starcım hoşgeldin canımmmmŞeniz
kızlarr oğlumun yarın gösterisi varrrr kanuni sultan süleyman olacak benim yakışıklımmmmmopuyorumnanaktan kostümleri geldi az önce giydirdim olcakmı diye bakın teyzeleri yakışmış mııııbuyrunnnnnnnnn
starcım hoşgeldin canımmmmŞeniz
kızlarr oğlumun yarın gösterisi varrrr kanuni sultan süleyman olacak benim yakışıklımmmmmopuyorumnanaktan kostümleri geldi az önce giydirdim olcakmı diye bakın teyzeleri yakışmış mııııbuyrunnnnnnnnn
Ne güzel kocaman olmuş maşallah. Kostüm de çok yakışmış.
çok tatlı olmuş bu yaaa 41 kere maşallah annesi
baya delikanlı olmuş senin oğlun çok yakışıklı sevsinler onu...padişah kıyafetide çok yakışmış annesi yarın güzel bir gün sizi bekliyoo
Sehpada ultrason görüntüsü mü var bana mı öyle geldi?
pekte yakışmış oğlunaa maşallahh duruşaa bak hehehh converselerde süper giderrkaydirigubbakcemile3
demet maşallah çileğee bir yere toplanmışş yamuk patatess gibi duruyookaydirigubbakcemile3 ayy maşallahh yaa yerim benn o çileğiiii:asigim:
kızlarr yaa ben gün boyu yatana kadar toplam 1 ekmek yiyorum sizce çokmu siz ne kadar yiyorsunuzz yemekleri ekmeksiz yiyemiyorum ve doymuyorumm
kızlarr yaa ben gün boyu yatana kadar toplam 1 ekmek yiyorum sizce çokmu siz ne kadar yiyorsunuzz yemekleri ekmeksiz yiyemiyorum ve doymuyorumm
demetcim maşallah çileğine benimkindede tepikleme olayı çok fazla resmen ayağı ile poposu sürekli belli
Demet'cim, kızınla oğlun şimdiden aynı karede:))
Bence çok canım. Ben sabah 2 -3 dilim, akşam 2 dilim yiyorum. Öğlen genelde yemiyorum. Aslında ne yediğime de bağlı. O öğünde makarna pilav varsa yemiyorum. Bazen sanki doymamış gibi hissediyorum. Günlük içmeme gereken su, süt v.s. içince açlığım geçiyor. Geçmezse yoğurt meyve falan yiyorum.
evet nurcum valla bazen ayağını bazen popuşunu bazende kafasını çıkartıyo böyle bizde seviyoruzzzzz ahh bi doğsunlarrr hayırlısıylaaaaaaadelikafadulden
Demet'cim, kızınla oğlun şimdiden aynı karede:))
Bence çok canım. Ben sabah 2 -3 dilim, akşam 2 dilim yiyorum. Öğlen genelde yemiyorum. Aslında ne yediğime de bağlı. O öğünde makarna pilav varsa yemiyorum. Bazen sanki doymamış gibi hissediyorum. Günlük içmeme gereken su, süt v.s. içince açlığım geçiyor. Geçmezse yoğurt meyve falan yiyorum.
valla canım 1 olmasada bende yiyorum valla:1closedeyes:
sadece hamur işi yemiyorum-tatlicadiarzu-
bir ekmekmiiiii ben de ilk önce 1 dilim anladım dalga geçiyo heralde dedim çok tabi ben en fazla 4 dlim yiyorum bende doymuyorum ama sebzeyle doymaya çalışıyotrumkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?