Ne güsel cnm bize daha cok yaklasıyosunn... Hepimiz cok iyiyis senin bebişinnn nasl bakiim... Emin ol tekirdag da da cok güsel hastaneler vardır... Forumda bazı paylaşımlar oluyo, arama kısmından aratsana tekirdag hastane diye Şeniz
TEŞKLER:1hug: .ŞİMDİ KONU AÇTIM BAKALIM HABER ÇIKACAK MI . MAYISI ZOR GEÇİRDİM ŞİMDİ 14 GÜN GEÇERMİ YAAA:çok üzgünüm:BEBİŞİM İYİİİ ÇARŞAMBA SONKEZ DOKTORUMUZA GİDİP VEDALAŞICAZ ARTIKIN alkisalkisalkis
CNM VEDAYI DOĞU GÖREVİNE YAPIYORUUM VEEE ALLAHIN İZNİYLE TEKİRDAĞA TAŞINIYORUZZ .TABİ BEN BÖYLE KOCAAMAN Bİ KARINLA NASIL YAPCAM BİLEMİYORUM ÜSTELİK MERKEZMİ İLÇEMİ BELLİ DEĞİL 15 HAZİRAN GİBİ ARTIK YERLEŞİ,K HAYATA GEÇİCEZZ ÇOK KARMAŞIĞIM AĞLAYIMMI GÜLEYİMMİİ BİLEMEDİM . KAPLUMBAĞALIK BİTECEK İNŞ.:çok üzgünüm:hoşgeldin canım nerelerdesin sen bakiimmmmm özledikkkk
ne vedası neler oluyorrrr anlat nasılsınız
zuzum sende de oldu demek ben okumadığım için kaçırmışım sana kaç doz yaptılar ciğer geliştirici iğneyi hafta ya göre ilaç veriyorlar sanırrım..servikal uzunluğun kaç çıktı senin
tatlım 2080 gr-44 cm olmuş kuzucuk herşey iyi şuanlık ..
terste dönmüş kafası aşağıdaydı.
2 hafta daha calışmak istiyorum dedim calışabilirlilik raporu verdi .34 hafta tekrar muayeneye gidicem birde izne ayrılış için tekrar rapor yazcakmış .bizden bukadar zuhalcım:)))
CNM VEDAYI DOĞU GÖREVİNE YAPIYORUUM VEEE ALLAHIN İZNİYLE TEKİRDAĞA TAŞINIYORUZZ .TABİ BEN BÖYLE KOCAAMAN Bİ KARINLA NASIL YAPCAM BİLEMİYORUM ÜSTELİK MERKEZMİ İLÇEMİ BELLİ DEĞİL 15 HAZİRAN GİBİ ARTIK YERLEŞİ,K HAYATA GEÇİCEZZ ÇOK KARMAŞIĞIM AĞLAYIMMI GÜLEYİMMİİ BİLEMEDİM . KAPLUMBAĞALIK BİTECEK İNŞ.:çok üzgünüm:
sırnaşık şeyÇOK GÜLDÜM BEN BUNAA .BENİM DAHA ÇATYALAYACAK YERİM KALMADIKİ sırnaşık şeykızlar ben penye sütyen kullanıyorum pişik olmadı allaha şükür..
ama karnımın altının çatlakları kuzey anadolu fay hattından beter
:1hug:TEŞKELR YENİ Bİ İL YENİ EV VE YENİ BEBİŞ :çok üzgünüm:canım hayırlı olsun inş sorunsuzda taşınırsınız
herkese merhabaa..geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır..ben ne zmanır sizi takip edemiyorum girdiğim de de geçmişi okumaya gayret ediyorum ama bugün öyle yapmıycam bitmez çünkü biliyorum...perşembe günü doktora gittim meğerse kasılmalarım başlamış ama ben anlamamışım muayene esnasında doktor kasılmaların 5 dakikada bir geldiğini görünce beni apar topar hastaneye gönderdi hemen ciğer geliştirici vurdular bir gece kaldım şimdi kasılmalarım için ilaç kullanıyorum.. ve hiç kalkmada yatıyorum size anlatmak istdim çünkü bu kasılmayı deneyimi olmayan anlayamaz..karnımızda hissettiğimiz o sertlik var ya o kasılma imiş ben hep şişkinlik olduğunu zannediyordum onları takip etmek gerekiyormuş 10 dk da bir olursa hastaneye gitmek gerekiyo..sakın atlamayın kızlar ben çok şanslımışım ki doktorumun yanundayken oldu..üstelik servikal uzunluğumda 13 mm olmuş artık heran bekliyoruz bebeişlerimizi bende 1 hafta daha geçse diye dua ediyorum sizde dualarınız da beni de unutmayın olurmu
demet ya benim kızında çok güzel kokuooo bakım seti acep onlarla banyo etsem mi diye düşündüm geçen gün kaydirigubbakcemile3
demetçim göğüs altlarım benimde pişik oluyo helede sütyenim iz yapıyo ve çok kaşınıyo deli ediyo sıcaklarda terleyince oluyo bende bol bol ıslatıyorum kendimi biraz ter olsunn hemen duşaa giriyorum pudralıyorum pudrada iyi geliyoo bende kızımın pudrasını kullanıyorummkaydirigubbakcemile3
CNM VEDAYI DOĞU GÖREVİNE YAPIYORUUM VEEE ALLAHIN İZNİYLE TEKİRDAĞA TAŞINIYORUZZ .TABİ BEN BÖYLE KOCAAMAN Bİ KARINLA NASIL YAPCAM BİLEMİYORUM ÜSTELİK MERKEZMİ İLÇEMİ BELLİ DEĞİL 15 HAZİRAN GİBİ ARTIK YERLEŞİ,K HAYATA GEÇİCEZZ ÇOK KARMAŞIĞIM AĞLAYIMMI GÜLEYİMMİİ BİLEMEDİM . KAPLUMBAĞALIK BİTECEK İNŞ.:çok üzgünüm:
kızlar ben penye sütyen kullanıyorum pişik olmadı allaha şükür..
ama karnımın altının çatlakları kuzey anadolu fay hattından beter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?