ekledin mi nesli sen bebek odanı ben görmedim
KIZLAR COMEBABYDEN HABER VAR !!!!
sabah 10 gbi wc gttiğinde kanaması olmuşş biraz , kontrole gittiği merkezi aramış , onlar da hemen gel bakalım demişler .. elle muayenede 2 cm açılma olduğunu görmüşler hemen doğum yapacağı medipole yatırmışlar .. kanama bu akşama kadar durmazsa bu akşam , en geç yarın doğuma alacaklarmış . bugün tam 32 +6lar , buna da şükür .. son ciğer geliştirici iğnelerini de dün akşam vurulmuşlar , bu çok iyi bir şey bebekler için .. dua etmemizi istiyor hepimizden. ben gelişmeleri aldıkça ondan haber veririm size ..
SELAM KIZLAR UZUN Bİ ARADAN SONRA ANCAK GELEBİLDİM BİLİYOSUNUz 22 mayısta dünyam başıma yıkılmştı bebeğimn kalp atışlarında düşme wardı sonra hastanede yatmalar felan ilaçlar tedawiler hergün çekilen nst ler allaha şükür iÇTİĞİM İLACIN FAYDASI OLDU WE BEBEĞİM İYİ BENDE İYİYİM AMA DUALARINIZA İHTİYACIM WAR TAM İYİLEŞMEDİ VE EN BÜYÜK KORKUM DOĞUMDAN SONRA BU RAHATSIZLIĞI KALIR DİYE ÇOK KORKUYORUM NE OLUR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN RABBİM HERKESİN BEBŞİNİ SAĞLIKLA KUCAIN A ALMAK NASİP ETSİN
canım allah yardımcın olsun çok şükür şimdi iyisiniz allah seni ve bebğini korusun canım dualarımız seninleSELAM KIZLAR UZUN Bİ ARADAN SONRA ANCAK GELEBİLDİM BİLİYOSUNUz 22 mayısta dünyam başıma yıkılmştı bebeğimn kalp atışlarında düşme wardı sonra hastanede yatmalar felan ilaçlar tedawiler hergün çekilen nst ler allaha şükür iÇTİĞİM İLACIN FAYDASI OLDU WE BEBEĞİM İYİ BENDE İYİYİM AMA DUALARINIZA İHTİYACIM WAR TAM İYİLEŞMEDİ VE EN BÜYÜK KORKUM DOĞUMDAN SONRA BU RAHATSIZLIĞI KALIR DİYE ÇOK KORKUYORUM NE OLUR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN RABBİM HERKESİN BEBŞİNİ SAĞLIKLA KUCAIN A ALMAK NASİP ETSİN
yok canım ben eklemedim
kıyaftlerini ......hiçbişeyini eklemedim
kendimce sebeplerden dolayı
yanlış anlaşılmak ta istemem
birinci belli ikinci kim hihoyyyt allah sağlık sıhhat versin güle oynaya hastaneden çıkmayı nasip etsin başta comebaby arkadaşımıza sonra hepimize.aminn...:Saruboceq:KIZLAR COMEBABYDEN HABER VAR !!!!
sabah 10 gbi wc gttiğinde kanaması olmuşş biraz , kontrole gittiği merkezi aramış , onlar da hemen gel bakalım demişler .. elle muayenede 2 cm açılma olduğunu görmüşler hemen doğum yapacağı medipole yatırmışlar .. kanama bu akşama kadar durmazsa bu akşam , en geç yarın doğuma alacaklarmış . bugün tam 32 +6lar , buna da şükür .. son ciğer geliştirici iğnelerini de dün akşam vurulmuşlar , bu çok iyi bir şey bebekler için .. dua etmemizi istiyor hepimizden. ben gelişmeleri aldıkça ondan haber veririm size ..
valla ben güneşlik tül tarzı aldım kendi dizaynım a.s stor perdede gözüm vardı hatta boncuklar takıp takıştıracaktım falan ama temizliği kafama takıldı ben her ay perde yıkayan biri olarak onu foşur foşur suda yıkamayınca rahat edemem,o sebepten ben yıkaması kolay bişey aldım...emzirme koltuğunada gelince keşke yerim olsa bende alabilsemkullananlar çok kullanışlı olduğunu kesinlikle emzirmek için bebeğin odasında oturulacak bişeyin olması gerektiğini söylüyorlar...kızlar öykümün herşeyi hazır allahın izniyle
tek eksik perdemiz
nasıl bişey olacağına karar veremedimmmmm yarın eşimle çıkçaz akşamüstü perde bakmaya bakalım
siz nasıl yaptırdınız perdeleri
bide kendime koltuk bakçam öykünün odasına emzirme koltuğu tarzında bişey
yada büğük rahat bi puf
oğluma son aldıklarımı yıkadım onları ütüleyim
görüşürüz...
SELAM KIZLAR UZUN Bİ ARADAN SONRA ANCAK GELEBİLDİM BİLİYOSUNUz 22 mayısta dünyam başıma yıkılmştı bebeğimn kalp atışlarında düşme wardı sonra hastanede yatmalar felan ilaçlar tedawiler hergün çekilen nst ler allaha şükür iÇTİĞİM İLACIN FAYDASI OLDU WE BEBEĞİM İYİ BENDE İYİYİM AMA DUALARINIZA İHTİYACIM WAR TAM İYİLEŞMEDİ VE EN BÜYÜK KORKUM DOĞUMDAN SONRA BU RAHATSIZLIĞI KALIR DİYE ÇOK KORKUYORUM NE OLUR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN RABBİM HERKESİN BEBŞİNİ SAĞLIKLA KUCAIN A ALMAK NASİP ETSİN
KIZLAR COMEBABYDEN HABER VAR !!!!
iyi hadi atlattın bunu da , fıstık nasıl heyecanlı mı okul konusunda :1shok:
hayırlısı olsun dilaracım okulunuz
ayyy yüzdü yüzdü kuyruğuna geldi allahtan bukadar durdurulabildi bunada çok şükürKIZLAR COMEBABYDEN HABER VAR !!!!
ymeraba güzel anneler.....
bende yarın dr gideceğim inşallah bebişim gelişmiştir de zamanında doğar
çok endişeliyim odasına bakıp bakıp ağlıyorum inşallah bir sorun olmaz
ya annişler lütfen üzülmek yok allaha sığının lütfen allah her derdin dermanını verir kalbinizi temiz tutun ve iyi düşünün iyi olsunSELAM KIZLAR UZUN Bİ ARADAN SONRA ANCAK GELEBİLDİM BİLİYOSUNUz 22 mayısta dünyam başıma yıkılmştı bebeğimn kalp atışlarında düşme wardı sonra hastanede yatmalar felan ilaçlar tedawiler hergün çekilen nst ler allaha şükür iÇTİĞİM İLACIN FAYDASI OLDU WE BEBEĞİM İYİ BENDE İYİYİM AMA DUALARINIZA İHTİYACIM WAR TAM İYİLEŞMEDİ VE EN BÜYÜK KORKUM DOĞUMDAN SONRA BU RAHATSIZLIĞI KALIR DİYE ÇOK KORKUYORUM NE OLUR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN RABBİM HERKESİN BEBŞİNİ SAĞLIKLA KUCAIN A ALMAK NASİP ETSİN
nefes darlığı biçoğumuzda var artık canımslm kızlar nasılsınız?nasıl gıdıyor?sızlerı sureklı takıp edıyorum ama yazamıyorum pek fazla
kızlar benım nefesim acaıp daralmaya basladı ayakta hele hıc duramıyorum arada bır rahım krampları sanırım mınıcık vurup gecıyor persembeye randevu aldım saat 3 e bakalım ne soyleyecek?bı bılgıınız varmı sureklı doğuma kadar artık boylemı olcak acaba ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?