Morelİm Çok bozuk doktordan gelİyorum hafta sonu bebeĞİ alıp almİcaĞımıza karar verİcez
nesli gelmiş bgn dr a gidecektin tatlım güzel haberler getirdin inş bizlere
Morelİm Çok bozuk doktordan gelİyorum hafta sonu bebeĞİ alıp almİcaĞımıza karar verİcez
evet canım allaha şükür iyii haberlerle geldim
:teytey::teytey:
oğluşum kocaman olmuş karın çevresi 31 haftalık gözüküyordu şimdi 35 olmuş
2 haftada 4 hafta kadar büyütmüş karnını oğluşum
boyu 50 cm kilosu 2770 gr
diğer yerleri haftasına göre çok mutluyum...
nst ye girdim veee sancım çıktı ben hiç hissetmiyormuşum
dr her hafta alacak bide kasılma olursa 45 dk 3 kere filan yine gideceğim
Kızlar bebeĞİmİn suyu normalİnden az bebek kİlo almİyomuŞ 36 haftaya kadar bebek gelİrse İyİ dedİ ama anne karnında Ölme İhtİmalİde var dedİ sonra pİŞman olma alsaydık kÜvezde yaŞardı dİye kÜvezde yaŞama olanaĞınıda net sÖlemİyo
Kızlar bebeĞİmİn suyu normalİnden az bebek kİlo almİyomuŞ 36 haftaya kadar bebek gelİrse İyİ dedİ ama anne karnında Ölme İhtİmalİde var dedİ sonra pİŞman olma alsaydık kÜvezde yaŞardı dİye kÜvezde yaŞama olanaĞınıda net sÖlemİyo
tatlım doktor bu kadar ümitsiz mademki niye ciğer geliştirici iğne felan vermiyoo :uhm: 33 haftandasınn yazık değilmi yaa başka bi doktora görünsen bence daha iyi olurr üzme kendini ben senin yerinde olsam başka bi doktora daha giderdimm:1shok:
rabbim büyüktür sana sabır bebeğine sağlık wersin inşallah bişeyciği kalmaz
ilsu_ jasmin ozaman hemen ciğer geliştirici iğne falan vursunlar
niye yaşamasın ki adenzar 29 haftalık doğum yapmıştı bebeği iyiydi
canım hem bakırköye doğum evine gidiyorum hemde özel hastane ikisiide bakıor ama bişey vermediler daha nereye gideyim
jasmincin ben senin yerinde olsam hiç durmam bu zamana kadar bebeğin tutunmuş sana canım bence hiç korkma başka bi doktora daha görün hem doktorun nasıl seni öylece yollar yaa niye iğne vermiyokii32 haftayı atlattın çok şükür bu zamandan sonraki bebekler % 80 yaşama olasılığı varr :ecrin_bebek:
canım tam teşekküllü bir tıp fakültesine git
bebeğin suyu az olabilir suyu az olanları hastanede yatırıp serumla bebeği besliyorlar
allah korusun aklına kötü bişey getirme
bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
maşallah canım bak gördünmü üzüldüğünee deymedii maşallah paşamızaaa:1hug:
neslicim masallah ya süper bi haber mucize gerçekleşmiş inan çok sevindim
çok güzel kilosu bebeğinin upuzunda olmuş annesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?