2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

benim kızımda zavallım aralıkta doğdu ben güzelce hazırladım ettim anneme tembih ettim bak hemşireye bunları vereceksin zaten onları ayrı koymuştumm sen kadın heyecandan sadece iç zıbın ve battaneiye ver okadar kışın ortasında bebişim 4 saat bana gelene kadr cıbıl cıbıl dolaşmış ortalıktaa bi geldi kızım bi baktım çocuk titriyoo dedim anne tulumu nerde eldiveni nerde çorabı bile yoktu kuzumun ayağındaa nasıl hırsımdan ağlamıştımm dedimm doğuran benim size ne oluyoo size çocuk emanet edilmezz vallahi insan tek başına olunca daha iyi bakıyo hem kendine hem bebeğeealkisalkisalkis vallahi o günkü hali yine aklıma geldi şimdi halen deliririyorumm annemede habiree laf atıyorumm bunuda çıplak bırakta göreyim diyorum:)

iyide hadi annen telaş yaptıda o ebelerin aklı yokmuydu bişi sormadılarmı yuh yaniii

canım ben hastaneme sormadım ama giydirirler verirler heralde
ama devlette sadece havlu yada bez isteyip doğar daoğmaz seterilize suya sokup öyle yakınlarına veriyorlarmış:1shok:

canım çıkışlarda çok parça var hepsini yanıma alp almamakta kararsızım
ben giydirdiklerini sanmıyorum ama yine sormak lazım

ya kızlar ben bugün öğle uykusuna yatmadımhihoyyyt
arada bi duş aldım çıktım acaba onun mu bi faydası oldu acaba
yoksa malum bu saatlerde uyuyo oluyodum
adım uykucuya çıkacaktı valla

yok canım ilk başta zaten bebişin eşyalarını istiyolar bende devlette doğum yaptım ordan biliyom bunda şehirde fark etmez bebeği illaki giydirip veriyolar şimdiye kadar hep öle şahit oldum zaten özeldede devlettede giydiriyolar sen bohçanı hazırla ebelere ver

ya yanlış anlaşılmasın ben bişi soracam ama sorum örtülü annişlere olucak
çünkü ben örtülüyümde ondan
örtülü olupta ağdaya giden varmı aranızda
bana çok ters gibi geliyo ama napıcamıda bilemiyom jilet sürmekte hiç istemiyom
ya kafayı kapa git öbür yerini dik laf ederlermi tuhaf karşılanırmı ay çok kararsızım
ya nolur kimsede yanlış anlamasın

kikoleyim ben örtülü değilim canım her ay düzenli ağda salonuma gidiyorum ve inan o kadar çok memnunumki heryerim tertemiz.sonuçta bi bayan alacak canım allah bilir tabi ama bence bişey olmaz

nası yanı canım olurmu öyle sey hıc ne alakası var kım ne lafı edıcek allah askına rahat ol senzemuszemus

kikoleyim ben örtülü değilim canım her ay düzenli ağda salonuma gidiyorum ve inan o kadar çok memnunumki heryerim tertemiz.sonuçta bi bayan alacak canım allah bilir tabi ama bence bişey olmaz

canım çok saolasın
benim merak ettiğim yaptıracağım yerde tuhaf karşılanmak olacak
ay bide öle bişe farkedersem çok rahatsız olurum
sonra demesinler kafayı kapatmış ne alaka

canım ben kapalıyım gitmiyorum kendimce hallediyorum ama kapalı bir kaç ark gidiyor ağdacıya .

nası yanı canım olurmu öyle sey hıc ne alakası var kım ne lafı edıcek allah askına rahat ol senzemuszemus

canım ben kapalıyım gitmiyorum kendimce hallediyorum ama kapalı bir kaç ark gidiyor ağdacıya .

çok saolun arkadaşlar
aslında ilk hamileliğimde 28 kilo almıştım ama genede kendi ağdamı kendim yapıyodum
şimdi daha az kilo aldım göbüşümde okadar yok ama nebileyim zoruma gidiyo
kolayı varken diyom ne uğraşacam
ama bide öbür yönü var:1no2:

bende ağda için gidicem bakalımm ilk defaa ama mecburumm sezaryan olacağım içinn jilett olmaz çabuk çıkıyo ve kaşındırıyoo-tatlicadiarzu-

bende cekınmesem gıdıcem ama bunun tesetturlu olmamla bı alakası yok tamamen yapı meselesı ama dogumdan sonra gıtmeyı dusunuyorum

dılaracım benımkıde mart 2004 doğumlu senınkıde kucuk kalmaz anasınıfında ama 1.sınıfta kas gelısımlerın fark olabılır
kikoleyım cnm bende ortulu bırıyım ve ılk defa hayatım da 10gun oncegıttım ve tum her yere yaptırdım cok memnun kaldım sımdıye kadar neden gıtmemısım dıye hayıflandım ılk banada cok ters geldı ama cok rahat ve tertemız oldu hıc dusunme bence
bebeişlerini kucaklarına alan annelerımıze mutluluklar gecmıs olsunn darısı bızlee sağlıcakla ınsallah

canım kimse laf filan etmez öyle düşünme artık bayanların %50 si gidiyor
çalışanlarda dr nasıl gidiyorsan bizde öyle sayılırız diyorlar
ben kapalı değilim ama diz altı ve koltuk altı için gidiyorum
bikini bölgemi kendim yapıyorum
şimdi hala kendim yapıyorum benim göbeğim fazla olmadığı için rahat rahat aynayla yapıyorum
zorlanıyorsan git canım

çok saolun arkadaşlar ilgilendiğiniz için
sizinde fikirlerinize ihtiyacım vardı
bakalım cesaret edersem gidicem artık

ipeğimu geçen çatlaklara karşı bi formül bulduğunu sölemiştin bi aktarcıdan
ordanmı yapılıyomuş yoksa biz herhangibi aktarcıdanda temin edebilirmiymişizki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…