2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

yupppppy yuppppyyy biri beni gördü sonunda iyiyim canım bende

Şeniz
canım bazen iletiler peşpeşe gelince arada kaynıyor gönderdiklerimiz .. hepimize zaman zaman oluyor , ben de yazıyorum yazıyorum ya cevap - yorum gelmiyor yada soru sorana cevap veriyorsun dönüp teşekkür etmiyor mesela .. ben de bunu yoğunluğa veriyorum , kişisel bir durum olduğunu düşünmüyorum

sevineyim mi bilemedim , meğer ne çok keçiye hamiş varmış burda kaydirigubbakcemile3
bize süpriz yapma niyetindeler sanırım yerimseniben

canım benim annemle kayınvalidemde merak ediyor onlarıda götürdük yine aynı bende dalga geçiyorum benim kızım yüz görümlüğü istiyor diye ne dersin sizinkilerde öyle olabilirmi

hoşgeldin caım iiz biz , senin de iyi olduğun msjından belli yerimseniben
az kaldı dimi okulların kapanmasına , ondan sonra seminer vs . olacak izin mi alacaksın idare ediverseler bari ..

zavallılara ben bulastırdım ama yine beni koruolar karantinadayım b odada walla:)..

ya b de dr bana 4.5 lt sıvı alman lazım dedi gunde sizce abartı deil mi ben direk damacanadan serum yaptıriim o zamandelikafadulden :)))ya var mı bole bişii.??

hayatım 4.5 litre su içersen patlarsın ya bana her gittiğim doktor 2 litre yeter diyor günlük. o kadar içiyorum suyunda iyi diyorlar

hoşgeldin caım iiz biz , senin de iyi olduğun msjından belli yerimseniben
az kaldı dimi okulların kapanmasına , ondan sonra seminer vs . olacak izin mi alacaksın idare ediverseler bari ..
hoşbuldum canım iyiyim çok şükür.az kaldı okulların kapanmasına..seminere falan katılmayacağım..iznimi haziran 12 gibi başlatacam...aslında önce başlatabilirdim...biraz sabredeyim dedim...öğrencilerim için kötü olurdu.....sen ve oğluşun iyisiniz değil mi...

iyi olmana sevindim tatlım..ben ve bebişim iyiyiz ama çok yorgunuz, okul çok yoruyor.malum ana sınıfı yardımcım var ama yine de zor oluyor...

iki hafta kaldı canım azıcık daha sabır eminim çok yoruluyorsundur birde ana sınıfıyla uğraşmak dahada zor ama Allah yardımcın olsun güzelim

eftelyacım bencede patlarım sanırım o yedigimiz yemeklerde dahil 4.5 demek istedi ama her zamanki gb piskopatca b ifadeyle:))..Allahım yaaa..

melkcim 7 ekim son adet tarihim güzel büyük bir kız vardı kibeleninkide aynı ama tabii farketmez canım nasıl olursa
akdaşcım iyiyim canım sen nasılsın sen pek fazla katılamıyorsun canım

BENİM 12. gün transfer oldu. 10 .gün yumurtalar toplandı...

benim yum.top.nın 3. günü transfer oldu .. 27 ekim sat , 9 kasım yumurta toplama , 12 kasım transfer .. dolayısıyla benim transfer seninkine göre daha geç olmuyor sanırım dimi fisfisfis

canım benim annemle kayınvalidemde merak ediyor onlarıda götürdük yine aynı bende dalga geçiyorum benim kızım yüz görümlüğü istiyor diye ne dersin sizinkilerde öyle olabilirmi

ahahahaha evet senin , nurun kız kesssssin yüz görümlüğü istiyor da benim paşaya ne demeli , anca pipisini gösteriyor edepsiz sırnaşık şey

iki hafta kaldı canım azıcık daha sabır eminim çok yoruluyorsundur birde ana sınıfıyla uğraşmak dahada zor ama Allah yardımcın olsun güzelim
ana sınıfıyla uğraşmak çok zor ama çok da keyifli çok tatlı çocuklarım..bi tanesi," öğretmenim sen çalışmasana bu halde zor olur" diyor sanki büyük insan gibiler...bazen çok yaramazlık yapıyorlar o zaman diyorum onlara bebişim çok üzülüyor diyorum...anında normale dönüyorlar...

yaaa sinir oldum yazıyoru gönderirken gidiyor klava:klava:

yazdıklarını tarayıp kopyala de canım , yada o veritabanı hatası dediğinde hemen geri yi tıkla , yazdığını o saniye kurtarabilyorsun . şu sıralar sitede sorun var sanırırm

ahahahaha evet senin , nurun kız kesssssin yüz görümlüğü istiyor da benim paşaya ne demeli , anca pipisini gösteriyor edepsiz sırnaşık şey

SEN DUA ET CANIM ONU BARİ GÖSTERİYOR :jeyyar: HAZİRAN ANNELERİNDE HALA CİNSİYETİNİ GÖSTERMEYEN Bİ BEBİŞ VAR kaydirigubbakcemile3

benim yum.top.nın 3. günü transfer oldu .. 27 ekim sat , 9 kasım yumurta toplama , 12 kasım transfer .. dolayısıyla benim transfer seninkine göre daha geç olmuyor sanırım dimi fisfisfis

canım senin 13. gün yumurta toplanmış 15. gün tarnsfer normal yani benimki biraz hızlı gelişti yumoşlar yani

melkcim 7 ekim son adet tarihim güzel büyük bir kız vardı kibeleninkide aynı ama tabii farketmez canım nasıl olursa
akdaşcım iyiyim canım sen nasılsın sen pek fazla katılamıyorsun canım

canım allaha bin şükür iyiyim ama fazla oturamıyorum bilgisayarda... bu sıra evde işler çok boş zamanlarda uyuyorum:)) uykucu oldum o yüzden nete giremiyorum akşamları eşim giriyo bana izizn vermiyo(yorulurum diyee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…