2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ayy benim artis kızım hep yüzünü gösteriyo maşallah
ee anasının kızı sanırım o da fotoğraf çekinmeyi çok seviyo

Cok tesekkurler melekcım, starcım..sızın bebıslerede masallah..melekcım gobus ve kılon yerınde masallah canım..starcım senn oglanda kordonu yıycek demekkı ha:)) alemsın walla..allah saglık versın arasımıza ..

ıns saglıkla gelıcek bebklerımız ve bu stres artı heyecan sona erıcek sonra anne olma heyecanı baslıycak ıns.

star dustcım yüzünü görmek istemiştik ama yine göstermedi doğunca hiç kapatmayacam yzünü

ya çok fena bunlar nurcum , çok merak ediyorum ağzı-burnu -yanakları nasıl bi şey diye delikafadulden
ama benim keçiiiiiiii deli ediyor bizi her defasında kaydirigubbakcemile3
artık dr.muz da alıştı bizimkini suratsızlığına , şöyle bir bakıyor " ı-ıhh yine göstermeyecek yüzünü " deyip ölçümlerini yapıyor sadece ...

sağol canım cevabın için. bilmiyorum insan korkuyor işte. birde benim bebişim kilo ve boy olarak 2 hafta önde...aslında bir hafta sayılır çünkü tüp bebek olduğundan transfer erken oldu. yani biz aslında 34+6 yız. yarın 36. haftamıza gircez takvimdeki sata göre......

slm güzel anneler ve bebişler opuyorumnanaktanherkes iyidir umarım...zaman daralıyor bebeklerimize kavuşmaya çok az kaldı çok heycanlıyım acaba nasıl anne olacam...şu okul bitse de rahat etsem az kaldı 2 hafta sonra evimdeyim..:lepi:

ayol aç da bırakmıyorum , et yemekten aman yarasın hesabı sebze yemiyorum ağlıycam nerdeyse , ama Aras beyimiz gene kordonu kemirmeye gayretleniyor kaydirigubbakcemile3
aminnn canım bütün bebişlerimize Allah sağlık verin ve zamanlı doğum :Saruboceq:
ya şimdi evdekler bulaştırmasınlar sana griplerinden benneyaptımki

beyaz mlek hoşgeldin canım nasılsın öykümüz nasıl melekcim benim takvim gitmiş canım sen yapmıştınya o takvimede çok alıştım ben arkadaşlara söyledim ama oralı olan olmadı yapabilirmisin canım tekrar bana müsaitsen

star_dustcumm nurcum bizde aynı dertten muzdaribiz sürekli başka yerlere gidiyoruz renkli çıktı için ama bu minik cadı elini yüzüne koyuyor bakcaklarınıda kollarının üstüne hadi gelde gör bakalım hiç niyeti yok

maşallah kuzuna o zaman canımmm
benim oğluş da tüp bebek teyzesi kaydirigubbakcemile5
senin kaçıncı gün transfer oldu ?

canım boşveryaaaa benide kimse görmüyor artık bende kendi kendime konuşup çıkıyorum bak dün drdan geldim sadece dilara ve gaydın cevaplamış

sevineyim mi bilemedim , meğer ne çok keçiye hamiş varmış burda kaydirigubbakcemile3
bize süpriz yapma niyetindeler sanırım yerimseniben

dengesizmidir nedir klava: ne alaka ölüm falan bahsedilirmi sanki açık kalp ameliyatına giriyorsun kötükedihüso

Karencim çok geçmiş olsun bitanem .grip seni ağır vurdu demekki
masallah serraya baya iyi gelişmiş kilosu falanda süper ..
kordonunda kurtulması da çok güzel bir haber...

Dr un espiri mi yapmak istemiş acaba Karencim öyle konuşulr mu ya hamile bir bayanla zaten hepimiz doğumdan korkuyoruz .çok patavassız buldum :dilcikar:

sagolun canlarım..walla dr bole b patavtsızlıkla konusuo ama herkesde bana mazosist gb bu dr u onermisti sini ii bilio die..e bende alttan alıorum napiim son ayımdayım..

ilsucum senn kızda masallah buyumus ..ne guzel azcık kilo almıssın ..masallah tuanaya ve sana..

derincim son adet tarihini yaz caanım yeniden yapalım takvimini
ama nasıl dı ben unuttum tam olarak ama hatırlamaya çalışırım canım

canım boşveryaaaa benide kimse görmüyor artık bende kendi kendime konuşup çıkıyorum bak dün drdan geldim sadece dilara ve gaydın cevaplamış

canım haberler iyidir umarım çünkü geçmiş çok olmuş okuyamadım. nasılsın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…