2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kızlar bu benim tatlı yiğenim...hastanedeki fotosu 2 günlük henüz..37 haftalık doğdu..sarılık olduğu için fototerapi gördü..şu an 1,5 yaşında...

oyyyyyyyyyyyy ne tatlıymışşşşşşşşşşşşşşşşş :asigim:
Allah uzun ömrler versin şirineye

canım çok beklemişsiniz hakkaten yaa insan sinir olur valla
ama kilosuda okadar geride değil canım ya gayet normal burdaki bazı arkadaşlarımızınki baya baya tombişler ama bünye meselesi malum okadar takma
nazlı kızının biraz nazı olacak tabi annesi

dün akşam kayınvalidem aradı hepsi geliyolarmış bana öndende 18 yaşındaki görümcemi 13 yaşındaki oğlunu göndericekmiş düşünebiliyomusunuz ben kendime bakamıyorum
allah yardımcın olsun canım benimde ilk doğumda gelmişlerdi yaşlarıda baya var dı ama genede ne yemek yapmayı biliyolardı ne temizliği biri balkonda akşama kadar sigara tüttürür biride odada saatlarce sevgiliyle konuşurdu bu sefer çok şükürki düğün var kimse gelmiyo bana ilk doğumumda 1 ay öncesinden çoluklu çocuklu 7 kişi gelmişti
ayyyyyy ogünler aklıma geldi biana

canımcım bebişine maşallah allah nazardan korusun
da o doktora ne demeli öle yaaaaa neyseki sen bilinçli bi annesin kara cahil olsan nolcaktı
zuzummmm nerde yaa küstüm ben ona göremiyorum burda ben onu hiç çok özledim

ya sen böle dedikçe ben sinir oluyom boşver küçük biyese çalışma okadarda ezdirme sakın kendini
sakın ha neo öle yaaaaa bence tüm haklarını al çalışmak istersen başka yere girersin illa her iş yeri rahat olcak diye bi kaide yok hem bide belki gerçekten çalışamıcan haklarında boşa gitmiş olacak sen yasal bütün işlerini hallet neolur neolmaz
şimdi davulun sesi uzaktan hoş gelir doğurmadan ben gene doğumdan sonra çelişcam demek kolay gelir hele bi doğur ondan sonra karar ver
sevineyim mi bilemedim , meğer ne çok keçiye hamiş varmış burda kaydirigubbakcemile3
bize süpriz yapma niyetindeler sanırım yerimseniben
aaaaa bi keçide bende var bende nihayetinde 29 . haftada görebildim
ya çok duygulandım
image den canım:1hug:

melekcim sana ve bebişine maşallah çekmekten dilimde tüy kalmadı allahım nazarlardan korusun sizi inşallah

tatlım ben eski bölümlerini izliyorum tnt oynuyoo bu arada işim bitti geldiğim gibi kendimi duşaa attım rahatladımmyerimseniben

canım geçmiş olsun kızınada maşallah toplamış kendinii her doğumda ölüm riski var sonuçta normal doğum yaparken bile ölenler var allahın işi allaha duaa edicezz napalımm ona kalırsa yaşamayalım ölümü düşündükten sonra:teselli:

canım maşallahh kızınaa fıstık gibi bal dudaklı olcak sanırım etli etli hehehh 41 kere maşallahhzemuszemus

teşekkür ederiz teyzoşları kızım ve ben
maşallah kızımda epey büğüdü artık yanakları tombişim benim

KIZLAR COMEBABYDEN HABER VAR !!!!

sabah 10 gbi wc gttiğinde kanaması olmuşş biraz , kontrole gittiği merkezi aramış , onlar da hemen gel bakalım demişler .. elle muayenede 2 cm açılma olduğunu görmüşler hemen doğum yapacağı medipole yatırmışlar .. kanama bu akşama kadar durmazsa bu akşam , en geç yarın doğuma alacaklarmış . bugün tam 32 +6lar , buna da şükür .. son ciğer geliştirici iğnelerini de dün akşam vurulmuşlar , bu çok iyi bir şey bebekler için .. dua etmemizi istiyor hepimizden. ben gelişmeleri aldıkça ondan haber veririm size ..

ayyyyyyyyy tüğlerim diken diken oldu hadi hayırlısı olsun inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kavuşur meleklerine dualarımız onunla
aqllah yardımcısı olsun inşallahhhhhhhh

inşallah hayırlısıyla bebişlerini kucağına alıcak
dualarımız onunla

Yemeğimizi yedik geldik Öykücümün maşallahı var süper pozlar elini yüzüne götördüğüne bayıldım ya süper çıkmış dudaklarıda büzmüş 41 kere maşallah ona ve annesi göbişinizde çok şeker süper çıkmışsınız tatlım
Karen doktorun biraz açık sözlü galiba ama işinin ehli olması güsel idare etmen en güseli gerçici doktorunu bebeğin iyi olsun sağlıkla kucağına alıcaksın inş. tatlım kordon olayını da halletmişsiniz süper

meraba güzel anneler.....

bende yarın dr gideceğim inşallah bebişim gelişmiştir de zamanında doğar

çok endişeliyim odasına bakıp bakıp ağlıyorum inşallah bir sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…