ipeğim 47 cm 2400 gram prensesim herşeyini inceledi dr amcamız herşeyimiz gelişimimiz normal teyzesi allaha şükür gününde gelir dedi dr çok mutlu döndük
hoşbulduk dilara .
bende yataktan tek kalkamıyorum artık acayip ağrı oluyo aşağı tarafta sizdede oluyomu
ilk 5. sırada kesin olurumm kaptırmamkaydirigubbakcemile3:
ipeğimu geçen çatlaklara karşı bi formül bulduğunu sölemiştin bi aktarcıdan
ordanmı yapılıyomuş yoksa biz herhangibi aktarcıdanda temin edebilirmiymişizki
Geçmişte yazılanların bir kısmını okudum. Kalanını sonra tamamlayacağım inşallah.
Maşallah boylu poslu olacak inşallah.
Aynen bende de 4-5 gündür kalkarken acı oluyor. Bebek yerleşince geçiyor. Kilo aldığı için gibi geliyor bana. Bu arada artık geceleri 2 saatte bir uyanıyorum. Hacıyatmaza döndüm. Emzirmeye hazırlık gibi ikidebir tuvalete gidiyorum su içiyorum ve yine başa sarıyorum.
Top 5'de ben de varım he.
Canım onun ne kadar işe yaradığını bilmiyorum ama her aktarda satılan bişey değil. Bir tanesi kendi karışım hazırlıyormuş. İçindekileri de tam söylemiyormuş zaten. 20 TL'ymış. Kullanan biri 2 ayda faydasını gördüğünü yazmış. Ben doğum sonrası artık bakacağım. Bu arada yerini Aksaray diye hatırlıyordum ama Haznedar'daymış. İstersen özelden tel'ini veririm sen de aklındakileri sorarsın.
dilaracım hayırlı olsun okula başlıyormuşsunuz . keşke iki sene kadar gidebilse anasınıfına ezilmek değilde el ksaları gelişmiş oolmuyo tam sanırım çabuk sıkılabiliyor çocukken ay bile farkediyo tabi öğretmen arkadaşlar daha iyi bilirdee benim kızım anasınıfındayken öğretmenimiz ısrarla bu sene verme yine anasınıfına gitsin daha gelişsin öle yollarsın çok zorlanır demişti hatta başka bir sürü öğretmenle görüştüm kendi çocuklarını bile bir sene geç vermişlerdi okula ben mecbur kaldım verdim o sene ama çok pişman oldum keşke bekleseydim bi sene daha tabii senin tercihininşallah böyle hevesli giderler her zman senin kızz tam olarak hangi yıl doğumlu canım benim kız 2004 aralık doğumlu tek çekindiğim içlerinde küçük olacakk ezilmez inşallah
bebekerimiz ALLAHA emanet inş. sağlıkla alırsın kucağınaSELAM KIZLAR UZUN Bİ ARADAN SONRA ANCAK GELEBİLDİM BİLİYOSUNUz 22 mayısta dünyam başıma yıkılmştı bebeğimn kalp atışlarında düşme wardı sonra hastanede yatmalar felan ilaçlar tedawiler hergün çekilen nst ler allaha şükür iÇTİĞİM İLACIN FAYDASI OLDU WE BEBEĞİM İYİ BENDE İYİYİM AMA DUALARINIZA İHTİYACIM WAR TAM İYİLEŞMEDİ VE EN BÜYÜK KORKUM DOĞUMDAN SONRA BU RAHATSIZLIĞI KALIR DİYE ÇOK KORKUYORUM NE OLUR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN RABBİM HERKESİN BEBŞİNİ SAĞLIKLA KUCAIN A ALMAK NASİP ETSİN
ay ne güzel maşallah bebişlere sanırım küvez ihtiyacı bile omaz artıkın onların .star_dust dünkü iyi dileklerin için teşk ederim malesef elektrikler çok gidiyor burda tam anlamıyla cvp yazamıyorum bazenKIZLAR COMEBABYDEN HABER VAR !!!!
sabah 10 gbi wc gttiğinde kanaması olmuşş biraz , kontrole gittiği merkezi aramış , onlar da hemen gel bakalım demişler .. elle muayenede 2 cm açılma olduğunu görmüşler hemen doğum yapacağı medipole yatırmışlar .. kanama bu akşama kadar durmazsa bu akşam , en geç yarın doğuma alacaklarmış . bugün tam 32 +6lar , buna da şükür .. son ciğer geliştirici iğnelerini de dün akşam vurulmuşlar , bu çok iyi bir şey bebekler için .. dua etmemizi istiyor hepimizden. ben gelişmeleri aldıkça ondan haber veririm size ..
maşallah biblo gibi ALLAH nazardan korusun
kızlar herkese merhaba evde temizlik var kadın yapıyor annemde yardım ediyor ama ben yoruldum neden acaba :)) oturup sizi okuyayım dedim biraz dinlenirim hiç olmazsa.kadında temiz yapıyor allahtan .mutfakla banyo ve koridor kaldı.içim rahatladı biraz.ev bitsede kızımın cicilerine geçiş yapsam çantamı hazırlasam dahada rahatlarım ozaman.
günaydın arkadaslar
Kibeleyi gördüm yazmış banı kalkmış demekki çok sevindim .Hoşgeldin tekrardan canım
sağol dilaracım kızçem inşallah bu ayda biraz daha kilo alır drum önemli değil 2.5 kilo doğsun ama aktif olsun dedi hareketli olması önemli dedi bu seferde onu taktım acaba hareketli olucakmı hastaneye git oradan özele git dün çok yoruldum birde herkesin sorunları farklı birzda gerildim ama bugün iyiyim çok şükür akşam rüyamda bebeğim doğmuş ama nasıl büyük bir bebek aman allahım bebek değil 1 yaşındaki bir çocuk resmen kucağıma sığnmıyorkaydirigubbakcemile3rüye işte
gaydıncım sağol tatlım aslında süt bir bardak içiyorum soluma yatınca sürekli kalbim çarpıyor çok yatamıyorum ceviz yiyorum hergün et ile kıyma pek yiyemiyorum işte midem kaynıyor hemen balıkda yiyorum karnım evet çok geniş çok içeride bebek nstde zor duyduk hemşire nerde bu bebek yaaa diyor hem küöçük hemde karnım geniş zor bulduk ödüm koptu ama kalp atışı yok diyeopuyorumnanaktan
dilaracım hayırlı olsun okula başlıyormuşsunuz . keşke iki sene kadar gidebilse anasınıfına ezilmek değilde el ksaları gelişmiş oolmuyo tam sanırım çabuk sıkılabiliyor çocukken ay bile farkediyo tabi öğretmen arkadaşlar daha iyi bilirdee benim kızım anasınıfındayken öğretmenimiz ısrarla bu sene verme yine anasınıfına gitsin daha gelişsin öle yollarsın çok zorlanır demişti hatta başka bir sürü öğretmenle görüştüm kendi çocuklarını bile bir sene geç vermişlerdi okula ben mecbur kaldım verdim o sene ama çok pişman oldum keşke bekleseydim bi sene daha tabii senin tercihin
bebekerimiz ALLAHA emanet inş. sağlıkla alırsın kucağına
ay ne güzel maşallah bebişlere sanırım küvez ihtiyacı bile omaz artıkın onların .star_dust dünkü iyi dileklerin için teşk ederim malesef elektrikler çok gidiyor burda tam anlamıyla cvp yazamıyorum bazen
maşallah biblo gibi ALLAH nazardan korusun
Kizlar bebegin kafasi ne zaman asagiya iner? Indigini nasil hissettiniz?
Benim arkadas kafasini yuvarlak olarak elle hissedersin dedi ama ben hissetmiyorum. yani tam gobegimin deligigin kenarinda bir sertlik oluyor sik sik. o kadar. siz hissediyor musunuz?
SELAM KIZLAR UZUN Bİ ARADAN SONRA ANCAK GELEBİLDİM BİLİYOSUNUz 22 mayısta dünyam başıma yıkılmştı bebeğimn kalp atışlarında düşme wardı sonra hastanede yatmalar felan ilaçlar tedawiler hergün çekilen nst ler allaha şükür iÇTİĞİM İLACIN FAYDASI OLDU WE BEBEĞİM İYİ BENDE İYİYİM AMA DUALARINIZA İHTİYACIM WAR TAM İYİLEŞMEDİ VE EN BÜYÜK KORKUM DOĞUMDAN SONRA BU RAHATSIZLIĞI KALIR DİYE ÇOK KORKUYORUM NE OLUR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN RABBİM HERKESİN BEBŞİNİ SAĞLIKLA KUCAIN A ALMAK NASİP ETSİN
KIZLAR COMEBABYDEN HABER VAR !!!!
sabah 10 gbi wc gttiğinde kanaması olmuşş biraz , kontrole gittiği merkezi aramış , onlar da hemen gel bakalım demişler .. elle muayenede 2 cm açılma olduğunu görmüşler hemen doğum yapacağı medipole yatırmışlar .. kanama bu akşama kadar durmazsa bu akşam , en geç yarın doğuma alacaklarmış . bugün tam 32 +6lar , buna da şükür .. son ciğer geliştirici iğnelerini de dün akşam vurulmuşlar , bu çok iyi bir şey bebekler için .. dua etmemizi istiyor hepimizden. ben gelişmeleri aldıkça ondan haber veririm size ..
meraba güzel anneler.....
bende yarın dr gideceğim inşallah bebişim gelişmiştir de zamanında doğar
çok endişeliyim odasına bakıp bakıp ağlıyorum inşallah bir sorun olmaz
hayırlı olsun cnmçok şükür kayıt işi bitti bağışımızıda yatırdıkk artık sorun kalamdı okul açılmasını beklicezz:)
Hmmmm ağda muhabbeti varmış. Yakaladım ucundan.
Kikoleyim hiç olur mu öyle şey. Sonuçta hamilelikte kimse kimseyi ayıplamamalı.
Görebilsek kendimiz de yaparız. Valla ben hep kendim yapardım ama şimdi mümkün değil.
Jiletle hem çabuk çıkıyor hem de bu göbekle doğru dürüst temizlenmez. E pis pis dr'a da gidilmez.
Sen içini rahat tut. Git yaptır ağdanı sonra kafan rahat olur.
Geçmişte yazılanların bir kısmını okudum. Kalanını sonra tamamlayacağım inşallah.
Maşallah boylu poslu olacak inşallah.
Aynen bende de 4-5 gündür kalkarken acı oluyor. Bebek yerleşince geçiyor. Kilo aldığı için gibi geliyor bana. Bu arada artık geceleri 2 saatte bir uyanıyorum. Hacıyatmaza döndüm. Emzirmeye hazırlık gibi ikidebir tuvalete gidiyorum su içiyorum ve yine başa sarıyorum.
Top 5'de ben de varım he.
Canım onun ne kadar işe yaradığını bilmiyorum ama her aktarda satılan bişey değil. Bir tanesi kendi karışım hazırlıyormuş. İçindekileri de tam söylemiyormuş zaten. 20 TL'ymış. Kullanan biri 2 ayda faydasını gördüğünü yazmış. Ben doğum sonrası artık bakacağım. Bu arada yerini Aksaray diye hatırlıyordum ama Haznedar'daymış. İstersen özelden tel'ini veririm sen de aklındakileri sorarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?