2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kızz hüzün senden korkulurr hee dobrasınn pat diye söylersin vallahii kaydirigubbakcemile3

kımse kusura bakmasın kendımı ezdıremem ben kımseye herkez haddını bılecek:1closedeyes:

yok cnm şehir dışındalar gelmediler taşınma işine gelinirmi dimi ama başka şey olsa atlarlar

ay nası sınır oldum sımdı sen ıhtıyacım varken gelme tam dogurucam sıkıntım hafıflıcek cık gel ay delı oluyorum ya:mymeka:

günaydın kızlar
ne haber doğran falan yok demi kaydirigubbakcemile3 her an bekliyorum bi haber :)

gunaydın hürremcim hoşgeldın henuz doguran yok beklıyoruz bakalımkaydirigubbakcemile3

hoş geldin tatlım şuan doğuran yok ama her an bi tane çıkabilir sen yada benn dermişimmdelikafadulden

kız ben daha zor doğururum herkes nasıl 9 aylıksın sen göbeğin çok yukarda diyo eşimin teyzesi var hemşire o baktı daha yukarıda bu bebiş dedi .Dünde iç çamaşırı almaya girdiğim bi dükkanda kadınlar dedi daha var diye :dilcikar:

benide görenn sankii son günlerimm evde niye çıktın hesabıı ellerinde olsa beni kendileri taşıcak çok aşağı indii göbişşkaydirigubbakcemile3

benide görenn sankii son günlerimm evde niye çıktın hesabıı ellerinde olsa beni kendileri taşıcak çok aşağı indii göbişşkaydirigubbakcemile3

delikafadulden o zaman senin yakındır dilaracım yarın bugün alırız hayırlı haberlerinii delikafadulden
göbüş indimi doğum kapıyı her an çalabilirmiş teyzemiz öyle dedii

hoşgeldin Hürremcim
sen, dilara ve menekse üçünüzden birisi 2.doğum yapan annemiz olacak sanirim. neslide var birde:)

nurcum çok düşüncesizler ,sen bu halinle birde onlara nasıl bakacaksın .hadi yardim etseler neyse de ...

hoşgeldin Hürremcim
sen, dilara ve menekse üçünüzden birisi 2.doğum yapan annemiz olacak sanirim. neslide var birde:)

bende öyle düşünüyordum ilsucum ama fikrim değişti rahatı iyi herhalde benim kızın inmeye niyeti yok öyle tosuncuk gibi kurulmuş oturmuşş diloşun göbüş inmiş onun ki yakındır biz bu ayın sonunu buluruz yerimseniben

delikafadulden o zaman senin yakındır dilaracım yarın bugün alırız hayırlı haberlerinii delikafadulden
göbüş indimi doğum kapıyı her an çalabilirmiş teyzemiz öyle dedii

evet bizim apartmandaki koca karılarda öyle diyoo yaşlı teyzelerimiz çok bilmişlerimiz var haziran 15 de tamam diyolar banakaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…