2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

bende kaçıyorum çünkü uykum geldi gelmişken oda kaçmasın dimi ama yoksa öğlene uykum geliyo odaha beter öğleden sonra görüşmek dileğiyle hoşça ve dostça kalın byyyy

nurcum bide burayı düşünsene ben ne edem
bide bugün faturalarla ilgilenmem lazım eşim çok yoğun napacam bilmiyom aslında çokta yakın ama sıcak beter

bilmezmiyim cnm akdeniz sıcağını çok iyi bilirim allah yardım etsin . öğlene kalma yada akşam üstü çık cnm işlerini halletmeye

günaydın kızlarrrrrrrzemuszemus

dün yoğun bir gündü bizim için oğlumun gösterisi vardı çok fazla yoruldum ama onu sahnede izlemek herşeye değdi:asigim:
gece ayaklarımın ağrısından uyuyamadım nereye koyacağımı şaşırdım balon gibi oldularrmafoldumben
çileğim önce çok korktu yüksek sesten gösteride karnımda nereye kaçacağını şaşırdı benide panikletti ilk başta sonra anladım ki gürültüden korktu kuzucum benim yaaaaopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile3

oyyyyyy ikinci de belli olmuşşşşşşş

comebaby tebrik ederim canımmmvereliniortak
Rabbim sağlıkla kuzularını alıp eve gitmeyi de nasib eder inşallahhhhhhh:Saruboceq:
ayy heyecan bastıııı bakalım 3. kim olacakkkkkkk:lepi:

günaydın demet ..

çok zevkli olmuştur eminim oğlunun gösterisini izlemek ilerde kızınında izlersin inş.

günaydın canım

harikaydı gerçekten tabi ben sulu göz ağlayarak izledimmmm nerdeyse hıçkırarak ağlıycaktım utanmasaydım o derece yaniiiimafoldumbenkaydirigubbakcemile3

ayy inşallahhhhhh hepimiz kuzularımızı izlerizz ayy o günleri görecekmiyiz yaa:asigim:

dün annem diyorki gösteri sırasında orta son gösterisinde zor tutarız senin kızı ağlar abimin yanına gidicem diye kaydirigubbakcemile3
tabi ben bunu duyunca yine başladım ağlamayaaaamafoldumben
çok sulu göz oldum çokkkkkkk:roflol:

ben çok fenaa oluyorum artık yaaa 20 gün daha dayanabilcemmi mafoldumben
bu gece fenalık geçircektim eşimi kaldırmamak için zor tuttum kendimii sıcak biyandan artık nefess bile alamıyoruz zatennn allah yardımcımız olsunn ayy ağustosta doğuracak olanlar ne yaptınn :1no2:

maşallah kuzuna nurcummmmm
alıştık artık bu nazlı kızçelere napalım az daha sabredip doya doya izlicez ondan sonra inşallahhhhhh:sm_cool:
herşeyin yolunda gitmesi de süperrrrrkaydirigubbakcemile5Şeniz

amanınnnnn facebook hesabı da mı var yağuşuklunun kaydirigubbakcemile3

var yaaa oooo o pc canavarı neler biliyor nelerrrr ona soruyoruz beceremediklerimizi eşimlekaydirigubbakcemile3

Demetcİm maŞallah oĞluna koca delİkanlı olmuŞ

teşekkürler selsincimmmm büyüdü yaaa:asigim:

darısı sizlerin kuzularınaaaa ve benim minik çileğimeeeopuyorumnanaktan

sıcaklarla benimde hiç aram yok diloşş elimden yüzümden ateş fışkırıyor resmen birde dün gece acaip bir rüzgar vardı balkonun kapısını kapatmak zorunda kaldık uçuruyordu yoksa herşeyi
kapattık bu seferde sıcaktan bayılacaktımmmm birde ayaklarımın ağrısı bende sabahı sabah ettim 8 e kadar
ağustosta doğuracaakların yardımcısı olsun Rabbimmm:Saruboceq:

bana bıkac gundur soyle bıse oluyo. ayaktayken yururken vajınama dogru yanı assagıya dogru acı baskı gıbı bısey. sankı bırsey dusucekmıs gıbı oluyo. korkuyorum oturuyorum sonra. sıze de oluyo mu acaba.

canım baya bi çileli olmuş doktoru görmeniz ama sonunda prensesi görmek herşeye değmiştir tabiŞeniz
sakın kilosuna üzülme ben her zaman söylüyorum zayıf olsun sağlıklı olsunkaydirigubbakcemile5
kucağına alınca büyür annesiiiiii yeter ki sağlıkla gelsin prensesssssssŞeniz

gözün aydın tekrar tatlımmmm çok öpüyorum nazımızı ve seniiiiia.s.

bana bıkac gundur soyle bıse oluyo. ayaktayken yururken vajınama dogru yanı assagıya dogru acı baskı gıbı bısey. sankı bırsey dusucekmıs gıbı oluyo. korkuyorum oturuyorum sonra. sıze de oluyo mu acaba.

hoşgeldin annecikk
artık ayakta kalamıyorum banada oluyor o
korkuyorum yürüyüş falan da yapmıyorum artık:1no2:
sende dikkat et
ayy dün hele bi ara kafasını resmen aşağıda hissettim çok yorulmuştum çok korktum eyvah doğuracağım galiba dedim ama meğerse çileğim gösterideki yüksek sesten korkmuş karnımda nereye kaçacağını şaşırdı miniğimmmm yerim onu ben yaa onunda canı varrrrrrrrrr:asigim:

doktoruna sordun mu demet normal mı acaba. dedıgın gıbı ben de yuruyemıyorum artık ve korkuyorum dısarı cıkmaktan. sankı assa dogru sancı gelıyo kanama olcak bebek cıkcak bıse duscem gıbı oluyo. hemen oturmak ıstıyorum o an . hızlı yuruyunce oluyo bır de genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…