2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

çok tatlı olmuş bu yaaa 41 kere maşallah annesi

baya delikanlı olmuş senin oğlun çok yakışıklı sevsinler onu...padişah kıyafetide çok yakışmış annesi yarın güzel bir gün sizi bekliyoo

Ne güzel kocaman olmuş maşallah. Kostüm de çok yakışmış.

çok tatlı olmuş bu yaaa 41 kere maşallah annesi

baya delikanlı olmuş senin oğlun çok yakışıklı sevsinler onu...padişah kıyafetide çok yakışmış annesi yarın güzel bir gün sizi bekliyoo

Sehpada ultrason görüntüsü mü var bana mı öyle geldi?

pekte yakışmış oğlunaa maşallahh duruşaa bak hehehh converselerde süper giderrkaydirigubbakcemile3

teşekkürler teyzeleriiiŞeniz

koca delikanlı oldu benim yakışıklımmmopuyorumnanaktan

ipeğimu evet o kızımın ilk ve sanırım son gösterdiği yarım yamalak ultrason resmiiikaydirigubbakcemile3

kızlar şimdi bi resim göstericem size sakın alıntı yapmayınnnnnkaydirigubbakcemile3

kızım yanlış yrden çıkmaya çalışıyordu çektim resminiii:roflol:

sakın alıntı yapmayınnnnkaydirigubbakcemile3

şu an hala zorlamakta inatçı kızım benimmmmdelikafadulden

resim albümde mevcutttt :)

Son düzenleme:
demet maşallah çileğee bir yere toplanmışş yamuk patatess gibi duruyookaydirigubbakcemile3 ayy maşallahh yaa yerim benn o çileğiiii:asigim:

demet maşallah çileğee bir yere toplanmışş yamuk patatess gibi duruyookaydirigubbakcemile3 ayy maşallahh yaa yerim benn o çileğiiii:asigim:

çıkış yolu arıyo teyzesiiii kafasıyla ittire ittireee:roflol:

arada karnımı sehpa yerine kullanıyorum anında tepiği basıyo istemiyo bişey koyayım karnımaaaa:roflol:

Demet'cim, kızınla oğlun şimdiden aynı karede:))

kızlarr yaa ben gün boyu yatana kadar toplam 1 ekmek yiyorum sizce çokmu siz ne kadar yiyorsunuzz yemekleri ekmeksiz yiyemiyorum ve doymuyorumm

Bence çok canım. Ben sabah 2 -3 dilim, akşam 2 dilim yiyorum. Öğlen genelde yemiyorum. Aslında ne yediğime de bağlı. O öğünde makarna pilav varsa yemiyorum. Bazen sanki doymamış gibi hissediyorum. Günlük içmeme gereken su, süt v.s. içince açlığım geçiyor. Geçmezse yoğurt meyve falan yiyorum.

kızlarr yaa ben gün boyu yatana kadar toplam 1 ekmek yiyorum sizce çokmu siz ne kadar yiyorsunuzz yemekleri ekmeksiz yiyemiyorum ve doymuyorumm

bir ekmekmiiiii ben de ilk önce 1 dilim anladım dalga geçiyo heralde dedim çok tabi ben en fazla 4 dlim yiyorum bende doymuyorum ama sebzeyle doymaya çalışıyotrumkaydirigubbakcemile5

demetcim maşallah çileğine benimkindede tepikleme olayı çok fazla resmen ayağı ile poposu sürekli belli

demetcim maşallah çileğine benimkindede tepikleme olayı çok fazla resmen ayağı ile poposu sürekli belli

evet nurcum valla bazen ayağını bazen popuşunu bazende kafasını çıkartıyo böyle bizde seviyoruzzzzz ahh bi doğsunlarrr hayırlısıylaaaaaaadelikafadulden

teyzesi bak aşağıda da aynı karedelerr kuzularım benimmmm:asigim:
(bu arada oğlum artık kuzum deyince bozuluyo annecim ben büyüdüm koç oldum diyooo-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3)

resim albümümde bakmak isteyenlereeeee:)

Son düzenleme:

canım yanında yediklerim hariç tabii akşama kadar yediklerimi saysamm bööö dersiniz:) çok iştahım açıldı durduramıyorum allahtan kilo almıyorumm ona duaa ediyorum bu yemeğe top gibi yumvarlanmam lazımdelikafadulden

valla canım 1 olmasada bende yiyorum valla:1closedeyes:
sadece hamur işi yemiyorum-tatlicadiarzu-

bende hamur işi yapmıyorum ama sulu ymek yaptığım için ekmeği bandıra bandıraa okadar canım çekiyokii bide eşim işten gelirken ekemk tazee oluyo sıcak sıcak öylece verse bitircem o ann delikafadulden
bir ekmekmiiiii ben de ilk önce 1 dilim anladım dalga geçiyo heralde dedim çok tabi ben en fazla 4 dlim yiyorum bende doymuyorum ama sebzeyle doymaya çalışıyotrumkaydirigubbakcemile5

yok bee tatlımm 2 3 dilim beni kesmezzz ölürüm açlıktannn sebze meyve ne bulursam yiyorum ama ekmekte cabası iştee iyi değil ama tutamıyorum kendimi içimdeki sıpaa kurt oldu gibi kemiriyo benikaydirigubbakcemile3

Ne kadar güzel yaaa. Kardeşinin doğumuna bire bir şahitlik yapıyor.
ınşallah doğunca da bu ilgisi devam eder. Sevgisinin artarak devaö edeceğine eminim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…