star dustcım yüzünü görmek istemiştik ama yine göstermedi doğunca hiç kapatmayacam yzünü
günaydın canım hoşgeldin , iiiz biz sen nasılsın :CüvCüv:
hoşgeldin caım ..
e artık 34den gün almaya başlamışsınız , normal değil mi hareketlerini az hissediyor olman yerimseniben
eçen hafta ben de girdim nst ye bende de sancı - kasılma görülmedi , ne zaman usg için geçtk dr.un odasına , daha uzanır uzanmaz bir kasılma geldi .. ne zaman geleceği belli olmuyor .. ama nst nin şöyle bir güzelliği var , bazı kasılmaları hissetmezmişiz ve ayakta atlatırmışız , bunlar " sadece " nst de çıkarmış .. en azından öyle bir durum var mı yok mu bunu öğrenmiş oluyoruz .. yaşadığın acılar-ağrılara belki braxton kasılmaları seep oluyordur , artık vücut kendini hazırlıyor ya doğuma ...
karnındataş gibi sertlik oluyor ve pozisyon değiştirmene rağmen geçmişyorsa bu kasılma demek oluyor ve ne sıklıkta geldiği , geldiğinde ne kadar sürdüğü önemli canım .. bir de bebişin suyu bolsa karında gerginlik hissi daha çok oluyor ...
Cok tesekkurler melekcİm, starcım..sızın bebİslerede masallah..melekcİm gobus ve kİlon yerİnde masallah canım..starcım senn oglanda kordonu yİycek demekkİ ha:)) alemsİn walla..allah saglık versİn arasımıza ..
İns saglıkla gelİcek bebklerİmİz ve bu stres artı heyecan sona erİcek sonra anne olma heyecanı baslıycak İns.
beni neden kimse görmüyor.........benneyaptımki
canım ben gördüm seniŞeniz..sen ve bebişin nasıl?her şey yolundadır umarım..beni neden kimse görmüyor.........benneyaptımki
ya çok fena bunlar nurcum , çok merak ediyorum ağzı-burnu -yanakları nasıl bi şey diye delikafadulden
ama benim keçiiiiiiii deli ediyor bizi her defasında kaydirigubbakcemile3
artık dr.muz da alıştı bizimkini suratsızlığına , şöyle bir bakıyor " ı-ıhh yine göstermeyecek yüzünü " deyip ölçümlerini yapıyor sadece ...
sağol canım cevabın için. bilmiyorum insan korkuyor işte. birde benim bebişim kilo ve boy olarak 2 hafta önde...aslında bir hafta sayılır çünkü tüp bebek olduğundan transfer erken oldu. yani biz aslında 34+6 yız. yarın 36. haftamıza gircez takvimdeki sata göre......
star_dustcumm nurcum bizde aynı dertten muzdaribiz sürekli başka yerlere gidiyoruz renkli çıktı için ama bu minik cadı elini yüzüne koyuyor bakcaklarınıda kollarının üstüne hadi gelde gör bakalım hiç niyeti yok
dengesizmidir nedirklava: ne alaka ölüm falan bahsedilirmi sanki açık kalp ameliyatına giriyorsun kötükedihüso
Karencim çok geçmiş olsun bitanem .grip seni ağır vurdu demekki
masallah serraya baya iyi gelişmiş kilosu falanda süper ..
kordonunda kurtulması da çok güzel bir haber...
Dr un espiri mi yapmak istemiş acaba Karencim öyle konuşulr mu ya hamile bir bayanla zaten hepimiz doğumdan korkuyoruz .çok patavassız buldum :dilcikar:
maşallah kuzuna o zaman canımmm
benim oğluş da tüp bebek teyzesi kaydirigubbakcemile5
senin kaçıncı gün transfer oldu ?
canım ben gördüm seniŞeniz..sen ve bebişin nasıl?her şey yolundadır umarım..
canım boşveryaaaa benide kimse görmüyor artık bende kendi kendime konuşup çıkıyorum bak dün drdan geldim sadece dilara ve gaydın cevaplamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?