ayy canım hoş geldinn maşallah kızınaa sağlıklı olsunda nasılsa yüzünü bol bol görcez dimi ama allah nazarlardan korusunn
kızlar biz geldik nasılsınız bakalım benim zilli yüzünü göstermedi ama dr ayrıntılı olarak her yerini inceledi herşey normalmiş daha doğumada var dedi dr erken doğum görünmüyor çok mutlu olduk
maşallah canım kızına
bence bu konuda en şanslı melek var onun bütün fotolarında yüzü gözüküyo maşallah
dilaracım göbüşüne koca bi maşallah ama nekadar aşağı inmiş o ya valla senin için zor oluyodur bu arada sırf kilonu göbüşünmü aldı niye okadar kocxaman
maşallah canım kızına
bence bu konuda en şanslı melek var onun bütün fotolarında yüzü gözüküyo maşallah
evet tatlımm göbişim aşağıdaa ve bizim apartmandaki koca karılar var onlara göre ben 15 gün sürmezmiş doğururmuşum görcez bakalımkaydirigubbakcemile3 başka bir yerimde kilo yokk 10 kilo aldım oda göbek etrafında kollar bacaklar aynı incelikte duruyoo tabi şişliğimiz var doğumdan sonra inecek inşallahh:dance:
maşşallah canım
benide hep korkutmuşlardı ikinci bebekte daha çok kilo alınıyo felan filan ben bide kız olcanı öğrenince eyvah demiştim
ama allah şükür bende 10 kilo aldım ama tabi dikkat etsem daha az alırdım
boş fasafisoymuş
kızlar biz geldik nasılsınız bakalım benim zilli yüzünü göstermedi ama dr ayrıntılı olarak her yerini inceledi herşey normalmiş daha doğumada var dedi dr erken doğum görünmüyor çok mutlu olduk
cnm iyi haberlerle gelmişsin maşallah. üzülme benimde kızım göstermiyo yüzünü doğunca hiçbiyere kaçıramıcaklar zilliler kaydirigubbakcemile3
dilara baya büyümüş göbiş maşallah bebişede sanada
hoşgeldın kibele uzun zaman oldu gercektena.s.
günaydın herkese
nasılsınız
kibele gelmiş hoşglemiş
umarım hekes güzel bir hafta sonu geçirmiştir.
babaylon ve gaydın görüyorum sizi
nasılınız ,
Günaydın kıslar geçmişi okuyup öyle geldim
Herkese iyi haftalar diliyorum öncelikle
kibele gelmiş hoş gelmiş ne bandı ama yaa açılmak bilmedi neyse artık boşver milleti tatlım son zamanlarımız paylaşıma devam edelim banlanma sakınsüprizzzzz
hoş geldin hakkaten çok merak ettik seni .inşallah bebişininde sağlık durumu iyi çıkar canım türkiyeye ne zaman dönüyosun hazırlıkların tamamladınmı
kibelemmmm gelmişşşşşşşşşzemuszemus
özlettin tatlım kendini yaa çok merak ettik inan seniiii şükür minik prensesin de sende iyiymişsinizzzzzzŞeniz
seni çok özledik ve merak ediyorduk canım .. herkes birbirine senden haber alıp almadığını soruyordu , iyi oldu sahalara döndüğün hihoyyyt
laftan anlamayan insanlarla uğraşma , hiç bulaşma bence .. şöyle bir söz var ;
" cahillerle/aptallarla tartışmayın , sizi dışarıdan görenler aranızdaki farkı anlamayabilirler " ..
ist.a gelecektiniz , naaptınız döndünüz mü memleketinize ??
Canim cok haklisin.
Istanbul'a daha gelmedik. bebege 57 gun var. gelisimize de 70. safak sayiyorum inan ki. cok ozledim.
teşekkürler nurcum nasılsın canım...
kibele hoşgeldin canım neşeden soruyordum bende seni prensesimiz nasıl
kibele hoş geldin cnm özledik seni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?