canım yaa ne iyi gelirki mide bulantısınaa belki tansiyonun felan düşüktür bacaklarını dik kaldır birazz öyle yatmayı dene yada ılık bi duş all ferahlarsınnCADIARZU
evet canım ya bizim zilli eliyle kapattı yine yüzünü göremedik ama drumuz çok güzel şeyler söyledi rahatlayıp geldikGünaydın arkadaşlar
Derincim maşallah kızına sağlığı yerindeymiş canımcım herkese söylediğimiz kilo aldırma yöntemlerini sende uygulamaya çalış genelde soluna yatmaya çalış süt iç dondurma ye,ceviz, balık ve kırmızı et ye canımcım muz ve elmada destek oluyo son ay bunlarıda yaparsan bence toparlar tatlım karnında genişmiş büyüse sanada zorluğu olmaz maşallah kızçene
Nurcum gene göremediniz desene kuzunu neyse sağlıklı olduğunu duymakta yetmiştir size maşallah yavruna ne güsel büyümüş son dönemeç az kaldı bol bol seyrediceksiniz inş. gül yüzünü
kız sen izine ne zaman ayrılıyorsun işte doğuracan allah korusunopuyorumnanaktan hadi sana da iyi uykular canım
ohh evde olmak vardı valla
ayaklarımı uzatıyorum ofiste masanın altına öyle çalışıyorum hafif şişmeye başladı çünkü az kaldı izne ayrılıcam ama evdede hareketsiz kalırsan gene şişme olur diyolar bakalım napıcaz zaten ağırlaştık evde silme süpürme yapamamki mecbur hareketsiz kalıcam neyse gezmeye vericez artık kendimizi kaydirigubbakcemile3 Haziranın 12sinde çıkıyorum izne inş..:Saruboceq:
güle gülee tatlımm benim bu akşam dizim yok lostt var oda sıktı izlemiyorum:dilcikar:
kızlar biz geldik nasılsınız bakalım benim zilli yüzünü göstermedi ama dr ayrıntılı olarak her yerini inceledi herşey normalmiş daha doğumada var dedi dr erken doğum görünmüyor çok mutlu olduk
Canim cok haklisin.
Istanbul'a daha gelmedik. bebege 57 gun var. gelisimize de 70. safak sayiyorum inan ki. cok ozledim.
Hanimlar bu arada hepinizin gobeklerine de bebeklerine de masallah. tek tek yazamadim ama okudum son haberlerinizi. masallah gercekten. Bizim minnosu haftaya ptz gorecegiz. bakalim insallah kilosu sagligi vs iyidir.
Ben de 50 kg idim. 10 kg aldim. 14 almam gerekiyor en az. diyetisyen oyle soyledi. iste 8 haftada her hafta 500 gr alirsam iyi.
hanuz catlamadim ama catlayabilirim, her sabah pehlivanlar gibi yaglaniyorum ama kismet bakalim. uzulurum catlarsam yaaaaa...
Demir eksik cikti kansizmisim. demir ilaci aliyorum simdi. multivitamin kullanmama ragmen oradaki demir eksik geliyoprmus. bu da sanirim yanlis beslenmeden. calsiyum ve demir en az 2 saat aralikla alinmaliymis ki ise yarasin. yoksa birbirini notrluyormus.
kizlar bebegin basi ne zaman asagiya donuyor?
ya benim iki arkadasimda da donmedi. gerci onlarin mecbur sezeryandi ama ben cok cekiniyorum ya donmezse diye. internetten baktim 36. haftaya kadar donermis. bir de bebegin basinin dondugunu hissediyor musunuz? ben yan degil de sanki capraz duruyor gibi hissediyorum. yani sol yan ile alt kisimda kafa, sagyan ile ust kisim arasi ayak.
sezeryan istemiyorum. insallah bebek doner.
Yok benim öyle hassas değil canım.
Ne güzel haberlerle geldin. İhtiyacımız vardı valla. Son zamanlarda herkesin bebişine nazar değdi. Dr başka ne dedi? Kaç gr olmuş prenses?
Hoşgeldin Kibele. Çok uzun zaman oldu özlettin kendini. Kızının iyi olmasına sevindim. Hep böyle devam eder inşallah.
ipeğim 47 cm 2400 gram prensesim herşeyini inceledi dr amcamız herşeyimiz gelişimimiz normal teyzesi allaha şükür gününde gelir dedi dr çok mutlu döndük
hoşbulduk dıloş Şeniz
ben bugun hıc ıyı degılım sag bacagımada kramp gırdı bu sabah
dun sol bacagıma gırmıtı ayaga kalkamıyorum
sabah esım getırdı benı salona
hıc bısey yapamıyorum neolucak bılmıyorummafoldumben
tuvalete surunerek gıderım heralde
günaydın canım ...
benimde sanki alttan bişi çıkacakmış gibi oluyor birde tuvaletim yokken varmış gibi oluyor:) bebekler aşağı döndü ya sanirim illa çıkmak istiyorlar yaramazlar ..
bugün dışarı çıkıcam korkuyrorumm mecburumm bugün okul için bağışı yatırmam gereklii apartmandan birini bulursam onla çıkayımm tek çıkmaya korkuyorumm annemde diyo gelmiyosun 10 gündürr dedim sen 10 gündür halimi görsen kokrarsınn adım atamıyorumm gel burda kal diyo ama rahat edemiyorum babam biraz inatçı gece geç saate kadar oturuyo bide sigara içiyoo öbür odalara kadar geliyo kokusuu o yüzden kalmak istemiyorumm sigara yüzünden hep tartışıyoruzz
dün akşam kayınvalidem aradı hepsi geliyolarmış bana öndende 18 yaşındaki görümcemi 13 yaşındaki oğlunu göndericekmiş düşünebiliyomusunuz ben kendime bakamıyorum
günaydın arkadaşalar nasıılsınız
sabah sbah ancak uyku şikayetleri oluyor işte .
bende gece 3 te uayndım bird aah 6,30 a kadar uyku yüzü görmedim.duş aldım felan ama ıggjhhhh bel ağrısı da vardır.
sabah da neden kjalktım işe geldim bilmem .
şu an uykum var
of
evet bizim apartmandaki koca karılarda öyle diyoo yaşlı teyzelerimiz çok bilmişlerimiz var haziran 15 de tamam diyolar banakaydirigubbakcemile3
selam temmuz anneleri..gecmisi okuyamıycam simdi hemen yazayım..
b kac gundur iyi deildim grip*serumlar vs..artık iyiyim ama evdekiler simdi grip..neyse..
dün dr dan geldik ve kızcem 2450 gr ve 46 cm olmus.11 hazirandan sonra riskin yok ama erken dogum olayını atlatıosun ve 36. haftada seni nstye baglıycaz dedi.kızcem ın ayakları buyukmus,yuzu toplu ve yuvarlak veeee kordonu poposunun arasına almıs kızım:)))yani kurtulduk:)sukur...
kaydirigubbakcemile3
sonra dr biraz ters konusuo ama isini bilio die ses cıkartmıorum..sezeryanın risk ve avantajlarını sordum.riski olebirsin dedi direk!..ya dur insanda b hamile psikolojisi var dr sun da bu kadar net olmaya gerek yok..peki dedim test yapmıo musunuz ? testtede olebilirsin dedi yaa..bende daha once genel anestezi aldıgım icin b avantajım var ama dedim e tabi dedi..sonra sezeryanda kullanılan anestezinn daha hafif oldugunu soyledi.yani lutf etti..durun kapı calıo hemen gelioruuum..
kız sen izine ne zaman ayrılıyorsun işte doğuracan allah korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?