2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Hmmmm ağda muhabbeti varmış. Yakaladım ucundan.
Kikoleyim hiç olur mu öyle şey. Sonuçta hamilelikte kimse kimseyi ayıplamamalı.
Görebilsek kendimiz de yaparız. Valla ben hep kendim yapardım ama şimdi mümkün değil.
Jiletle hem çabuk çıkıyor hem de bu göbekle doğru dürüst temizlenmez. E pis pis dr'a da gidilmez.
Sen içini rahat tut. Git yaptır ağdanı sonra kafan rahat olur.

Geçmişte yazılanların bir kısmını okudum. Kalanını sonra tamamlayacağım inşallah.

ipeğim 47 cm 2400 gram prensesim herşeyini inceledi dr amcamız herşeyimiz gelişimimiz normal teyzesi allaha şükür gününde gelir dedi dr çok mutlu döndük

Maşallah boylu poslu olacak inşallah.

hoşbulduk dilara .

bende yataktan tek kalkamıyorum artık acayip ağrı oluyo aşağı tarafta sizdede oluyomu

Aynen bende de 4-5 gündür kalkarken acı oluyor. Bebek yerleşince geçiyor. Kilo aldığı için gibi geliyor bana. Bu arada artık geceleri 2 saatte bir uyanıyorum. Hacıyatmaza döndüm. Emzirmeye hazırlık gibi ikidebir tuvalete gidiyorum su içiyorum ve yine başa sarıyorum.

ilk 5. sırada kesin olurumm kaptırmamkaydirigubbakcemile3
:

Top 5'de ben de varım he.

ipeğimu geçen çatlaklara karşı bi formül bulduğunu sölemiştin bi aktarcıdan
ordanmı yapılıyomuş yoksa biz herhangibi aktarcıdanda temin edebilirmiymişizki

Canım onun ne kadar işe yaradığını bilmiyorum ama her aktarda satılan bişey değil. Bir tanesi kendi karışım hazırlıyormuş. İçindekileri de tam söylemiyormuş zaten. 20 TL'ymış. Kullanan biri 2 ayda faydasını gördüğünü yazmış. Ben doğum sonrası artık bakacağım. Bu arada yerini Aksaray diye hatırlıyordum ama Haznedar'daymış. İstersen özelden tel'ini veririm sen de aklındakileri sorarsın.

Ben çıkıyorum kızlar başım ağrımaya başladı gidip yatacağım.Herkese iyi akşamlar yarında yokum perşembe görüşmek üzere.

kızlar herkese merhaba evde temizlik var kadın yapıyor annemde yardım ediyor ama ben yoruldum neden acaba :)) oturup sizi okuyayım dedim biraz dinlenirim hiç olmazsa.kadında temiz yapıyor allahtan .mutfakla banyo ve koridor kaldı.içim rahatladı biraz.ev bitsede kızımın cicilerine geçiş yapsam çantamı hazırlasam dahada rahatlarım ozaman.

tamam canım sende gelebilirsin top 5 dolmadan:) anlaşıldı baya bi baştan doğum olacak burdaa nüfüs patlamasıdelikafadulden

inşallah böyle hevesli giderler her zman senin kızz tam olarak hangi yıl doğumlu canım benim kız 2004 aralık doğumlu tek çekindiğim içlerinde küçük olacakk ezilmez inşallah
dilaracım hayırlı olsun okula başlıyormuşsunuz . keşke iki sene kadar gidebilse anasınıfına ezilmek değilde el ksaları gelişmiş oolmuyo tam sanırım çabuk sıkılabiliyor çocukken ay bile farkediyo tabi öğretmen arkadaşlar daha iyi bilirdee benim kızım anasınıfındayken öğretmenimiz ısrarla bu sene verme yine anasınıfına gitsin daha gelişsin öle yollarsın çok zorlanır demişti hatta başka bir sürü öğretmenle görüştüm kendi çocuklarını bile bir sene geç vermişlerdi okula ben mecbur kaldım verdim o sene ama çok pişman oldum keşke bekleseydim bi sene daha tabii senin tercihin
bebekerimiz ALLAHA emanet inş. sağlıkla alırsın kucağına
ay ne güzel maşallah bebişlere sanırım küvez ihtiyacı bile omaz artıkın onların .star_dust dünkü iyi dileklerin için teşk ederim malesef elektrikler çok gidiyor burda tam anlamıyla cvp yazamıyorum bazen

kızlar bu benim tatlı yiğenim...hastanedeki fotosu 2 günlük henüz..37 haftalık doğdu..sarılık olduğu için fototerapi gördü..şu an 1,5 yaşında...
maşallah biblo gibi ALLAH nazardan korusun

selamsibelcim..oh ne guzel ev tertemiz olmus..bebişinn cantasına gelir sonra sıra..

gecen bagırsak sindirim sorunum var diyodun nasıl oldun canım?

günaydın arkadaslar

Kibeleyi gördüm yazmış banı kalkmış demekki çok sevindim .Hoşgeldin tekrardan canım

Derin, Ilsu, canlarim hosbulduk. ne kadar uzun oldu degil mi? her neyse.

Gecmisi okursam sizi kaciracagim o yuzden okumaktan vazgectim.

Derincim bebeginin kilosunu hic takma. dusuk kilolu bebekler daha hizli buyuyor digerlerinden. soyle soyleyeyim. anne karninda son haftalarda gunluk 20-30 gr arasi alirken, disarda 40 grdan fazla aliyorlarmus. iki arkadasin bebegi 2 ser gun ara ile dogdu. biri tosuncuk biri 2500 gr ile hastaneyi terketti. simdi 2500 gr olan digerini solladi.

bebeginin kilosunda gneetigin de onemi var. sen nasil dogmussun mesela? dr bana sordu. dedim 3300 falan. bebegimin de erken gelmemesi halinde o civarda dogmasi beklenirmis.

Bir de sut bebege cok kilo aldirirmis. bir topikte okumustum. dr icebildigin kadar sut ic demis. bebek 8 gun mu yalan olmasin cok kisa zaman icinde 600 gr almis.

Ama sut icerken dikkar et canim demir eksikligin cikmasin. calsiyum ve demir birbirini olduruyor biliyorsun. benim demir eksigim oldugu icin calsiyumu fazla alamiyorum.

ama insallah bebegin ideal kiloda dogar, senin de icin rahat olur.

Kizlar bebegin kafasi ne zaman asagiya iner? Indigini nasil hissettiniz?

Benim arkadas kafasini yuvarlak olarak elle hissedersin dedi ama ben hissetmiyorum. yani tam gobegimin deligigin kenarinda bir sertlik oluyor sik sik. o kadar. siz hissediyor musunuz?

tatlım kimi erken daha iyi kimi iyi değil diyo artık okula başlayınca görcez bakalım nasıl geçecek günlerimiz

canım benimkide dönmüş ben hissetmedim .o göbekteki sertlik bende de oluyor göbek dleiğim dışarı fırlıo bazen .poposuyla ittiriyormuş ozaman .

kibele selam hoşgeldin ya
Canımcım bebeğinin döndüğünü aşağıda zorluk oluyo o şekilde anlıyosun bacaklarını kapatamıyosun mesela o şekilde anlarsın benim oğluşumun başı sağ yumurtalığım tarafında ama ben kafa felan hissetmiyorum gelmiyo benim elime başı

kibele badem kaybetti bebeklerini ama sanırım o zaman sen vardın başka olmadı erken doğum oldu adenzar 29+ larda doğum yaptı en son küvezdeydi bebeği son durum hakkında bilgimiz yok canımcım

Aaaaa kibele ne zaman geldin sen yahuu, süperrrr gözlerimiz aylardır seni aradııı, nerdesin döndünmü türkiyeye, bıdık kızın nasılll???:1hug:

kızlar arada muahbbetleri okuyorum arada kaçırıyorum ağda meselesine gelince ben uzuzn süredir düzenli gidiyorum gittiğim yer hep aynı çokta memnunum inanın bir kere gidince bir daha kopamayacaksınız tavsiye ederim....

ya bu akşam annem gelecek yatıya üff allahtan eşim gece 12 de gidiyor işe annemde sabah 7:30-8 de çıkar....üffff ya üf millet anası geliyor diye sevinir ben...

cnm üzme kendini inş çok sağlıklı doğucak bebişin

ay sevinsemmi üzülsemmi bi yandan çok güzel riskli günleri bitti sanırsam allah yardımcısı olsun

meraba güzel anneler.....

bende yarın dr gideceğim inşallah bebişim gelişmiştir de zamanında doğar

çok endişeliyim odasına bakıp bakıp ağlıyorum inşallah bir sorun olmaz

cnm lütfen üzme kendini iyi düşün aklına kötü şeyler getirme

çok şükür kayıt işi bitti bağışımızıda yatırdıkk artık sorun kalamdı okul açılmasını beklicezz:)
hayırlı olsun cnm

kızlar bu benim tatlı yiğenim...hastanedeki fotosu 2 günlük henüz..37 haftalık doğdu..sarılık olduğu için fototerapi gördü..şu an 1,5 yaşında...

maşallah ya taş bebek sanki

cnm maşallah bi göbiş sen hala aynısın süper

cevabın için saol canım bu aktarcıyı banada özelden yazarmısın canım ama antalyaya gelir inşallah çok fazla olmasa benimde çatlaklarım var neden baştan önlemini almayalımki sonra o pahalı kremlerede fazla güvenmeyin diyolar para tuzağıymış ben bide madecaskol diye bi krem duydum öle pahalı bişede değilmiş şimdiden bile kullanabilirmişiz kullananlar baya faydasını görmüşler bi yolum eczaneye düşerse alıp deneyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…