2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kızlar ben penye sütyen kullanıyorum pişik olmadı allaha şükür..
ama karnımın altının çatlakları kuzey anadolu fay hattından beter

kaydirigubbakcemile5

kızlarr benim göbeğimde çatlak yoktu dün akşam fark ettim ki 2 tane kalın kırmızı çatlağımm var iğrenç duruyooomafoldumben

iğrenç duruyomuş iğrenç duruyomuş ya diloşşşşş seni gebertirim 2 tajnecik diyosun ya biz napalım yaaa :jeyyar:kaydirigubbakcemile

hoşgeldin canımmm... evdeki calışma enazından kızın için heyecanla yaparsın ..kolay gelsin tatlım

Çatlaklar konusunda yazdıklarınıza güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. Ben de bu konuda acayip müzdaribim. Onlar aldı başını gidiyor. Bense trene bakar gibi seyrediyorum resmen. Ne yaparsam yapayım yayılmaya devam ediyor. Şimdiden çatlaklarını tedavi edenlerin yaptıklarını okuyorum da biraz rahatlıyorum. En son KK'dan bir kızın aktardan aldığı yağ karışımının mucizesini okudum. Ondan aktarın tel no'sunu aldım. ışe yararsa size de tavsiye ederim. ısteyen olursa hemen özelden numarasını verebilirim. Bir de kahve limon karışımını methediyorlar. Falan filan. Bakalım nasıl kurtulacaz ya da alışacaz.

benimde karnımda yok çatlak. yağ bayağı iyi geldi sanırım da kalçalarıma sürmeyi unutmuştum oralarda oldu. aslında tam kalça değil kilot kenarlarında var neyeki gözükmesi mümkün değil :) analık şanıymış kızlar napalım

narrcım hayırlısı olsun tatlım dert etme hepsi olup biter yavaş yavaş kendini yormadan yapmaya gayret edicenn hakkınızda hayırlısı olsunn canım:1hug:
TEŞKLER SABIR EDEBİLİRSEM YAVAŞ YVAŞ YAPICAM

dilara sende hiç catlak yoktu bir gecede oldu ozaman seninde

evet canım hiç yoktuu bende anlamadım hemde 2 tane kalın ve kırmızı şekildee uzaktannda çok rahatlıkla fark edilir nasıl sinir oldumm nasıl hemen oluverdi şaştımm-tatlicadiarzu-

kaydirigubbakcemile5[/B]

iğrenç duruyomuş iğrenç duruyomuş ya diloşşşşş seni gebertirim 2 tajnecik diyosun ya biz napalım yaaa :jeyyar:kaydirigubbakcemile

canım benim göbişim top gibi ve pürüssüz ama o 2 tanee öyle gıcık bişeykii derinden yaraladı benii sadece 2 tane bidee özellikle acaba bebiş otarafa baskı yaptıda gerildide açıldımı içtenkafamçokkarıştı

kızlarr benim göbeğimde çatlak yoktu dün akşam fark ettim ki 2 tane kalın kırmızı çatlağımm var iğrenç duruyooomafoldumben

diloşum oğlumda hiç çatlağım olmadı halbuki her gören ikizmi diyordu
hiçbi krem falan kullanmamıştım
bundada kullanmadım ne yalan söyliim hacı yingeeeeee
geçen arkadaşla annem bendeydi benim koca göbüş ortada geziyom tabi sıcaktan
yine çatlağım yok allaha şükür dedim
annem dediki sen öyle san:1shok:
nasıl yani dedim hemen gittim ayna tuttum ve bir iki yerde çok silik şekilde çatlamış karnım ama eski dikiş yerime yakın
napiim canım sağolsın çileğim iyi olsunnnn umrumda değilllopuyorumnanaktan

hoşgeldin ipeğimu kolay gelsin oh ne güzel temizliğin de yapılmışş misler gibi olmuşturrrrrr
çantada hazırlanmışşşkaydirigubbakcemile5
güle güle ve zamanında kullanmak nasib eder Rabbim inşallahhhh:Saruboceq:

Canım moralini bozmak istemem ama benim de 33 haftadan sonra aniden oldu. Eğer kalçanda çatlak varsa demek ki çatlamaya elverişlisin. O yüzden bol bol yağlan. Bir de galiba 14 kilodan sonra çatlıyormuşsun. Benim tam öyle oldu.

geçmiş olsun tatlım inşallah sağlıklı bi şekilde alacaksın bebişlerini kucağınaa:Saruboceq:

onu bende okudum aynen benimde içimi rahatlattı şimdi değil doğurunca denemneyi düşünüyorum aktardan almadığım kullanmadığım şey kalmadı önüne geçemedim....bakalım kısmet

hııı 14 kilodan sonra oluyorsa yırttım galiba göremem ben o kiloyu kaydirigubbakcemile3 ama söz dinlemekte fayda var bende artık her akşam muhteşem yağımı süreyim ki bu kadarlar kalsın a.s.

ay çok garip bende de oluyor ama anlamıyorum ki kaç dakikada bir falan. dikkat et canım kendine

ben özellikle sıırt üstü yattığımda hissediyorum baskı hisediyorsn daha çok ve karnına dokunduğunda çok gerildiğini farkediyorsun.. bi süre sonra yumuşuyo işte o sertleşmelerşi saymak gerekşyo kaç dakikada bir diye mesela akşam yarım saatte bir geldi.. mutlaka takibini yap erken mudehale için çok önemliymiş

Evet cnm ya nazara geldim nazar boncugu takıcammm ama bomba gibiyis yinede ya masallah olumsuz düşünmüyorum hicccc hersey güsel olcak zamanında olcak insallah diyorummmm. Ay ne güsel cantanı da hazırlamıssın annesi süper ya bende cuma izne cıkcammmmm alkisalkisalkis

zuzuum papetland korkuttunuz yaw şimdi beni. yapacak bişi yok dimi

Yok güselim korkma yahuuu kısmetttt allah bilir ne zaman ne olcaını hersey güsel olcakkkk opuyorumnanaktan

tamam canım dikkat ederim. sanırım miğdenin altında ki gerilmeler dimi. yoksa benim oğlan sürekli bir taraflarımı geriyor

onu bende okudum aynen benimde içimi rahatlattı şimdi değil doğurunca denemneyi düşünüyorum aktardan almadığım kullanmadığım şey kalmadı önüne geçemedim....bakalım kısmet
Allah beterinden saklasın diyelim artık. Sonuçta bak erken doğurmamak için elinden geleni yapıyor arkadaşlar. Bizim çatlaklar onlara tırıvını geliyordur. Kim korkar hain çatlaktan di mi yane?

hııı 14 kilodan sonra oluyorsa yırttım galiba göremem ben o kiloyu kaydirigubbakcemile3 ama söz dinlemekte fayda var bende artık her akşam muhteşem yağımı süreyim ki bu kadarlar kalsın a.s.

İnşallah canım. Son ay kullandığın kremi veya yağı sabah akşam sürmek gerekiyormuş.

ipekcim 32+1 im ben 30 diil kıs:)))
kanım yükselmiş accık 10,8 idare ederiz yani

Valla doğru diyosun. 34'ten 2 çıkarınca nasıl 30 kaldı bende anlamadım bir de matematik mezunuyum hani. Rezil olduk. Bu arada koskoca 0,8 arttırmışsın. Kız aferin. Doğurana kadar 12 yaparsın artık.

Ben bunları hiç saymıyrum diyecem siz de iyi halt ediyosun diyeceksiniz. Ben hareketlerini de saymıyorum. Aklıma ne gelirse başıma geliyor diye düşünmemeye çalışıyorum. Ama rikmik kasılma yok galiba. Olsa anlardım herhalde. Hoş bu saatten sonra gelirse de hoşgeldin derim herhalde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…