2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

hadi hayırlı haberleri gelir inşallah çok çaba sarfetti rabbim haklarında hayırlısını versin 3nünde sağlıklı haberlerini bekliyoruz dualarım onunla

inş sağlıcakla dünyaya gelir minik prensesler .iğnelerini de vurunmuşlar o çok iyi .. 34 .haftanın içinde oluyor zaten inş hereşy yolunda gider bundan sonra.. Sabah acaba 2. kim doğum edecek diye konuşuyorduk bizde:)

stadust canım hayırlı haberlerinide inş. senden alırız sağlıkla gelsin yavrucuklar Allah yardımcıları olsun dualarımız onlarla:Saruboceq:

kizlar selam. gecmisi okuyup geldim. kibelenin ban i kalkmis - hosgeldin canim.
comebaby'e de allah yardim etsin. insallah hayirlisiyla kavusur bebislerine.
dun su eurofloraya gittim bebek sekeri ivir zivirlari icin. epey buyukmus ama gitmeye deger mi bilmiyorum. cok yoruldum, fazla bir sey de almadim aslinda. galiba hazir yaptiracam bebek sekerlerini.
bugun de temizlik var, sabahtan ben de epey birsey yaptim kadinla birlikte simdi yorulup coktum resmen. daha yemek yapmam lazim...

neslicim moralini yüksek tut tatlım bak 36. haftanız bitmiş haziran annelerinde ne kadar erken doğumlar ve sağlıklı bebekler oldu biliyosun lütfen ağlama sağlıkla gelicek bebeğin gelişimi inş. normale dönmüştür canım moralini yüksek tut lüftennn:1hug:

meraba güzel anneler.....

bende yarın dr gideceğim inşallah bebişim gelişmiştir de zamanında doğar

çok endişeliyim odasına bakıp bakıp ağlıyorum inşallah bir sorun olmaz

mucize gibi herşey yoluna girmiş gelişimi harika bebişin sağlıklı olur inşallah annesi sıkma canını rabbim nelere kadirdir

Neslicim güçlü ol bak 36 haftan bitmiş eminim sağlıkcakla doğacaktır yavrun eğer doğum yapacak olsan bile .ağlamak yok ..

afiyet olsun gaydincim..dr um acık sozlu evet..dedigin gb herkez kaldıramaz bu kadar realite showu ama katlanmam lazım isini duzgun yapsın baska bisi istemem Allaha emanetiz zaten..bu arada senn mavis elbiseli fotolarına baktım 41 kere masallah prens annesi bir prenses olmussun canım..:)

neslicim ne dioduk hep...moral yuksek gobus dısarı..üzme kendini ve hiic endiselenme ins bisicikler olmıcak, guzel haberlerini beklioruz canım..

mucize gibi herşey yoluna girmiş gelişimi harika bebişin sağlıklı olur inşallah annesi sıkma canını rabbim nelere kadirdir

canım anlamadım ama inşallah sağlıklıdır bebişin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

çok çok sağolun kızlar inşallah hepimiz bebeğini sağlıkla kucaklarımıza alacağız

canım sakın endişelenip strese girme lütfen bebişi de üzme herşey güzel olacakk hem artık kaçıncı haftadasın doğsada doğar sakın üzülme sağlıkla kavuşacaksın paşana
bende her odasına girdiğimde içim cız ediyor
allahım sağlıkla evime getirip yatağında yatırabileyim diye
sonra kızıyorum kendime
üzme kendini herşey iyi olacak

evet tatlım ya elini nasıl da ters koymuş gözüne çok tatlı dudakları büzmüşşş
keyfini mi bozduk acaba öykü hanımın

melekcim çok sağol canım ama olmuyor

aa neden olmuyo ki tatlım konrtol paneline yapıştırıyorsun bu linki dimi

Karencim saol tatlım güsel iltifatların için seninde eskişehir havası almış halini görelim bakalım yaramışmı oralar size hadi bakalımkaydirigubbakcemile2

kızlar öykümün herşeyi hazır allahın izniyle
tek eksik perdemiz
nasıl bişey olacağına karar veremedimmmmm yarın eşimle çıkçaz akşamüstü perde bakmaya bakalım
siz nasıl yaptırdınız perdeleri
bide kendime koltuk bakçam öykünün odasına emzirme koltuğu tarzında bişey
yada büğük rahat bi puf

gaydincim burda cip adaptorum yanımda olmadıgı icin cepten de cekip yukliemiorum kardesmn var ama pc ye transfer icin kablosunu bulamıorum..cok bahanem oldu demi:))..gelince kardesime sorayım..

size bakınca ozendm gobus sovunuza bende b tane eklicem zaten demett beni gormesin onada soz vermistim..:)

canım ben beyaz uzun bir tül yaptırdım iki kanatlı
kanatlarıda yanlardan büyük mavi kurdeleyle bağladım
kurdalelerin ortasınada bişeyler düşünüyorum

of yaa ara kablo istiyorum..hakkaten simdi eklerdim fotoları..yegenlerimin kullandıgı besigi annem catıdan indirip dezenfekte etti..odasını kadıncagız bana tahsis etti ve cok cici turuncu kucuk b koltuk 2 kisilik , besigin yanına koydu..onu da donunceye kadar emzirme koltugu niyetne kullanırım artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…