2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kızlar ben çıkıyorum aslında hiç çıkasım yok ama eşim geldi alışverişe gideceğiz...sizleri çok seviyorum ve hepinizi kocaman öpüyorum kızımla berabera.s.

sende keyifle kurar hazırlarsın canımmm sonrada resimlerini teyzelerine gösterirsinnnnŞeniz

zuzuuum dikkat et kendine yaw. nerden çıktı bu sancı muhabeti şimdi. tabii yedin dondurmaları kzuzucuk dışarda da tadına bakmak istiyor dimi kaydirigubbakcemile3

Ne biliim amatistcimm bende sasırdım NST de o dağ gibi cıkıntıyı gorunce ama hissetmedim cnm yanmadı, ilk bagladıklarında bebek hareketsizdi uyuyodu, sora cikolata yedim, bilas karnımı salladılar bebek hareket edince cıktı bu sancı da... Hayırlısı ossun cnm ya bonibon gibi hap içiyorum napiim kaydirigubbakcemile3 Yirimmmm yirimmm ben light dndurmada süper oluyo mado nunnn amatistimmm şekeri de düşükkk şiddetle tavsiye ederimmmm sositososito Senin durumun nasıl? Nası gidiyo şekr durumu ve topaçççç tabiki deopuyorumnanaktan

Ben panda oluyorum sen gülüyomusun demetttt aferimmm gül bakemmmm kaydirigubbakcemile3 Bakalım ben seni kvalarkende bu kadar gülebilcen miiiii, cekilinnnn uleynnnnnn yoldannnn naniknanik

yakalayamas kiiiiiiiiiiiiiiiii

çok iğrencim bugünnnnnn:roflol:

MERHABA ANNİŞLER :teytey:HERKES İYİDİR UMARIM GERÇİ OKUMAYA ÇALIŞIYORUM YARAMAZ Bİ ŞEY YOK ÇOK ŞÜKÜR KİMSEDE .ŞİMDİ HABER ALDIM ŞARK GÖREVİMİZ BİTTİ ALLAHIN İZNİYLE TEKİRDAĞA GELİYORUM:a015:HAZİRAN 15 BEN BURDAN KAÇAR İNŞ. ARTIK TEKİRDAĞDA KENDİME HASTANE ARAMA GEREKİYO BİLGİSİ OLAN VARMI

herkese merhabaa..geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır..ben ne zmanır sizi takip edemiyorum girdiğim de de geçmişi okumaya gayret ediyorum ama bugün öyle yapmıycam bitmez çünkü biliyorum...perşembe günü doktora gittim meğerse kasılmalarım başlamış ama ben anlamamışım muayene esnasında doktor kasılmaların 5 dakikada bir geldiğini görünce beni apar topar hastaneye gönderdi hemen ciğer geliştirici vurdular bir gece kaldım şimdi kasılmalarım için ilaç kullanıyorum.. ve hiç kalkmada yatıyorum size anlatmak istdim çünkü bu kasılmayı deneyimi olmayan anlayamaz..karnımızda hissettiğimiz o sertlik var ya o kasılma imiş ben hep şişkinlik olduğunu zannediyordum onları takip etmek gerekiyormuş 10 dk da bir olursa hastaneye gitmek gerekiyo..sakın atlamayın kızlar ben çok şanslımışım ki doktorumun yanundayken oldu..üstelik servikal uzunluğumda 13 mm olmuş artık heran bekliyoruz bebeişlerimizi bende 1 hafta daha geçse diye dua ediyorum sizde dualarınız da beni de unutmayın olurmu

yakalayamas kiiiiiiiiiiiiiiiii

çok iğrencim bugünnnnnn:roflol:

Valla demet sen istanbulda olcaktınnn ben koşa koşa gelip mıncıklıcaktım seni dua et uzaktasınnnnnn lülülülülülü-tatlicadiarzu-

Ne güsel cnm bize daha cok yaklasıyosunn... Hepimiz cok iyiyis senin bebişinnn nasl bakiim... Emin ol tekirdag da da cok güsel hastaneler vardır... Forumda bazı paylaşımlar oluyo, arama kısmından aratsana tekirdag hastane diye Şeniz

Meraba cnm aynı sey bende de cıktı iste bende pek anlamadım halbuki ama... Oysaki o kadar siddetli biseyi hissetmem gerekirdi, muhtemelen bebek hareketi ile karıstı, bende ciger gelistirici igne oldum cnmm. Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsin güzel bebişlerini cnm hic stres yapma hayırlısı olsun 3 ünüz içinde, dualarımız seninle :Saruboceq:

Olsun canım sezeryanda olsan uyanık olacaksın ya bebeğinin ilk anlarını göreceksin inşallah.

Maşallah canım kuzucuğuna kocaman olmuşşTam bir ayın kalmış geri sayım başladııııı.AAA göbüşünüde yeni gördüm onada kocaman bir maşallah.

Benim oğluşumda çok inatçı her defasında dr.la inatlaşıyor ve göstermiyor yüzünü.Hatta dr.kızlar göstermez genelde ama seninki de inat yaptı dedi.Son gittiğimde benimkide kordonunu ağzına almıştı.

Canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine.İnşallah biraz daha bekler canım bebişin.

zuzum sende de oldu demek ben okumadığım için kaçırmışım sana kaç doz yaptılar ciğer geliştirici iğneyi hafta ya göre ilaç veriyorlar sanırrım..servikal uzunluğun kaç çıktı senin

Ne güsel cnm bize daha cok yaklasıyosunn... Hepimiz cok iyiyis senin bebişinnn nasl bakiim... Emin ol tekirdag da da cok güsel hastaneler vardır... Forumda bazı paylaşımlar oluyo, arama kısmından aratsana tekirdag hastane diye Şeniz

TEŞKLER:1hug: .ŞİMDİ KONU AÇTIM BAKALIM HABER ÇIKACAK MI . MAYISI ZOR GEÇİRDİM ŞİMDİ 14 GÜN GEÇERMİ YAAA:çok üzgünüm:BEBİŞİM İYİİİ ÇARŞAMBA SONKEZ DOKTORUMUZA GİDİP VEDALAŞICAZ ARTIKIN alkisalkisalkis

İlsu ben göremedim ya bebişin nasıl, doktor randevun nası geçti?

İzin olayını naptın bi de raporunu actırdın mı?

tatlım 2080 gr-44 cm olmuş kuzucuk herşey iyi şuanlık ..
terste dönmüş kafası aşağıdaydı.
2 hafta daha calışmak istiyorum dedim calışabilirlilik raporu verdi .34 hafta tekrar muayeneye gidicem birde izne ayrılış için tekrar rapor yazcakmış .bizden bukadar zuhalcım:)))

Canım benim geçmiş olsun dikkat et kendine.İnşallah biraz daha bekler canım bebişin.[/QUOTE]

teşekür ederim canım buraya çok özet halinde yazdım ama çok korktuk eşimde bende daha çantam bile hazır değildi eve gelir gelmez annem ilk onu halletti :)) umarım beklerler ikiz oldukları için rahmim daha fazla büyüyemiyeceği için böyle olmuş daha 1900 gr lar 2300 leri görürsek içimiz daha rahat edecek

geçmiş olsun tatlım inşallah sağlıklı bi şekilde alacaksın bebişlerini kucağınaa:Saruboceq:

papelant ikiz gebeliklerde çokca görünüyor tatlım içini ferah tut .belli olmas belki de zamanında doğar kuzucukların

ayy canım inşallah kuzuların biraz daha sabrederler de iyice büyürlerrrrr:Saruboceq:
çok dikkat et kendine ve wc dışında kalkmamaya çalış dualarım seninle canımŞeniz

gelemes kiiiiiiiiiiiiiizemuszemus

zuzumm beni yakalayamasssssssssnaniknanik

kızz sefiyom seniiiiii iyiki varsın tatlım benimmmmŞeniz

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr bu arada kızımdan önce pişik kremini ben kullandımmmm-tatlicadiarzu-
göğüslerimin altı ne yaptıysam olmadı pişti en sonundaaasenağlama
nasıl acıyolar yanıyolar bi bilsenizzzz
sabamedin pişik kreminden sürdümm kızımdan gizlikaydirigubbakcemile3
rahatlattı vallaaaaa
ben yeni südyen almadım hala öncekilerini kullanıyorum e ondan da taşıyolar haliyle ve alt taraflar o yüzden piştiiimafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…