2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

bence nurrcum gelince ne yap biliyomusun işte mutfak işte ev buyrun şu bi kaç günümün tadını çıkarayım dee gelmişken onları mutfağa yemeğe işte evinde işin var yaptır bu halimle yapamıyodum iyi oldu geldiniz dersin çekilirsin bi kenaradelikafadulden

canımm yaa onee öylee vallahi ben doğumdan en az bi 10 gün akraba filan kabul edemicemm kendimizlemi uğraşcazz gelenlemii hele bi toparlanalım gelsinler dimi ama allah yardımcın olsunn işin zorr tatlımm

sormayın kızlar bende sinirden oturup ağladım eşim bi şekilde hallederiz diyo bakalım nasıl halledicekse , ya benim kendime bakmaya halim yok bide misafir senağlama

Günaydın arkadaşlar
Derincim maşallah kızına sağlığı yerindeymiş canımcım herkese söylediğimiz kilo aldırma yöntemlerini sende uygulamaya çalış genelde soluna yatmaya çalış süt iç dondurma ye,ceviz, balık ve kırmızı et ye canımcım muz ve elmada destek oluyo son ay bunlarıda yaparsan bence toparlar tatlım karnında genişmiş büyüse sanada zorluğu olmaz maşallah kızçene
Nurcum gene göremediniz desene kuzunu neyse sağlıklı olduğunu duymakta yetmiştir size maşallah yavruna ne güsel büyümüş son dönemeç az kaldı bol bol seyrediceksiniz inş. gül yüzünü

ah keşke gelen becerikli olsada yapsa 18 yaşında görümcem ama hiç bişeyden anlamaz tembel nazlı bişey küçük olan erkek zaten yani anlıyacağınız ben onlara bakıcam allahtan annem gelicek yazık kadınada herşeye o koşturucak

annen gelıcekse kayınvalıden neden gelıyorkı onu anlamadım mısafır ustune mısafır olmazkı bunu bılmıyolarmı

böylee kişiler insanın bütün sinirlerini yerinden oynatırlarr annenede yazık kadın bu yaştan sonraa bari kayınvalden gelcekmiş beraber gelsinler ne oo öylee dimi ayrı ayrı eziyett

benım kayınvalıdemde bana bülöf yapıyo
gecen aksam aramıs ıste gönlum el vermıyo yalnız olmana falan
bende dedım kaçkere söyledım annem gelıcek dıye nıye hep aynı seylerı söyleyıp duruyosunkı sınır seykaydirigubbakcemile

annen gelıcekse kayınvalıden neden gelıyorkı onu anlamadım mısafır ustune mısafır olmazkı bunu bılmıyolarmı

düşünmüyolar cnm ben annemle rahat ediyorum bitek başka kimsenin bakmasını istemiyorum bebeği merak ediyolarmış görmek istiyolarmış ah keşke niyetleri bana bakmak olsa

resmen davet bekliyo cnm gelmeye niyeti var ama senden bekliyo gibi

kızz hüzün senden korkulurr hee dobrasınn pat diye söylersin vallahii kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar
ne haber doğran falan yok demi kaydirigubbakcemile3 her an bekliyorum bi haber :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…