madem öyle hatta seni salmaması gerekiyodu bakırköyy bidee hastaneye yatırmalı ve kontrol altında tutması lazım seniivereliniortak
canım bakırköye gittim medicale gittim başka özel hastanede farklı iki doktora gittim ki birisi akramızdı oda bişey yapmadı pazar tekrar çağırdı hafta da iki kere görecekmiş beni
canım sen moralini bozma tehlikeli bir durum olsaydı seni eve göndermezlerdi
takip edecekller büyümeyi
inşallah bir sorun olmayacak sen bol bol süt ve su tüket
inşallah canım alsak kucağımıza bidilara80 jasmincim sakın üzülmee inşallah bebişin yaşıcak tatlımm
kalbini ferah tut jasmin canım tehlikeli bi durum olsa seni ewi göndermezlerdi
canım ya süper haberlerle gelmişsin hakkaten bebişinede maşallah sen hiç kilo almıyon bebeişen habire alıyo maşallah geriliğide kapanmış hemen süpersin canım çok sevindimevet canım allaha şükür iyii haberlerle geldim
:teytey::teytey:
oğluşum kocaman olmuş karın çevresi 31 haftalık gözüküyordu şimdi 35 olmuş
2 haftada 4 hafta kadar büyütmüş karnını oğluşum
boyu 50 cm kilosu 2770 gr
diğer yerleri haftasına göre çok mutluyum...
nst ye girdim veee sancım çıktı ben hiç hissetmiyormuşum
dr her hafta alacak bide kasılma olursa 45 dk 3 kere filan yine gideceğim
canım 32 yi devişrmişsin zaten alacaklarsada sorun teşkil etmez sıkma canını en güzel cevabı sen vermişsin zaten ilahi takdir allahtan işte dua et canımKızlar bebeĞİmİn suyu normalİnden az bebek kİlo almİyomuŞ 36 haftaya kadar bebek gelİrse İyİ dedİ ama anne karnında Ölme İhtİmalİde var dedİ sonra pİŞman olma alsaydık kÜvezde yaŞardı dİye kÜvezde yaŞama olanaĞınıda net sÖlemİyo
sorma tatlımm bi baş belası var onla atıştımm komşumla balkondaa-tatlicadiarzu- bi görsen beni nasıl deli ediyoo cam siliyorum camım 3 gün temiz kalmıyo bide benim balkon açık kapattırmadım ben o da geçen sene üstekinden rahatsız oldu kapattırdı şimdi ceremesini ben çekiyorum ıslak sarsak ne varsa salllandırıyoo rüzgardan benim camlar yağmur yağmış gibi açmur gibi yol yoll geçen hafta içinde 2 kere cam sildim yazık değilmi bu halimlee şimdide çamaşır asacaktım balkonu güzelce yıkayımda öyle asayım dedim baktım yan komşumla konuşuyo yan komşu içeri girdi bana laf attı sende bu balkonu yıkaya yıkaya incelttin diyee bende sağolasın dedim sayende yıkanıyo nasıl yani dedi bende dedim hi çamaşırın bitmiyo dedim bitmediği gibi halı örtü ıslak ne varsa aşağı kadar sallandırıyosun dedim camlarım yağmur yağmuş gibi yol yol dedim senin sayende bu balkon ve camdan işim bitmiyo dedim misafir ağırladım geçen hafta 2 gün arayla 2 gün temiz kalmadı misafirlerimin önünde dedim halıyı şak diyee bıraktınn camıma nasıl ıslaklık vurdu sinir olduk misafirlerimlee bu kadar düşüncesiz insan görmedim yaa neyse dedii üzmeyiz seni ne yapalım dedii şiveside türkçe fazla bilmiyoo erzurumluu yarım yamalak konuşuyo yarısını anlamadım dediğinin hırsımı alamadım yaa-tatlicadiarzu-
diloşşş allahtan kadın alttan almış valla sende benim gibisin az diklenseydi yolardın demiiiiiiidelikafadulden
hiç gelemem haksızlığa:1closedeyes:
kızkardeşimin bebek mevlütünde annemin üst komşusuyla atıştım
millet içerde kuran okunuyo bi yandan
baktım bu pattt pat halı silkeliyoo:mymeka:
hemen fırladım tabi
napıyosun sen utanmıyon mu dedim
ee napayım haftada bir silkeliyorum zaten demez miklava:
silkeleyemezsin dedim birdaha silkele bak tutup halınla beraber seni nası aşağı atıyom dedim kadın usulca halıyı çekip evine girdi:1closedeyes:
annemde diyo kızım hamilesin sinirlenme ben bıktım artık söylemekten
napsın kadın edepsiz komşuyla ugraşmak zor yumuşak davrandınmı tepene çıkıyolar:mymeka:
sana zaten laf yok bu nedir ya bide yatıyon bacım ya maşallahh maşallah sana tüf tüf tüf ben bittim :1no2:
ya ben kolaya hiç dayanamıyorum hele bu sıcaklarda sizde içiyomusunuz kızlar
evet canım allaha şükür iyii haberlerle geldim
:teytey::teytey:
oğluşum kocaman olmuş karın çevresi 31 haftalık gözüküyordu şimdi 35 olmuş
2 haftada 4 hafta kadar büyütmüş karnını oğluşum
boyu 50 cm kilosu 2770 gr
diğer yerleri haftasına göre çok mutluyum...
nst ye girdim veee sancım çıktı ben hiç hissetmiyormuşum
dr her hafta alacak bide kasılma olursa 45 dk 3 kere filan yine gideceğim
Morelİm Çok bozuk doktordan gelİyorum hafta sonu bebeĞİ alıp almİcaĞımıza karar verİcez
Kızlar bebeĞİmİn suyu normalİnden az bebek kİlo almİyomuŞ 36 haftaya kadar bebek gelİrse İyİ dedİ ama anne karnında Ölme İhtİmalİde var dedİ sonra pİŞman olma alsaydık kÜvezde yaŞardı dİye kÜvezde yaŞama olanaĞınıda net sÖlemİyo
canım kendimi yırtıyorum orda ama yatırma ile ilgili bişey demediler hiç onlarda haftada bir çağırıyo
merhaba arkadaşlar beni hatırlayanınız vardır sanırım. size bir söz vermiştim sözümü tutuyorum. hamileyim sadece eşim ve ben biliyoruz ailelerimize dahi söylemedik.henüz 4 haftalık ama umarım bu defa herşey yolunda gider.hepinizin hayırlı sağlıklı vaktinde doğumlarla bebeklerinize kavuşmanızı dilerim hoşçakalın
star_dust canım çokkkkkkkkkk gemiş olsun .. 33. Haftadaın ve bebeğin 1500 gr.ı geçti .. Artık 7. Ayda doğan bebekler bile yaşıyor sennki 8 aylık denilebilir .. Canını hiç sıkma , dr.un dediği doğru , keşke dememek için istersen son kez başka bir dr.a daha görün , sana tavsiyem riskli gebeliklere bakan dr.lardan olsun bu .. Istersen 1-2 isim verebilirim bu konuda başarılı ..
Bahçeci kliniğinden bora cengiz , karşıda medipolden hakan bey .. Bak adenzarın bebeği 29. Haftada doğdu ve küvezde haftasını tamamlıyor ve sağlıklı maşallah neden senin bebeğin ( zorunlu bir doğumla dünyaya gelecekse ) yaşamasın ki ... En kötüsünü düşünme ve stres yaparsan çok allah korusun bebeğin dışkılama durumu söz konusu , lütfen elinden geldiğince iyi düşün , eğer böyle bir şey olacaksa da " bebeğime erkenden kavuşucam , aceleci çıktı benim kuzum " gibi düşün ...
teşekkür ederim canım bakalım pazar bida gidicem ne olacak ona göre sen,n sölediğin doktorlarada giderim bu 4 oldu hepsi aynı kafa
annecik nur canım tavsiyelerinize uyacağım pipetli sütleri alayım birde
demetcim maşallah canım çileğimize kocaman olmuşsunuz yaaa allah nazardan korusun senide çileğinide
demetcim sen geçen gün göğüs ucu kremi tavsiye etmiştin ismini yazabilirmisin yarın akşam arkadaş bana netten alışveriş yapacakda aldırayım onuda birde dönenceyi yatağındaki süsleri hangi siteden aldın aklındamı canım ben bilmediğim için netten alışveriş yapmayı yarın hepsini aldırayım artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?