2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

Canim ben ortulu degilim ama cekinceni anlayabiliyorum. Biliyorsun kadin kadina da olsa bel ve diz arasini gostermek haram. Daha once gitmedi isen biraz cekinebilirsin agdacidan. Ama gittiysen bizim forumumuzda kimse seni yargilamaz bence rahat ol.a.s.

Ben malsef jilete dondum. hatta jileti bile gormeden yapiyorum. esimin mach3'lerinden birine el koydum. gormeden salliyorum iste. ama cabucak uzuyor. yani o kadar sene yaptirdigim agda bosa giit. lazerli epilasyona gittim. kollar bacaklar bitti. o biolgeye dayanamadim. ama ikinci hamileligimden once gene deneyecegim. cunku cok sikinti oluyor.

Ama arkadasimin doktoru prof adam arkadasima kizmis epilasyon yaptirdigindan dolayi. kim koydu bu tuyleri buraya demis. yukardaki. demek ki bir sebebi var. o killar bakterileri tutuyor ve girmelerini engelliyor. hele koklerinden alinca iyice mikroplara acik birakiyorsunuz diye kizmis. tabi tertemiz cok rahat. ben de agdayi tercih ederim her zaman.

jilet zaten bin beter.

Son düzenleme:
ipeğimu geçen çatlaklara karşı bi formül bulduğunu sölemiştin bi aktarcıdan
ordanmı yapılıyomuş yoksa biz herhangibi aktarcıdanda temin edebilirmiymişizki

Canim bir de tekrardan yazayim dedim. bir topikte okumustum. catlaklar icin madecassol krem cok iyi imis. biliyorsun madecassol yaniklar icin vs verilir. deriyi yeniliyormus. hatta buradan bir arkadasimiz hamileyken bile kullandigindan bahsetmisti yanlis hatirlamiyorsam.

günaydın kızlar bugün erkenciyim her sabah kalkıyorum bu saatte ama yazamıyordum .annemi yolcu ettim 2 satır yazayım dedim..hepinizi öptümmmm geceliğimi değiştireyim şimdiden sıcaktan fenalım çöktü...-tatlicadiarzu-

kızlar bu arada benimde artık aşağı baskılarım başladııı artık sanki bebeğim sadece göbeğimin altında topaç gibi çıkmaya zorlanıyor gibi bir his sanki çişe sıkışmışım gibi yehuuuu hihoyyyt

ay bu arada gebelik korsem süper kızlar bugün dışarı çıkarım artık bi dolaşmaya bakalım çok rahat bi şeye benziyor doğumdan sonrada önünü arkasına çevirip toplamak için kullanılıyor keşke daha önce söyleseymiş doktorcuğummmm alkisalkisalkis

bende genç kızlığımda jiletliydim evlendim evleneli bir kere kullandım oda ilk doğumum öncesi ağdamı zamanlayamamıştım ama dikişli olduğum için çok zorluk çektim temizlenmede hatta ben öle kan ve yara görmeyede dayanamadığımdan pansumanımı eşim yapıyodu o halde çok utanıyodum ondan zor bi durum şimdidr öle olmak istemiyorum ama inan çok zorlanıyorum ağdadan bakalım artık cesaret edebilirsem gidicem

o madecaskolu bende okudum canım eczaneden en kısa sürede almayı düşünüyorum denemekte fayda var okadar abartılacak çatlağım yok çok şükür ama en nihayetinde kadınız bi sivilcemiz çıksa sinir oluyoz kaldıki çatlak daha sinir bozucu

bende tam sana korseni soracaktım valla nasıl rahat bişimi diye ve kaça aldınız

kız hüzün bileydim gece sana eşlik ederdim osaate kadar ben normalde uyuyamıyom zaten
sabahta 6.30 da uyandım eşimi yolladım şimdi uykum gelsede yatsam diye bekliyom
ama bu sefer kahvaltımıda yapabildim kahretsin

günaydınlar..........

istanbul yanıyo bugün iyice fenalaşıcaz artık.
comebabyın bebekleri dünyaya gelmiş gözü aydın

zuzum kız aşk olsun haziranda doğuracan anladıkta bizi şimdiden bırakmakta neyin nesi:1shok:
bi ilk önce temmuz topiğine girde slm ver ondan sonra gez haziran annelerini
bizde böle bekleyelim zuzu gelcek diye zemuszemus

işte gebelik korsem kızlar çok rahat bişey valla göbişimi topladı yukarı ayarlanabiliyor uzatılıp kısaltılabiliyor...[IMG]
[/IMG]
[/URL]
[/IMG]
[/URL]
[/IMG]
[/URL]
[/IMG]
bu kalın tarafı doğumdan sonra öne geliyor doğum sonrası sarkmaları toparlıyor...

nurcum bide burayı düşünsene ben ne edem
bide bugün faturalarla ilgilenmem lazım eşim çok yoğun napacam bilmiyom aslında çokta yakın ama sıcak beter

günaydınlar
comebaby maşallh doğum yapmış
allah hayırlısı ile kzıalrını kucağına alıp güle oynaya çıkmak nasip etisn hastaneden.
bebeklerine güç kuvvet verisn.
hemnceik büyüüsnler ,küvezden kurtulsunlar evelrine gitisnler inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…