hoşbulduk dilara .
bende yataktan tek kalkamıyorum artık acayip ağrı oluyo aşağı tarafta sizdede oluyomu
günaydın ilsu hoşgeldin
günaydın hoş geldin ilsuu
canım ağrımı acımı çözemedim aynene gündüz bile evde tek yatamıyorum kalmak bi işkencee oturur pozizyondayım hepp dün akşam baya bi aşağısı benim baskı oldu dedim kesin çıkcak benim kızz nasıll böylee korkuyorum bari şu 10 gün de geçsinde kuzucuk gelcekse öyle gelsinnmafoldumben
dilara hava çok sıcak bugün öğle saatine kalma cnm . sigara derdi bendede var babam bana bile geldiğinde püfür püfür hep tartışıyoruz bebişim olunca eğer gelirse napıcam bilmiyorum
benım babamda cok sıgara ıcıyo annemde abımde
gecen geldıklerınde babamla cok tartıstım evın ıcınde ıcıyo heryer les gıbı kokuyo hemde benı zehırlıyo dıye oda bana kızdı bidaha gelmicem diye
ben bıraktım esım zaten içmez bundan sonra evımde sıgara ıcmek yasak
dün akşam kayınvalidem aradı hepsi geliyolarmış bana öndende 18 yaşındaki görümcemi 13 yaşındaki oğlunu göndericekmiş düşünebiliyomusunuz ben kendime bakamıyorum
dün akşam kayınvalidem aradı hepsi geliyolarmış bana öndende 18 yaşındaki görümcemi 13 yaşındaki oğlunu göndericekmiş düşünebiliyomusunuz ben kendime bakamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?