canım çok beklemişsiniz hakkaten yaa insan sinir olur vallakikoleyim hoşbulduk canım nasılsınız evet geçmişi okumaya çalıştım pc çok ağır uzun sürdü
bugün sabahtan bir çıktık eşimle beraber 1 saat uzakta drum tam yaklaştık dr bey yok gelmeyin diye bir tlf geldi bende geldik artık dedim o zaman saat 5e kadar bekliyeceksiniz dediler artık bekledim eşim döndü işleri çok yoğun olduğu için hastaneye gittik nstye bağlandık hemşire bu nasıl 8 aylık dedi karnım yok kilolu bir bayanım sadece bebek hareketleri nasıl varmı dedi, ödüm koptukarnın çok geniş çok içöeride bebek dedi çok zor duyuldu ama çok güzeldi sonuçta çok şükür güzel çıktı tam 4 saat drun muayenanesinde dru bekledim allahtan önce beni aldılar.bebeğim 1900 olmuş küçük değilmi biraz dedim oda 200 300 gr küçük ama sorun değil dedi önemli olan doğunca hareketli olması dedi meğer benimde bebeğim bir hafta geriden gidiyormuş ama sorun değil dedi bundan sonra her pazartesi gideceğim yarın yine ciğer geliştirici iğne vurulacağım geçen ayda vurulmuştum zaten biraz küçük diye üzüldüm ama sağlıklı olsun ne yapayım
ooo kibele gelmiş canım çok özledik seni ne kadar uzun sürdü kızın nasıl iyidir umarım
allah yardımcın olsun canım benimde ilk doğumda gelmişlerdi yaşlarıda baya var dı ama genede ne yemek yapmayı biliyolardı ne temizliği biri balkonda akşama kadar sigara tüttürür biride odada saatlarce sevgiliyle konuşurdu bu sefer çok şükürki düğün var kimse gelmiyo bana ilk doğumumda 1 ay öncesinden çoluklu çocuklu 7 kişi gelmiştidün akşam kayınvalidem aradı hepsi geliyolarmış bana öndende 18 yaşındaki görümcemi 13 yaşındaki oğlunu göndericekmiş düşünebiliyomusunuz ben kendime bakamıyorum
canımcım bebişine maşallah allah nazardan korusunselam temmuz anneleri..gecmisi okuyamıycam simdi hemen yazayım..
b kac gundur iyi deildim grip*serumlar vs..artık iyiyim ama evdekiler simdi grip..neyse..
dün dr dan geldik ve kızcem 2450 gr ve 46 cm olmus.11 hazirandan sonra riskin yok ama erken dogum olayını atlatıosun ve 36. haftada seni nstye baglıycaz dedi.kızcem ın ayakları buyukmus,yuzu toplu ve yuvarlak veeee kordonu poposunun arasına almıs kızım:)))yani kurtulduk:)sukur...
kaydirigubbakcemile3
sonra dr biraz ters konusuo ama isini bilio die ses cıkartmıorum..sezeryanın risk ve avantajlarını sordum.riski olebirsin dedi direk!..ya dur insanda b hamile psikolojisi var dr sun da bu kadar net olmaya gerek yok..peki dedim test yapmıo musunuz ? testtede olebilirsin dedi yaa..bende daha once genel anestezi aldıgım icin b avantajım var ama dedim e tabi dedi..sonra sezeryanda kullanılan anestezinn daha hafif oldugunu soyledi.yani lutf etti..durun kapı calıo hemen gelioruuum..
zuzummmm nerde yaa küstüm ben ona göremiyorum burda ben onu hiç çok özledim
ya sen böle dedikçe ben sinir oluyom boşver küçük biyese çalışma okadarda ezdirme sakın kendiniyok canım benim patronum prosedürlere uymayı sevmiyor doğurana kadar burdasın doğumdan sonrada 1 ay iznin var dedi bu bir aydada beyanname dönemleride gelip işlerini aksatmayacaksın dedi iş yerine server alayım evinede faturaları yollayayım evden yap dedi kabul etmedim şansını zorluyo aslında ama farkında değil öyle 37.haftaya kadar çalış iznini doğumdan sonra kullan şansım yok yani o kafasında halletti benim izin doğum meselelerini
aaaaa bi keçide bende var bende nihayetinde 29 . haftada görebildimsevineyim mi bilemedim , meğer ne çok keçiye hamiş varmış burda kaydirigubbakcemile3
bize süpriz yapma niyetindeler sanırım yerimseniben
ya çok duygulandımana sınıfıyla uğraşmak çok zor ama çok da keyifli çok tatlı çocuklarım..bi tanesi," öğretmenim sen çalışmasana bu halde zor olur" diyor sanki büyük insan gibiler...bazen çok yaramazlık yapıyorlar o zaman diyorum onlara bebişim çok üzülüyor diyorum...anında normale dönüyorlar...
image den canım:1hug:
kız lost kapattı ya sezonu sen nerden izliyorsun ?? eski bölümler mi ??
ayy hadi yaa , sen de bizim gibi bahtsızlardansın demekki kaydirigubbakcemile5
benim tosbik de çok çok 2 kontrolde prıfilden verdi pozunu , o kadar .. üstelik bizim kontrollerimiz gebeliğin başından beri ayda 2 kere , hiç mi denk gelmez , ama inat işte , keçi göstermiyor bi türlü yüzünü :mymeka:
bu ayda neden detaylıya girdiniz ? detaylı usg dediğin 4 boyutlu usg değil dimi , dopler dedikleri inceleme fisfisfis
ay az kalmış senin de bebişine kavuşmanaaaaa delikafadulden
inşallah haftaya sağlıklı haberlerle dönersin dr.dan canım .. aldığın klo da iyi bence , çok almamışsın , hatta ideal sınırlar içindesin
hangi doğum şekli sen ve bebek için hayırlı ve sağlıklı olacaksa inşallah öyle alırsın minnoşunu kucağına ...
nurcum kocaman maşallah prensesineeee
kıs sana nooolyo bu günlerde , hep bi şikayet hep bi panik :sm_confused:
bak ne kadar stres yaparsan o kadar tetiklersin rahimdeki kasılmalarını , azcık rahat ol ..
h.sonu dr.una ormadın mı bu krampları , magnezyumu günde 2ye çıkarsaydı bari fisfisfis
kramp grince ovmayın sakın , bilinçsiz yapılan ovmlar rahimde kasılmaya sebep olyormuş , öyle okumuştum bi yerde , ne kadar doğru bilemem ama yine de tedbirli olmakta fayda var yerimseniben
o bende de var canım , gün içinde bir kaç kere oluyor , sanki kafasını yada poposunu dayayıp var gücüyle ittiriyor gibi hissediyorum bazen .. ona sebep mesanemde de baskı olyor sanki o saniye hiç tuvaletim yokken aniden bir kaçırma olacakmış gibi hissediyoum ve bazen de büyük tuvalet hissi oluyor ama bu yüzden ki gittiğim wc ziyaretlerinin çoğu fos çıkıyor kaydirigubbakcemile3
sanırım ekşını seviyor benim oğlan , anne durmasın dinlenmesin 5 dak.da bir wc gitsin , ohhh ben de yuvarlanıp durayım içeride
canım ya keşke bir komşun gidip halletse gelse , sen yanında biri olsa dahi çıkmasan hem bu sıcakta hem de bu kadar ağırlaşmışken ...
ammman ne güzel , biz kendimize zor bakıyoruz bir de kendileri yetmiyor döküntülerini mi gönderiyorlar kötükedihüsoya insanlar ne kadar anlayışsızbu kadın hamile , gelmiş kaçıncı haftasına , ben gideyim de bi işin ucundan tutayım demek yok , daha bir de hizmet edilmeye insan göndeiryorlar , ohhhh ne alaaaaa Çok üzgünüm çoook
kıyamam kız sana , az kaldı hem oradan kurtulmana hem de kızçene kavuşmana .. biraz daha dayan tatlım :1hug:
way canına , senin kocakarıların gözler süpersonik heralde sengözlerimebaksanab :roflol:
göbeğe bakıp doğum tarihi verebildiklerine göre kaydirigubbakcemile3
selam temmuz anneleri..gecmisi okuyamıycam simdi hemen yazayım..
b kac gundur iyi deildim grip*serumlar vs..artık iyiyim ama evdekiler simdi grip..neyse..
dün dr dan geldik ve kızcem 2450 gr ve 46 cm olmus.11 hazirandan sonra riskin yok ama erken dogum olayını atlatıosun ve 36. haftada seni nstye baglıycaz dedi.kızcem ın ayakları buyukmus,yuzu toplu ve yuvarlak veeee kordonu poposunun arasına almıs kızım:)))yani kurtulduk:)sukur...
kaydirigubbakcemile3
sonra dr biraz ters konusuo ama isini bilio die ses cıkartmıorum..sezeryanın risk ve avantajlarını sordum.riski olebirsin dedi direk!..ya dur insanda b hamile psikolojisi var dr sun da bu kadar net olmaya gerek yok..peki dedim test yapmıo musunuz ? testtede olebilirsin dedi yaa..bende daha once genel anestezi aldıgım icin b avantajım var ama dedim e tabi dedi..sonra sezeryanda kullanılan anestezinn daha hafif oldugunu soyledi.yani lutf etti..durun kapı calıo hemen gelioruuum..
çok şükür kayıt işi bitti bağışımızıda yatırdıkk artık sorun kalamdı okul açılmasını beklicezz:)
KIZLAR COMEBABYDEN HABER VAR !!!!
sabah 10 gbi wc gttiğinde kanaması olmuşş biraz , kontrole gittiği merkezi aramış , onlar da hemen gel bakalım demişler .. elle muayenede 2 cm açılma olduğunu görmüşler hemen doğum yapacağı medipole yatırmışlar .. kanama bu akşama kadar durmazsa bu akşam , en geç yarın doğuma alacaklarmış . bugün tam 32 +6lar , buna da şükür .. son ciğer geliştirici iğnelerini de dün akşam vurulmuşlar , bu çok iyi bir şey bebekler için .. dua etmemizi istiyor hepimizden. ben gelişmeleri aldıkça ondan haber veririm size ..
sabah 10 gbi wc gttiğinde kanaması olmuşş biraz , kontrole gittiği merkezi aramış , onlar da hemen gel bakalım demişler .. elle muayenede 2 cm açılma olduğunu görmüşler hemen doğum yapacağı medipole yatırmışlar .. kanama bu akşama kadar durmazsa bu akşam , en geç yarın doğuma alacaklarmış . bugün tam 32 +6lar , buna da şükür .. son ciğer geliştirici iğnelerini de dün akşam vurulmuşlar , bu çok iyi bir şey bebekler için .. dua etmemizi istiyor hepimizden. ben gelişmeleri aldıkça ondan haber veririm size ..
sabah 10 gbi wc gttiğinde kanaması olmuşş biraz , kontrole gittiği merkezi aramış , onlar da hemen gel bakalım demişler .. elle muayenede 2 cm açılma olduğunu görmüşler hemen doğum yapacağı medipole yatırmışlar .. kanama bu akşama kadar durmazsa bu akşam , en geç yarın doğuma alacaklarmış . bugün tam 32 +6lar , buna da şükür .. son ciğer geliştirici iğnelerini de dün akşam vurulmuşlar , bu çok iyi bir şey bebekler için .. dua etmemizi istiyor hepimizden. ben gelişmeleri aldıkça ondan haber veririm size ..[/QUOT
biraz aceleci davranmış ufaklık ama dualarımız onunla inşallah sağlıklı bir doğum olur sağlıkla kucağına alır minik meleğini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?