- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
hoşgeldin canım... iyiyiz keyfimiz yerinde
sen nasılsın?
günaydın canım keyifler yerinde çok şükür sen nasılsın
günaydın canım şükür iyi keyifler yuvarlanıyoruz işte hepimizz seninde iyidir artık keyfin tosun olmuş kuzunn
hoş geldin canım keyfimiz yerinde bide şu şikayetlerimiz yerinde olsa ne iyi olurrkaydirigubbakcemile3
ee artık vücütt taşımıyo tatlım evde oluncada inşallah şikayetlerin artmazz bol bol dinlenirin
zamanın az kaldı izine çıkıcan bol bol dinlenirsin artıkka.s bu gövdeyle zor oluyodur allah yarcın olsun masa başındaa oturmak kolay değil ağrılar çok oluyodur-tatlicadiarzu-
hoşgeldın canım:içelim:
hoşuldum kıslarrrr Şeniz
sıcaklar hariç iyiyim ben de ...
ellerimi üstünde mantar oldu galiba fisfisfis günde 10un üzerinde tuvalete gitmekten + günd 3 posta fitil öncesi ve sonrası el yıkamaktan + halen apartmanımızın şebeke suyuna geçmemiş olmasından sanırım klorlu su ellerimde mantar - egzama gibi bir şey yaptı benneyaptımki
dermatologa mı gideym yada sizin tavsiye edeceğiniz bir krem var mı demek için aradım ama dr.uma ulaşamadım ...
evet hüremcim benim tosun paşa büyüdükçe keyfim katlanıyor benim de , umurumda olmuyor yatak hapsi felan , içerde hayat zor biliyor musun , temiz çamaşır - fanila getiren felan yok kaydirigubbakcemile3
diloşcum şikayetlerimiz katbekat artacak haftalarımız ilerledikçe , sem talimlisin bu konuda bunları yazmak bana düşmez heleki en çömez hamileniz olaraktan kaydirigubbakcemile3
ama elimizden geldiğince iyi hissetmeliyiz sanırım kendimizi , yoksa inasan bir bıraktı mı kendini dibe çökmesi an meselesi oluyor , kendimden biliyorum benneyaptımki
günaydın ilsucum evet bebeğimin suyu az bakırköy doğum evine gittik orda da aynı şeyi söledi tehlikeli bir durum yok ama 35 haftaya kadar gelmezse bebek iyi olur dedi
nst soktu kan hidrar testi yaptı sonuçlarımı yarın götürücem ama sonuçlara baktım olması gereken değerlere göre bazı sorunlar var sanırım yarın belli olacak ne var birde bebeğin suyu az olduğu için dönmez dedi büyük ihtimal sezeryan olursun dedi
ayaklarımı uzatıyorum ofiste masanın altına öyle çalışıyorum hafif şişmeye başladı çünkü az kaldı izne ayrılıcam ama evdede hareketsiz kalırsan gene şişme olur diyolar bakalım napıcaz zaten ağırlaştık evde silme süpürme yapamamki mecbur hareketsiz kalıcam neyse gezmeye vericez artık kendimizi kaydirigubbakcemile3 Haziranın 12sinde çıkıyorum izne inş..:Saruboceq:
inşallah dayanacak canım bebeişin , değil 35 37leri görecek annesi , sen yeterki yorma kendini , üzme canını , gör bak misler gibi zamanında doğum yapacaksın kaydirigubbakcemile5
uyuyamıyorum mıdem cok fena bulanıyomafoldumben
geçmiş olsun :teselli: emedur içebiliyorsun hamilelikte + oğuk bir şie soda da iyi geliyor .. soda yoksa evde 1 çay kaşığının ucu kadar karbonatı 1 çorba kaşığı kadar suyla sulandırıp iç canım , o da iyi geliyor ...
kızlarr ben çıkıyorumm öyleden sonra görüşürüz kaydirigubbakcemile
kolay gelsin canım Şeniz