benim kızımda zavallım aralıkta doğdu ben güzelce hazırladım ettim anneme tembih ettim bak hemşireye bunları vereceksin zaten onları ayrı koymuştumm sen kadın heyecandan sadece iç zıbın ve battaneiye ver okadar kışın ortasında bebişim 4 saat bana gelene kadr cıbıl cıbıl dolaşmış ortalıktaa bi geldi kızım bi baktım çocuk titriyoo dedim anne tulumu nerde eldiveni nerde çorabı bile yoktu kuzumun ayağındaa nasıl hırsımdan ağlamıştımm dedimm doğuran benim size ne oluyoo size çocuk emanet edilmezz vallahi insan tek başına olunca daha iyi bakıyo hem kendine hem bebeğeealkisalkisalkis vallahi o günkü hali yine aklıma geldi şimdi halen deliririyorumm annemede habiree laf atıyorumm bunuda çıplak bırakta göreyim diyorum:)
iyide hadi annen telaş yaptıda o ebelerin aklı yokmuydu bişi sormadılarmı yuh yaniii
neslicim bi takım hazırla ankarada olsa okadar soğuk olmaz merak etme zıbınınıda koy eldien bez şapka yeter bunları bebk battaniyesine bohça şeklinde sar ebeye ver
onlar hazırlar verirler zaten eksik bişi olursa söylerler
neslicim hastane çıkışı diye satılan o çok parçalılardan aldıysan hepsini ver hemşireler ona göre giydirirler fazlalığıda geri getirirler zaten
Birde belki hastanen ilk kıyafetlerii giydiriyo olabilir bizimkiler giydiriyo mesela sen bir sor soruştur istersen tatlışkom
canım ben hastaneme sormadım ama giydirirler verirler heralde
ama devlette sadece havlu yada bez isteyip doğar daoğmaz seterilize suya sokup öyle yakınlarına veriyorlarmış:1shok:
canım çıkışlarda çok parça var hepsini yanıma alp almamakta kararsızım
ben giydirdiklerini sanmıyorum ama yine sormak lazım
ya yanlış anlaşılmasın ben bişi soracam ama sorum örtülü annişlere olucak
çünkü ben örtülüyümde ondan
örtülü olupta ağdaya giden varmı aranızda
bana çok ters gibi geliyo ama napıcamıda bilemiyom jilet sürmekte hiç istemiyom
ya kafayı kapa git öbür yerini dik laf ederlermi tuhaf karşılanırmı ay çok kararsızım
ya nolur kimsede yanlış anlamasın
kikoleyim ben örtülü değilim canım her ay düzenli ağda salonuma gidiyorum ve inan o kadar çok memnunumki heryerim tertemiz.sonuçta bi bayan alacak canım allah bilir tabi ama bence bişey olmaz
nası yanı canım olurmu öyle sey hıc ne alakası var kım ne lafı edıcek allah askına rahat ol senzemuszemus
canım ben kapalıyım gitmiyorum kendimce hallediyorum ama kapalı bir kaç ark gidiyor ağdacıya .
çok saolun arkadaşlar
aslında ilk hamileliğimde 28 kilo almıştım ama genede kendi ağdamı kendim yapıyodum
şimdi daha az kilo aldım göbüşümde okadar yok ama nebileyim zoruma gidiyo
kolayı varken diyom ne uğraşacam
ama bide öbür yönü var:1no2:
ya yanlış anlaşılmasın ben bişi soracam ama sorum örtülü annişlere olucak
çünkü ben örtülüyümde ondan
örtülü olupta ağdaya giden varmı aranızda
bana çok ters gibi geliyo ama napıcamıda bilemiyom jilet sürmekte hiç istemiyom
ya kafayı kapa git öbür yerini dik laf ederlermi tuhaf karşılanırmı ay çok kararsızım
ya nolur kimsede yanlış anlamasın
bende cekınmesem gıdıcem ama bunun tesetturlu olmamla bı alakası yok tamamen yapı meselesı ama dogumdan sonra gıtmeyı dusunuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?