2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kizlar bebegin basi ne zaman asagiya donuyor?

ya benim iki arkadasimda da donmedi. gerci onlarin mecbur sezeryandi ama ben cok cekiniyorum ya donmezse diye. internetten baktim 36. haftaya kadar donermis. bir de bebegin basinin dondugunu hissediyor musunuz? ben yan degil de sanki capraz duruyor gibi hissediyorum. yani sol yan ile alt kisimda kafa, sagyan ile ust kisim arasi ayak.

sezeryan istemiyorum. insallah bebek doner.

Ben gÖbek delİĞİmden aŞırı huylanıyorum hİÇ dokunamıyorum ve dokundurtamıyorum.sİzdede bÖylemİ

Yok benim öyle hassas değil canım.

Ne güzel haberlerle geldin. İhtiyacımız vardı valla. Son zamanlarda herkesin bebişine nazar değdi. Dr başka ne dedi? Kaç gr olmuş prenses?

Hoşgeldin Kibele. Çok uzun zaman oldu özlettin kendini. Kızının iyi olmasına sevindim. Hep böyle devam eder inşallah.

ipeğim 47 cm 2400 gram prensesim herşeyini inceledi dr amcamız herşeyimiz gelişimimiz normal teyzesi allaha şükür gününde gelir dedi dr çok mutlu döndük

Cok tesekkurler ipegimu.

Ben cikayim kizlar. sitede bani'imin bitmesi iyi olmadi, saatlerdir buradayim. calismam lazimmmmm....

hepinizi optum.

ben aylardır ilk defa bu akşam üşüdüm be mirmirmirmir camları kapadım bu gece kocam yok ay ne kötü oluyor ya sabaha kadar olmaması tek başıma evde giderken bide diyo tek başına değilsin ki 2 kişisiniz naniknanik ha espürüklü gocam benüm :mymeka: bu hafta böyle cumartesi sabahı son....
bu arada kocam size emanet diye bi yarıma çıktı ay bizi bi sardı gülmekten ağladık izlerken :sm_cool: biraz forumu dolaşayım yatar uyurum be yav üşüyooommmm

huri bırsey sorabılırmıyım sana. bana bıkac gundur soyle bıse oluyo. ayaktayken yururken vajınama dogru yanı assagıya dogru acı baskı gıbı bısey. sankı bırsey dusucekmıs gıbı oluyo. korkuyorum oturuyorum sonra. sıze de oluyo mu acaba.

aynı haftadayız ama bana hiç öyle şeyler olmuyor bana sorma zaten ben bi başkayım bende hiç bir problem olmuyor sadece yürürken karnım kasılıyor oturunca hemen geçiyor başka şikayetim yok baskı akıntı bişey düşecekmiş gibi bişey olmuyor....ama yarın kızlar baksınlar buna bakalım olan varmı.....

bu arada benim kocam gececi bu hafta yok uyuyamıyorum artık uyku canıma yetene kadar burdayım

maşallah canım allah nazarlardan korusun bebişin bence normal daha son aya yeni girdinn bu ay çok kilo alırlarr yeterki sağlığı yerimde olsun dimi :1hug:

hoşbulduk dıloş Şeniz
ben bugun hıc ıyı degılım sag bacagımada kramp gırdı bu sabah
dun sol bacagıma gırmıtı ayaga kalkamıyorum
sabah esım getırdı benı salona
hıc bısey yapamıyorum neolucak bılmıyorummafoldumben
tuvalete surunerek gıderım heralde

canım yaa geçmiş olsun dün akşam eşimde korktu benimde acayip bi baskı varr aşağıda acısına öldüm adım atamıyorum yaa bugünde bankada işim var şu okul için bağışı yatırmam gerekk nasıl çıkıp gelcem bilemiyorummÇok üzgünüm çoook

günaydın arkadaslar

Kibeleyi gördüm yazmış banı kalkmış demekki çok sevindim .Hoşgeldin tekrardan canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…