çok saolun arkadaşlar
aslında ilk hamileliğimde 28 kilo almıştım ama genede kendi ağdamı kendim yapıyodum
şimdi daha az kilo aldım göbüşümde okadar yok ama nebileyim zoruma gidiyo
kolayı varken diyom ne uğraşacam
ama bide öbür yönü var:1no2:
ipeğimu geçen çatlaklara karşı bi formül bulduğunu sölemiştin bi aktarcıdan
ordanmı yapılıyomuş yoksa biz herhangibi aktarcıdanda temin edebilirmiymişizki
bende genç kızlığımda jiletliydim evlendim evleneli bir kere kullandım oda ilk doğumum öncesi ağdamı zamanlayamamıştım ama dikişli olduğum için çok zorluk çektim temizlenmede hatta ben öle kan ve yara görmeyede dayanamadığımdan pansumanımı eşim yapıyodu o halde çok utanıyodum ondan zor bi durum şimdidr öle olmak istemiyorum ama inan çok zorlanıyorum ağdadan bakalım artık cesaret edebilirsem gidicemCanim ben ortulu degilim ama cekinceni anlayabiliyorum. Biliyorsun kadin kadina da olsa bel ve diz arasini gostermek haram. Daha once gitmedi isen biraz cekinebilirsin agdacidan. Ama gittiysen bizim forumumuzda kimse seni yargilamaz bence rahat ol.a.s.
Ben malsef jilete dondum. hatta jileti bile gormeden yapiyorum. esimin mach3'lerinden birine el koydum. gormeden salliyorum iste. ama cabucak uzuyor. yani o kadar sene yaptirdigim agda bosa giit. lazerli epilasyona gittim. kollar bacaklar bitti. o biolgeye dayanamadim. ama ikinci hamileligimden once gene deneyecegim. cunku cok sikinti oluyor.
Ama arkadasimin doktoru prof adam arkadasima kizmis epilasyon yaptirdigindan dolayi. kim koydu bu tuyleri buraya demis. yukardaki. demek ki bir sebebi var. o killar bakterileri tutuyor ve girmelerini engelliyor. hele koklerinden alinca iyice mikroplara acik birakiyorsunuz diye kizmis. tabi tertemiz cok rahat. ben de agdayi tercih ederim her zaman.
jilet zaten bin beter.
Canim bir de tekrardan yazayim dedim. bir topikte okumustum. catlaklar icin madecassol krem cok iyi imis. biliyorsun madecassol yaniklar icin vs verilir. deriyi yeniliyormus. hatta buradan bir arkadasimiz hamileyken bile kullandigindan bahsetmisti yanlis hatirlamiyorsam.
ay bu arada gebelik korsem süper kızlar bugün dışarı çıkarım artık bi dolaşmaya bakalım çok rahat bi şeye benziyor doğumdan sonrada önünü arkasına çevirip toplamak için kullanılıyor keşke daha önce söyleseymiş doktorcuğummmm alkisalkisalkis
bende tam sana korseni soracaktım valla nasıl rahat bişimi diye ve kaça aldınız
huricim hakkaten güzel bişeye benziyo hem beline binen yükte azalmış oluyodur dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?