2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

dılaracım bızım kızımızda bu yıl anasınıfına baslıyor oda cok heecanlı.kayıt yaptırmadık henuz yrn okula bakmaya gıtcez baklım ama kızım ucuyor bızdede tabii ayrı bır sevınc var buyudude artık okullu oldu gıbılerınden

inşallah böyle hevesli giderler her zman senin kızz tam olarak hangi yıl doğumlu canım benim kız 2004 aralık doğumlu tek çekindiğim içlerinde küçük olacakk ezilmez inşallah

kızlar ben çantamı hazırlayalı çok oldu içinede ne bulduysam koydum
malum biliyorsunuz ben yanlız doğuma gideceğim eşim ve ben
özelde doğum yapacağım ama bebeğimi giydirirlermi bimiyorum
benim giydirmem gerekirse hastane çıkışlarında 40 parça var hangisini giydireceğim
yardım gülmeyin şimdiye kadar hiç bebek yeni doğmuş bebek bile görmedim

canım bende hastane çıkışı olarak aldım tabiki hava sıcak olacak mevsimine göre giydirmek gerekk ben bi tane çıtçıtlı sıfır kol badi ve tulumunu giydircem çorabını şapkası eldiveni olacak bide battaniyesi çocuğu da sıcaktan bunaltmayalımyerimseniben

Canım bebeği giydirip verirler zaten. Ben hemşireye vermek için iç zıbın,şapka,eldiven,ayaklı alt ve üst.Ayrıca bir havlu ve bebek bezi,penye battaniyeyi bohça yaptım onu vericem.Yanımada 3-4 tk aldım alt ve üst olarak.

canım şimdi ben ankaradayım ama tabii yine sıcak olacak
tulummu kullanışlı olur yoksa alt üst parçalımı giydirsek
bide sıcak olacak ya tulumların kendinden patikleri oluyor tekrarüstüne çorap giydirelimmi

göbek bağının üstüne bez saracakmıyız

canım ben alt üstü olarak aldım o yüzden yine de çorap giydiririm yanımada yine2 takım koyacağım göbeği sargı bezi koyup veriyolar unutmadığım kadarıylaa zaten hastaneden çıkarkenden onun için bilgi veriyolar telaş yapma sakınn 4 5 güne kadar düşer göbişi korkmaa biz kızımda solisyon ve küçük köbeğini örtecek kadar sargı bezi örtüyoduk hijyen amaçlı

sağol canım bilgilerin için:1hug:

neslicim bi takım hazırla ankarada olsa okadar soğuk olmaz merak etme zıbınınıda koy eldien bez şapka yeter bunları bebk battaniyesine bohça şeklinde sar ebeye ver
onlar hazırlar verirler zaten eksik bişi olursa söylerler

neslicim hastane çıkışı diye satılan o çok parçalılardan aldıysan hepsini ver hemşireler ona göre giydirirler fazlalığıda geri getirirler zaten
Birde belki hastanen ilk kıyafetlerii giydiriyo olabilir bizimkiler giydiriyo mesela sen bir sor soruştur istersen tatlışkom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…