2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

hoşgeldin canım nerelerdesin sen bakiimmmmm özledikkkk
ne vedası neler oluyorrrr anlat nasılsınız

demet ya benim kızında çok güzel kokuooo bakım seti acep onlarla banyo etsem mi diye düşündüm geçen gün kaydirigubbakcemile3

demetçim göğüs altlarım benimde pişik oluyo helede sütyenim iz yapıyo ve çok kaşınıyo deli ediyo sıcaklarda terleyince oluyo bende bol bol ıslatıyorum kendimi biraz ter olsunn hemen duşaa giriyorum pudralıyorum pudrada iyi geliyoo bende kızımın pudrasını kullanıyorummkaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım nerelerdesin sen bakiimmmmm özledikkkk
ne vedası neler oluyorrrr anlat nasılsınız
CNM VEDAYI DOĞU GÖREVİNE YAPIYORUUM VEEE ALLAHIN İZNİYLE TEKİRDAĞA TAŞINIYORUZZ .TABİ BEN BÖYLE KOCAAMAN Bİ KARINLA NASIL YAPCAM BİLEMİYORUM ÜSTELİK MERKEZMİ İLÇEMİ BELLİ DEĞİL 15 HAZİRAN GİBİ ARTIK YERLEŞİ,K HAYATA GEÇİCEZZ ÇOK KARMAŞIĞIM AĞLAYIMMI GÜLEYİMMİİ BİLEMEDİM . KAPLUMBAĞALIK BİTECEK İNŞ.:çok üzgünüm:

dilara , ilsu demet çok teşekkür ederim kızlar inşallah hepimizin duaları kabul olur çok az kaldı ama artık bundan sonrası en heyecanlı kısmı olacak sanırım her an bişey olucak mı dşye beklemek insanı baya geriyor.. ama ben pozitif düşünmeye çalışıyorum. ikizlerin erken geleceğini bildiğim için hazırlıklı sayılırım ama şu küvez olayını hiç istemşyorum inşallah olmıycak sıkıcam kendimiyasakkelime

kızlar ben penye sütyen kullanıyorum pişik olmadı allaha şükür..
ama karnımın altının çatlakları kuzey anadolu fay hattından beter

PAPETLAND GEÇMİŞ OLSUN . BU KADAR BEKLEMİŞLER HAYIRLISIYLA BİRAZ DAHA DURURLAR HEM ARTIK HAFTADA 250 GRAM VE FAZLASINI ALIYOLAR EN KISA ZAMANDA 2 KİLOLARIDA GEÇERSİNİZ

zuzum sende de oldu demek ben okumadığım için kaçırmışım sana kaç doz yaptılar ciğer geliştirici iğneyi hafta ya göre ilaç veriyorlar sanırrım..servikal uzunluğun kaç çıktı senin

Bana 1mg. lık 2 şer doz verdiler cnm, yane 2 gün üstüste toplam 2 mg. igne oldum ama o zaman haftam 32+3 tü tabe... Simdi de dogum sancım cıktı, nidilat diye bi ilac kullanıyorum tansiyonmus ama yan etkisinden faydalanıyomus doktorlar rahmim gevşesin diyeymis, günde 4 kere içiyorum. Benim bebegim henüz dogum kanalında diil ta anlamıyla yane girmiş ama yerleşmemiş, servikal uzunluga bakmadı doktor, 20 hazirandan once gelirse her türlü içeride tutucas dediii...

Masallah ilsucum ya boyu süper kilosu da 2 yi geçmişş, hey masallahhh dalyan kuzusu dalyannn allahım nazarlardan korusun kızçeni, yirim ben onun kafasını kaydirigubbakcemile3 2 hafta sora 12 sinde sende özgürsün yane süper cnm cok sevindimmmm Şeniz

canım hayırlı olsun inş sorunsuzda taşınırsınız

ay çok garip bende de oluyor ama anlamıyorum ki kaç dakikada bir falan. dikkat et canım kendine

narrcım hayırlısı olsun tatlım dert etme hepsi olup biter yavaş yavaş kendini yormadan yapmaya gayret edicenn hakkınızda hayırlısı olsunn canım:1hug:

Ben geldimmm. Valla izne ayrıldım evde çalışıyorum. Sabah evde temizlik vardı. Ben de boş durmadım kızımın odasını yaval yavaş yerleştirmeye başladım. Hastane çantamı hazırladım. Bu arada geçmişi okuyamadım. Zuzuum sana ne oldu böyle? Okuyunca şaşırdım. Kız topaç gibi yaptın çocuğu nazar değdi sana. Allah zamanında gelmesini nasip etsin.

demet ya benim kızında çok güzel kokuooo bakım seti acep onlarla banyo etsem mi diye düşündüm geçen gün kaydirigubbakcemile3

valla aynen canım deterjanı bile çok güzel kokuyooookaydirigubbakcemile3

diloşum hergün bazen günde 2 kere duştayım hatta oturuyorum suyun altındaaakaydirigubbakcemile3
aslında pudralasam doğru söylüyosunnnnbenneyaptımki
ben pudra almadım kızıma du alayım bari sabamedin yok pudrası nivea yı alayım önce annesi bi denesin bakalım ama demi-tatlicadiarzu-

ay canım Allah yardımcın olsun kendini çok yorma sizin için hayırlısı neresiyse o olsunn ama sevindim daha bu tarafa gelmenize annecine yaklaşıyorsun ne güzellllkaydirigubbakcemile5

kızlar ben penye sütyen kullanıyorum pişik olmadı allaha şükür..
ama karnımın altının çatlakları kuzey anadolu fay hattından beter

aman nurcum olmasın nasıl yanıyor sıcakta anlatamammmmafoldumben
çatlaklar için yapacak bişey yok maalesefffffisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…