kabul etmeseydın canım
hıc ugrasamam valla bızımkılerde dugun ıcın gelıcekmıs güya
esıme dedım halımı göruyosun dıye sınırımden ağladım bıde
allahtan esım cok anlayıslı sen dert etme dedı
ınsanda bıraz dusunce olucak canım ne öyle
canımm yaa onee öylee vallahi ben doğumdan en az bi 10 gün akraba filan kabul edemicemm kendimizlemi uğraşcazz gelenlemii hele bi toparlanalım gelsinler dimi ama allah yardımcın olsunn işin zorr tatlımm
bence nurrcum gelince ne yap biliyomusun işte mutfak işte ev buyrun şu bi kaç günümün tadını çıkarayım dee gelmişken onları mutfağa yemeğe işte evinde işin var yaptır bu halimle yapamıyodum iyi oldu geldiniz dersin çekilirsin bi kenaradelikafadulden
onlarda bir an önce doğursada gidelim diyee bakarlarrsositososito
ah keşke gelen becerikli olsada yapsa 18 yaşında görümcem ama hiç bişeyden anlamaz tembel nazlı bişey küçük olan erkek zaten yani anlıyacağınız ben onlara bakıcam allahtan annem gelicek yazık kadınada herşeye o koşturucak
karsısındakı ınsanı dusunmeden hareket eden ınsanlardan nefret edıyorum
annen gelıcekse kayınvalıden neden gelıyorkı onu anlamadım mısafır ustune mısafır olmazkı bunu bılmıyolarmı
düşünmüyolar cnm ben annemle rahat ediyorum bitek başka kimsenin bakmasını istemiyorum bebeği merak ediyolarmış görmek istiyolarmış ah keşke niyetleri bana bakmak olsa
benım kayınvalıdemde bana bülöf yapıyo
gecen aksam aramıs ıste gönlum el vermıyo yalnız olmana falan
bende dedım kaçkere söyledım annem gelıcek dıye nıye hep aynı seylerı söyleyıp duruyosunkı sınır seykaydirigubbakcemile
benım kayınvalıdemde bana bülöf yapıyo
gecen aksam aramıs ıste gönlum el vermıyo yalnız olmana falan
bende dedım kaçkere söyledım annem gelıcek dıye nıye hep aynı seylerı söyleyıp duruyosunkı sınır seykaydirigubbakcemile
yok cnm şehir dışındalar gelmediler taşınma işine gelinirmi dimi ama başka şey olsa atlarlarsen yenı tasınmadınmı tasınırken yanındalarmıydı
resmen davet bekliyo cnm gelmeye niyeti var ama senden bekliyo gibi
günaydın kızlar
ne haber doğran falan yok demi kaydirigubbakcemile3 her an bekliyorum bi haber :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?