benim de alt karnımın başlangıç yerinde , zaten memşler daha 4. ayda mı ne başlamıştı çatlamaya , ha bir de ne göreyimmmmm :1shok: bacaklarımın yanlarında , çamaşırın bittiği yerde ama çamaşırın içinde deil dışında kalıyor mafoldumben
Aramıza hoşgeldin. Ben klüp açacam çatlaklar üzerine hem karından hem kafadan çatlaklar klubü.
Ama ben sana dedim sür kremlerini diye. Ne oldu? Morlukları görene kadar herşey hikaye di mi? Kırmızı mor renk alınca insanın keyfi kaçıyor.
oooo canimu sen neler yapmışsın öyle, ipek kızımın odası yerleşmiş , çantalar hazırlanmış ne güsselllll ...
çatlaklar çin senin yardımına çok ihtiyacım olacak sanırım .. st.a gelince doğmdan sonra beraer gideriz o aktara olmazsa kaydirigubbakcemile5
Evet hazırlıklar devam ediyor. Halısı küçük geldi gözüme. Bir büyüğü ile belki değiştireceğim. Aktar Aksaraydaymış ama kargo ile de gönderiyorlar galiba. Sen gel yeter ki orası olmazsa başka yere gideriz.
[/COLOR][/B]
Ben gÖbek delİĞİmden aŞırı huylanıyorum hİÇ dokunamıyorum ve dokundurtamıyorum.sİzdede bÖylemİ
kızlar biz geldik nasılsınız bakalım benim zilli yüzünü göstermedi ama dr ayrıntılı olarak her yerini inceledi herşey normalmiş daha doğumada var dedi dr erken doğum görünmüyor çok mutlu olduk
Hanimlar bu arada hepinizin gobeklerine de bebeklerine de masallah. tek tek yazamadim ama okudum son haberlerinizi. masallah gercekten. Bizim minnosu haftaya ptz gorecegiz. bakalim insallah kilosu sagligi vs iyidir.
Ben de 50 kg idim. 10 kg aldim. 14 almam gerekiyor en az. diyetisyen oyle soyledi. iste 8 haftada her hafta 500 gr alirsam iyi.
hanuz catlamadim ama catlayabilirim, her sabah pehlivanlar gibi yaglaniyorum ama kismet bakalim. uzulurum catlarsam yaaaaa...
Demir eksik cikti kansizmisim. demir ilaci aliyorum simdi. multivitamin kullanmama ragmen oradaki demir eksik geliyoprmus. bu da sanirim yanlis beslenmeden. calsiyum ve demir en az 2 saat aralikla alinmaliymis ki ise yarasin. yoksa birbirini notrluyormus.
kımse yok mu
kımse yok mu
huri bırsey sorabılırmıyım sana. bana bıkac gundur soyle bıse oluyo. ayaktayken yururken vajınama dogru yanı assagıya dogru acı baskı gıbı bısey. sankı bırsey dusucekmıs gıbı oluyo. korkuyorum oturuyorum sonra. sıze de oluyo mu acaba.
kikoleyim hoşbulduk canım nasılsınız evet geçmişi okumaya çalıştım pc çok ağır uzun sürdü
bugün sabahtan bir çıktık eşimle beraber 1 saat uzakta drum tam yaklaştık dr bey yok gelmeyin diye bir tlf geldi bende geldik artık dedim o zaman saat 5e kadar bekliyeceksiniz dediler artık bekledim eşim döndü işleri çok yoğun olduğu için hastaneye gittik nstye bağlandık hemşire bu nasıl 8 aylık dedi karnım yok kilolu bir bayanım sadece bebek hareketleri nasıl varmı dedi, ödüm koptukarnın çok geniş çok içöeride bebek dedi çok zor duyuldu ama çok güzeldi sonuçta çok şükür güzel çıktı tam 4 saat drun muayenanesinde dru bekledim allahtan önce beni aldılar.bebeğim 1900 olmuş küçük değilmi biraz dedim oda 200 300 gr küçük ama sorun değil dedi önemli olan doğunca hareketli olması dedi meğer benimde bebeğim bir hafta geriden gidiyormuş ama sorun değil dedi bundan sonra her pazartesi gideceğim yarın yine ciğer geliştirici iğne vurulacağım geçen ayda vurulmuştum zaten biraz küçük diye üzüldüm ama sağlıklı olsun ne yapayım
ooo kibele gelmiş canım çok özledik seni ne kadar uzun sürdü kızın nasıl iyidir umarım
hoşbulduk dıloş Şeniz
ben bugun hıc ıyı degılım sag bacagımada kramp gırdı bu sabah
dun sol bacagıma gırmıtı ayaga kalkamıyorum
sabah esım getırdı benı salona
hıc bısey yapamıyorum neolucak bılmıyorummafoldumben
tuvalete surunerek gıderım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?