İnsallah ecetubacımmm.... Yemeyinnn uleynnnnn dondurmaları, bırakın onları, para vererimmmm cooookkk para veririmmmm nayırrrrr nolamasssssss, bende cüneyt arkının teyze kızı zuhal arkınnn kaydirigubbakcemile3
yicem işte yicem bananem:icecream:
evet canikom efferin bize yemeye tam gaz devam:dance:eferim bize :icecream:yemeye devammmmmmm:lepi:
evet arkadaşım sinirlenince fırlıyor. ama artk çok gelmeyeceğim işe bebişimin odasını hazırlamaya girişeceğim. yatağanı falan alacağız odasını boyayacağız keyifli keyifli hepiniz yaptınız bir ben kaldım
kızlar ben çıkıyorum aslında hiç çıkasım yok ama eşim geldi alışverişe gideceğiz...sizleri çok seviyorum ve hepinizi kocaman öpüyorum kızımla berabera.s.
ecemmm kendine dikkat etçok yorulma iyi alışverişler tatlımmm bende seni kocamann öptümmmmmmmmmŞeniz kızını ayrıca mmmmmmmmŞeniz öpmeye kyamadığım için kokladımmmmmmm:asigim:
zuzuuum dikkat et kendine yaw. nerden çıktı bu sancı muhabeti şimdi. tabii yedin dondurmaları kzuzucuk dışarda da tadına bakmak istiyor dimi kaydirigubbakcemile3
inşallah görürsünüz meleğinizi canımmmmŞeniz
olleyyyyyyyyy teşekkür ederimmmm artıkın benimde puanlarım ve de bir kupam varrrrrrr yaşasınnnnnnn:lepi::sm_cool:
eferim bize :icecream:yemeye devammmmmmm:lepi:
allah seni iyi etsin emiiii öldüm gülmektennn:roflol:
gülerkene bende yuvallanan panda oldummmmsırnaşık şey
afiyetle yiyoruz gamzecimmmm:icecream:
inanmazsınız belki ama bu kızımdan önce ben tatlı şeyleri hiç sevmeyen biriydim dondurma bile yemezdimm kırk yıl düşünsen ne canım istiyo diye aklımın ucuna ne çikolata ne dondurma nede pasta türü şeyler gelmezdiiii-tatlicadiarzu-
kızım beni resmen tatlı canavarı yaptııııı inşallah doğumdan sonra eski halime dönerimmmmmkaydirigubbakcemile3
şu an aynı böyleyimmmm sankim bacaklarım giderek kayboluyo sırf göbüş kalıyorummm>>>sositososito<<<:roflol:
kızlar bi uyku bastırdı elim kolum kalkmıyo yatmak için uzandım uyuyamadım nasıl iş anlamadım yahuu:bbo:
Ne biliim amatistcimm bende sasırdım NST de o dağ gibi cıkıntıyı gorunce ama hissetmedim cnm yanmadı, ilk bagladıklarında bebek hareketsizdi uyuyodu, sora cikolata yedim, bilas karnımı salladılar bebek hareket edince cıktı bu sancı da... Hayırlısı ossun cnm ya bonibon gibi hap içiyorum napiim kaydirigubbakcemile3 Yirimmmm yirimmm ben light dndurmada süper oluyo mado nunnn amatistimmm şekeri de düşükkk şiddetle tavsiye ederimmmm sositososito Senin durumun nasıl? Nası gidiyo şekr durumu ve topaçççç tabiki deopuyorumnanaktan
Ben panda oluyorum sen gülüyomusun demetttt aferimmm gül bakemmmm kaydirigubbakcemile3 Bakalım ben seni kvalarkende bu kadar gülebilcen miiiii, cekilinnnn uleynnnnnn yoldannnn naniknanik
yakalayamas kiiiiiiiiiiiiiiiii
çok iğrencim bugünnnnnn:roflol:
MERHABA ANNİŞLER :teytey:HERKES İYİDİR UMARIM GERÇİ OKUMAYA ÇALIŞIYORUM YARAMAZ Bİ ŞEY YOK ÇOK ŞÜKÜR KİMSEDE .ŞİMDİ HABER ALDIM ŞARK GÖREVİMİZ BİTTİ ALLAHIN İZNİYLE TEKİRDAĞA GELİYORUM:a015:HAZİRAN 15 BEN BURDAN KAÇAR İNŞ. ARTIK TEKİRDAĞDA KENDİME HASTANE ARAMA GEREKİYO BİLGİSİ OLAN VARMI
herkese merhabaa..geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır..ben ne zmanır sizi takip edemiyorum girdiğim de de geçmişi okumaya gayret ediyorum ama bugün öyle yapmıycam bitmez çünkü biliyorum...perşembe günü doktora gittim meğerse kasılmalarım başlamış ama ben anlamamışım muayene esnasında doktor kasılmaların 5 dakikada bir geldiğini görünce beni apar topar hastaneye gönderdi hemen ciğer geliştirici vurdular bir gece kaldım şimdi kasılmalarım için ilaç kullanıyorum.. ve hiç kalkmada yatıyorum size anlatmak istdim çünkü bu kasılmayı deneyimi olmayan anlayamaz..karnımızda hissettiğimiz o sertlik var ya o kasılma imiş ben hep şişkinlik olduğunu zannediyordum onları takip etmek gerekiyormuş 10 dk da bir olursa hastaneye gitmek gerekiyo..sakın atlamayın kızlar ben çok şanslımışım ki doktorumun yanundayken oldu..üstelik servikal uzunluğumda 13 mm olmuş artık heran bekliyoruz bebeişlerimizi bende 1 hafta daha geçse diye dua ediyorum sizde dualarınız da beni de unutmayın olurmu
kuzeydeniz canım bende epidural normal istiyordum ama hastane kendi çalıştığım yer olunca ameliyathane ekibi olsun doktor olsun hepsini tanıyorum gelip gidip bakmaları beklemeleri biraz sabırda gerektiriyor birde utanma duygusu olacak bende herkes tanıdık.oyüzden epidural sezeryan olucam büyük ihtimalle.
hoşbulduk canımcım.çağın berada iyi.kontrole gittik.2470 gr olmuş kuzum tam tamına 47 cm olmuş.1 temmuzda alıcak doktor bir aksilik olmazsa.fotolarımıda koymuştum son halimi önceki sayfalarda.dün akşam çok sancım vardı hastalanıcakmış gibi korktum biraz
ayy canımm inşallah gösterir o güz yüzünüüüüopuyorumnanaktan
bizim doktorumuzun zaten var 4 boyutlusu ama incelemeleri diğerinde yapıyor ölçümleri bitince 4 boyutluyla bakıyor ama her defasında saklıyor yüzünü benim inatçı çileğimmmmmkaydirigubbakcemile3
en son seferde kordonunu tutmuştu yüzüneeee-tatlicadiarzu-
cadı kızım benimmmopuyorumnanaktan
herkese merhabaa..geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır..ben ne zmanır sizi takip edemiyorum girdiğim de de geçmişi okumaya gayret ediyorum ama bugün öyle yapmıycam bitmez çünkü biliyorum...perşembe günü doktora gittim meğerse kasılmalarım başlamış ama ben anlamamışım muayene esnasında doktor kasılmaların 5 dakikada bir geldiğini görünce beni apar topar hastaneye gönderdi hemen ciğer geliştirici vurdular bir gece kaldım şimdi kasılmalarım için ilaç kullanıyorum.. ve hiç kalkmada yatıyorum size anlatmak istdim çünkü bu kasılmayı deneyimi olmayan anlayamaz..karnımızda hissettiğimiz o sertlik var ya o kasılma imiş ben hep şişkinlik olduğunu zannediyordum onları takip etmek gerekiyormuş 10 dk da bir olursa hastaneye gitmek gerekiyo..sakın atlamayın kızlar ben çok şanslımışım ki doktorumun yanundayken oldu..üstelik servikal uzunluğumda 13 mm olmuş artık heran bekliyoruz bebeişlerimizi bende 1 hafta daha geçse diye dua ediyorum sizde dualarınız da beni de unutmayın olurmu
İlsu ben göremedim ya bebişin nasıl, doktor randevun nası geçti?
İzin olayını naptın bi de raporunu actırdın mı?
Valla demet sen istanbulda olcaktınnn ben koşa koşa gelip mıncıklıcaktım seni dua et uzaktasınnnnnn lülülülülülü-tatlicadiarzu-
Ne güsel cnm bize daha cok yaklasıyosunn... Hepimiz cok iyiyis senin bebişinnn nasl bakiim... Emin ol tekirdag da da cok güsel hastaneler vardır... Forumda bazı paylaşımlar oluyo, arama kısmından aratsana tekirdag hastane diye Şeniz
Meraba cnm aynı sey bende de cıktı iste bende pek anlamadım halbuki ama... Oysaki o kadar siddetli biseyi hissetmem gerekirdi, muhtemelen bebek hareketi ile karıstı, bende ciger gelistirici igne oldum cnmm. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin güzel bebişlerini cnm hic stres yapma hayırlısı olsun 3 ünüz içinde, dualarımız seninle :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?