2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Ben gÖbek delıĞımden aŞırı huylanıyorum hıÇ dokunamıyorum ve dokundurtamıyorum.sızdede bÖylemı

stardust bana fitik vermedi nidilat diye b ilaç verdi 6 saatte bir onu kullanıyorum cumartesi gidicem kontrole sorarım neden vermei acaba

diloş şimdi gördüm göbişini maşallah bebişine benim göbiş de bebek de çok büyümediği halde nefes nefese kalıyorum. sen nasıl zorlanıyorsundur kim bilir -tatlicadiarzu-

Ben gÖbek delİĞİmden aŞırı huylanıyorum hİÇ dokunamıyorum ve dokundurtamıyorum.sİzdede bÖylemİ

aynen canım allahtan göbek deliğim öne doğru fırlamadı. yine de özellikle kontrollerde çok sıkıyorum kendimi. dr soruyor bi sorun mu var, ağrın mı var diye. utandığımdan söyleyemiyorum göbek deliğimden uzak dur diye kaydirigubbakcemile3

maşallah canım büyütmüşsün oğluşunu inşallah hayırlısıyla o bir ayda gececek az daha sabır
çok geçmiş olsun canım ama az zamanı kaldı merak etme inşallah bebişlerin zamanında gelecekler

Dİlara maŞallah gÖbÜŞÜne

stardustcum saĞol canım bİlgİ verdİĞİn İÇİn.

Kuzeydenİz teŞekkÜr ederİm canım

Ben gÖbek delİĞİmden aŞırı huylanıyorum hİÇ dokunamıyorum ve dokundurtamıyorum.sİzdede bÖylemİ

rica ederim selsincim ..
göbeğime dokunulmasından huylanırım genelde , hep öyleydim önceden beri de .. bazen eşim oğluşuyla yakın temasa geçmek için göbüşüme konuştuğunda ben de huylanıyorum ama belli etmemeye çalışıyorum .. kendim dokununca yada göbek deiğime dokununca huylanmıyorum ..

stardust bana fitik vermedi nidilat diye b ilaç verdi 6 saatte bir onu kullanıyorum cumartesi gidicem kontrole sorarım neden vermei acaba

nidilatı ben de kullandım , şimdi adalat ismli muadilini kullanıyorum . nidilatı gerginlik -sancı-kasılma hissettiğinde ille 6 saatin dolmasını beklemeden neredeyse 2 saatte bire kadar içebiliyorsun .. bence de endol fitili sor bi canım .. genelde erken doğum söz konusu olan gebelere vermişler ama biliyorsun her dr.un yöntemi , kullandığı ilaç vs. + yol aldığı ekol farklı olabiliyor ...

benim kullandığım ilaçlar ;

ferro sanol
elevit prontal
ecoprin 100
oestrocare
adalat crono
progestan ( fitil olarak )
endol ( fitil )
rennie duo ( reflü şikayetim olduğunda )

ohh afiyet olsun tatlımm ben yapıyorum arada vallahi her gün yapsam hamur iş kalmıyo sabahına maşalalh boğazlıyızdaa delikafadulden
Dİlara maŞallah gÖbÜŞÜne

stardustcum saĞol canım bİlgİ verdİĞİn İÇİn.

Kuzeydenİz teŞekkÜr ederİm canım

sağol tatlımmopuyorumnanaktan

kıslar hadin ii akşamlar ,çıkıyorum ben de .. yemek yicemmm , sonra da elveda rumeli...

görüşürüs yarınnnnnnn

diloş şimdi gördüm göbişini maşallah bebişine benim göbiş de bebek de çok büyümediği halde nefes nefese kalıyorum. sen nasıl zorlanıyorsundur kim bilir -tatlicadiarzu-

sağol tatlımm hemde nasıl zolanıyorum gün içinde evde tek başıma uzanamıyorumm kalkmak bi işkence adetaa yuvarlanıyorum olduğum yerdekaydirigubbakcemile3 eşim akşamları olduğu için onun yanında rahat yatıyorum gündüz ancak ayaklarımı uzatıp oturur pozizyondayımm uykuda yok rahatlıkta yokk allah yardımcımız olsun az zamanımız kaldı çok şükür sona yaklaşıyoruzzalkisalkisalkis

napcan canım allah yardımcın olsun senin de hepimizin de. hayırlısıyla alırız inşallah tosuncukları kucağımıza, gerçi benimki cılızmış ama :CüvCüv:

kıslar hadin ii akşamlar ,çıkıyorum ben de .. yemek yicemmm , sonra da elveda rumeli...

görüşürüs yarınnnnnnn

iyi akşamlar star_dust

ben de çıkıyorum arkadaşlar, belim ve sırtım koptu ağrıdan sandalyede otur otur. hoş her pozisyonda ağrıyor ama neyse görüşene kadar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. HOŞÇAKALIN...

kızlar biz geldik nasılsınız bakalım benim zilli yüzünü göstermedi ama dr ayrıntılı olarak her yerini inceledi herşey normalmiş daha doğumada var dedi dr erken doğum görünmüyor çok mutlu olduk

ayy canım hoş geldinn maşallah kızınaa sağlıklı olsunda nasılsa yüzünü bol bol görcez dimi ama allah nazarlardan korusunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…