Ben gÖbek delİĞİmden aŞırı huylanıyorum hİÇ dokunamıyorum ve dokundurtamıyorum.sİzdede bÖylemİ
maşallah canım büyütmüşsün oğluşunu inşallah hayırlısıyla o bir ayda gececek az daha sabırmerhabalar arkadaşlar çok katılamıyorum sizlere ama hemen arada yazayım dedim.Cuma günü doktordaydık 34+0 da oğluşum 46 cm.2600 gr.olmuşArtık 1 ayımız kaldı şu günler geçse de kavuşsak bebişlerimize.
çok geçmiş olsun canım ama az zamanı kaldı merak etme inşallah bebişlerin zamanında geleceklerherkese merhabaa..geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır..ben ne zmanır sizi takip edemiyorum girdiğim de de geçmişi okumaya gayret ediyorum ama bugün öyle yapmıycam bitmez çünkü biliyorum...perşembe günü doktora gittim meğerse kasılmalarım başlamış ama ben anlamamışım muayene esnasında doktor kasılmaların 5 dakikada bir geldiğini görünce beni apar topar hastaneye gönderdi hemen ciğer geliştirici vurdular bir gece kaldım şimdi kasılmalarım için ilaç kullanıyorum.. ve hiç kalkmada yatıyorum size anlatmak istdim çünkü bu kasılmayı deneyimi olmayan anlayamaz..karnımızda hissettiğimiz o sertlik var ya o kasılma imiş ben hep şişkinlik olduğunu zannediyordum onları takip etmek gerekiyormuş 10 dk da bir olursa hastaneye gitmek gerekiyo..sakın atlamayın kızlar ben çok şanslımışım ki doktorumun yanundayken oldu..üstelik servikal uzunluğumda 13 mm olmuş artık heran bekliyoruz bebeişlerimizi bende 1 hafta daha geçse diye dua ediyorum sizde dualarınız da beni de unutmayın olurmu
Dİlara maŞallah gÖbÜŞÜne
stardustcum saĞol canım bİlgİ verdİĞİn İÇİn.
Kuzeydenİz teŞekkÜr ederİm canım
Ben gÖbek delİĞİmden aŞırı huylanıyorum hİÇ dokunamıyorum ve dokundurtamıyorum.sİzdede bÖylemİ
stardust bana fitik vermedi nidilat diye b ilaç verdi 6 saatte bir onu kullanıyorum cumartesi gidicem kontrole sorarım neden vermei acaba
diloş ben o kadar ekmek yemiyorum en fazla günde 4 dilimm ama ben de hamur işinden alamıyorum kendimi. kuru pasta hiç eksik olmuyor evde, girip çıkıp atıyorum ağzıma. sebze yemeklerinden ziyade böreklere ağırlık veriyorum. canınız çekmesin bugün yine yaptım 3 çeşit zemuszemus
Dİlara maŞallah gÖbÜŞÜne
stardustcum saĞol canım bİlgİ verdİĞİn İÇİn.
Kuzeydenİz teŞekkÜr ederİm canım
diloş şimdi gördüm göbişini maşallah bebişinebenim göbiş de bebek de çok büyümediği halde nefes nefese kalıyorum. sen nasıl zorlanıyorsundur kim bilir -tatlicadiarzu-
kıslar hadin ii akşamlar ,çıkıyorum ben de .. yemek yicemmm , sonra da elveda rumeli...
görüşürüs yarınnnnnnn
sağol tatlımm hemde nasıl zolanıyorum gün içinde evde tek başıma uzanamıyorumm kalkmak bi işkence adetaa yuvarlanıyorum olduğum yerdekaydirigubbakcemile3 eşim akşamları olduğu için onun yanında rahat yatıyorum gündüz ancak ayaklarımı uzatıp oturur pozizyondayımm uykuda yok rahatlıkta yokk allah yardımcımız olsun az zamanımız kaldı çok şükür sona yaklaşıyoruzzalkisalkisalkis
kıslar hadin ii akşamlar ,çıkıyorum ben de .. yemek yicemmm , sonra da elveda rumeli...
görüşürüs yarınnnnnnn
napcan canım allah yardımcın olsun senin de hepimizin de. hayırlısıyla alırız inşallah tosuncukları kucağımıza, gerçi benimki cılızmış ama :CüvCüv:
iyi akşamlar star_dust
ben de çıkıyorum arkadaşlar, belim ve sırtım koptu ağrıdan sandalyede otur otur. hoş her pozisyonda ağrıyor ama neyse görüşene kadar kendinize ve bebişlerinize iyi bakın. HOŞÇAKALIN...
kızlar biz geldik nasılsınız bakalım benim zilli yüzünü göstermedi ama dr ayrıntılı olarak her yerini inceledi herşey normalmiş daha doğumada var dedi dr erken doğum görünmüyor çok mutlu olduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?