- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
Donduuuumaaaa mıııı alamazsınnnnn taaaaammmm mııııııı vermem yirimmm seni de yirim gerekirse :icecream: Bizim bilas sıkıntılarımız var demetimmm ama ufak tefek cok sükürrr... Bu hafta son cuma izne cıkıyorus evde örgü örcessss vereliniortak Cumartesi doktordaydık kilomuz iyi cok sükür ama ben 1 kilo vermisim hasta olmustum ya hani... Hemen kilo almalıyım derdine girdim tabi üzüldüm bian bebekim beslenemicek diye tatlı yiyimmm didim ama doktorum tatlı yersen sekerini yükseltir bebeginin gelişimini engelleyebilirsin dedi, az kilolu olsun ama akcigerleri gelişsin yeterki dedi...opuyorumnanaktan Soracıııma NST ye baglandım ve dogum sancım cıktı braxton hicks degil maselef, bunun üzerine nidilat diye bi hap verdi onu içiyorum, 20 hazirandan once gelmeye kalkarsa kısım içeride tutucaklar sanırım ama 20 hazirandan sora ellemicekler kendi ne zaman isterse o zaman gelcek alkisalkisalkis Bi cırpıda anlattım valla... Bende durumlar boyle herseye ragmen, yorgunluguma bilmem neye acaip keyifli ve huzurluyum cok sükürrrrrrr zemuszemus
İiyim sekerimmm anlattım bak uzun uzunnnn, görüşemiyorusss selsinimmm ya ben bi izne cıkıyımda cuma günü, internetimi baglatcam haftaya sora gircem insallah görüşeris bol bol çağın napıyo bakiiimm anasının kuzusuuuuuu :sm_cool:
Selsincim sende gamzede süper cıkmıssınız vallahi, erkek annelerimizin masallahı var, 41 kere masallah bi de nazar boncuguuuuYagusuklu delükanlular son derece atletikkkkte anladıgımmm kaydirigubbakcemile3
zuzum tşkler güsel yorumların için tatlım çok şekersiniz sizde efem vereliniortak
valla senin şu olumlu yanına bayılıyorum tatlım sıkıntılarımız olmasına rağmen gayet pozitifsin bak ne güsel bu güselliğin tadına varanlardansın sende tebrük ediyorum arkadaşımı 10puan 10 puan 10 puan:hooray:
slm güzel annecikler geçmişi okudum doktordan iyi haberlerle gelmiş herkes çok sevindim...zuzum ben de dondurma çok yiyorum bebeğe iyi gelmez mi hani şekerli iyi gelmez yazmışşsın...demek sancıların başlamış inşaallah kuzun zamanında gelir canım...
demet seni gördümü içim açlıyor.pozitif enerji veriyorsun...:asigim:
hoşbuldum tatlımzemuszemusacaba o yüzden öle bişey mi dedi zuzum dondurmalar ona kalsın diye..:icecream:ben de 3 tane yerim her gün...pozitifsin tatlım kocişine öyle ol yazık adama ama...hani bana puan haniiiiiiiiiiiiiiiiii
hoşgeldin güzel ecemmmmŞeniz
ya annem yeeeee dondurma bebişe çok yarıyooooooo:jeyyar:
zuzuma bakma sen biz yemeyelimde bütün dondurmalar ona kalsın istiyoooooookaydirigubbakcemile
vermem kiiiiiiii yicem işte hergün 3 deneeeeeeeeeeeeeedelikafadulden:sm_cool::icecream:
teşekkür ederim canım benim o seninnnnn güzel bakışınnnnnnnn
bu sıra kocacımdan başka herkese pozitifimmm bi aşkıma çektiriyorummm nedenseeee
ayy canımm inşallah gösterir o güz yüzünüüüüopuyorumnanaktan
bizim doktorumuzun zaten var 4 boyutlusu ama incelemeleri diğerinde yapıyor ölçümleri bitince 4 boyutluyla bakıyor ama her defasında saklıyor yüzünü benim inatçı çileğimmmmmkaydirigubbakcemile3
en son seferde kordonunu tutmuştu yüzüneeee-tatlicadiarzu-
cadı kızım benimmmopuyorumnanaktan
o zaman biz çok iyi bişey yapıyoruz...hihoyyythihoyyytkızlar eşim dra çok dondurma yiyor diye sordu drumda biz zaten tavsiye ediyoruz çok faydası var dedihihoyyythihoyyyt
teşekkür ederim canım
ben şimdilik 10 kilo aldım ama dikkat etseydim eminimki daha az alırdım çünkü ben çok fazla abur cubur tüketiyorum ağır yemekler yiyorum şöleeeee yemeğin sularına ekmeği bile banıyorum yani
ha bide gece kalkıp meyve suyu ve çikolatalı bişiler muhakkak yiyorum
hiçte sağlıklı beslenmiyorum bence ama napayım kendime halim olammıyorum
sen negüzel dikkat ediyomuşun kendine
zuzucumm geçmiş olsun bitanem
nst de normal sancin çıkmış sanirsam sen hissetmedin o sancıları
kıss 1 kilo büyük bir kayıp ne yapıpı edip geri alman lasımopuyorumnanaktan
zuzum tşkler güsel yorumların için tatlım çok şekersiniz sizde efem vereliniortak
valla senin şu olumlu yanına bayılıyorum tatlım sıkıntılarımız olmasına rağmen gayet pozitifsin bak ne güsel bu güselliğin tadına varanlardansın sende tebrük ediyorum arkadaşımı 10puan 10 puan 10 puan:hooray:
slm güzel annecikler geçmişi okudum doktordan iyi haberlerle gelmiş herkes çok sevindim...zuzum ben de dondurma çok yiyorum bebeğe iyi gelmez mi hani şekerli iyi gelmez yazmışşsın...demek sancıların başlamış inşaallah kuzun zamanında gelir canım...
demet seni gördümü içim açlıyor.pozitif enerji veriyorsun...:asigim:
hehhhhheeee midene otururummmm koca göbüşümleee çatlarsın animallahhhhdelikafadulden:roflol:
abooooww neler atlatmışsınnnnn kıyamam ben sana ve çitlembiğimeeeeŞeniz
canım yaa hala çalışıyosun ama neyse ki az kalmış hade az yatcaz kalkcaz izne ayrılcannnkaydirigubbakcemile5
o sancılara kasılmalara çok dikkat et tatlım ne kaa çok dururlarsa göbüşte o kaa iyi kuzularımız içinnnnn:asigim:
örgü örcen sen heeeedelikafadulden hadi bakalım şimdiden kolay gelsinnnnnnnŞeniz
sen biz kız annelerini begenmiyormusun canummmm :tomato::dilcikar:lülülülülülü
ayyy eşim aradı 4 den sonra getireceklermiş yürüme bandını ben daha süpürmeyi bitiremedimmm tembelim bennnn tembelllllll demetttttttttttttt
swetcim hoşgeldinnn seninlede görüşemedik uzun zamandırrr iyisiniz inşallahhhhŞeniz
bayılmaktan falan hiç korkma tatlım zaten öyle bi katakulleye getiriyor ki amaliyathanedekiler herbiri ayrı bişi soruyorlar bi yandanda serumlar takılıyor tüm işlemler ilaçlar onlara cvp vermeye çalışırken anlamıyorsun nasıl uyuduğunuuudelikafadulden
hayırlı doğumlar nasib etsin rabbim hepimizeeeeee:Saruboceq:
aaaaa olsun canım yinede harika geçmiş valla o denizin hışırtısını duymak ve kokusunu ciğerlerine çekmek bile yetmiştirrrrrrrrrropuyorumnanaktan
sanırım azcıkta psikolojik çıkıyor senin şekerin amatistcimmCADIARZU
stres yapıyorsun işle ilgili falan lütfen kendini olura olmaza üzme hele şu son ayımızda çok dikkat etmemiz gerek canımmmkaydirigubbakcemile
ya bende dondurma yiyorum ama günde 3 tane değil maşallahınız var nası yiyosunuz yawww:bbo:
eşim çok merak ediyor kızını ben vazgeçmiştim o ısrarla gidelim dedi böylelikle görecez kuzucuğumu
demet sende pozitifsin kolların morarıyo serumdan ama gene keyfin yerinde tatlım sanada 10 puan 10 puan 10puan bir kupada sana ve çileğine pozitif ol ciğerimi yekaydirigubbakcemile3cokacimcoook:hooray:
o zaman biz çok iyi bişey yapıyoruz...hihoyyythihoyyyt
Yaw hayretim şaştı benimde noluyo didim ilsucumm ben ne zahmetlerle aldım o kiloları itinayla didimmmm kaydirigubbakcemile3 NST de baya dogum sancısı cıktı cnm ve hissetmedimmm tırıs tırıs oldum zatiiii bi andadelikafadulden
Ne demek gamzecimmm ne düşünüyosam onu soluyorummm, sende güselimmm en güseli boyle yoksa gecmez zaman, bende senü tebrük ediyorum ozamannn 50 ouanla seni geceninnn korosu seciyorummmm vereliniortak
İnsallah ecetubacımmm.... Yemeyinnn uleynnnnn dondurmaları, bırakın onları, para vererimmmm cooookkk para veririmmmm nayırrrrr nolamasssssss, bende cüneyt arkının teyze kızı zuhal arkınnn kaydirigubbakcemile3
Örgü örcem tabi hamarat, zeki, çevik ve ahlaklıyımmmm, en güsel hobimde dondummmmaaaa yemektir, ay bunları solerken üstümde siyah beyaz t-shirt var, tam reklamlarda donduuuumaaa vaaaa mı diyen panda gibiyimmmmm kaydirigubbakcemile3
ya bende dondurma yiyorum ama günde 3 tane değil maşallahınız var nası yiyosunuz yawww:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?