2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

kızlar benı kutlayın 20 kılo aldım :)))
alkisalkisalkisalkisalkisalkis dölü :lepi:

saç bandınızı kurdelelimi aldınız kızlar
ben kırmızı saç bandı aldım taç ile uğraşamam bandı takarım keyfime bakarım ensemdeki saçlarıda toplasın dieee hihoyyyt

kızlarr şuan soyundum cıbıl cıbılımmm bi askılı var üzerimde sütyende yokdelikafadulden
ay sen evde sütyen takıyormuydun yoksam ben son 1 aydır cıbıl cıbıl takılıyorum evde sırnaşık şey
alırsın daha canım listeni yap hatta bazılarını internetten al sen çıkma o kapına gelsin dert etme nasılsa alınır eşya neymiş hele bebişlerimiz sağlıcakla gelsinlerde...

benım kızımı gordunuz mu :))
ben göremedim :1shok:

işte göbişimmdelikafadulden

şaka gibi ya her gördüğümde biraz daha büyüyor ekrandan uzaklaşın patlayabilir delikafaduldendelikafadulden

Alıntı yapmazsınız dimiii kaydirigubbakcemile5

sana zaten laf yok bu nedir ya bide yatıyon bacım ya maşallahh maşallah sana tüf tüf tüf ben bittim :1no2:

naniknaniknaniknaniknaniknanik

kızlar bende biraz şöyle tv karşısında dinleneyim balkon yıkadım çamaşır astım bide cam sildim yoruldumm biraz molaaa bişeyler atıştırayım tansiyonum düşcek gibi

melek geceliğin pijama takımın ve göbeğin bi harika hatta göbeğin süper hatta seni döfmek istiyorum hatta az buçuk kıskandım bol bol maşallah dedim nazarım deymesin diye ama kıskandım yani yalan yok ye kızım azıcık et yapışsın bi tarafına hamişsin sen yaaaaklava::asigim:

kızlarrrrrr hiç üşenmedim koca göbüşümle kalktım geldim size söylemeyeeeedelikafaduldendelikafadulden

kanal d de kocam size emanet diye bi program var ben ilk kez izliyorum zilemeyen varsa tavsiye ederim acaip komediii:roflol:
evde olupta canı sıkılanlara duyrulurrrrr:teytey:
gittim yine :sm_cool:turkbayragi

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 canım ya güldürdün beni
yiyiyorum aslın da cokacimcoook
çok teşekkür ederimma.s.
maşallah tüm hamişlere:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…