kızlar comebabyden haber var !!!!
Sabah 10 gbi wc gttiğinde kanaması olmuşş biraz , kontrole gittiği merkezi aramış , onlar da hemen gel bakalım demişler .. Elle muayenede 2 cm açılma olduğunu görmüşler hemen doğum yapacağı medipole yatırmışlar .. Kanama bu akşama kadar durmazsa bu akşam , en geç yarın doğuma alacaklarmış . Bugün tam 32 +6lar , buna da şükür .. Son ciğer geliştirici iğnelerini de dün akşam vurulmuşlar , bu çok iyi bir şey bebekler için .. Dua etmemizi istiyor hepimizden. Ben gelişmeleri aldıkça ondan haber veririm size ..
KIZLAR COMEBABYDEN HABER VAR !!!!
sabah 10 gbi wc gttiğinde kanaması olmuşş biraz , kontrole gittiği merkezi aramış , onlar da hemen gel bakalım demişler .. elle muayenede 2 cm açılma olduğunu görmüşler hemen doğum yapacağı medipole yatırmışlar .. kanama bu akşama kadar durmazsa bu akşam , en geç yarın doğuma alacaklarmış . bugün tam 32 +6lar , buna da şükür .. son ciğer geliştirici iğnelerini de dün akşam vurulmuşlar , bu çok iyi bir şey bebekler için .. dua etmemizi istiyor hepimizden. ben gelişmeleri aldıkça ondan haber veririm size ..
canımcım bebişine maşallah allah nazardan korusun
da o doktora ne demeli öle yaaaaa neyseki sen bilinçli bi annesin kara cahil olsan nolcaktı
tesekkurler kikolecim..evet neyseki bilincliyiz ..
canım geçmiş olsun kızınada maşallah toplamış kendiniiher doğumda ölüm riski var sonuçta normal doğum yaparken bile ölenler var allahın işi allaha duaa edicezz napalımm ona kalırsa yaşamayalım ölümü düşündükten sonra:teselli:
canım cok sagol evet toparlamıs pepusum..evet risk her zaman var ben bunu biliyodum zaten ama tarz onemli iste..yani b dr olmak yetmio..
çok şükür kayıt işi bitti bağışımızıda yatırdıkk artık sorun kalamdı okul açılmasını beklicezz:)
gozunaydın tatlım hayırlı olsun kızcen artık okullu olucak annesiii..hihoyyyt
KIZLAR COMEBABYDEN HABER VAR !!!!
sabah 10 gbi wc gttiğinde kanaması olmuşş biraz , kontrole gittiği merkezi aramış , onlar da hemen gel bakalım demişler .. elle muayenede 2 cm açılma olduğunu görmüşler hemen doğum yapacağı medipole yatırmışlar .. kanama bu akşama kadar durmazsa bu akşam , en geç yarın doğuma alacaklarmış . bugün tam 32 +6lar , buna da şükür .. son ciğer geliştirici iğnelerini de dün akşam vurulmuşlar , bu çok iyi bir şey bebekler için .. dua etmemizi istiyor hepimizden. ben gelişmeleri aldıkça ondan haber veririm size ..
bu cok ii haber..ins saglıkla gelsinler temmuzun 2. dogumu olucak sanırım..ay ne gusel yaaaa:))masallah..
meraba güzel anneler.....
bende yarın dr gideceğim inşallah bebişim gelişmiştir de zamanında doğar
çok endişeliyim odasına bakıp bakıp ağlıyorum inşallah bir sorun olmaz
Yemeğimizi yedik geldik Öykücümün maşallahı var süper pozlar elini yüzüne götördüğüne bayıldım ya süper çıkmış dudaklarıda büzmüş 41 kere maşallah ona ve annesi göbişinizde çok şeker süper çıkmışsınız tatlım
Karen doktorun biraz açık sözlü galiba ama işinin ehli olması güsel idare etmen en güseli gerçici doktorunu bebeğin iyi olsun sağlıkla kucağına alıcaksın inş. tatlım kordon olayını da halletmişsiniz süper
neslicim moralini yüksek tut tatlım bak 36. haftanız bitmiş haziran annelerinde ne kadar erken doğumlar ve sağlıklı bebekler oldu biliyosun lütfen ağlama sağlıkla gelicek bebeğin gelişimi inş. normale dönmüştür canım moralini yüksek tut lüftennn:1hug:
mucize gibi herşey yoluna girmiş gelişimi harika bebişin sağlıklı olur inşallah annesi sıkma canını rabbim nelere kadirdir
Neslicim güçlü ol bak 36 haftan bitmiş eminim sağlıkcakla doğacaktır yavrun eğer doğum yapacak olsan bile .ağlamak yok ..[/QUOTE
neslicim ne dioduk hep...moral yuksek gobus dısarı..üzme kendini ve hiic endiselenme ins bisicikler olmıcak, guzel haberlerini beklioruz canım..
canım anlamadım ama inşallah sağlıklıdır bebişin Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
canım sakın endişelenip strese girme lütfen bebişi de üzme herşey güzel olacakk hem artık kaçıncı haftadasın doğsada doğar sakın üzülme sağlıkla kavuşacaksın paşanameraba güzel anneler.....
evet tatlım ya elini nasıl da ters koymuş gözüne çok tatlı dudakları büzmüşşşYemeğimizi yedik geldik Öykücümün maşallahı var süper pozlar elini yüzüne götördüğüne bayıldım ya süper çıkmış dudaklarıda büzmüş 41 kere maşallah ona ve annesi göbişinizde çok şeker süper çıkmışsınız tatlım
Karen doktorun biraz açık sözlü galiba ama işinin ehli olması güsel idare etmen en güseli gerçici doktorunu bebeğin iyi olsun sağlıkla kucağına alıcaksın inş. tatlım kordon olayını da halletmişsiniz süper
melekcim çok sağol canım ama olmuyor
kızlar öykümün herşeyi hazır allahın izniyle
tek eksik perdemiz
nasıl bişey olacağına karar veremedimmmmm yarın eşimle çıkçaz akşamüstü perde bakmaya bakalım
siz nasıl yaptırdınız perdeleri
bide kendime koltuk bakçam öykünün odasına emzirme koltuğu tarzında bişey
yada büğük rahat bi puf
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?