2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

linke tıkladım ve güzel şeyler okudum gerçekten güzel bilgiler aslında aynılarını bende yapıyorum doğru bişey yaptığımın onaylanmış olması hoşuma gitti...mesela ben şu an normal doğumu kolaylaştırmak için sürekli zeytinyağı sürüyorum vajinama zeytin yağı çok önemli...bende küçük havlular aldım bebeğimi alt temizliğini vücut ve banyo temizliğini yapmak için....hazır bezle kumaş bez arasında bende terettüte kaldım.....ailemde böyle bişey gören kişiler olmadığı için beni çok köreltmeye ç.alışanlar olmuştu üzülüyordum ama bu yazıyı okuyunca sevindim..... saol ....vereliniortakkaydirigubbakcemile2

ya kızlar bi sitede dr nilüfer toprakçı die bir doktorun bi yazısını okudum ve sizede sormak istedim söz aynen şöyle :"ınce bir tişörtle gezerken,bebeği kışlık battaniyelere sarmayın! Aşırı giydirme ve sarma bebeği huzursuz eder.

Elleri ve aykakları genellikle soğuk olacağından, bebeğin üşüyüp üşümediğini göğüs veya sırtından kontrol edin. "

ee ne var bunda demeyin annelerimiz genelde ayyy bu bebeğin elleri soğuk üşüyor bu hemen kazak giydirelim yada bacakları demir gibi hemen bi tulum daha giydirelim sözleri yanılmamı yanii...şimdi biz bebeğimizin elleri soğuk olunca üşüyüp üşümediğini sırtına bakıp mı anlayacağız....bu benim için öenmli yazın ortasında bebeği sıcaktan patlatmak istemem genelde hep elleri soğuk olur diyo...

neyse kızlar ben kalkıyorum annem birazdan gelir yemeği hazırlıyım pilav pişireceğim daha uzuzn zamandır evde pilav pişiyor :)

kikoleyim evet dün resmen eziyet çektim akşamın 6sına kadar bugün kendime gelemedim daha birde üstüne misafirim geldi birazdan uzanacağım evet nazlı kızım üzdü beni biraz kilosu azdiye ama bugün takmıyorum sağlıklı olması tek dileğim

kibelecim her zamanki gibi çok güzel moral vermişsin bana güzel bilgilerin için çok sağol canım sütü çok fazla içemiyorum işte ama artık bu yazıdan sonra sabah akşam içeceğim benimde çok karnım yok maşallah senin göbeğine canım bende az kilo aldım nerde bebek diyolar çok hareketli bir bebekde değil yada kilolu olduğum için çok hissetmiyorum heralde hareketlerini yatınca daha çok hissediyorum
demek 2.5 ay görmüyosun bebeğini ayyy bir ay zor dayanıyorum ben merak ediyorum ama başka çaren yok değilmi canım gerçi sağlıkları yerinde olsunda bizlerde görmeyelim

hihoyyyteveeeet 2. doğum yapan 2009 temmuz adayı annemiz de belli oldu hihoyyyt

COMEBABY alkisalkisalkis

Bugün saat 3.30da Nilu ve Bensu hanımlar dünyaya geldiler ..
sabah başlayan kanaması ve sancıları durmayınca apar topar hastaneye gitmişler ve öğleden sonra da plasentaları rahim ağzına dayanıp neredeyse normal doğuma geçince bebişler hemen sezaryenle almışlar ..
1500 gr ve 1250 gr olarak doğmuşlar ve yoğun bakımdalarmış , henüz comebabay görmemiş bebişlerini , anesi görmüş , öyle küçücük felan değil üzülme demiş ..
sesi çok iyi geliyordu , her zaman konuştuğumuz gibiydi
hepinize çok selamları var ..
bu arada medipolde yaptı doğumunu , hastane bebek resimlerinin bulunduğu yere ekleyecekmiş kızçelerin resimlerini , ordan görebilecekmişiz..
Allah Nilsu ve Bensu hanımlara küvezlerinden sağlıklıca çıkmayı nasip etsin ve uppppp uzun ömürler versin :Saruboceq:

ayy çok güzel haber inşallah bebişerr sağlıklarına bir an önce kavuşur güçlenirde annelerinin kucağında olurlarr:Saruboceq:

Oyy maşallah kuzucuklaraİnşallah ikisi de sağ salim çıkarlar dediğin gibi canım. Ama annenin sesi iyi geliyorsa işler yolunda demektir. Allah en kısa zamanda sapasağlam kavuştursun onları:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayy comebaby adına çok sevindim allahım ne büyük bir mutluıluk bizede nasip et yarabbim..olabilir tabi küvez falan normaldir sağ salim hayattalar ya annelerinin nefeslerini uzaktan da alırlar onlar bir kaç gün sonra kucağına almayıda nasip etsin yarabbim....:teytey::Saruboceq:

kızlar iyi akşamlar nasılsınız.....
comebabyye hayırlı olsun inş sağlıklada çıkarlar küvezden

comebaby demek kuzucuklarına kavustu.
hayırlı olsun.
masalalh bebıslerıne.saglıkla büyüsünler inşallah.

Son düzenleme:
maşallah bebişlere annesinede geçmiş olsun mafoldumben

kızlar iyi akşamlar nasılsınız.....
comebabyye hayırlı olsun inş sağlıklada çıkarlar küvezden
iyi aksamlar canım
sen nasılsın?bu arada senın dogum tam olarak ne zamana denk gelıyor?sezeryan mı olacaksın kpss den sonra mı gelıyor bebesin?

oooo superrrr...cok guzel yaaa..masallah a.s.Allah analı babalı buyutsun comebaby i tebrik ediorum .bebeklerimizede masallah ...darısı basımıza..

mrb kızlar iyi akşamlar nasılsınız bizim oğlanın sünnet krizi geçti allaha çok şükür ben de artık takip etmeye devam edebileceğim. Ayy kızlar ama sünnet inanın ki çok zormuş hele bir de hamilelikte hiç çekilmiyor.
dün oğluşumu görmeye gittik teyzerleri 32 haftalık olmuşuz 2600 kilomuz 45 cm de boyumuz tombiş tombiş olmaya başlamış ama çok utangacız şeyini değilde sürekli yüzümüzü saklıyoruz inş sağsalim kucağımıza da almak nasip olur....sabırsızlanıyorum artık....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…