2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

maşallah canım kızına
bence bu konuda en şanslı melek var onun bütün fotolarında yüzü gözüküyo maşallah

dilaracım göbüşüne koca bi maşallah ama nekadar aşağı inmiş o ya valla senin için zor oluyodur bu arada sırf kilonu göbüşünmü aldı niye okadar kocxaman

dilaracım göbüşüne koca bi maşallah ama nekadar aşağı inmiş o ya valla senin için zor oluyodur bu arada sırf kilonu göbüşünmü aldı niye okadar kocxaman

evet tatlımm göbişim aşağıdaa ve bizim apartmandaki koca karılar var onlara göre ben 15 gün sürmezmiş doğururmuşum görcez bakalımkaydirigubbakcemile3 başka bir yerimde kilo yokk 10 kilo aldım oda göbek etrafında kollar bacaklar aynı incelikte duruyoo tabi şişliğimiz var doğumdan sonra inecek inşallahh:dance:

Son düzenleme:
doğumda 6 kilo birden gidecek bunun içinde bebiş bebişin eşi ve suyu derken 6 kilo püff sonrası yavaş yavaş ileriki günlerde gidecekk:dance:

maşşallah canım
benide hep korkutmuşlardı ikinci bebekte daha çok kilo alınıyo felan filan ben bide kız olcanı öğrenince eyvah demiştim
ama allah şükür bende 10 kilo aldım ama tabi dikkat etsem daha az alırdım
boş fasafisoymuş

bende ilk kızımda çok kilo aldım 24 kilo iyy ne kötü bi durumduu allahımm bundada çok korktum dediğin gibi allahıma şükür normal gittimvereliniortak

derincim hoşgeldi galiba geçmişi okumakla meşgulsün
sen bu aralar hep bu saatlerde takılır oldun hayırdır misafirlerinmi var bu aralar

cnm iyi haberlerle gelmişsin maşallah. üzülme benimde kızım göstermiyo yüzünü doğunca hiçbiyere kaçıramıcaklar zilliler kaydirigubbakcemile3

işte şimdi çektimm göbişimiinaniknanik

dilara baya büyümüş göbiş maşallah bebişede sanada

teşekkürler nurcum nasılsın canım...
kibele hoşgeldin canım neşeden soruyordum bende seni prensesimiz nasıl

hoşgeldın kibele uzun zaman oldu gercektena.s.

Canim hosbulduk.

günaydın herkese
nasılsınız
kibele gelmiş hoşglemiş
umarım hekes güzel bir hafta sonu geçirmiştir.
babaylon ve gaydın görüyorum sizi
nasılınız ,

Canim hosbulduk. Cok tesekkurler.

Canim hosbulduk, cidden 2 ay uzun bir sure idi ama iste 20li haftalarda gittim 30lu haftalarda geldim.

hoş geldin hakkaten çok merak ettik seni .inşallah bebişininde sağlık durumu iyi çıkar canım türkiyeye ne zaman dönüyosun hazırlıkların tamamladınmı

canim hosbulduk. bebisi haftaya gorecegiz insallah. ama dedigim gibi burada eski yontem mezura ile olctukleri icin cok da takmiyorum. haftaya ptz gorecegiz. Tr ye insallah 11 agustos'ta donuyoruz. 12 sinde Istanbul'dayim. 15 inde erkek kardesimin dugunu var:) minnacik bebekle, dayisinin dugunune gidecez insallah.

kibelemmmm gelmişşşşşşşşşzemuszemus
özlettin tatlım kendini yaa çok merak ettik inan seniiii şükür minik prensesin de sende iyiymişsinizzzzzzŞeniz

Canim cok tesekkurler, insan birini gormeyince meraklaniyor degil mi? ben de sizi cok merak ettim, halen de sitede goremeyip merak ettiklerim var. Insallah ben yokken uzucu vs bir haber olmamistir. Erken dogum yasayan vs yok degil mi/ ikiz annelerimiz vs herkes iyiler insallah.

kikoleyim hoşbulduk canım nasılsınız evet geçmişi okumaya çalıştım pc çok ağır uzun sürdü
bugün sabahtan bir çıktık eşimle beraber 1 saat uzakta drum tam yaklaştık dr bey yok gelmeyin diye bir tlf geldi bende geldik artık dedim o zaman saat 5e kadar bekliyeceksiniz dediler artık bekledim eşim döndü işleri çok yoğun olduğu için hastaneye gittik nstye bağlandık hemşire bu nasıl 8 aylık dedi karnım yok kilolu bir bayanım sadece bebek hareketleri nasıl varmı dedi, ödüm koptukarnın çok geniş çok içöeride bebek dedi çok zor duyuldu ama çok güzeldi sonuçta çok şükür güzel çıktı tam 4 saat drun muayenanesinde dru bekledim allahtan önce beni aldılar.bebeğim 1900 olmuş küçük değilmi biraz dedim oda 200 300 gr küçük ama sorun değil dedi önemli olan doğunca hareketli olması dedi meğer benimde bebeğim bir hafta geriden gidiyormuş ama sorun değil dedi bundan sonra her pazartesi gideceğim yarın yine ciğer geliştirici iğne vurulacağım geçen ayda vurulmuştum zaten biraz küçük diye üzüldüm ama sağlıklı olsun ne yapayım
ooo kibele gelmiş canım çok özledik seni ne kadar uzun sürdü kızın nasıl iyidir umarım

Hanimlar bu arada hepinizin gobeklerine de bebeklerine de masallah. tek tek yazamadim ama okudum son haberlerinizi. masallah gercekten. Bizim minnosu haftaya ptz gorecegiz. bakalim insallah kilosu sagligi vs iyidir.

Ben de 50 kg idim. 10 kg aldim. 14 almam gerekiyor en az. diyetisyen oyle soyledi. iste 8 haftada her hafta 500 gr alirsam iyi.

hanuz catlamadim ama catlayabilirim, her sabah pehlivanlar gibi yaglaniyorum ama kismet bakalim. uzulurum catlarsam yaaaaa...

Demir eksik cikti kansizmisim. demir ilaci aliyorum simdi. multivitamin kullanmama ragmen oradaki demir eksik geliyoprmus. bu da sanirim yanlis beslenmeden. calsiyum ve demir en az 2 saat aralikla alinmaliymis ki ise yarasin. yoksa birbirini notrluyormus.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…