yupppppy yuppppyyy biri beni gördü sonunda iyiyim canım bende
sevineyim mi bilemedim , meğer ne çok keçiye hamiş varmış burda kaydirigubbakcemile3
bize süpriz yapma niyetindeler sanırım yerimseniben
slm güzel anneler ve bebişler opuyorumnanaktanherkes iyidir umarım...zaman daralıyor bebeklerimize kavuşmaya çok az kaldı çok heycanlıyım acaba nasıl anne olacam...şu okul bitse de rahat etsem az kaldı 2 hafta sonra evimdeyim..:lepi:
ayol aç da bırakmıyorum , et yemekten aman yarasın hesabı sebze yemiyorum ağlıycam nerdeyse , ama Aras beyimiz gene kordonu kemirmeye gayretleniyor kaydirigubbakcemile3
aminnn canım bütün bebişlerimize Allah sağlık verin ve zamanlı doğum :Saruboceq:
ya şimdi evdekler bulaştırmasınlar sana griplerinden benneyaptımki
iyi olmana sevindim tatlım..ben ve bebişim iyiyiz ama çok yorgunuz, okul çok yoruyor.malum ana sınıfı yardımcım var ama yine de zor oluyor...iyiyiz canım bebişin ve sen nasılısınız
zavallılara ben bulastırdım ama yine beni koruolar karantinadayım b odada walla:)..
ya b de dr bana 4.5 lt sıvı alman lazım dedi gunde sizce abartı deil mi ben direk damacanadan serum yaptıriim o zamandelikafadulden :)))ya var mı bole bişii.??
hoşbuldum canım iyiyim çok şükür.az kaldı okulların kapanmasına..seminere falan katılmayacağım..iznimi haziran 12 gibi başlatacam...aslında önce başlatabilirdim...biraz sabredeyim dedim...öğrencilerim için kötü olurdu.....sen ve oğluşun iyisiniz değil mi...hoşgeldin caım iiz biz , senin de iyi olduğun msjından belli yerimseniben
az kaldı dimi okulların kapanmasına , ondan sonra seminer vs . olacak izin mi alacaksın idare ediverseler bari ..
iyi olmana sevindim tatlım..ben ve bebişim iyiyiz ama çok yorgunuz, okul çok yoruyor.malum ana sınıfı yardımcım var ama yine de zor oluyor...
BENİM 12. gün transfer oldu. 10 .gün yumurtalar toplandı...
canım benim annemle kayınvalidemde merak ediyor onlarıda götürdük yine aynı bende dalga geçiyorum benim kızım yüz görümlüğü istiyor diye ne dersin sizinkilerde öyle olabilirmi
ana sınıfıyla uğraşmak çok zor ama çok da keyifli çok tatlı çocuklarım..bi tanesi," öğretmenim sen çalışmasana bu halde zor olur" diyor sanki büyük insan gibiler...bazen çok yaramazlık yapıyorlar o zaman diyorum onlara bebişim çok üzülüyor diyorum...anında normale dönüyorlar...iki hafta kaldı canım azıcık daha sabır eminim çok yoruluyorsundur birde ana sınıfıyla uğraşmak dahada zor ama Allah yardımcın olsun güzelim
yaaa sinir oldum yazıyoru gönderirken gidiyorklava: klava:
ahahahaha evet senin , nurun kız kesssssin yüz görümlüğü istiyor da benim paşaya ne demeli , anca pipisini gösteriyor edepsiz sırnaşık şey
benim yum.top.nın 3. günü transfer oldu .. 27 ekim sat , 9 kasım yumurta toplama , 12 kasım transfer .. dolayısıyla benim transfer seninkine göre daha geç olmuyor sanırım dimi fisfisfis
:roflol:bak sen şu yaramaza hiç de utanmıyorkaydirigubbakcemile3ahahahaha evet senin , nurun kız kesssssin yüz görümlüğü istiyor da benim paşaya ne demeli , anca pipisini gösteriyor edepsiz sırnaşık şey
melkcim 7 ekim son adet tarihim güzel büyük bir kız vardı kibeleninkide aynı ama tabii farketmez canım nasıl olursa
akdaşcım iyiyim canım sen nasılsın sen pek fazla katılamıyorsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?