2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

demetcim benim bilgisayarda bugün zor açıldığı için resimler ancak görebildim , resimlerde süper çıkmışsın ve hastane takımlarını da çok beğendim kaydirigubbakcemile5

canım afiyet olsunnn gene gel emiiiŞeniz

teşekkür ederim tatlımmma.s.

saol diloşum nereye kayboldun sen bakiimkaydirigubbakcemile

sorma tatlımm bi baş belası var onla atıştımm komşumla balkondaa-tatlicadiarzu- bi görsen beni nasıl deli ediyoo cam siliyorum camım 3 gün temiz kalmıyo bide benim balkon açık kapattırmadım ben o da geçen sene üstekinden rahatsız oldu kapattırdı şimdi ceremesini ben çekiyorum ıslak sarsak ne varsa salllandırıyoo rüzgardan benim camlar yağmur yağmış gibi açmur gibi yol yoll geçen hafta içinde 2 kere cam sildim yazık değilmi bu halimlee şimdide çamaşır asacaktım balkonu güzelce yıkayımda öyle asayım dedim baktım yan komşumla konuşuyo yan komşu içeri girdi bana laf attı sende bu balkonu yıkaya yıkaya incelttin diyee bende sağolasın dedim sayende yıkanıyo nasıl yani dedi bende dedim hi çamaşırın bitmiyo dedim bitmediği gibi halı örtü ıslak ne varsa aşağı kadar sallandırıyosun dedim camlarım yağmur yağmuş gibi yol yol dedim senin sayende bu balkon ve camdan işim bitmiyo dedim misafir ağırladım geçen hafta 2 gün arayla 2 gün temiz kalmadı misafirlerimin önünde dedim halıyı şak diyee bıraktınn camıma nasıl ıslaklık vurdu sinir olduk misafirlerimlee bu kadar düşüncesiz insan görmedim yaa neyse dedii üzmeyiz seni ne yapalım dedii şiveside türkçe fazla bilmiyoo erzurumluu yarım yamalak konuşuyo yarısını anlamadım dediğinin hırsımı alamadım yaa-tatlicadiarzu-

dr um elbise geceliğe gerek olmadığını söyledi bana
zaten ilk gün ameliyat önlüğü giyilcek dedi
senra da normal pijama tkımını giydircek hemşireler dedi

teşekkür ederim demetçim..............
bitane de krem aldım ama lohusa da mı giysem hastanede mi karar veremedim

canım kızımın sağlıklı olması tabiki herşeyden önemli ben normalde iri yapılı olduğum için çokda uzun boyluyum herkez beni kapıdan sığmaz hamile kalsa demişler şimdide aaaa karnın hiç yok nasıl 8 aylık diyorlar gerçi umursamamaya çalışıyorum kapılardan sığmasam yine dalga geçiceklerdi şimdi çok göbeğim yok yine konuşuyorlar kimseyi memnun edemezsin zaten iç karnım genişmiş benim ondan çok dışa fırlamadı göbeğim ama yine geceleri rahatsız oluyorum akşam 4 te uyandım 530 akadar uyuyamadım bir taraftan sıcak mahvoldum demek birde karnım çok olaydı kilo yeterince var zaten ne yapardım bilmemmafoldumben

diloşşş allahtan kadın alttan almış valla sende benim gibisin az diklenseydi yolardın demiiiiiiidelikafadulden

hiç gelemem haksızlığa:1closedeyes:
kızkardeşimin bebek mevlütünde annemin üst komşusuyla atıştım
millet içerde kuran okunuyo bi yandan
baktım bu pattt pat halı silkeliyoo:mymeka:
hemen fırladım tabi
napıyosun sen utanmıyon mu dedim
ee napayım haftada bir silkeliyorum zaten demez miklava:
silkeleyemezsin dedim birdaha silkele bak tutup halınla beraber seni nası aşağı atıyom dedim kadın usulca halıyı çekip evine girdi:1closedeyes:
annemde diyo kızım hamilesin sinirlenme ben bıktım artık söylemekten
napsın kadın edepsiz komşuyla ugraşmak zor yumuşak davrandınmı tepene çıkıyolar:mymeka:

ne kadar düşüncesiz bi insanmış tam klava: lık

hemde nasıl sinirliyim hırsımı alamıyorum ya bu gövdeyle bişeyde yapamıyorum zoruma gidiyoosenağlama
ne kadar düşüncesiz bi insanmış tam klava: lık

vallahi sağlam olsaydımm halısını felan indirirdim aşağı hiç analmıyo 5 yıldır oturuyorum burda çok çekiyorumm bide benim hamile kaldığım ay kocası vefat etti uğraşmak istemiyorum benden büyük diyorum ama olmuyoo bide 13 yaşında oğlu var görseniz 5 yaşındaki çocuktan beter hopluyo zıplıyoo gecenni bi yarısı depiniyoo söylüyorum laf anlamıyo Çok üzgünüm çoook

geceliğinde çok güzel melekcim.
istersen onuda evde giyersin zaten 2 gün kalıcaksın hastanede 3. gün taburcu inşallahhh:Saruboceq:

derinim millet her halukarda laf eder boşverrrrrrr takma diyorummm aaaaaa:mymeka:

ayy piştim ben piştimmmmmmmmmmkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…