nurcum bide burayı düşünsene ben ne edem
bide bugün faturalarla ilgilenmem lazım eşim çok yoğun napacam bilmiyom aslında çokta yakın ama sıcak beter
günaydın demet ..
çok zevkli olmuştur eminim oğlunun gösterisini izlemek ilerde kızınında izlersin inş.
kahvaltı ediyim ben çok acıktım ilacımın süresi doldu cokacimcoook
kızlar biz geldik nasılsınız bakalım benim zilli yüzünü göstermedi ama dr ayrıntılı olarak her yerini inceledi herşey normalmiş daha doğumada var dedi dr erken doğum görünmüyor çok mutlu olduk
amanınnnnn facebook hesabı da mı var yağuşuklunun kaydirigubbakcemile3
Demetcİm maŞallah oĞluna koca delİkanlı olmuŞ
ben çok fenaa oluyorum artık yaaa 20 gün daha dayanabilcemmi mafoldumben
bu gece fenalık geçircektim eşimi kaldırmamak için zor tuttum kendimii sıcak biyandan artık nefess bile alamıyoruz zatennn allah yardımcımız olsunn ayy ağustosta doğuracak olanlar ne yaptınn :1no2:
bana bıkac gundur soyle bıse oluyo. ayaktayken yururken vajınama dogru yanı assagıya dogru acı baskı gıbı bısey. sankı bırsey dusucekmıs gıbı oluyo. korkuyorum oturuyorum sonra. sıze de oluyo mu acaba.
kikoleyim hoşbulduk canım nasılsınız evet geçmişi okumaya çalıştım pc çok ağır uzun sürdü
bugün sabahtan bir çıktık eşimle beraber 1 saat uzakta drum tam yaklaştık dr bey yok gelmeyin diye bir tlf geldi bende geldik artık dedim o zaman saat 5e kadar bekliyeceksiniz dediler artık bekledim eşim döndü işleri çok yoğun olduğu için hastaneye gittik nstye bağlandık hemşire bu nasıl 8 aylık dedi karnım yok kilolu bir bayanım sadece bebek hareketleri nasıl varmı dedi, ödüm koptukarnın çok geniş çok içöeride bebek dedi çok zor duyuldu ama çok güzeldi sonuçta çok şükür güzel çıktı tam 4 saat drun muayenanesinde dru bekledim allahtan önce beni aldılar.bebeğim 1900 olmuş küçük değilmi biraz dedim oda 200 300 gr küçük ama sorun değil dedi önemli olan doğunca hareketli olması dedi meğer benimde bebeğim bir hafta geriden gidiyormuş ama sorun değil dedi bundan sonra her pazartesi gideceğim yarın yine ciğer geliştirici iğne vurulacağım geçen ayda vurulmuştum zaten biraz küçük diye üzüldüm ama sağlıklı olsun ne yapayım
ooo kibele gelmiş canım çok özledik seni ne kadar uzun sürdü kızın nasıl iyidir umarım
bana bıkac gundur soyle bıse oluyo. ayaktayken yururken vajınama dogru yanı assagıya dogru acı baskı gıbı bısey. sankı bırsey dusucekmıs gıbı oluyo. korkuyorum oturuyorum sonra. sıze de oluyo mu acaba.
ayy bugün forumda kimsecikler yokk herkes benim gibi gece dolaşmış anlaşılanvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?