masallah canım oglusuna.haftasına gore kılosu gayet iyi.mrb kızlar iyi akşamlar nasılsınız bizim oğlanın sünnet krizi geçti allaha çok şükür ben de artık takip etmeye devam edebileceğim. Ayy kızlar ama sünnet inanın ki çok zormuş hele bir de hamilelikte hiç çekilmiyor.
dün oğluşumu görmeye gittik teyzerleri 32 haftalık olmuşuz 2600 kilomuz 45 cm de boyumuz tombiş tombiş olmaya başlamış ama çok utangacız şeyini değilde sürekli yüzümüzü saklıyoruz inş sağsalim kucağımıza da almak nasip olur....sabırsızlanıyorum artık....
mrb kızlar iyi akşamlar nasılsınız bizim oğlanın sünnet krizi geçti allaha çok şükür ben de artık takip etmeye devam edebileceğim. Ayy kızlar ama sünnet inanın ki çok zormuş hele bir de hamilelikte hiç çekilmiyor.
dün oğluşumu görmeye gittik teyzerleri 32 haftalık olmuşuz 2600 kilomuz 45 cm de boyumuz tombiş tombiş olmaya başlamış ama çok utangacız şeyini değilde sürekli yüzümüzü saklıyoruz inş sağsalim kucağımıza da almak nasip olur....sabırsızlanıyorum artık....
sağol canım. benim çapkın artık kurtuldu.allah herkese nasip etsin.benim çapkın artık erkek oldu balkonlarda kızları kesmeye devam ediyor :))))sibelcim merhaba..senin capkını kestirmişsiniz masallah ve hayırlı olsun canımmm..a.s.
baya sıkıntılı oldu sanırım ama sende atlatmıssın sunnet tantanasını..artık daha sık takılırsın topige canımcım..bak dogumlar basladı..bu arada senn pasada haftasına gore masallah cok iyi..
süper biyaşam tarzı hakikaten çok beğendim ellerine sağlık canım bizlede pauylaştığın i,çinkizlar ya ben bir sayfa buldum bebek bakimi ile ilgili. Kadinin tavri, rahatligi cok hosuma gitti. ama kopyalanmiyor sayfa. secilmiyor, ona gore duzenlenmis. burada linki versem yasak mi acaba? o kadar hosuma gitti ki paylasmak istedim. bir blog sayfasi. reklam vs degil, urun pazarlamiyor. sadece basindan gecen deneyimleri yazmis ve paylasmis. cok begendim.
basit bir yaşam...: Sadece ve sadece hamile...
içim bi hoş oldu şükürler olsun buzamanakadar sabrettiler inşallah küvezdende biran önce çıkarlar hayırlı olsun come babayyyyyhihoyyyteveeeet 2. doğum yapan 2009 temmuz adayı annemiz de belli oldu hihoyyyt
COMEBABY alkisalkisalkis
Bugün saat 3.30da Nilu ve Bensu hanımlar dünyaya geldiler ..
sabah başlayan kanaması ve sancıları durmayınca apar topar hastaneye gitmişler ve öğleden sonra da plasentaları rahim ağzına dayanıp neredeyse normal doğuma geçince bebişler hemen sezaryenle almışlar ..
1500 grve 1250 gr olarak doğmuşlar ve yoğun bakımdalarmış , henüz comebabay görmemiş bebişlerini , anesi görmüş , öyle küçücük felan değil üzülme demiş ..
sesi çok iyi geliyordu , her zaman konuştuğumuz gibiydi
hepinize çok selamları var ..
bu arada medipolde yaptı doğumunu , hastane bebek resimlerinin bulunduğu yere ekleyecekmiş kızçelerin resimlerini , ordan görebilecekmişiz..
Allah Nilsu ve Bensu hanımlara küvezlerinden sağlıklıca çıkmayı nasip etsin ve uppppp uzun ömürler versin :Saruboceq:
maşallah oğluşuna hakketen tombiş bişi olacak annesiiimrb kızlar iyi akşamlar nasılsınız bizim oğlanın sünnet krizi geçti allaha çok şükür ben de artık takip etmeye devam edebileceğim. Ayy kızlar ama sünnet inanın ki çok zormuş hele bir de hamilelikte hiç çekilmiyor.
Sağol canım.benim oğlan 5 hatta 5,5 yaşında sünnet oldu. uyutarak yaptırdım ama yine çektireceğini çektirdi.senağlamamasallah canım oglusuna.haftasına gore kılosu gayet iyi.
senın büyük oglan kac yasında sünnet oldu canım?
selamsibelcim..oh ne guzel ev tertemiz olmus..bebişinn cantasına gelir sonra sıra..
gecen bagırsak sindirim sorunum var diyodun nasıl oldun canım?
çok saol canım şimdi daha iyiyim sadece akdeniz sıcaklarıyla aramız şimdiden kötü bakalım bebişle napıcaz 40 derecede.:uhm:
Telefonunu gönderiyorum. Muhtemelen kargolar. En kötü ben gidip kendime aldığımda sana da kargolarım.cevabın için saol canım bu aktarcıyı banada özelden yazarmısın canım ama antalyaya gelir inşallah çok fazla olmasa benimde çatlaklarım var neden baştan önlemini almayalımki sonra o pahalı kremlerede fazla güvenmeyin diyolar para tuzağıymış ben bide madecaskol diye bi krem duydum öle pahalı bişede değilmiş şimdiden bile kullanabilirmişiz kullananlar baya faydasını görmüşler bi yolum eczaneye düşerse alıp deneyeceğim
hihoyyyteveeeet 2. doğum yapan 2009 temmuz adayı annemiz de belli oldu hihoyyyt
COMEBABY alkisalkisalkis
sabah başlayan kanaması ve sancıları durmayınca apar topar hastaneye gitmişler ve öğleden sonra da plasentaları rahim ağzına dayanıp neredeyse normal doğuma geçince bebişler hemen sezaryenle almışlar ..
1500 grve 1250 gr olarak doğmuşlar ve yoğun bakımdalarmış , henüz comebabay görmemiş bebişlerini , anesi görmüş , öyle küçücük felan değil üzülme demiş ..
bu arada medipolde yaptı doğumunu , hastane bebek resimlerinin bulunduğu yere ekleyecekmiş kızçelerin resimlerini , ordan görebilecekmişiz..
Allah Nilsu ve Bensu hanımlara küvezlerinden sağlıklıca çıkmayı nasip etsin ve uppppp uzun ömürler versin :Saruboceq:
sağol canım. benim çapkın artık kurtuldu.allah herkese nasip etsin.benim çapkın artık erkek oldu balkonlarda kızları kesmeye devam ediyor :))))
benim ufaklık beni gerçekten çok şaşırttı maşallah 2 kilo beklerken 2600 galiba babişine çekecek tombiş tombiş olacak allah nasip ederse kaydirigubbakcemile3
selam temmuz anneleri..gecmisi okuyamıycam simdi hemen yazayım..
b kac gundur iyi deildim grip*serumlar vs..artık iyiyim ama evdekiler simdi grip..neyse..
dün dr dan geldik ve kızcem 2450 gr ve 46 cm olmus.11 hazirandan sonra riskin yok ama erken dogum olayını atlatıosun ve 36. haftada seni nstye baglıycaz dedi.kızcem ın ayakları buyukmus,yuzu toplu ve yuvarlak veeee kordonu poposunun arasına almıs kızım:)))yani kurtulduk:)sukur...
kaydirigubbakcemile3
sonra dr biraz ters konusuo ama isini bilio die ses cıkartmıorum..sezeryanın risk ve avantajlarını sordum.riski olebirsin dedi direk!..ya dur insanda b hamile psikolojisi var dr sun da bu kadar net olmaya gerek yok..peki dedim test yapmıo musunuz ? testtede olebilirsin dedi yaa..bende daha once genel anestezi aldıgım icin b avantajım var ama dedim e tabi dedi..sonra sezeryanda kullanılan anestezinn daha hafif oldugunu soyledi.yani lutf etti..durun kapı calıo hemen gelioruuum..
hoşuldum kıslarrrr Şeniz
sıcaklar hariç iyiyim ben de ...
ellerimi üstünde mantar oldu galiba fisfisfis günde 10un üzerinde tuvalete gitmekten + günd 3 posta fitil öncesi ve sonrası el yıkamaktan + halen apartmanımızın şebeke suyuna geçmemiş olmasından sanırım klorlu su ellerimde mantar - egzama gibi bir şey yaptı benneyaptımki
dermatologa mı gideym yada sizin tavsiye edeceğiniz bir krem var mı demek için aradım ama dr.uma ulaşamadım ...
evet hüremcim benim tosun paşa büyüdükçe keyfim katlanıyor benim de , umurumda olmuyor yatak hapsi felan , içerde hayat zor biliyor musun , temiz çamaşır - fanila getiren felan yok kaydirigubbakcemile3
diloşcum şikayetlerimiz katbekat artacak haftalarımız ilerledikçe , sem talimlisin bu konuda bunları yazmak bana düşmez heleki en çömez hamileniz olaraktan kaydirigubbakcemile3
ama elimizden geldiğince iyi hissetmeliyiz sanırım kendimizi , yoksa inasan bir bıraktı mı kendini dibe çökmesi an meselesi oluyor , kendimden biliyorum benneyaptımki
Kız mantar mı oldun şimdi de. Bi rahat dur kardeşim. Bir günün de sıradan geçsin.
yok canım benim patronum prosedürlere uymayı sevmiyor doğurana kadar burdasın doğumdan sonrada 1 ay iznin var dedi bu bir aydada beyanname dönemleride gelip işlerini aksatmayacaksın dedi iş yerine server alayım evinede faturaları yollayayım evden yap dedi kabul etmedim şansını zorluyo aslında ama farkında değil öyle 37.haftaya kadar çalış iznini doğumdan sonra kullan şansım yok yani o kafasında halletti benim izin doğum meselelerini
Ne saçma iş. Oh gemisini yürüten kaptan. Hak var hukuk var. Onun demesiyle olmuyor. Hakkını ara canım. Sonra çok pişman olursun.
var anacım öyle bişiii , çünkü rahim kaslarımla ilgili sorun olduğunda dr. 3,5-4 lt su içmen lazım en az dediğinde ben 4,5u gördüğüm oluyordu , şimdi azalttım 3-3,5ta bitiyor günüm .. alışınca anlamıyorsun nasıl bittiğini pet şişelerin kaydirigubbakcemile3
Maşallah. Sizin sokakta sucu olmak varmış. En yağlı müşterim sen olurdun:)))))
Canım dr aslında 4,5 lt sıvı demiş. İçilen herşey bu miktara dahil. Sen günde 4,5 lt su içtin sonra dr suyun fazla dedi. Onu da geçtim. İçtiğin sular rahim kasılması yaptı.
Evet sıcak su plastikte olmamalı ama soğuksa sorun yok. Yoksa dünyada bu şekilde satılamazdı di mi?canım hani bazen arabada filan unutuyoruz sonra açınca ses çıkartıyo böyle sıcak oluyor biraz o pet şişe suları zararlı hem bebek için hemde bizim için göğüs kanseri riskine yol açıyormuş
melek sağol canım haklısın ama yüreğime anlatamıyorum
Canım çok üzme kendini. İnşallah zamanında kollarına gelecek.
SELAM KIZLAR UZUN Bİ ARADAN SONRA ANCAK GELEBİLDİM BİLİYOSUNUz 22 mayısta dünyam başıma yıkılmştı bebeğimn kalp atışlarında düşme wardı sonra hastanede yatmalar felan ilaçlar tedawiler hergün çekilen nst ler allaha şükür iÇTİĞİM İLACIN FAYDASI OLDU WE BEBEĞİM İYİ BENDE İYİYİM AMA DUALARINIZA İHTİYACIM WAR TAM İYİLEŞMEDİ VE EN BÜYÜK KORKUM DOĞUMDAN SONRA BU RAHATSIZLIĞI KALIR DİYE ÇOK KORKUYORUM NE OLUR DUALARINIZI EKSİK ETMEYİN RABBİM HERKESİN BEBŞİNİ SAĞLIKLA KUCAIN A ALMAK NASİP ETSİN
Dualarım seninle canım. İnşallah doğduğunda herşey düzelmiş olur. Yaşadıkların kötü bir kabus gibi geçmiş olur.
kibeleciğim çok güzel bir hamiş olmuşsun sende çok beğendim aslında bende tatlı bir hamiş oldum bakınca çok bişey yok ama işte toplama vurduğunda 21 kilo olunca kötü oluyorum ama yinede yiyiyorum olsun...
annem işten çıkmış buraya doğru geliyormuş yoldaymış birazdan burda olur...-tatlicadiarzu-
kibelecim maşallah sana ve kızına canım...........
evet benim de göbeğim küçük sayılır herkez öyle diyor.ben toplamda 7 kilo aldım 33 haftalıkım.kızım 32 haftalıkken 1950 gram çıktı en son doktorum gelişimi gayet normal diyor...
bu bence yapı meselesi az kilo alıp göbeği küçük olanların bebekleri küçük olacak diye bi kural yok...........
aynı şekilde çok kilo alanların da bebeği kilolu doğacak diye bişey yok..bak göreceğiz canım hepimiz doğum yapınca kendi ve bebek kilolarımızı ve aradaki farkı...........
bi arkadaşım 8 k,lo aldo toplamda bebek 3900 doğdu düşünnnnnnnnnnn
bi başka arkadaş da tam 29 kilo aldı hamileliğinde bebek 2800 doğdu.........
hihoyyyteveeeet 2. doğum yapan 2009 temmuz adayı annemiz de belli oldu hihoyyyt
COMEBABY alkisalkisalkis
linke tıkladım ve güzel şeyler okudum gerçekten güzel bilgiler aslında aynılarını bende yapıyorum doğru bişey yaptığımın onaylanmış olması hoşuma gitti...mesela ben şu an normal doğumu kolaylaştırmak için sürekli zeytinyağı sürüyorum vajinama zeytin yağı çok önemli...bende küçük havlular aldım bebeğimi alt temizliğini vücut ve banyo temizliğini yapmak için....hazır bezle kumaş bez arasında bende terettüte kaldım.....ailemde böyle bişey gören kişiler olmadığı için beni çok köreltmeye ç.alışanlar olmuştu üzülüyordum ama bu yazıyı okuyunca sevindim..... saol ....vereliniortakkaydirigubbakcemile2
kikoleyim evet dün resmen eziyet çektim akşamın 6sına kadar bugün kendime gelemedim daha birde üstüne misafirim geldi birazdan uzanacağım evet nazlı kızım üzdü beni biraz kilosu azdiye ama bugün takmıyorum sağlıklı olması tek dileğim
kibelecim her zamanki gibi çok güzel moral vermişsin bana güzel bilgilerin için çok sağol canım sütü çok fazla içemiyorum işte ama artık bu yazıdan sonra sabah akşam içeceğim benimde çok karnım yok maşallah senin göbeğine canım bende az kilo aldım nerde bebek diyolar çok hareketli bir bebekde değil yada kilolu olduğum için çok hissetmiyorum heralde hareketlerini yatınca daha çok hissediyorum
demek 2.5 ay görmüyosun bebeğini ayyy bir ay zor dayanıyorum ben merak ediyorum ama başka çaren yok değilmi canım gerçi sağlıkları yerinde olsunda bizlerde görmeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?