2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

karencim bebeğin kordondan kurtulmuş bu süper bi haber darısı başımıza inş bizde kurtuluruz cnm bu dönemde hareketlerin nasıldı dinlenerekmi geçti hareketlimiydin nasıldın bizim hareketlerimiz etkiliyo çünkü kordonu

kızlar doğumumuz yaklaştıkça haziran topiğine çok uğrar olduyduk
şimdi zannedersem ağustos topiğinden ziyaretçilerimiz var
hepiniz hoş geldiniz arada katılabilirsiniz
merak ettiğiniz bişiler olursa yardımcı olabildiğimiz kadar oluruz artıkım

çok sagol nurcum..darısı senin basına ama dediğim gibi sakın problem etme..

canım ben cok zıp zıp b hamile deilim ozellikle bu aylarda zaten mumkun deil ama yarım saat yuruyorum gunde.yatarken de sag ve sol donemec yapabiliosam yapıorum..tamamiyle bebgn hareketine baglı yani sennle alakalı deil canım..bu kordon warton jeli ile cevrelendiği için bebegn bu kordona dolanmasıda kurtulmasıda anlık b olay canım..4 veya 5 kat sarılırsa problenm olur dedi dun dr..

içini ferah tut canım..he b de bebegn asagıya donmus muydu senn donucede son hareketlerini yapmış oluolar..

kibelacım benim kontrolum haftaya salı ozaman belli olacak
ama bence şimdiden dönük benimki
başı sol yumurtalığımda ayakları sağ kaburgama dayalı ben öle hissediyorum çapraz duruyo benimki henüz tam yuvayı bulamamış galiba

kibelecim uzun zamandır yoktun ..tekrar aramızda olmana sevindim..nasılsın kızın nasıl?

kibele badem kaybetti bebeklerini ama sanırım o zaman sen vardın başka olmadı erken doğum oldu adenzar 29+ larda doğum yaptı en son küvezdeydi bebeği son durum hakkında bilgimiz yok canımcım

Aaaaa kibele ne zaman geldin sen yahuu, süperrrr gözlerimiz aylardır seni aradııı, nerdesin döndünmü türkiyeye, bıdık kızın nasılll???:1hug:

Arkadaslar cok tesekkurler, erken dogum yapan arkadasimiza uzuldum, insallah yavrucagi iyidir. Ben bacaklarimi kapatiyorum vallaha. demek ki benim bidik inmemis henuz.

TR ye daha donmedim canim. Agustos 12'de kutsal topraklardayim, Istanbul'um canim benim.

Ben de sizi ozledim cidden. uzun oldu bayagi.

Kizim da iyidir insallah. yaklasik 2.5 aydir gormuyorum kendisini. haftaya ptz ultrasonum var. bakalim gobegim kucuk diye dr bebegin kucuk olabileceginden suphelendi. Drlar mezura ile olcuyorlar gobegi. Duy da inanma. Neyse ultrason istedi. bu bahane ile ben de minnosumu gorecem. insallah her seyi yerindedir. donmustur. kilosu boyu iyidir.

Beyazmelekcim masllah ne guzel hic kilo almamissin. Bak senin de kucuk gobis. Bebeginin kilosu yerinde mi? yerinde degil mi? ben de rahatlarim o zaman ben gibi olanlar var diye. 10 kilo aldim. kendime de gitmedi. nereme gitti anacim.

Durun dun cekilmis bir resmimi koyayim.

çok sağol cnm evet döndü aşağıya bebeğin aşağıya döndüğünü ve dolandığıını aynı anda öğrendim sağlıkla gelir inş meleklerimiz :Saruboceq:

resimlerimi hep ayni kiyafeti giyip cekiyorum. arsiv oluyor. bir d etshirtten gobegin ne kadar ilerledigini anliyorum resimleri yan yana koyunca.

kızım bune hal
ne memiş ne bacak ne kol ne bel hiç bişi yok maşallah
süperbi hamiş olmuşsun valla
aman nazar değmesin 41 kere maşallah

kibele hoşgeldin gerçekten uzun bir araydı

benher ay ultrasyona düzenli giriyorum 2 haftaya kadar herşey normaldi

bende göbeğimi mezurayla ölçüyordum tam 1.5 ay dır ölçüm aynıydı ve 2 hafta önce dr gittiğimde oğlumun karın gelişimi 3hafta geride çıktı

diğer yerleri normal sınırlarında

senin ölçümlerin nasıl çıkıyor

şimdi benim iki haftadır göbek ölçümüm 98 dan 104 çıktıbebişim büyümüşmü bakalım yarın göreceğiz

kizlar ya ben bir sayfa buldum bebek bakimi ile ilgili. Kadinin tavri, rahatligi cok hosuma gitti. ama kopyalanmiyor sayfa. secilmiyor, ona gore duzenlenmis. burada linki versem yasak mi acaba? o kadar hosuma gitti ki paylasmak istedim. bir blog sayfasi. reklam vs degil, urun pazarlamiyor. sadece basindan gecen deneyimleri yazmis ve paylasmis. cok begendim.

basit bir yaşam...: Sadece ve sadece hamile...

Canim benim 28. hafta olctugunde 27 cm cikti. perfect dedi. tam olmasi gerektigi gibi dedi. sonra tatile gittik biz. 2 hafta sonra gitmem gerekiyordu ama 31. haftada gittik. 3 hafta sonra yani. 29 cm cikti. 3 haftada 2 cm buyumus ama 31 cm olmasi gerekirken 29 cikti.

Bir de bu gobek olcumu afaki bir sey degil mi? yani basi belli degil sonu belli degil. eli ile rahim ustundeki kemiklerimi buluyor. gene parmaklari ile kesenin en ust noktasini tespit ediyor. olcuyor. yani az bir sey alttan biraz da ustten sapsa zaten 1 -2 cm oynar.

benim de ultrasonum haftaya ptz. gorecegiz bakalim ne durumda bizim ufaklik.

bugun diyetisyenle randevuim var. ona da soracagim bu gobis olayini. hayir kilo almiyorum desem kilo da aliyorum, hic kismiyorum da. 10 kg aldim. yani memnunum. resimde goruyorsun diger yerlerimde de degil kilo.

Nerede o zaman bu kilolar?

kibeleciğim çok güzel bir hamiş olmuşsun sende çok beğendim aslında bende tatlı bir hamiş oldum bakınca çok bişey yok ama işte toplama vurduğunda 21 kilo olunca kötü oluyorum ama yinede yiyiyorum olsun...

annem işten çıkmış buraya doğru geliyormuş yoldaymış birazdan burda olur...-tatlicadiarzu-

kibelecim maşallah sana ve kızına canım...........
evet benim de göbeğim küçük sayılır herkez öyle diyor.ben toplamda 7 kilo aldım 33 haftalıkım.kızım 32 haftalıkken 1950 gram çıktı en son doktorum gelişimi gayet normal diyor...
bu bence yapı meselesi az kilo alıp göbeği küçük olanların bebekleri küçük olacak diye bi kural yok...........
aynı şekilde çok kilo alanların da bebeği kilolu doğacak diye bişey yok..bak göreceğiz canım hepimiz doğum yapınca kendi ve bebek kilolarımızı ve aradaki farkı...........
bi arkadaşım 8 k,lo aldo toplamda bebek 3900 doğdu düşünnnnnnnnnnn
bi başka arkadaş da tam 29 kilo aldı hamileliğinde bebek 2800 doğdu.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…