ahahahaha evet senin , nurun kız kesssssin yüz görümlüğü istiyor da benim paşaya ne demeli , anca pipisini gösteriyor edepsiz sırnaşık şey
zavallılara ben bulastırdım ama yine beni koruolar karantinadayım b odada walla:)..
ya b de dr bana 4.5 lt sıvı alman lazım dedi gunde sizce abartı deil mi ben direk damacanadan serum yaptıriim o zamandelikafadulden :)))ya var mı bole bişii.??
4,5 litre su mu:1shok:nasıl içecen o kadar suyu onu içersen tuvalete yatak kurman lazımkafamçokkarıştızavallılara ben bulastırdım ama yine beni koruolar karantinadayım b odada walla:)..
ya b de dr bana 4.5 lt sıvı alman lazım dedi gunde sizce abartı deil mi ben direk damacanadan serum yaptıriim o zamandelikafadulden :)))ya var mı bole bişii.??
ana sınıfıyla uğraşmak çok zor ama çok da keyifli çok tatlı çocuklarım..bi tanesi," öğretmenim sen çalışmasana bu halde zor olur" diyor sanki büyük insan gibiler...bazen çok yaramazlık yapıyorlar o zaman diyorum onlara bebişim çok üzülüyor diyorum...anında normale dönüyorlar...
hoşbuldum canım iyiyim çok şükür.az kaldı okulların kapanmasına..seminere falan katılmayacağım..iznimi haziran 12 gibi başlatacam...aslında önce başlatabilirdim...biraz sabredeyim dedim...öğrencilerim için kötü olurdu.....sen ve oğluşun iyisiniz değil mi...
var anacım öyle bişiii , çünkü rahim kaslarımla ilgili sorun olduğunda dr. 3,5-4 lt su içmen lazım en az dediğinde ben 4,5u gördüğüm oluyordu , şimdi azalttım 3-3,5ta bitiyor günüm .. alışınca anlamıyorsun nasıl bittiğini pet şişelerin kaydirigubbakcemile3
4,5 litre su mu:1shok:nasıl içecen o kadar suyu onu içersen tuvalete yatak kurman lazımkafamçokkarıştı
kızlar geçen gün nette okudum pet şişe suları çok zaralıymış...gelişme geriliği ve büyüme sorunlarına yol açıyormuş...her gün bişey söyleniyor hangisine inanacağız yaa:uhm:
star_dustcum nurcum bakın hürrem ne diyor haziran annelerinde daha cinsiyetini öğrenemeyen varmış biz hiç değilse cinsiyetini biliyoruz
SEN DUA ET CANIM ONU BARİ GÖSTERİYOR :jeyyar: HAZİRAN ANNELERİNDE HALA CİNSİYETİNİ GÖSTERMEYEN Bİ BEBİŞ VAR kaydirigubbakcemile3
canım senin 13. gün yumurta toplanmış 15. gün tarnsfer normal yani benimki biraz hızlı gelişti yumoşlar yani
:roflol:bak sen şu yaramaza hiç de utanmıyorkaydirigubbakcemile3
evet canım çok şirinleropuyorumnanaktanşimdi anneler çok bilinçlendi...bebek için güzel besleniyor,ilaçlar da düzenli alınıyor,bi de bebeklerimizle konuşuyoruz ya o işte bebeğin ruhsal gelişimi için çok yararlı...ahhhh çok şirinler ya bunlar folic asiddenmi nedir çok zeki oluyorlar herşeyi anlıyorlar
canım ne güzel her şey yolunda artık ...az kaldı zaten sağlıkla kucağına gelir inşaallah tatlı oğluşun...iiyiyiz tatlım , oğluşum artık üzmüyor beni , güzel güzel büyüyor .. eskisi kadar kasılma şkayetlerim yok , ilaçlarımın bir kısmını değiştirdi dr.um bir de yeniden progestan fitille rahatlattılar rahim kaslarını , o yüzden genel anlamda iyiyiz canım :1rolleyes:
kız benimkş onuda zor gösterdi dün drumuz bağırsaklarını dahi gösterdi...
eşim diyor çıkıncada sıkıysa kapatsın bakalım yüzünü drumuz bu haftadan sonra yerleri daraldığı için zor olur yüzünü görmek dedi
dikkat etmek lazım taze içilmeli sular...canım hani bazen arabada filan unutuyoruz sonra açınca ses çıkartıyo böyle sıcak oluyor biraz o pet şişe suları zararlı hem bebek için hemde bizim için göğüs kanseri riskine yol açıyormuş
:roflol::roflol:göstermeden olmaz diyo yaramaz..hiiiiiiiiiiiç utanmmız yok valla , göründüğümüz tüm dr.lara amman kusur kalmasın deyip göstere göstere gezdik :roflol:
maşallah Öyküye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?