2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

günaydın diloş , hürrem , hüzün , jasmin , marmara , nur ,ilsu
umarım keyifler yerindedir hihoyyyt

hoşbulduk dilaracım zamanımız yaklaştıkça şikayetlerimizde artıyo bende çalışasım hiç yok ayaklarım geri gidiyo ama 36 haftaya kadar dayanıcam inşallah

günaydın ilsucum evet bebeğimin suyu az bakırköy doğum evine gittik orda da aynı şeyi söledi tehlikeli bir durum yok ama 35 haftaya kadar gelmezse bebek iyi olur dedi
nst soktu kan hidrar testi yaptı sonuçlarımı yarın götürücem ama sonuçlara baktım olması gereken değerlere göre bazı sorunlar var sanırım yarın belli olacak ne var birde bebeğin suyu az olduğu için dönmez dedi büyük ihtimal sezeryan olursun dedi

güzelim 2-3 hafta kalmış 35. haftaya dayanır meleğin merak etme .evet su az olunca hareketleri de az olur bebeklerin

günaydın diloş , hürrem , hüzün , jasmin , marmara , nur ,ilsu
umarım keyifler yerindedir hihoyyyt

hoş geldin canım keyfimiz yerinde bide şu şikayetlerimiz yerinde olsa ne iyi olurrkaydirigubbakcemile3
hoşbulduk dilaracım zamanımız yaklaştıkça şikayetlerimizde artıyo bende çalışasım hiç yok ayaklarım geri gidiyo ama 36 haftaya kadar dayanıcam inşallah

ee artık vücütt taşımıyo tatlım evde oluncada inşallah şikayetlerin artmazz bol bol dinlenirin

Günaydın dilara hoşbulduk geldik çalışıyoruz buraya takılıyoruz kaydirigubbakcemile3

zamanın az kaldı izine çıkıcan bol bol dinlenirsin artıkka.s bu gövdeyle zor oluyodur allah yarcın olsun masa başındaa oturmak kolay değil ağrılar çok oluyodur-tatlicadiarzu-

ıyiyim elifcim çalışmaca paşam iyi keyfi yerinde gezinip duruyo oğluşum haftasonu mobilyası gelicek inş. heyecanlıymış öyle diyo kaydirigubbakcemile3

benim kızz uyanmadıı yaa arkamda döne döne uyuyoo sıcaklık bastırmadan çıkmam lazımm uyandırıyorum tamam annne deyip tekrar uyuyoo cadııkaydirigubbakcemile3

ayaklarımı uzatıyorum ofiste masanın altına öyle çalışıyorum hafif şişmeye başladı çünkü az kaldı izne ayrılıcam ama evdede hareketsiz kalırsan gene şişme olur diyolar bakalım napıcaz zaten ağırlaştık evde silme süpürme yapamamki mecbur hareketsiz kalıcam neyse gezmeye vericez artık kendimizi kaydirigubbakcemile3 Haziranın 12sinde çıkıyorum izne inş..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…