2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

hoşbulduk dilara .

bende yataktan tek kalkamıyorum artık acayip ağrı oluyo aşağı tarafta sizdede oluyomu

canım ağrımı acımı çözemedim aynene gündüz bile evde tek yatamıyorum kalmak bi işkencee oturur pozizyondayım hepp dün akşam baya bi aşağısı benim baskı oldu dedim kesin çıkcak benim kızz nasıll böylee korkuyorum bari şu 10 gün de geçsinde kuzucuk gelcekse öyle gelsinnmafoldumben

aynen cnm otururken değilde yattığım yerden kalkarken oluyo 5 dk eşimin koluna girip öyle toparlanıp yürüyorum neyin nesi anlamadım niye böyle oluyoki bebekler büyüdü diyemi acaba -tatlicadiarzu-

kızlar dün dr a sordum karnım daha büyüyecek mi diye evet 36. haftaya kadar büyür 36. haftadan sonrada az büyür ama göbeğin aşağı düşeceği için belli olmas dedi :))) yattığım yerden kalkamıyorum bende koca göbüşle

artık son günlerimiz normal bu şikayetler sağ salim kurtulsak sağlıkla bebeklerimizi kollarımıza alsak :Saruboceq:

aman kızlar yattığımız yerden kalkerken ani hareketlerden sakınmak gerekiyomuş ben sağa sola rastgele dönerdim sanırım ondan kordon dolandı

bugün dışarı çıkıcam korkuyrorumm mecburumm bugün okul için bağışı yatırmam gereklii apartmandan birini bulursam onla çıkayımm tek çıkmaya korkuyorumm annemde diyo gelmiyosun 10 gündürr dedim sen 10 gündür halimi görsen kokrarsınn adım atamıyorumm gel burda kal diyo ama rahat edemiyorum babam biraz inatçı gece geç saate kadar oturuyo bide sigara içiyoo öbür odalara kadar geliyo kokusuu o yüzden kalmak istemiyorumm sigara yüzünden hep tartışıyoruzz

evet nurr gece dönerken yatakta ilk önce oturu pozizyonu alıyorum sonra yavaş dönüyorumm bu gece 12 ye geliyoduu yattımm saat 4 kadar ilk defaa hiç kalmadan uyumuşum bi kalktım saat 4 çok şükür okadar uyumuşum sonra eşim gidene kadarda yarım yarım uykum uyudumm:ecrin_bebek:

dilara hava çok sıcak bugün öğle saatine kalma cnm . sigara derdi bendede var babam bana bile geldiğinde püfür püfür hep tartışıyoruz bebişim olunca eğer gelirse napıcam bilmiyorum

dilara hava çok sıcak bugün öğle saatine kalma cnm . sigara derdi bendede var babam bana bile geldiğinde püfür püfür hep tartışıyoruz bebişim olunca eğer gelirse napıcam bilmiyorum

annem doğumda hastaneden doğru bize gidelim bende kal 10 gün kendine gelinceye kadar diyo ben sizde rahat edemem felan diyo ama ben tek değilimkii3 4 kişi oluyoruz gardolap taşımama lazım bide bu babamın sigara olayından dolayıda kalmak istemiyorum zatenn bende gelirseniz bana gelin gelmezsen gelme eşim 5 gün evde o yardım eder diyorum bakalım ne olacak halimiz bende kalırlarsaa eşimden çekinir babam en azında sigarayı balkonda içer bende rahat ederimmmirmirmirmir

benım babamda cok sıgara ıcıyo annemde abımde
gecen geldıklerınde babamla cok tartıstım evın ıcınde ıcıyo heryer les gıbı kokuyo hemde benı zehırlıyo dıye oda bana kızdı bidaha gelmicem diye
ben bıraktım esım zaten içmez bundan sonra evımde sıgara ıcmek yasak

dün akşam kayınvalidem aradı hepsi geliyolarmış bana öndende 18 yaşındaki görümcemi 13 yaşındaki oğlunu göndericekmiş düşünebiliyomusunuz ben kendime bakamıyorum

hiç sorma banada en son geldiğinde öyle dedi bidaha gelmiycem söylesen bidert söylemesen

günaydın arkadaşalar nasıılsınız
sabah sbah ancak uyku şikayetleri oluyor işte .
bende gece 3 te uayndım bird aah 6,30 a kadar uyku yüzü görmedim.duş aldım felan ama ıggjhhhh bel ağrısı da vardır.
sabah da neden kjalktım işe geldim bilmem .
şu an uykum var
of

dün akşam kayınvalidem aradı hepsi geliyolarmış bana öndende 18 yaşındaki görümcemi 13 yaşındaki oğlunu göndericekmiş düşünebiliyomusunuz ben kendime bakamıyorum

kabul etmeseydın canım
hıc ugrasamam valla bızımkılerde dugun ıcın gelıcekmıs güya
esıme dedım halımı göruyosun dıye sınırımden ağladım bıde
allahtan esım cok anlayıslı sen dert etme dedı
ınsanda bıraz dusunce olucak canım ne öyle

canımm yaa onee öylee vallahi ben doğumdan en az bi 10 gün akraba filan kabul edemicemm kendimizlemi uğraşcazz gelenlemii hele bi toparlanalım gelsinler dimi ama allah yardımcın olsunn işin zorr tatlımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…