karencim bebeğin kordondan kurtulmuş bu süper bi haber darısı başımıza inş bizde kurtuluruz cnm bu dönemde hareketlerin nasıldı dinlenerekmi geçti hareketlimiydin nasıldın bizim hareketlerimiz etkiliyo çünkü kordonu
kibelecim uzun zamandır yoktun ..tekrar aramızda olmana sevindim..nasılsın kızın nasıl?
kibele selam hoşgeldin ya
Canımcım bebeğinin döndüğünü aşağıda zorluk oluyo o şekilde anlıyosun bacaklarını kapatamıyosun mesela o şekilde anlarsın benim oğluşumun başı sağ yumurtalığım tarafında ama ben kafa felan hissetmiyorum gelmiyo benim elime başı
kibele badem kaybetti bebeklerini ama sanırım o zaman sen vardın başka olmadı erken doğum oldu adenzar 29+ larda doğum yaptı en son küvezdeydi bebeği son durum hakkında bilgimiz yok canımcım
Aaaaa kibele ne zaman geldin sen yahuu, süperrrr gözlerimiz aylardır seni aradııı, nerdesin döndünmü türkiyeye, bıdık kızın nasılll???:1hug:
çok sagol nurcum..darısı senin basına ama dediğim gibi sakın problem etme..
canım ben cok zıp zıp b hamile deilim ozellikle bu aylarda zaten mumkun deil ama yarım saat yuruyorum gunde.yatarken de sag ve sol donemec yapabiliosam yapıorum..tamamiyle bebgn hareketine baglı yani sennle alakalı deil canım..bu kordon warton jeli ile cevrelendiği için bebegn bu kordona dolanmasıda kurtulmasıda anlık b olay canım..4 veya 5 kat sarılırsa problenm olur dedi dun dr..
içini ferah tut canım..he b de bebegn asagıya donmus muydu senn donucede son hareketlerini yapmış oluolar..
kibele hoşgeldin gerçekten uzun bir araydı
benher ay ultrasyona düzenli giriyorum 2 haftaya kadar herşey normaldi
bende göbeğimi mezurayla ölçüyordum tam 1.5 ay dır ölçüm aynıydı ve 2 hafta önce dr gittiğimde oğlumun karın gelişimi 3hafta geride çıktı
diğer yerleri normal sınırlarında
senin ölçümlerin nasıl çıkıyor
şimdi benim iki haftadır göbek ölçümüm 98 dan 104 çıktıbebişim büyümüşmü bakalım yarın göreceğiz
resimlerimi hep ayni kiyafeti giyip cekiyorum. arsiv oluyor. bir d etshirtten gobegin ne kadar ilerledigini anliyorum resimleri yan yana koyunca.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?