2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

ahahahaha evet senin , nurun kız kesssssin yüz görümlüğü istiyor da benim paşaya ne demeli , anca pipisini gösteriyor edepsiz sırnaşık şey

kız benimkş onuda zor gösterdi dün drumuz bağırsaklarını dahi gösterdi...
eşim diyor çıkıncada sıkıysa kapatsın bakalım yüzünü drumuz bu haftadan sonra yerleri daraldığı için zor olur yüzünü görmek dedi

var anacım öyle bişiii , çünkü rahim kaslarımla ilgili sorun olduğunda dr. 3,5-4 lt su içmen lazım en az dediğinde ben 4,5u gördüğüm oluyordu , şimdi azalttım 3-3,5ta bitiyor günüm .. alışınca anlamıyorsun nasıl bittiğini pet şişelerin kaydirigubbakcemile3

4,5 litre su mu:1shok:nasıl içecen o kadar suyu onu içersen tuvalete yatak kurman lazımkafamçokkarıştı

ahhhh çok şirinler ya bunlar folic asiddenmi nedir çok zeki oluyorlar herşeyi anlıyorlar

iiyiyiz tatlım , oğluşum artık üzmüyor beni , güzel güzel büyüyor .. eskisi kadar kasılma şkayetlerim yok , ilaçlarımın bir kısmını değiştirdi dr.um bir de yeniden progestan fitille rahatlattılar rahim kaslarını , o yüzden genel anlamda iyiyiz canım :1rolleyes:

kızlar geçen gün nette okudum pet şişe suları çok zaralıymış...gelişme geriliği ve büyüme sorunlarına yol açıyormuş...her gün bişey söyleniyor hangisine inanacağız yaa:uhm:

star_dustcum nurcum bakın hürrem ne diyor haziran annelerinde daha cinsiyetini öğrenemeyen varmış biz hiç değilse cinsiyetini biliyoruz

walla su an 2 lt su tuketiorum o bile gunumu wc ye kitlio..4.5 da ece nin dedigi gibi wc ye yatak baglamam lazım..:))sanada bravo starcım 4.5 u devirebilen hatun olarak gectin dunya hamis kayıtlarına:)):hooray:

4,5 litre su mu:1shok:nasıl içecen o kadar suyu onu içersen tuvalete yatak kurman lazımkafamçokkarıştı

katılıoruummmmm..hayatta icemem vereliniortak

kızlar geçen gün nette okudum pet şişe suları çok zaralıymış...gelişme geriliği ve büyüme sorunlarına yol açıyormuş...her gün bişey söyleniyor hangisine inanacağız yaa:uhm:

canım hani bazen arabada filan unutuyoruz sonra açınca ses çıkartıyo böyle sıcak oluyor biraz o pet şişe suları zararlı hem bebek için hemde bizim için göğüs kanseri riskine yol açıyormuş

SEN DUA ET CANIM ONU BARİ GÖSTERİYOR :jeyyar: HAZİRAN ANNELERİNDE HALA CİNSİYETİNİ GÖSTERMEYEN Bİ BEBİŞ VAR kaydirigubbakcemile3

aaaa :1shok: yok artık sayın seyirciler kaydirigubbakcemile3
aman benim paşam maşşşallah 12. haftadan beri sergiliyor neyi var neyi yoksa , o anlamda bizi merakta bırakmadı :roflol:

canım senin 13. gün yumurta toplanmış 15. gün tarnsfer normal yani benimki biraz hızlı gelişti yumoşlar yani

saol tatlım ... benim hızlı gelişen yumoşları baskıladılar önce , sonra menegon verdiler , ondan sonra da menepur küçükler de gelsin diye .. halbuki hep en önden gidenler gelişti ve olgunlaştı tedavilerimde , diğer ufalıklarımız ne yaptılarsa çok büyümediler ve yine işe yarayan aceleci yumoşlarımız oldu :))))

:roflol:bak sen şu yaramaza hiç de utanmıyorkaydirigubbakcemile3

hiiiiiiiiiiiç utanmmız yok valla , göründüğümüz tüm dr.lara amman kusur kalmasın deyip göstere göstere gezdik :roflol:

ahhhh çok şirinler ya bunlar folic asiddenmi nedir çok zeki oluyorlar herşeyi anlıyorlar
evet canım çok şirinleropuyorumnanaktanşimdi anneler çok bilinçlendi...bebek için güzel besleniyor,ilaçlar da düzenli alınıyor,bi de bebeklerimizle konuşuyoruz ya o işte bebeğin ruhsal gelişimi için çok yararlı...
canım ne güzel her şey yolunda artık ...az kaldı zaten sağlıkla kucağına gelir inşaallah tatlı oğluşun...

canım bizimkinin zamanında yeri bolken de göstermiyordu, düşünsene kontrollere ayda 2 kere gittik hep ve renkli usg , birinde denk gelmez mi yaa , suratsız keçi bakalım doğunca nereye gizleyecek delikafadulden

canım hani bazen arabada filan unutuyoruz sonra açınca ses çıkartıyo böyle sıcak oluyor biraz o pet şişe suları zararlı hem bebek için hemde bizim için göğüs kanseri riskine yol açıyormuş
dikkat etmek lazım taze içilmeli sular...
hiiiiiiiiiiiç utanmmız yok valla , göründüğümüz tüm dr.lara amman kusur kalmasın deyip göstere göstere gezdik :roflol:
:roflol::roflol:göstermeden olmaz diyo yaramaz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…