teyzesi bak aşağıda da aynı karedelerr kuzularım benimmmm:asigim:
(bu arada oğlum artık kuzum deyince bozuluyo annecim ben büyüdüm koç oldum diyooo-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3)
demet alemsinn kızzz onee hall 2 80 serilmişsinnndelikafaduldendelikafadulden
Ben şimdilik çıkıyorum kzılar. Sonra gene gelirim.
canım yanında yediklerim hariç tabii akşama kadar yediklerimi saysamm bööö dersiniz:) çok iştahım açıldı durduramıyorum allahtan kilo almıyorumm ona duaa ediyorum bu yemeğe top gibi yumvarlanmam lazımdelikafadulden
bende hamur işi yapmıyorum ama sulu ymek yaptığım için ekmeği bandıra bandıraa okadar canım çekiyokii bide eşim işten gelirken ekemk tazee oluyo sıcak sıcak öylece verse bitircem o ann delikafadulden
yok bee tatlımm 2 3 dilim beni kesmezzz ölürüm açlıktannn sebze meyve ne bulursam yiyorum ama ekmekte cabası iştee iyi değil ama tutamıyorum kendimi içimdeki sıpaa kurt oldu gibi kemiriyo benikaydirigubbakcemile3
kızlar biz prensesimi görmeye gidiyoruz akşam uğrarım kendinize iyi bakın
demet alemsinn kızzz onee hall 2 80 serilmişsinnndelikafaduldendelikafadulden
Maşallah Dilara ben bişeyin ölçüsünü kaçırsam ertesi gün tartıda ne kadar ağırlığında olduğunu aynen görüyorum.
anacım bütün gün öylee yatıyorum işteeeeeeedelikafaduldendelikafadulden
sen alıntıdan kaldır resmi tatlım bende kaldırıcam
kızlar resimlerimi albüme ekledim burda ortalıkta kalmasınnnnn:smiley-cool:
ay anneme gebelik korsesi söylemiştim şişlide çalışıyor bulmuş aradı şimdi beni alıyor yarın takıcam bakalım nasıl bişey nasıl kulanılıyor inşallah rahat ederim yaaa sokağa çıkamıyorum artık göbişimden...kaydirigubbakcemile3
ilahii hurişş bende öyleyim vallahi dışarı çıktığımda bi elim göbek altında çaktırmadan arada kaldırıyorumm inşallah işee yarar tatlımm benim zamanım olsa bende almak istiyodumm ama şurda 3 hafta var gerek görmüyorumm fazlada dışarı çıkmıcam bu araa evdeyimm
3 haftam var aslında biraz tutsam kendimi iyi olurr böyle giderse o tartı banada ibret olurkaydirigubbakcemile3
güzel haberlerini bekliyoruz canım güle güle git gelopuyorumnanaktan
tamam tatlımm kaldırıyorumm delikafadulden
demet albümünü göremiyorum bende albüme resim koyamıyorum
tamam gördüm şimdi
ahahahahahahaha süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrr
evet canım sanki çok hızlı geçti gibi geliyor...
bizde bugün ayrıntılıya gidecez belki
valla yarın gelmeyeceğim zaten işe mişe. tatil güzeldi denize giremedim ama buz gibiydi deniz. bodrumda daha sezon açılmamış kızlar o yüzden iç geçirecek bişi anlatamıyorum size :)) öğlen kadar ve akşamları hırka ve çorapları çıkaramadık üstümüzden. ben sadece öğlenleri ayalarımı denize sokmakla yetindim birde malak yatışı yaptım bütün gün. her şeyi yedim ne şeker çıktı ne bişi oldum. dondurma ve pohaça bile yedim. buraya geldim sabah sabah şeker 190 ını gördü. bir tek net yoktu orada sizden uzak kaldım bazen sıkıldım ama kitap okudum bol bol birde yürüyüş yaptım güzeldi kısacası kaydirigubbakcemile2
Donduuuumaaaa mıııı alamazsınnnnn taaaaammmm mııııııı vermem yirimmm seni de yirim gerekirse :icecream: Bizim bilas sıkıntılarımız var demetimmm ama ufak tefek cok sükürrr... Bu hafta son cuma izne cıkıyorus evde örgü örcessss vereliniortak Cumartesi doktordaydık kilomuz iyi cok sükür ama ben 1 kilo vermisim hasta olmustum ya hani... Hemen kilo almalıyım derdine girdim tabi üzüldüm bian bebekim beslenemicek diye tatlı yiyimmm didim ama doktorum tatlı yersen sekerini yükseltir bebeginin gelişimini engelleyebilirsin dedi, az kilolu olsun ama akcigerleri gelişsin yeterki dedi...opuyorumnanaktan Soracıııma NST ye baglandım ve dogum sancım cıktı braxton hicks degil maselef, bunun üzerine nidilat diye bi hap verdi onu içiyorum, 20 hazirandan once gelmeye kalkarsa kısım içeride tutucaklar sanırım ama 20 hazirandan sora ellemicekler kendi ne zaman isterse o zaman gelcek alkisalkisalkis Bi cırpıda anlattım valla... Bende durumlar boyle herseye ragmen, yorgunluguma bilmem neye acaip keyifli ve huzurluyum cok sükürrrrrrr zemuszemus
ıiyim sekerimmm anlattım bak uzun uzunnnn, görüşemiyorusss selsinimmm ya ben bi izne cıkıyımda cuma günü, internetimi baglatcam haftaya sora gircem insallah görüşeris bol bol çağın napıyo bakiiimm anasının kuzusuuuuuu :sm_cool:
kızlar eşim dra çok dondurma yiyor diye sordu drumda biz zaten tavsiye ediyoruz çok faydası var dedihihoyyythihoyyyt
MERHABA ANNıŞLER :teytey:HERKES ıYıDıR UMARIM GERÇı OKUMAYA ÇALIŞIYORUM YARAMAZ Bı ŞEY YOK ÇOK ŞÜKÜR KıMSEDE .ŞıMDı HABER ALDIM ŞARK GÖREVıMıZ BıTTı ALLAHIN ıZNıYLE TEKıRDAĞA GELıYORUM:a015:HAZıRAN 15 BEN BURDAN KAÇAR ıNŞ. ARTIK TEKıRDAĞDA KENDıME HASTANE ARAMA GEREKıYO BıLGıSı OLAN VARMI
herkese merhabaa..geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır..ben ne zmanır sizi takip edemiyorum girdiğim de de geçmişi okumaya gayret ediyorum ama bugün öyle yapmıycam bitmez çünkü biliyorum...perşembe günü doktora gittim meğerse kasılmalarım başlamış ama ben anlamamışım muayene esnasında doktor kasılmaların 5 dakikada bir geldiğini görünce beni apar topar hastaneye gönderdi hemen ciğer geliştirici vurdular bir gece kaldım şimdi kasılmalarım için ilaç kullanıyorum.. ve hiç kalkmada yatıyorum size anlatmak istdim çünkü bu kasılmayı deneyimi olmayan anlayamaz..karnımızda hissettiğimiz o sertlik var ya o kasılma imiş ben hep şişkinlik olduğunu zannediyordum onları takip etmek gerekiyormuş 10 dk da bir olursa hastaneye gitmek gerekiyo..sakın atlamayın kızlar ben çok şanslımışım ki doktorumun yanundayken oldu..üstelik servikal uzunluğumda 13 mm olmuş artık heran bekliyoruz bebeişlerimizi bende 1 hafta daha geçse diye dua ediyorum sizde dualarınız da beni de unutmayın olurmu
teşekür ederim canım buraya çok özet halinde yazdım ama çok korktuk eşimde bende daha çantam bile hazır değildi eve gelir gelmez annem ilk onu halletti :)) umarım beklerler ikiz oldukları için rahmim daha fazla büyüyemiyeceği için böyle olmuş daha 1900 gr lar 2300 leri görürsek içimiz daha rahat edecek
kızlarr benim göbeğimde çatlak yoktu dün akşam fark ettim ki 2 tane kalın kırmızı çatlağımm var iğrenç duruyooomafoldumben
Ben geldimmm. Valla izne ayrıldım evde çalışıyorum. Sabah evde temizlik vardı. Ben de boş durmadım kızımın odasını yaval yavaş yerleştirmeye başladım. Hastane çantamı hazırladım. Bu arada geçmişi okuyamadım. Zuzuum sana ne oldu böyle? Okuyunca şaşırdım. Kız topaç gibi yaptın çocuğu nazar değdi sana. Allah zamanında gelmesini nasip etsin.
Çatlaklar konusunda yazdıklarınıza güleyim mi ağlayayım mı bilemedim. Ben de bu konuda acayip müzdaribim. Onlar aldı başını gidiyor. Bense trene bakar gibi seyrediyorum resmen. Ne yaparsam yapayım yayılmaya devam ediyor. Şimdiden çatlaklarını tedavi edenlerin yaptıklarını okuyorum da biraz rahatlıyorum. En son KK'dan bir kızın aktardan aldığı yağ karışımının mucizesini okudum. Ondan aktarın tel no'sunu aldım. ışe yararsa size de tavsiye ederim. ısteyen olursa hemen özelden numarasını verebilirim. Bir de kahve limon karışımını methediyorlar. Falan filan. Bakalım nasıl kurtulacaz ya da alışacaz.
star_dust hoş geldin canım nasılsınnopuyorumnanaktan
stardust merhaba canım geçenlerde yazmışsın bana ama ben geçmiş sayfalarda olduğum için farketmedim nasılsın
starcım hoşgeldin canımmmmŞeniz
kızlarr oğlumun yarın gösterisi varrrr kanuni sultan süleyman olacak benim yakışıklımmmmmopuyorumnanaktan kostümleri geldi az önce giydirdim olcakmı diye bakın teyzeleri yakışmış mııııbuyrunnnnnnnnn
hoşgeldin stardustcuğum
yok valla girmedim denize falan çok soğuktu çünkü hastalanmak istemedim bebeişede bişi olur falam diye yemedi yanii. ama gezdim yannee. sen nasıl oldun?
teşekkürler star dust teyzoşuuuuu koca delikanlı benim oğlum kızlar kavga ediyo facebookta yok ona cvp vermiş ona vermemiş anacım yandım bennnnnnnnnndelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?