2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

tünayyydınlarrr güsel annişler (mafoldumben)ay bu çook tatlu omuş ben devamlı ağları artıkın .melek öykü yine artislik pozlar vermiş MAŞALLAH

teşekkürler kızlar
evet çok sevimliydi yine kızım gösterdi bize o güzel yüzünü
sağlıkla hepimiz kavuşalım inşallah
doğduğu andaki yüzünü görmek bambaşka bişey

melekcimm gobusude masallah zaten sen ve ilsuda sanırım b gobus var safdece..yani doum son rası direk aynı kiloya donersiniz masallah..bu ardaa ozelden msj atmıstım sana gorebildin m canım?

star_dustcum nurcum bakın hürrem ne diyor haziran annelerinde daha cinsiyetini öğrenemeyen varmış biz hiç değilse cinsiyetini biliyoruz

okudum canım ve inanamadım , e kadınceyiz artık doğumda öğrenecek sanırım :sm_confused:

teşekkürler teşekkürler zemuszemus
canımcım valla tandarta bağlandı sanırım , sabah 8,30dan bu yana 1,5 lt bitti , üstüne 250 ml süt de cabası buyrunnnnnnnnn
bir ara şeker hastalığı mı var acaba neden bu kadar çok su içiyorum diye düşündüm , sonra şeker testinde aksine şekerim düşük çıktı .. ama ben evvelden ezelden çok su içerim , kahvaltıda-yemeklerde içtiğim su en azından 1 lt , kışın bile .. yazın sadece kahvaltı yaparken bazen 1 lt içiyorum .. alışkanlık galiba benimkisi :sm_confused:

canım hani bazen arabada filan unutuyoruz sonra açınca ses çıkartıyo böyle sıcak oluyor biraz o pet şişe suları zararlı hem bebek için hemde bizim için göğüs kanseri riskine yol açıyormuş

hadi yaaa , bilmiyorum , bende onu hava sıkışması felandır diyordum , yada su buharlaşıp sıkışınca o yüzden öyle bir ses çıkıyordur gibi kedimce yorumlar getiriyordum .. zaten memişler kistik al başına belayı şimdi fisfisfis

canım ne güzel her şey yolunda artık ...az kaldı zaten sağlıkla kucağına gelir inşaallah tatlı oğluşun...
inşallah canım , hep birlikte :1hug:
dikkat etmek lazım taze içilmeli sular...

:roflol::roflol:göstermeden olmaz diyo yaramaz..

bakalım 10 gün sonra naapıcak , gösterecek mi acep ?? ı - ıhh onda bu inat varken daha ben çok beklerim sanırım yerimseniben

ben kaçiiim biraz balkona , görüşürüz , iyi sohbetler size ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…