2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

masallah canım oglusuna.haftasına gore kılosu gayet iyi.
senın büyük oglan kac yasında sünnet oldu canım?

sibelcim merhaba..senin capkını kestirmişsiniz masallah ve hayırlı olsun canımmm..a.s.

baya sıkıntılı oldu sanırım ama sende atlatmıssın sunnet tantanasını..artık daha sık takılırsın topige canımcım..bak dogumlar basladı..bu arada senn pasada haftasına gore masallah cok iyi..

sağol canım. benim çapkın artık kurtuldu.allah herkese nasip etsin.benim çapkın artık erkek oldu balkonlarda kızları kesmeye devam ediyor :))))
benim ufaklık beni gerçekten çok şaşırttı maşallah 2 kilo beklerken 2600 galiba babişine çekecek tombiş tombiş olacak allah nasip ederse kaydirigubbakcemile3

süper biyaşam tarzı hakikaten çok beğendim ellerine sağlık canım bizlede pauylaştığın i,çin
içim bi hoş oldu şükürler olsun buzamanakadar sabrettiler inşallah küvezdende biran önce çıkarlar hayırlı olsun come babayyyyy
maşallah oğluşuna hakketen tombiş bişi olacak annesiii

kikoleyim
maşallah oğluşuna hakketen tombiş bişi olacak annesiii[/QUOTE]

inş canım.ama çookkkk şeker bir görsen teyzesi ekrana sığmıyor artık maşallah

selamsibelcim..oh ne guzel ev tertemiz olmus..bebişinn cantasına gelir sonra sıra..

gecen bagırsak sindirim sorunum var diyodun nasıl oldun canım?

çok saol canım şimdi daha iyiyim sadece akdeniz sıcaklarıyla aramız şimdiden kötü bakalım bebişle napıcaz 40 derecede.:uhm:

adaşım maşallah bebeğine sağlıkla gelir inşallah.
comebay ada tebrikler bebeklerini biran önce kucağına alıp evine döner umarım.allahım herkesin bebeğini bağışlasın.

Telefonunu gönderiyorum. Muhtemelen kargolar. En kötü ben gidip kendime aldığımda sana da kargolarım.

Çok sevindim. İnşallah yoğun bakımda fazla kalmadan annesinin kucağına gelir melekler.
Darısı bizim başımıza.

Geçmiş olsun sibelcim. Bebişine de maşallah. Epey yağlanıp ballanmış.

Karen şimdi geçmişi bitirdim. Ne güzel Serra kordondan kurtulmuş. Dr'un söylediklerini kafana takma hiç. Kötü günündeymiş sana yansıtmış. Tek açıklama bu.

tesekkurler canim.

Canim masallah bebeginin kilosu cok iyi. Az kilo ile bebegi bu sekilde saglikli olmak. Masallah sana. Sen gobegin kucukmus ya da az kilo almissin diye hasetinden catlayanlara ki hatirliyorum etrafindakiler oyle birseyler soyluyordu- bebegim su kadar diye cevap verirsin. ben de bakalim ptz gunu gidecegim. Ben de senle ayni dusunuyorum yapi meselsi ama iste insan ultrasonla garantilenmeyince de emin olamiyor.

Ben de tam bugun comebaby'i soracaktim. ogle uykusuna yattim gelince sorarim dedim. dogum haberini aldik. Masallah bebislerine. Bayagi cekti o da, canim. insallah bebisler de saglikla buyurler.

Canim etraftakiler herseye eski usulllerle bakiyor. Eskilerin bildigi cok sey var kabul ediyorum, her zaman da saygi gosteririrm ama yanlis bildikleri veya ezberden bildikleri de cok sey var. Mesela bebegin disari cikarilmamasi. annem bir kere 9 gunluk bri bbegi disari cikaran bir cifte niye cikariyorsunuz demisti? Dedim sana ne yahu? oyle uygun gormus cikarmislar. gaz yutar dedi. hakli olabilir ama inanin burada 1 haftalik bebegi alip parka cikariyorlar. bebekler tas gibi. birseycik olmuyor. demir gibi buyuyorlar.

mesela ben de bebeyagi vs almayi dusunmuyorum. zeytinyagi. bir numarali bebe yagi iste. saglikli. bebegin eklemlerine vs surulunce bebek uzun boyle olurmus.bana cekrse 160 kalir ama babasina cekerse fidan gibi olur insallah:)

varsa bu sekilde paylasimlariniz paylasalim arkadaslar. Ben organikciyim.turkbayragi

yserez kullanıcısından alıntı Mesajı göster
SELAM KIZLAR UZUN Bı ARADAN SONRA ANCAK GELEBıLDıM BıLıYOSUNUz 22 mayısta dünyam başıma yıkılmştı bebeğimn kalp atışlarında düşme wardı sonra hastanede yatmalar felan ilaçlar tedawiler hergün çekilen nst ler allaha şükür iÇTıĞıM ıLACIN FAYDASI OLDU WE BEBEĞıM ıYı BENDE ıYıYıM AMA DUALARINIZA ıHTıYACIM WAR TAM ıYıLEŞMEDı VE EN BÜYÜK KORKUM DOĞUMDAN SONRA BU RAHATSIZLIĞI KALIR DıYE ÇOK KORKUYORUM NE OLUR DUALARINIZI EKSıK ETMEYıN RABBıM HERKESıN BEBŞıNı SAĞLIKLA KUCAIN A ALMAK NASıP ETSıN

Canim cok gecmis olsun. Ben de bu kontrolumde hep 150lerde gelen kalp atislari 130larda cikti. niye dustu dedim. dr da artik dogum yaklasiyor dusmesi normal dedi.

senin de buyuk gecmis olsun. canim hic uzulme dr lar bir tehlikesi yok dedilerse yoktur. insallah bebisin bir daha seni korkutmaz.

ıyıgeceler felaket sıcak var uyuyamadım sonunda kalktım terden su olmusummafoldumben

yenı bebıslerımız gelmıs cok şukur hadı gözu aydın comebabynın ınsallah saglıkla cıkarlar kuvezden

Cani9m maqlesef istedigim aman goremiyorum. Dunya Saglik orgutunun belirledigi standartlarda muayene yapiyorlar. 3 defa ultrason tabi sorun cikarsa daha cok.
Gerci bebegi gormemem sorun olmuyor. Kimildadigi surece biliyorum ki o orda. mutlu. Ne kadar cok sey bilirsem o kadar canim sikiliyor cunku. Bir gidisimde bir endisem hafiflemisken bir baskasi gelip beni buluyor. o yuzden iyiyim boyle. Allah nasip eder de ikinciye hamile kaldigimda Tr'de olacagim. O zaman 17-18. haftaya kadar gitmeyi dusunmuyorum. 5. haftalarda falan sadece kese icin giderim o da dis gebelik gecirdigim ve halen o tehlikenin bundan sonraki hamileliklerimde gecerli olacagi icin. kese dogru yerdeyse tamam. hatta ikili test vs yaptirmayacagim da. ilerde tabi dusuncelerim degisir bilemem ama su anki dusuncem bu. cunku ne kadar cok bilirsen o kadar cok problem cikiyor ya da insan kendi kendine cikariyor.

Senin de kizin hanim hanimcik olacak belli. kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…