[B .!.:Yok güselim korkma yahuuu kısmetttt allah bilir ne zaman ne olcaını hersey güsel olcakkkk opuyorumnanaktan[/B]
tamam canı. nasıl olsa korkunun ecele faydası yok dimi kaydirigubbakcemile3 sadece hiç bişi anlamamak garip ben birde çok üstünde durmuyorum oram buram ağrıyo kimseye bişi demiyorum. diyorum ki normaldir herhalde o yüzden geç kalırmıyım bazı şeylere diye endişe duyuyorum aslnda. sonrada aman boşver deyip sallıyorum. herkes deneyimlimi sanki geleceği zaman gelir napsan boş diyorum
nurcum asıl catlaklar doğum sonrası koca göbüş indikten sonra belli oluomuş :))
Evet cnm ya nazara geldim nazar boncugu takıcammm ama bomba gibiyis yinede ya masallah olumsuz düşünmüyorum hicccc hersey güsel olcak zamanında olcak insallah diyorummmm. Ay ne güsel cantanı da hazırlamıssın annesi süper ya bende cuma izne cıkcammmmm alkisalkisalkis
[/B]
maşallah maşallah
oyyyyyyy diloşşşşşşş maşallahhhhhhhh subhanallahhhhhhhhhh delikafaduldendelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
zuzuum papetland korkuttunuz yaw şimdi beni. yapacak bişi yok dimi
diloş maşallah göbüşüne...
ipeğim ellerine sağlık ertemiz oldunuz yani darısı başıma odanızın resimlerini bekliyoruz....
huri bu diloşu dövelim 2 taneymişde iğrençmiş benimkini sayamıyorum bile...
ama ben 11 kilo aldım:)))
dilara aynen benim göbeğimde bu kadar büyüdü işte yürürken elimle kaldırıyorum aşağıya baskı yapmasın diye ..ben çatlak göremedimö bu arada nerde bakıyım çatlaklar
stardustcımm saol cnm adresler ıcınn.. bu arada bana ultrasondan bakıldı son olcumdee. transvajınal mı daha saglıklı ollcum yapıyo acaba?? paylasımın ıcın sagol cnm. moral buluyorum yazdıklarınlaa...
arkadaşlar cibindirik almak istiyorum ama netten bulamadım bilen varsa adresi bana yollayabilirmi?
Kizlar selam,
2 aydir banli idim. Inanin yazsam neden ceza aldigimi ve karsimdaki kisiye neler neler yazdigi halde ceza verilmedigini, akliniz sasar inanin. O yuzden tadim tuzum kacti. Bu sitede cok guzel arkadasliklar edindim. Ama cidden sitenin cok adaletsiz yonetildiginiz ve tadi tuzu kalmadigini dusunuyorum. Siteden ayrilmayacagim ama eskisi kadar aktif olmayi da dusunmuyorum.
Her neyse hamilelikleriniz nasil gidiyor? Bu 2 ay zarfinda bir iki kez disinda okuma sansim olmadi. Girmek istemedim pek. Umarim herkesin bebisleri iyidir. biraktigim gibidir.
Dilaracim esin is bulmus cok sevindim. Bir gun okudum, o gun de bu haber vardi, cok sevindim.
Her neyse, safak 58. 2 aydan az kaldi bizim de. kizim yaramazlik yapmiyor. yani yapmiyordur insallah. en son 22. haftada ultrasona girmistim. haftaya pazartesi bir ultrasonum daha var.
hepinizi cok opuyorum. gorusuruz.
slm kızlar nasılısnz?
bır saattır karnım sankı yırtılacakmıs gıbı o kadar hareket edıyorkı bebişko durmadan ya hep temmuzdan once olcakmıs gıbı gelıyor bana?suan bıle nasıl kımıldıyor kalp atsı bıle o kadar belırgın kı noldu acaba?yorgun da deılım hıcbısey yapmadım bgn ?
arkadaşlar bi konuda daha yardıma ihtiyacım var. sizler taşıma çantası ve oto koltuğunu aynı anda mı aldınız? ben sadece oto koltuğu düşünüyorum, aynı zamanda ana kucağı olan. ne dersiniz, siz neler aldınız bu anlamda?
merhabalarrr....
kaç gündür bakamıyorum size özledimmm ... eşim geldii çokşükür sonunda :))) umarım herkes iyidir.. perşembe kontrole gidicemm inşallahh oğluşumda çok iyidir... geçmişe bakamadım henüz...biraz bakınayım...
evet sibelcim..iyi olmaya calısorum dun aksam b serum daha yedim ama bugun ayaklandım sukur usutmustum nezleydim..sen nasılsın?
günaydınnnn güzel anneler..
güzel bir gün:)
biraz mide bulantısı ile başladı ama....yine de hiçbirşeyi berbat edemeyecek bu bulantı.
evet canım alıyolarr biraz içlerinde küçük kalcak ama ne yapalım seneye vereyim dedim seneye direk 1. sınıftan alırız dedi müdür bende hiç bişeyden haberi yok paylaşmayı bilmiyo bari anaokula gitsin ne yapayım dedim aralık doğumlu yaa sene olarak tutuyoda ay olarak içlerinde küçük kalcak kızım
Günaydın kızlarr
kızlar gögüs uclarım sızlıyor özellikle sağ gögsüm daha emziremden yara olacak galiba krem kullanan birileri vardı yanlış hatırlamıyorsam faydasını gören varmı
bende sızlama yok , bazen kaşınma gibi oluyor , ne oldu acaba diye baktığımda 1 damla sıvı geliyor .. çamaşırımı ne zaman değştirirsem değiştireyim hep o bölgede sarı lekelenmeler var ..benimde arada sızlıyoo iğne batar gibi oluyo arada gelip gidiyo her zman değil bazen duş aldıktan sonrada atletimee 2 damla kadar süt akıyo sizdede varmı ama bazen oluyo her zaman değil
hayırlı sabahlar bayanlar eğer erken doğmazsa bende temmuzda anne olcam....32hafta 4günlük hamileyim.....geçen hafta tansiyonum yükseldi şimdide hergün ölçüyorum sabah akşam.dua edin bana ve bebişime
bende toplam 10 kilo adlım çok şükür 3 haftam var 2 kilo daha alsam 12 ile tamamlamış olucam:lepi:
günaydın kızlar nasılsınız.herkese iyi haftalar.
sağol gaydincim.çektirmek lazım.hatıra.bebeklerimiz büyüdüğünde gösteririz fotoları.
dün akşam inanılmaz sancım vardı.sanki hastalanıcak gibi.doğum sancları nasıl oluyor acaba.çok korktum
artık süt gelmesı normal sanırım canım.
hatta benım bundan brkac ay oncesınde beyaz peynırımsı bırseyler gelıyordu.
cok tedırgın olduysan yınede doktoruna bır danıs ıstersen.
bende cumartesı gunu doktora gıttım kıslar.
sehır dısına cıkmadan once kontrol yapalım demıstı doktorum.
nst ye gırdım cok şükür sancı felan cıkmadı.
20 gün sonraya pelvik muayene olcakmısım.ona göre dogum şekli bellı olacakmıs.
sizinkilerde öylemı bellı olacak ;yoksa doktorunuz size mi bırakıyor dogum seklını?
Ben 17 kilo aldım ve devam ediyorum almaya bugün resmimi eklicem ama sizlere bu kiloların nerede olduğunu soruyo herkes
Haftasonu mevlüte gittim otururken farketmemiş bi bayan hamiş olduğumu ayağa kalkınca anlamış şok olmuş gözlerle bakıyodu banakaydirigubbakcemile3
MERHABA ARKADASLAR
gecmisi okumadan hemen yazıyım dedim
bugun kontrolumuz vardi
kızım 2080 gr olmuş .
ve ters dönmüş .
bende yine 65 kilo çıktım 6 kilo aldım yani şuana kadar .bebiş kilo alıyorda ben mi zayıflıyorum anlamadım.
bundan sonra 2 haftada bir cağırdı.
slm. ben de doktordan geldim. oğlumun kafa ölçümü yine 3 hafta, diğer ölçümleri de bir hafta ilerden gidiyor. kilosu 2800 çıktı ama doktor bu rakam kesinlikle doğru değil en az 2300 dür ama 2800 kafa ölçümünden kaynaklı çıkıyor dedi. bu gidişle de normal doğum yapamayacağım. kafa ölçümü 9.2 cm miş. 10 cm i geçince normal olmaz dedi. ve bebeğim zamanında doğarsa 4 kilo üzeri doğarmış. ama ben zamanını bekleyeceğini düşünmüyorum. en geç 38. haftada doğar diye düşünüyorum. ayın 11 inde de nts ye bağlanacağım.
merhabalar arkadaşlar çok katılamıyorum sizlere ama hemen arada yazayım dedim.Cuma günü doktordaydık 34+0 da oğluşum 46 cm.2600 gr.olmuşArtık 1 ayımız kaldı şu günler geçse de kavuşsak bebişlerimize.
star dust canım çok sıcakta olsa sakın yatma balkondaklava:
ben de kendimi nereye atacağımı şaşırıyorum gidip suyun altına oturuyorum napiim dayanamıyorum resmen elimden yüzümden ateş fışkırıyor hatta bazı akşamlar eşim yahu ben üşüdüm sen hala kıpkırmızı ateş gibi duruyosun diyo bende allah allah aşkım neden acabaaa:mymeka: diyorummmm
birde kızlar dün şöyle azcık serinleyelim diye göl kenarına gittik en çok 3 saat dışardaydık eve bi geldik benim ayaklarım balon gibi olmuşşşş şok oldum şimdiye kadar hiç şişmemişti hatta hala aynı numarada ayakkabılarım ama yazlıklarım hep topuklu olduğundan rahat bi ortapedik terlik aldım onu giyiyorum spor ayakkabısında pişiyor ayaklarım diye ama terlikte bile balon gibiydi akşam hatta hala bile şiş :1shok:
dün gece hiç uyumadım birde saat 6.30 da en son dalmışım 12 de kalktımmm-tatlicadiarzu- az kaldı Rabbim hepimizin yardımcısı olsun da sağlıkla kucağımıza alalım miniklerimiziiiiii:asigimpuyorumnanaktan
hoşbuldum tatlımm çok şükür hamdolsun diyelim bu günümüze demi ama yeter ki miniklerimiz sağlıklı olsunnnnnopuyorumnanaktan
ayy nurcum valla bize çok yakın kartepe 30 dk falan bilseydim gelirdim inan kiiiiiiidelikafadulden
ben artık yürüyemiyorum tatlım markete gittiğimde bile daha giriyoruz içeriye karnım taşş gibi oluyor kasılmalar başlıyorrr o yüzden yaklaşık 1 aydır yürüyüş yapamıyorum çok kilo aldımmsenağlama
yürüme bandı aldık bugün yarın gelecek en azından azar azar yürürüm doğumdan sonrada lazım olacak nasılsa kızımı uyutur bol bolllll spor yaparım inşallah gider bu kilolardaaaaaa:sm_cool:
sende dikkat et tatlım kendine yürüyecem diye zorlama sakın kendiniiiiŞeniz
canım bende normal oturamıyorummmm bende de siyatik var oturdummu kalkamıyorum o kadar sancım oluyor kiiisenağlama
yatamıyorum da sol tarafım artık çok acıyor sağa zaten yatamıyorum Rabbim yardımcımız olsunnnnnn:Saruboceq:
ilsucum maşallah kuzucuna kikosu iyi ya seninki aynı kalsada fark etmyor.belkde o tartılar çok hassas değil evdede aynımı.benim evle aynı gidiyor doktorunki.bende 11 kilo olmuştum ama dünden beri hiçbirşey yiyemiyorum ishal olmuşum sadece patates haşlamsı 1 kilo vermişim şimdide halsızlik var.
bu arada eşim bu hafta gececi gece yok gündüz evde bugünde kimliğini yenilemeye gitti hala bekar yazıyordu bir türlü değiştirrtemyordum kaydirigubbakcemile3 geçen doktora gittiğimizde eşimle odaları gezdik muhasebeye sorduk fiyatları kadın eğer bebeğiniz küvezde kalması gerekirse günlük 2000 TL dedi hemen nüfus cüzdanını çıkarıp ssk başlatırsanız ücretsiz dedi...bizimkinde de bekar yazıyor ya öyle bişey gerekirse işim uzamasın 2000 vermemiz gerekmesin diye bugünden bekarlığa veda ediyor kaydirigubbakcemile3
kızlar merhaba;
ben de bu hafta doğum iznine ayrıldım yani doktor mecburi izne ayırdı aslında, şekerim falan çok yükselmişti çünkü.. 32+4 günlük benim kuzucum.. şirkette baya bi zor oluyordu çalışmak artık.. evde de sıkılacağım sanırım..
merabalar....
dün annemi gönderdik..senağlamadün çok kötüydüm bugün daha iyiyim
kızlar merhaba
umarım herkes iyidir. bir haftadır yoktum tatil güzel geldi. işe bir geleyim ne olmuş bir bakayım dedim. takıldım kaldım sinirde hat safhaya çıkmadı değil yani. hiç gelmemek lazım dimi
Evet tertemiz oldu da daha bitmedi. Fonlarını ütüleyip akşam asacağım. Sonra sepeti gelecek. Herhalde yarın gibi işim biter. Zaten işlerin bitmesini bekliyorum. Resimleri mutlaka çekeceğim.diloş maşallah göbüşüne...
ipeğim ellerine sağlık ertemiz oldunuz yani darısı başıma odanızın resimlerini bekliyoruz....
huri bu diloşu dövelim 2 taneymişde iğrençmiş benimkini sayamıyorum bile...
ama ben 11 kilo aldım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?