 2 günde 1 ye dedi onun güzel hatrına ben 2 günde 2 ye düşürdümmmm kaydirigubbakcemile3

zuzuuum dikkat et kendine yaw. nerden çıktı bu sancı muhabeti şimdi. tabii yedin dondurmaları kzuzucuk dışarda da tadına bakmak istiyor dimi kaydirigubbakcemile3

eşim çok merak ediyor kızını ben vazgeçmiştim o ısrarla gidelim dedi böylelikle görecez kuzucuğumu

inşallah görürsünüz meleğinizi canımmmmŞeniz

demet sende pozitifsin kolların morarıyo serumdan ama gene keyfin yerinde tatlım sanada 10 puan 10 puan 10puan bir kupada sana ve çileğine pozitif ol ciğerimi yekaydirigubbakcemile3cokacimcoook:hooray:

olleyyyyyyyyy teşekkür ederimmmm artıkın benimde puanlarım ve de bir kupam varrrrrrr yaşasınnnnnnn:lepi::sm_cool:

o zaman biz çok iyi bişey yapıyoruz...hihoyyythihoyyyt

eferim bize :icecream:yemeye devammmmmmm:lepi:

allah seni iyi etsin emiiii öldüm gülmektennn:roflol:
gülerkene bende yuvallanan panda oldummmmsırnaşık şey

ya bende dondurma yiyorum ama günde 3 tane değil maşallahınız var nası yiyosunuz yawww:bbo:

afiyetle yiyoruz gamzecimmmm:icecream:

inanmazsınız belki ama bu kızımdan önce ben tatlı şeyleri hiç sevmeyen biriydim dondurma bile yemezdimm kırk yıl düşünsen ne canım istiyo diye aklımın ucuna ne çikolata ne dondurma nede pasta türü şeyler gelmezdiiii-tatlicadiarzu-

kızım beni resmen tatlı canavarı yaptııııı inşallah doğumdan sonra eski halime dönerimmmmmkaydirigubbakcemile3

şu an aynı böyleyimmmm sankim bacaklarım giderek kayboluyo sırf göbüş kalıyorummm>>>sositososito<<<:roflol:

Ben günde 2 yiyodummm yuh dedi doktorum 2 günde 1 ye dedi onun güzel hatrına ben 2 günde 2 ye düşürdümmmm kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…