2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

hoşgeldin canım... iyiyiz keyfimiz yerinde
sen nasılsın?

günaydın canım keyifler yerinde çok şükür sen nasılsın

günaydın canım şükür iyi keyifler yuvarlanıyoruz işte hepimizz seninde iyidir artık keyfin tosun olmuş kuzunn

hoşgeldın canım:içelim:

hoşuldum kıslarrrr Şeniz
sıcaklar hariç iyiyim ben de ...
ellerimi üstünde mantar oldu galiba fisfisfis günde 10un üzerinde tuvalete gitmekten + günd 3 posta fitil öncesi ve sonrası el yıkamaktan + halen apartmanımızın şebeke suyuna geçmemiş olmasından sanırım klorlu su ellerimde mantar - egzama gibi bir şey yaptı benneyaptımki
dermatologa mı gideym yada sizin tavsiye edeceğiniz bir krem var mı demek için aradım ama dr.uma ulaşamadım ...
evet hüremcim benim tosun paşa büyüdükçe keyfim katlanıyor benim de , umurumda olmuyor yatak hapsi felan , içerde hayat zor biliyor musun , temiz çamaşır - fanila getiren felan yok kaydirigubbakcemile3
diloşcum şikayetlerimiz katbekat artacak haftalarımız ilerledikçe , sem talimlisin bu konuda bunları yazmak bana düşmez heleki en çömez hamileniz olaraktan kaydirigubbakcemile3
ama elimizden geldiğince iyi hissetmeliyiz sanırım kendimizi , yoksa inasan bir bıraktı mı kendini dibe çökmesi an meselesi oluyor , kendimden biliyorum benneyaptımki

inşallah dayanacak canım bebeişin , değil 35 37leri görecek annesi , sen yeterki yorma kendini , üzme canını , gör bak misler gibi zamanında doğum yapacaksın kaydirigubbakcemile5
uyuyamıyorum mıdem cok fena bulanıyomafoldumben

geçmiş olsun :teselli: emedur içebiliyorsun hamilelikte + oğuk bir şie soda da iyi geliyor .. soda yoksa evde 1 çay kaşığının ucu kadar karbonatı 1 çorba kaşığı kadar suyla sulandırıp iç canım , o da iyi geliyor ...

kızlarr ben çıkıyorumm öyleden sonra görüşürüz kaydirigubbakcemile

kolay gelsin canım Şeniz

hürremcim ya valla artık evde dinlen bence bitanem sen
son günlerini koşturmayla geçirme

canım doğumdan sonra işe geri döneceğim için katlanıyorum yaşadığım yer küçük olduğu için yeni iş bulma imkanım çok zor bulsamda burdaki rahatı bulamam idare edicez bakalım şimdilik bi 10-15 gün sonra izin veriri gibi geliyor

bu arada hoşgeldin :)

melekcim hoşgeldiniz canım
ohh iyi keyif yapmışsınız calıştığın günlerin acısını çıkartıyorsun

merhaba kızlar.... bayadır giremiyordum nete..... nasılsınız? bebişler nasıl?
benim bebişim iyi ama sanki hareketleri 2 gündür azaldı ...çok az değil de sanki eskisine göre az... normaldir değil mi?birde kasıklarıma arada sancı giriyor. aslında NST yede girdim kramp yok ama bilmiyorum bu acılar neden?

canımcım dün basladı iznim aslında ama 2 hafta daha gitcem ,12 haziranda ksımetse çıkıyorum bitanem

hoşgeldin akdaşcım olacak artık bu ağrılar normal en ufak sıkıntıda doğuruyormuyum diye düşünüyorum paranoyak oldum annem ay gün ağrıları yani doğuma yakın çıkan yalancı ağrılar diyo daha var senin hem nts yede girmişsin 2-3 hafta daha dinle kafanı sonra endişelenebilirsin doğuruyormuyum diye :)

canım çok geçmiş olsun sana , kızçene de ennnnnnn kocamanından
akıllı bıdık almış poposunun arasına kordonunu demek .. benim tosbik de bir ara ağzına doğru götürüyordu iki eliyle kemircek gibi , oğğğlum yenmez o dediysem de duymadı sanırım beni kaydirigubbakcemile3 ve son iki kontrolde de boynunun yakınlarında duruyordu kordonu , inşallah dolamamıştır boynuna fisfisfis
dr.a diyemedin mi dokhtur bey dokhtur beeeyy ağzını hayra aç bi zahmet diye klava: herzaman her işlemde var risk , sanki normal doğumda yok mu , duymuyor muyu kan kaybı yüzünden .... neyse yaaaaa , insanda sinir minir bırakmıyorlar bazen bu dr.lar , psikopat mıdır nedir , insan hiç şunu söyler mi bir hamilenin yüzüne , hey
Allahım sen sabır :Saruboceq:

Hürremcim 37. haftana kadar çalışabilirsin bende çalışıcam sweatde çalışıcak zuzumun son an sıkıntıları olmasa oda çalışacaktı zaten hamileliğin yolunda gidiyosa doktorunda 37. haftaya kadar çalışabilir raporu veriyo
Burada kimle konuştuysam hep çalışmışlar rahat ol tatlım sen sıkıntılarımız hepimizin var ama normal hayatımızda bu kilolara çıkmadık ben 70 kat kat giyinsem tartıya çıksam olamazdım şuan 73 kiloyum sırt ağrısı ayak şişmesi gayet normal şimdi çalış sonrasında bebeğinle fazla vakit geçirirsin en azından normal işyerlerinde bu şekilde oluyo yanlız değilsin tatlım bebeğinde vakitli gelicek bence merak etme senkaydirigubbakcemile5

hoşgeldin caım ..
e artık 34den gün almaya başlamışsınız , normal değil mi hareketlerini az hissediyor olman yerimseniben
eçen hafta ben de girdim nst ye bende de sancı - kasılma görülmedi , ne zaman usg için geçtk dr.un odasına , daha uzanır uzanmaz bir kasılma geldi .. ne zaman geleceği belli olmuyor .. ama nst nin şöyle bir güzelliği var , bazı kasılmaları hissetmezmişiz ve ayakta atlatırmışız , bunlar " sadece " nst de çıkarmış .. en azından öyle bir durum var mı yok mu bunu öğrenmiş oluyoruz .. yaşadığın acılar-ağrılara belki braxton kasılmaları seep oluyordur , artık vücut kendini hazırlıyor ya doğuma ...
karnındataş gibi sertlik oluyor ve pozisyon değiştirmene rağmen geçmişyorsa bu kasılma demek oluyor ve ne sıklıkta geldiği , geldiğinde ne kadar sürdüğü önemli canım .. bir de bebişin suyu bolsa karında gerginlik hissi daha çok oluyor ...

ayyy ayyyy ıscak basıyo beni yüzüm karıncalanıyor birde şimdi yeni bişey öğrendim kızlar size hemen yetiştirmem lazım

sabah içtiğim sert meyvasuyundan sonra miğdem çok yanıyordu çok kötü olmuştum ilaç içmeme ramen bir türlü gitmiyorduuu eniştemle msn de görüştükten sonra dediğini yaptım ve şıp diye miğde yanmam kesildi delikafadulden resmen üstüne bindi ...HAŞLANMIŞ YUMURTAAA yok canım falan filan iyi yerim falan dedim ama kalk ocağa koy hemen dedi yaptım yemeğe başladım suyumu içtim oda ne kesildi artık miğdem yanmıyorrr...bilen varmıydı?şakkıdı

star dustcım yüzünü görmek istemiştik ama yine göstermedi doğunca hiç kapatmayacam yzünü

yok canım benim patronum prosedürlere uymayı sevmiyor doğurana kadar burdasın doğumdan sonrada 1 ay iznin var dedi bu bir aydada beyanname dönemleride gelip işlerini aksatmayacaksın dedi iş yerine server alayım evinede faturaları yollayayım evden yap dedi kabul etmedim şansını zorluyo aslında ama farkında değil öyle 37.haftaya kadar çalış iznini doğumdan sonra kullan şansım yok yani o kafasında halletti benim izin doğum meselelerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…