2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Son düzenleme:
Maşallah Dilara ben bişeyin ölçüsünü kaçırsam ertesi gün tartıda ne kadar ağırlığında olduğunu aynen görüyorum.

kızlar biz prensesimi görmeye gidiyoruz akşam uğrarım kendinize iyi bakın

Ben şimdilik çıkıyorum kzılar. Sonra gene gelirim.

güle güle canım kendine iyi bakkk

oyyyy diloşumm bende severim bandıra bandıra yemeyiiiidelikafaduldendelikafadulden
ama son zamanda bol salata yapıyorum veee salataya verdim kendimiii kocca bi tabak yiyince çabuk doyuyorummmmcokacimcoook
yoksa çok kaçırıyorum bende ekmeği napiimmm:1closedeyes:

demet alemsinn kızzz onee hall 2 80 serilmişsinnndelikafaduldendelikafadulden

anacım bütün gün öylee yatıyorum işteeeeeeedelikafaduldendelikafadulden
sen alıntıdan kaldır resmi tatlım bende kaldırıcam

kızlar resimlerimi albüme ekledim burda ortalıkta kalmasınnnnn:smiley-cool:

Maşallah Dilara ben bişeyin ölçüsünü kaçırsam ertesi gün tartıda ne kadar ağırlığında olduğunu aynen görüyorum.

3 haftam var aslında biraz tutsam kendimi iyi olurr böyle giderse o tartı banada ibret olurkaydirigubbakcemile3
kızlar biz prensesimi görmeye gidiyoruz akşam uğrarım kendinize iyi bakın

güzel haberlerini bekliyoruz canım güle güle git gelopuyorumnanaktan

tamam tatlımm kaldırıyorumm delikafadulden

ay anneme gebelik korsesi söylemiştim şişlide çalışıyor bulmuş aradı şimdi beni alıyor yarın takıcam bakalım nasıl bişey nasıl kulanılıyor inşallah rahat ederim yaaa sokağa çıkamıyorum artık göbişimden...kaydirigubbakcemile3

ilahii hurişş bende öyleyim vallahi dışarı çıktığımda bi elim göbek altında çaktırmadan arada kaldırıyorumm inşallah işee yarar tatlımm benim zamanım olsa bende almak istiyodumm ama şurda 3 hafta var gerek görmüyorumm fazlada dışarı çıkmıcam bu araa evdeyimm

annem her zamanki gibi ammaann ne gerek var diycek biliyorum ama du bakalım kesin der ama ne gerek var böyle şeylere alıştırma kendini der...ama ben bilmiyordum bile böyle bişey olduğunu doktor dedi kullan diye babane mafoldumben

neyse kalktım ben yemek hazırlıycam öptüm sizi anacığım

teşekkürler diloşummmmmŞeniz

demet albümünü göremiyorum bende albüme resim koyamıyorum

tamam gördüm şimdi

ekledim huricimkaydirigubbakcemile5

şincik aşkım gelirrrrr

bu arada getirip bıraktılar ortaya yürüme bandını bide ona yer ayarlamayla uğraşacaz kocaa bişi nası nereye sığdırcaz bilmemmmmmmmmmm-tatlicadiarzu-

ehh artık bende müsade istiim bugün hem ev süpürdüm hem de burda acaip gevezelik yaptımmmkaydirigubbakcemile3 gevezeyim ben napiimmm:1closedeyes:

görüşmek üzere canlar Allah a emanet olunnnnnnnn:teytey:

ahahahahahahaha süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet canım sanki çok hızlı geçti gibi geliyor...
bizde bugün ayrıntılıya gidecez belki

inşalllah yüzünü görürsünüz canım .. bizim dr.un 4 boyutlu ultrasonu ama benim inatçı keçi ne zaman gitsek göstermiyor hiç yüzünü yaaa

olsun canım , genel anlamda güzel geçmş tatilin , adı yeter " tatile gitttim " hihoyyyt

zuzum yaa geçmiş olsun canım .. nidilatı kasılma hissttkçe ve sürekli bir ağrı-gerilme durumnda 2 saatte 1 alacak şekilde günde 12 taneye kadar bile alabliyorsun .. ben genelde 8 tane gibi kullandım .. şimdi değiştirdim adalat crono _progestan fitil kullanıyorum ..
kızlar eşim dra çok dondurma yiyor diye sordu drumda biz zaten tavsiye ediyoruz çok faydası var dedihihoyyythihoyyyt

işte bunu duyduğuma çok sevindimmmmmmm opuyorumnanaktan

gözünüz aydın canım , inşallah tekrdağda güzel - iyi bir hast-dr. bulursun .. hiç fikrim yok o konuda :sm_confused:

geçmiş olsun canım .. hangi ilaçları kullanıyorsun ??
erken doğum önleyici endol diye bir fitil var , ben ve ikizlerii bekleyen comeaby ondan kullanıyoruz .. dr.unla konuş , ihtiyacın olursa göndereyim sana da , bende fazla fazla oldu elimde ...
hem ciğer geliştiriciyi de olmuşsnuz ( bu arada ben de oldum 2 hafta arayla 4 doz ) için rahat olsun , 30. hafta geçmiş 32 olmuşsunuz üstelik de 1500 gr.ı gemşler , maşallah , emin ol daha bekleyecek senin yaramazlar ve dnyaya geldiklerinde de seni çok fazla üzmeyecekler annesi yerimseniben

kızlarr benim göbeğimde çatlak yoktu dün akşam fark ettim ki 2 tane kalın kırmızı çatlağımm var iğrenç duruyooomafoldumben

benim de alt karnımın başlangıç yerinde , zaten memşler daha 4. ayda mı ne başlamıştı çatlamaya , ha bir de ne göreyimmmmm :1shok: bacaklarımın yanlarında , çamaşırın bittiği yerde ama çamaşırın içinde deil dışında kalıyor mafoldumben

oooo canimu sen neler yapmışsın öyle, ipek kızımın odası yerleşmiş , çantalar hazırlanmış ne güsselllll ...
çatlaklar çin senin yardımına çok ihtiyacım olacak sanırım .. st.a gelince doğmdan sonra beraer gideriz o aktara olmazsa kaydirigubbakcemile5

işte şimdi çektimm göbişimiinaniknanik

waowwwww maşallah diloşumaaaaa
kıs sen bu göbekle daha gezeliycem diyosn hemiiiii klava:

star_dust hoş geldin canım nasılsınnopuyorumnanaktan

hoşbuldum diloşummmmmm , yatıyoorum ve çokkkkkkkkk sıcakkk senağlama
stardust merhaba canım geçenlerde yazmışsın bana ama ben geçmiş sayfalarda olduğum için farketmedim nasılsın

canım merak ediyordm seni , gelip gidip bir şeyler yazmayınca sen endişelenmiştim ...
merak etme o yumurcaklar seni üzmeden gelecekler o en hayırlı ve doğru zamanda ....

hoşbuldum canımcımmmmmmmmm Şeniz
kıs ne kaaaa yakışıklı oğluşun varmış senin , tü tü tü maşşşallahhh

hoşgeldin stardustcuğum
yok valla girmedim denize falan çok soğuktu çünkü hastalanmak istemedim bebeişede bişi olur falam diye yemedi yanii. ama gezdim yannee. sen nasıl oldun?

ben daha iyi oldum canım .. alıştım yatak moduna , sadece sıcaklar zorluyor biraz ve akşam yemekten sonra kasılma ve batmalarım çok oluyor , olar için de 2 çeşit ftil kullanıyorumbenneyaptımki
olsu tatil tatildir anacım , çok sevindim valla senin adına , ne güzel gittin gezdin geldin , zaten yeterince stresliydin çalışırken , iyi gelmiştir sana kaydirigubbakcemile5

teşekkürler star dust teyzoşuuuuu koca delikanlı benim oğlum kızlar kavga ediyo facebookta yok ona cvp vermiş ona vermemiş anacım yandım bennnnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden

bi daha geçmişi okuycam , okumayla kalmayıp herkese de laf yetiştiricem diyeni ( bu ben oluyorum ) ıslatıp ıslatıp dövsünler :mymeka: klava:

diloş ben o kadar ekmek yemiyorum en fazla günde 4 dilimm ama ben de hamur işinden alamıyorum kendimi. kuru pasta hiç eksik olmuyor evde, girip çıkıp atıyorum ağzıma. sebze yemeklerinden ziyade böreklere ağırlık veriyorum. canınız çekmesin bugün yine yaptım 3 çeşit zemuszemus

teşekkürler star dust teyzoşuuuuu koca delikanlı benim oğlum kızlar kavga ediyo facebookta yok ona cvp vermiş ona vermemiş anacım yandım bennnnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden

amanınnnnn facebook hesabı da mı var yağuşuklunun kaydirigubbakcemile3

Dılara maŞallah gÖbÜŞÜne

stardustcum saĞol canım bılgı verdıĞın ıÇın.

Kuzeydenız teŞekkÜr ederım canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…