2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

evet canım ya bizim zilli eliyle kapattı yine yüzünü göremedik ama drumuz çok güzel şeyler söyledi rahatlayıp geldik
opuyorumnanaktan hadi sana da iyi uykular canım

ohh evde olmak vardı valla
kız sen izine ne zaman ayrılıyorsun işte doğuracan allah korusun
bayanlar sizler nasılsınız bakalım...
hüzüncüm dün sorumu cevaplamışın teşekkür ederim canım
bizim drumuz kızımızın keyfi yerinde şimdilik gelmeye niyeti yok dedi

bak ben evdeyimm 33 haftama kadar gezdim şimdi oturdum kaldımm bu sıcaklarda ne iş nede geziliyoo akşamarı gezilir daha güzel oluyo serinlik çökünce hem yemekten sonra hafif bi yürüyüşş çok iyi gidiyoo:dance:

işyerinde oturmaktan hareketsizlikten benimde alt bacağım sepsert oluyor ve şişiyor .evdeyken öyle bi şikayetim olmuyor ama .

sağol dilaracım kızçem inşallah bu ayda biraz daha kilo alır drum önemli değil 2.5 kilo doğsun ama aktif olsun dedi hareketli olması önemli dedi bu seferde onu taktım acaba hareketli olucakmı hastaneye git oradan özele git dün çok yoruldum birde herkesin sorunları farklı birzda gerildim ama bugün iyiyim çok şükür akşam rüyamda bebeğim doğmuş ama nasıl büyük bir bebek aman allahım bebek değil 1 yaşındaki bir çocuk resmen kucağıma sığnmıyorkaydirigubbakcemile3rüye işte
gaydıncım sağol tatlım aslında süt bir bardak içiyorum soluma yatınca sürekli kalbim çarpıyor çok yatamıyorum ceviz yiyorum hergün et ile kıyma pek yiyemiyorum işte midem kaynıyor hemen balıkda yiyorum karnım evet çok geniş çok içeride bebek nstde zor duyduk hemşire nerde bu bebek yaaa diyor hem küöçük hemde karnım geniş zor bulduk ödüm koptu ama kalp atışı yok diyeopuyorumnanaktan

selam uykusuzum miğdem yanıyor hızlı hızlı bişeyler yedim çok rahatsız ediyor miğdemi yatacam bende şimdi size bi bakınayım dedim....öpüldünüz kendime geleyim yazarım...

güle gülee tatlımm benim bu akşam dizim yok lostt var oda sıktı izlemiyorum:dilcikar:

kız lost kapattı ya sezonu sen nerden izliyorsun ?? eski bölümler mi ??

ayy hadi yaa , sen de bizim gibi bahtsızlardansın demekki kaydirigubbakcemile5
benim tosbik de çok çok 2 kontrolde prıfilden verdi pozunu , o kadar .. üstelik bizim kontrollerimiz gebeliğin başından beri ayda 2 kere , hiç mi denk gelmez , ama inat işte , keçi göstermiyor bi türlü yüzünü :mymeka:
bu ayda neden detaylıya girdiniz ? detaylı usg dediğin 4 boyutlu usg değil dimi , dopler dedikleri inceleme fisfisfis

Canim cok haklisin.

Istanbul'a daha gelmedik. bebege 57 gun var. gelisimize de 70. safak sayiyorum inan ki. cok ozledim.

ay az kalmış senin de bebişine kavuşmanaaaaa delikafadulden
inşallah haftaya sağlıklı haberlerle dönersin dr.dan canım .. aldığın klo da iyi bence , çok almamışsın , hatta ideal sınırlar içindesin
hangi doğum şekli sen ve bebek için hayırlı ve sağlıklı olacaksa inşallah öyle alırsın minnoşunu kucağına ...

ipeğim 47 cm 2400 gram prensesim herşeyini inceledi dr amcamız herşeyimiz gelişimimiz normal teyzesi allaha şükür gününde gelir dedi dr çok mutlu döndük

nurcum kocaman maşallah prensesineeee

kıs sana nooolyo bu günlerde , hep bi şikayet hep bi panik :sm_confused:
bak ne kadar stres yaparsan o kadar tetiklersin rahimdeki kasılmalarını , azcık rahat ol ..
h.sonu dr.una ormadın mı bu krampları , magnezyumu günde 2ye çıkarsaydı bari fisfisfis
kramp grince ovmayın sakın , bilinçsiz yapılan ovmlar rahimde kasılmaya sebep olyormuş , öyle okumuştum bi yerde , ne kadar doğru bilemem ama yine de tedbirli olmakta fayda var yerimseniben

günaydın canım ...
benimde sanki alttan bişi çıkacakmış gibi oluyor birde tuvaletim yokken varmış gibi oluyor:) bebekler aşağı döndü ya sanirim illa çıkmak istiyorlar yaramazlar ..

o bende de var canım , gün içinde bir kaç kere oluyor , sanki kafasını yada poposunu dayayıp var gücüyle ittiriyor gibi hissediyorum bazen .. ona sebep mesanemde de baskı olyor sanki o saniye hiç tuvaletim yokken aniden bir kaçırma olacakmış gibi hissediyoum ve bazen de büyük tuvalet hissi oluyor ama bu yüzden ki gittiğim wc ziyaretlerinin çoğu fos çıkıyor kaydirigubbakcemile3
sanırım ekşını seviyor benim oğlan , anne durmasın dinlenmesin 5 dak.da bir wc gitsin , ohhh ben de yuvarlanıp durayım içeride

canım ya keşke bir komşun gidip halletse gelse , sen yanında biri olsa dahi çıkmasan hem bu sıcakta hem de bu kadar ağırlaşmışken ...

dün akşam kayınvalidem aradı hepsi geliyolarmış bana öndende 18 yaşındaki görümcemi 13 yaşındaki oğlunu göndericekmiş düşünebiliyomusunuz ben kendime bakamıyorum

ammman ne güzel , biz kendimize zor bakıyoruz bir de kendileri yetmiyor döküntülerini mi gönderiyorlar kötükedihüsoya insanlar ne kadar anlayışsız bu kadın hamile , gelmiş kaçıncı haftasına , ben gideyim de bi işin ucundan tutayım demek yok , daha bir de hizmet edilmeye insan göndeiryorlar , ohhhh ne alaaaaa Çok üzgünüm çoook

kıyamam kız sana , az kaldı hem oradan kurtulmana hem de kızçene kavuşmana .. biraz daha dayan tatlım :1hug:
evet bizim apartmandaki koca karılarda öyle diyoo yaşlı teyzelerimiz çok bilmişlerimiz var haziran 15 de tamam diyolar banakaydirigubbakcemile3

way canına , senin kocakarıların gözler süpersonik heralde sengözlerimebaksanab :roflol:
göbeğe bakıp doğum tarihi verebildiklerine göre kaydirigubbakcemile3

selam temmuz anneleri..gecmisi okuyamıycam simdi hemen yazayım..

b kac gundur iyi deildim grip*serumlar vs..artık iyiyim ama evdekiler simdi grip..neyse..

dün dr dan geldik ve kızcem 2450 gr ve 46 cm olmus.11 hazirandan sonra riskin yok ama erken dogum olayını atlatıosun ve 36. haftada seni nstye baglıycaz dedi.kızcem ın ayakları buyukmus,yuzu toplu ve yuvarlak veeee kordonu poposunun arasına almıs kızım:)))yani kurtulduk:)sukur...
kaydirigubbakcemile3

sonra dr biraz ters konusuo ama isini bilio die ses cıkartmıorum..sezeryanın risk ve avantajlarını sordum.riski olebirsin dedi direk!..ya dur insanda b hamile psikolojisi var dr sun da bu kadar net olmaya gerek yok..peki dedim test yapmıo musunuz ? testtede olebilirsin dedi yaa..bende daha once genel anestezi aldıgım icin b avantajım var ama dedim e tabi dedi..sonra sezeryanda kullanılan anestezinn daha hafif oldugunu soyledi.yani lutf etti..durun kapı calıo hemen gelioruuum..

dengesizmidir nedir klava: ne alaka ölüm falan bahsedilirmi sanki açık kalp ameliyatına giriyorsun kötükedihüso

Karencim çok geçmiş olsun bitanem .grip seni ağır vurdu demekki
masallah serraya baya iyi gelişmiş kilosu falanda süper ..
kordonunda kurtulması da çok güzel bir haber...

Dr un espiri mi yapmak istemiş acaba Karencim öyle konuşulr mu ya hamile bir bayanla zaten hepimiz doğumdan korkuyoruz .çok patavassız buldum :dilcikar:

kız sen izine ne zaman ayrılıyorsun işte doğuracan allah korusun

yok nurcum bana izin falan patronum iş yerinde doğurmamı göze aldı kaydirigubbakcemile3 çalışıyorum hala malesef ne zaman doğurdum o zaman kurtulucam burdan :mymeka:

günaydın tatlı annişler
biz kızımla bu gün uyuyakalmışız bi kalktık saat 11 olmuş...........
şimdi kahvaltı edelim bakalım

karen maşallah bebeğine,doktorun söylediklerine de pek takma her an her durumda risk var 5 dk sonra ne yaşayacağımızı bilemeyiz...sen iyi düşün rahat ol herşey iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…