2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

SELAM KIZLAR UZUN Bİ ARADAN SONRA ANCAK GELEBİLDİM BİLİYOSUNUz 22 mayısta dünyam başıma yıkılmştı bebeğimn kalp atışlarında düşme wardı sonra hastanede yatmalar felan ilaçlar tedawiler hergün çekilen nst ler allaha şükür iÇTİĞİM İLACIN FAYDASI OLDU WE BEBEĞİM İYİ BENDE İYİYİM AMA DUALARINIZA İHTİYACIM WAR TAM İYİLEŞMEDİ VE EN BÜYÜK KORKUM DOĞUMDAN SONRA BU RAHATSIZLIĞI KALIR DİYE ÇOK KORKUYORUM NE OLUR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN RABBİM HERKESİN BEBŞİNİ SAĞLIKLA KUCAIN A ALMAK NASİP ETSİN

ayyy heyecanlandım bende şimdi..kanama o kadar uzun mu sürüyor. ameliyat olmıycakmı o son ana kadar neden bekletiyorlarki

canım inşallah sağlğına kavuşur dualarımız seninle

canım allah yardımcın olsun çok şükür şimdi iyisiniz allah seni ve bebğini korusun canım dualarımız seninle
yok canım ben eklemedim
kıyaftlerini ......hiçbişeyini eklemedim
kendimce sebeplerden dolayı
yanlış anlaşılmak ta istemem

anladım bitanem tabi ki....
güle güle iyi günlerde kullansın paşan hepsini

slm kızlar nasılsınız?nasıl gıdıyor?sızlerı sureklı takıp edıyorum ama yazamıyorum pek fazla
kızlar benım nefesim acaıp daralmaya basladı ayakta hele hıc duramıyorum arada bır rahım krampları sanırım mınıcık vurup gecıyor persembeye randevu aldım saat 3 e bakalım ne soyleyecek?bı bılgıınız varmı sureklı doğuma kadar artık boylemı olcak acaba ?

bizde yorulduk artık kızımla sabahtan beri bilgisayar başındayız gidip birazcık uzanalım yavrumla dinlenenelim bakalım
kendinize iyi bakınnnn
öptüm

birinci belli ikinci kim hihoyyyt allah sağlık sıhhat versin güle oynaya hastaneden çıkmayı nasip etsin başta comebaby arkadaşımıza sonra hepimize.aminn...:Saruboceq:
valla ben güneşlik tül tarzı aldım kendi dizaynım a.s stor perdede gözüm vardı hatta boncuklar takıp takıştıracaktım falan ama temizliği kafama takıldı ben her ay perde yıkayan biri olarak onu foşur foşur suda yıkamayınca rahat edemem,o sebepten ben yıkaması kolay bişey aldım...emzirme koltuğunada gelince keşke yerim olsa bende alabilsemkullananlar çok kullanışlı olduğunu kesinlikle emzirmek için bebeğin odasında oturulacak bişeyin olması gerektiğini söylüyorlar...

oğluma son aldıklarımı yıkadım onları ütüleyim

görüşürüz...

hadi hadi bak temmuz annelerinden bir doğum oldu bile a.s.hihoyyyt herşeyimiz artık tam hazır olmalı ayyy heycanlandım yaaaaahhhhhhh delikafaduldendelikafadulden

canım gerçekten üzücü bir süreç yaşamışsın ama inşallah sağlıkla doğar sağlıklı bir bebiş olur Rabbim size bağışlasın minik meleğinizi dualarımız sizinle

rabbim yar ve yardımcın olsun (cümlemizin) doktorun dediğini harfiyen uygula umarım allah yardımcın olur doğumdan sonra bebeğin sağlıklı olur böyle sıkıntıları çekmezsin.....dualarımı gönderiyorum minik yavruna ve sana ...

yserezcim bak hersey yoluna giriyor tatlım saglıgına kavusmus melegin artık kotu seyler dusunme..hersey cok guzel olucak ins..

yserez Mevlam yardımcınız olsun canım dualarımız seninle inş. sağlıkla kucağına alıcaksın oğlunu herşey yoluna giricek inş. canım kalbini ferah tutmaya bol bol dua etmeye çalış canım Ayetel kürsi oku canım sende rahatlarsın hem :Saruboceq:

canım benim yaa inşallah sağlıkla alır bebişleriniz allah yardımcısı olsunn:Saruboceq:
iyi hadi atlattın bunu da , fıstık nasıl heyecanlı mı okul konusunda :1shok:

hayırlısı olsun dilaracım okulunuz

sağolun kızlarr şimdilik okul için hevesli bakalım inşalla hiyi olur onun için böyle heyecanı devam ederyerimseniben

ayyy yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi allahtan bukadar durdurulabildi bunada çok şükür
meraba güzel anneler.....

bende yarın dr gideceğim inşallah bebişim gelişmiştir de zamanında doğar

çok endişeliyim odasına bakıp bakıp ağlıyorum inşallah bir sorun olmaz
y
ya annişler lütfen üzülmek yok allaha sığının lütfen allah her derdin dermanını verir kalbinizi temiz tutun ve iyi düşünün iyi olsun
nefes darlığı biçoğumuzda var artık canım
çünkü artık ayacıklarını dayadılar kaburgalarımıza e malum havalarda baya ısındı olacak bunlar ama bide kanın düşmüşte olabilir inşallah haplarını ihmal etme canım

canım güzel haberler bunlar merak etme bebişin atlatıcak inşallah korkmaa allahın izniyle sağlıklı doğacakk:Saruboceq:

ya bizim kızımızın odası vardı çok güzel hazırlamıştım ama buraya taşınınca yatmadı zilli odalarımız uzak düştü benimde içim elvermedi yanımıza yatak yaptık orda yatıyodu
ama şimdi bebiş geliyo mecbur odadaki yatağı alıp odamıza taşıcaz e bide büyük kızımıda yatırcaz odam karman çorman olacak hiçte sevmem böle şeyleri öbür çocuk odasıda boş kalcak gibi ama napalım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…