2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Evet evet nazar boncuğu tak. Demek 4 kere daha yatcan kalkcan izne çıkacan ne güzellll.
Sen de çantanı yap şekerim. Kendimizi sağlama alalım.

zuzuum papetland korkuttunuz yaw şimdi beni. yapacak bişi yok dimi

canım korkacak bişey yok ben öncekileri anlamadım bile doktor söylediği zaman anladım kasılma olduğunu hiç acı hissetmiyorsun yani..sizi korkutmak değil uyarmak istedim benimki 5 dk da bir e düşmüştü onu bile önlediler.. ne kadar erken farkedilirse o kdar ii aklında bulunsun canım

diloş maşallah göbüşüne...
ipeğim ellerine sağlık ertemiz oldunuz yani darısı başıma odanızın resimlerini bekliyoruz....
huri bu diloşu dövelim 2 taneymişde iğrençmiş benimkini sayamıyorum bile...
ama ben 11 kilo aldım:)))

dilara aynen benim göbeğimde bu kadar büyüdü işte yürürken elimle kaldırıyorum aşağıya baskı yapmasın diye ..ben çatlak göremedimö bu arada nerde bakıyım çatlaklar

dilara aynen benim göbeğimde bu kadar büyüdü işte yürürken elimle kaldırıyorum aşağıya baskı yapmasın diye ..ben çatlak göremedimö bu arada nerde bakıyım çatlaklar

teşekkür ederimm şekerlerra.s.opuyorumnanaktan
hemen göbek deliğimin yanındaa çatlağımm ekrana bakınca sağ taraftaa:tomato:

stardustcımm saol cnm adresler ıcınn.. bu arada bana ultrasondan bakıldı son olcumdee. transvajınal mı daha saglıklı ollcum yapıyo acaba?? paylasımın ıcın sagol cnm. moral buluyorum yazdıklarınlaa...

rica ederim canım yerimseniben
abdominal dedikleri karından bakılarak yapılan ölçüm daha doğruymuş canım .. trasvajinal karından yapılan ölçüme göre yaklaşık 1 cm kısa çıkıyor çünkü .. karından bakılacağı zaman idrara çok sıkışık olmak gerekiyor , böylece mesane rahime baskı uyguluyormuş ve rahim ağzı düzleşiyormuş ve o düz hattı ölçmek daha kolay ve doğru ölçüm veriyormuş ...

arkadaşlar cibindirik almak istiyorum ama netten bulamadım bilen varsa adresi bana yollayabilirmi?

canım netten arat istersen , ikeada da var ama antalyada ikea yok sanırım fisfisfis
en olmadı bir perdeceyi yaptır derim ben kaydirigubbakcemile5

seni çok özledik ve merak ediyorduk canım .. herkes birbirine senden haber alıp almadığını soruyordu , iyi oldu sahalara döndüğün hihoyyyt
laftan anlamayan insanlarla uğraşma , hiç bulaşma bence .. şöyle bir söz var ;
" cahillerle/aptallarla tartışmayın , sizi dışarıdan görenler aranızdaki farkı anlamayabilirler " ..
ist.a gelecektiniz , naaptınız döndünüz mü memleketinize ??

canım o kalp atışı dediğin şey hıçkırık .. bebişin hıçkırıyor :ecrin_bebek:

ben her ikkisini de ayrı ayrı alıcam .. zaten ergonomisi de farklı oluyor ana kucağının ve oto koltuğunun .. oto koltuğu 6 aydan önce kullanılmaması gerekiyor diye biliyorum , çünkü otokoltuğuna bebek dik oturuyor ve 6 aydan önce bebekler oturtulmaz .. ana kucağının otomobile sabitlenen aparatı var , acaba sen onu mu kastediyorsun fisfisfis

gözün aydın canımmm ..
evet sibelcim..iyi olmaya calısorum dun aksam b serum daha yedim ama bugun ayaklandım sukur usutmustum nezleydim..sen nasılsın?

geçmiş olsun karenimmmm , iyileşemedin sen oralara gideli beri yaaa benneyaptımki
günaydınnnn güzel anneler..
güzel bir gün:)
biraz mide bulantısı ile başladı ama....yine de hiçbirşeyi berbat edemeyecek bu bulantı.

yalnız deilsin canım kaydirigubbakcemile5 benim de günüm gözümü açar açmaz bulantıyla başlıyor -tatlicadiarzu-
çok kötü bir şeymiş bu , ben çünkü hiç yaşamamıştım ilk 3 ay bulantılarını felan ..

en iyisini yapmışsın canım , okul öncesi eğitim şart turkbayragi
ve hakikaten 7 çok geç
bunlar reklam kokan hareketler dimi maykk sırnaşık şey

Günaydın kızlarr
kızlar gögüs uclarım sızlıyor özellikle sağ gögsüm daha emziremden yara olacak galiba krem kullanan birileri vardı yanlış hatırlamıyorsam faydasını gören varmı

benimde arada sızlıyoo iğne batar gibi oluyo arada gelip gidiyo her zman değil bazen duş aldıktan sonrada atletimee 2 damla kadar süt akıyo sizdede varmı ama bazen oluyo her zaman değil
bende sızlama yok , bazen kaşınma gibi oluyor , ne oldu acaba diye baktığımda 1 damla sıvı geliyor .. çamaşırımı ne zaman değştirirsem değiştireyim hep o bölgede sarı lekelenmeler var ..

hayırlı sabahlar bayanlar eğer erken doğmazsa bende temmuzda anne olcam....32hafta 4günlük hamileyim.....geçen hafta tansiyonum yükseldi şimdide hergün ölçüyorum sabah akşam.dua edin bana ve bebişime

aramıza hoşgeldin canım .. tansiyonum bir dönem benm de yüksekti .. tuuz kestim iyice bayaa düzeldi .. karbonhidratlı yiyecekler , tatlılar da yükseltirmiş tansiyonu , biraz beslenme düzenine bu anlamd dikkat et istersen .. bir de gebelikte kullanılabilen tansiyon düzenleyiciler varmış , çok yükselirse 14-15 gibi ve öyle seyrederse uzun süre dr.un mutlaka verecektir zaten .. limon suyu ve sarmısaklı yoğurt-cacık felan düşürürmüş tansiyonu , aklında bulunsun yerimseniben

bende toplam 10 kilo adlım çok şükür 3 haftam var 2 kilo daha alsam 12 ile tamamlamış olucam:lepi:

süpersin canım , maşallahhh

karnın taş gibi semsert oluyor , müthiş bir gerilme hisediyorsun , mesaneye de baskı oluyor , o an çiş kaçıracakmış gbi hissediyorsun , bir de büyük tuvaletin gelmiş gibi hissediyorusun , vajene doğru baskı hisseidyorsun sanki kemiğine doğru gibi .. bunlarmış doğum sancıları , bu şikayetlerle gittiğinde görülüyor nst de doğum sancısı mı değil mi , sonra ultrasona alıyorlar ..

artık süt gelmesı normal sanırım canım.
hatta benım bundan brkac ay oncesınde beyaz peynırımsı bırseyler gelıyordu.
cok tedırgın olduysan yınede doktoruna bır danıs ıstersen.

rosemcim , benim de 1 aydır geliyor sanırım damla damla .. hiç peynrimsi gibi olmadı , dr.um bu şekilde gelmesi normal dedi bana da .. sıkarsan fazla gelir ve sancılanmayı başlatırsın demşti , zaten sıkmadıktan öyle şakır şakır gelmezmiş ..
dr.dan güzel haberlerle dönmene sevindm canım .. benim sez. olacağı içi sanırım o inceleme olmayacak , yada sez. olacasam da daha 1-2 haftam mı var dersin fisfisfis
genelde tüp bebekle hamile kalanların doğum şekl sez. oluyor , bana bıraksa da seçimm yine sez.dan yana olur ..

hem 17 kg alıp hem de farkedilmemesi süper bi duygu olmalı :sm_cool:

ooo maşallah ilsucum sana da prensesine de
yediklerin bebişine yaryor işte ne güzel hem ye hem de kilo alma süper gidiyorsun , dr.un da bir şey demediyse no problem o zaman kaydirigubbakcemile5
2009 temmuz annelerinden en az kilo alarak doğum sonrası en fit annesi sen olacaksın sanırım , ha bir de comebaby var yerimseniben

hangi doğum şekli sen ve bebişin için hayırlı ve sağlıklı olacaksa o olsun inşallah canım ..
oğluş maşşallah önden önden gidyor , çabucak aranıza katılmakta ısrarcı sanırım yerimseniben

maşallah kuzeye annesi
yok yok , bu sıralar daha iyisin , daha önceleri hiç katılmıyordun yerimseniben

canım yaa dün fena sıcaktı o yüzden yatiim dedim azcık ..geçmiş olsun sana da .. ağırlaştık iyice ağrımız sızımız kesilmez artık dimi , sen deneymlisin bu konuda yerimseniben
ben aylardır yürüyemiyorum canım , hep kasılmam vardı nedeyse 10. haftadan beri , gerçi bendeki rahim kaslarının hamileliğe alışamamasından kaynaklıydı , sonra 17. haftada rahimde kasılmalar görüldü , o gün bu gün kasıla kasıla geçiyor günlerim kafamçokkarıştı ne kasıntı hatun oldum çıktım ayol sırnaşık şey

geçmiş olsun sibelcim .. " R " harfiyle başlayan bir barsak düzenleyicisi vardır , bebeklere dahi veriliyormuş , hamilelikte kullanılıyormuş , ben de kullandım bir kaç gün ..

ahahaha eşin artık mecburen değiştirdi kimliğini desene , şahane bir bahane olmuş bu durum kaydirigubbakcemile5

hayırlı olsun iznin canım .. ben de bugün ayrıldım hihoyyyt gerçi zaten raporluydum , ama olsun artık hak ettiğim iznimi aldım alkisalkisalkis
merabalar....

dün annemi gönderdik..senağlamadün çok kötüydüm bugün daha iyiyim

Allah kavuştursun canım ...
kızlar merhaba
umarım herkes iyidir. bir haftadır yoktum tatil güzel geldi. işe bir geleyim ne olmuş bir bakayım dedim. takıldım kaldım sinirde hat safhaya çıkmadı değil yani. hiç gelmemek lazım dimi

hoşgeldinnnnnnnnn , tatilin nasıldı , bodrumda ziv ziv gezmişsindir şimdi , denize de girdin dimieeee klava:
çok kıskandım seni ben çooookkkk senağlama

Evet tertemiz oldu da daha bitmedi. Fonlarını ütüleyip akşam asacağım. Sonra sepeti gelecek. Herhalde yarın gibi işim biter. Zaten işlerin bitmesini bekliyorum. Resimleri mutlaka çekeceğim.

starcım hoşgeldin canımmmmŞeniz

kızlarr oğlumun yarın gösterisi varrrr kanuni sultan süleyman olacak benim yakışıklımmmmmopuyorumnanaktan kostümleri geldi az önce giydirdim olcakmı diye bakın teyzeleri yakışmış mııııbuyrunnnnnnnnn

hoşgeldin stardustcuğum
yok valla girmedim denize falan çok soğuktu çünkü hastalanmak istemedim bebeişede bişi olur falam diye yemedi yanii. ama gezdim yannee. sen nasıl oldun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…