günaydın kızlar
ne haber doğran falan yok demi kaydirigubbakcemile3 her an bekliyorum bi haber :)
kızz hüzün senden korkulurr hee dobrasınn pat diye söylersin vallahii kaydirigubbakcemile3
yok cnm şehir dışındalar gelmediler taşınma işine gelinirmi dimi ama başka şey olsa atlarlar
günaydın kızlar
ne haber doğran falan yok demi kaydirigubbakcemile3 her an bekliyorum bi haber :)
günaydın cnm yok henüz fırtına öncesi sessizlik var kaydirigubbakcemile3
hoş geldin tatlım şuan doğuran yok ama her an bi tane çıkabilir sen yada benn dermişimmdelikafadulden
kız ben daha zor doğururum herkes nasıl 9 aylıksın sen göbeğin çok yukarda diyo eşimin teyzesi var hemşire o baktı daha yukarıda bu bebiş dedi .Dünde iç çamaşırı almaya girdiğim bi dükkanda kadınlar dedi daha var diye :dilcikar:
ama şu 10 gün içinde sanki bi bebişimiz aramıza katılcak gibi hissediyorummzemuszemus
benide görenn sankii son günlerimm evde niye çıktın hesabıı ellerinde olsa beni kendileri taşıcak çok aşağı indii göbişşkaydirigubbakcemile3
ben biraz uyumaya çalışıyim kızlar gece sinirden uyuyamadım kafama taktım çok
hoşgeldin Hürremcim
sen, dilara ve menekse üçünüzden birisi 2.doğum yapan annemiz olacak sanirim. neslide var birde:)
delikafadulden o zaman senin yakındır dilaracım yarın bugün alırız hayırlı haberlerinii delikafadulden
göbüş indimi doğum kapıyı her an çalabilirmiş teyzemiz öyle dedii
hoşgeldin Hürremcim
sen, dilara ve menekse üçünüzden birisi 2.doğum yapan annemiz olacak sanirim. neslide var birde:)
benımde cok uykum var bende bıraz uyuyayım gecelerı uyuyamıyorum artıkopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?