2009 Temmuz Anne adayları burada bulusalim...(ARŞİV)

canım bakırköye gittim medicale gittim başka özel hastanede farklı iki doktora gittim ki birisi akramızdı oda bişey yapmadı pazar tekrar çağırdı hafta da iki kere görecekmiş beni

canım sen moralini bozma tehlikeli bir durum olsaydı seni eve göndermezlerdi
takip edecekller büyümeyi
inşallah bir sorun olmayacak sen bol bol süt ve su tüket

canım sen moralini bozma tehlikeli bir durum olsaydı seni eve göndermezlerdi
takip edecekller büyümeyi
inşallah bir sorun olmayacak sen bol bol süt ve su tüket

içiyorum bol süt canım suda içiyorum ama ilahi taktir artık

dilara80 jasmincim sakın üzülmee inşallah bebişin yaşıcak tatlımm
inşallah canım alsak kucağımıza bi

Hanimlar hepinize gunaydin.

Canim bundan benim de var arkadasim vermisti ama ne zaman takildigini vs bilemedigimden cesaret edememistim. bebegin kafasini sikistiririm diye. aynisi.

Sen ne zamandir takmaya basladin? sikiligini nasil ayarliyorsun? ben gecen is yaparken taktim. sanki alttan ellerimle destekliyormusum gibi oldu. ama is bitince hemen cikardim. dr a vs sordun mu?

canım ya süper haberlerle gelmişsin hakkaten bebişinede maşallah sen hiç kilo almıyon bebeişen habire alıyo maşallah geriliğide kapanmış hemen süpersin canım çok sevindim
canım 32 yi devişrmişsin zaten alacaklarsada sorun teşkil etmez sıkma canını en güzel cevabı sen vermişsin zaten ilahi takdir allahtan işte dua et canım
neslinin dediği gibi bi üniversite hastanesine git

haklısınız kızlar öyle 2 komşu da annemde var .. annem 1. katta oturuyor , site zaten 3er katlı çift dairelerden oluşuyor .. annemin üstündeki 2. kattaki kadın camlarını maşrapayla su atat ata yıkıyordu bi ara , tartıştılar annemle , bir de üste çıkmaya çalıştı zevzek , var mı böyle bi şey yaa :1shok:
onun üstündeki de , bir de öğretmen olacak , kızına evde bozulan balkabağını aşağıdaki çöpe atmasını söylemiş , kız da atmamış , kızına sinirlenip kaldırıp çürümüş koca balkabağını atmış balkondan :1shok: her taraf çocuk kakası gibi sapsarı leş gibi olmuş , inip de temzilememiş .. varsan yanlarına havalarından geçilmez kokoşlukta en öndedirler ama gel görki içleri kokuşmuş bunların ..
yani edepsiz ararsanız çok var arkadaşlar ...

sana zaten laf yok bu nedir ya bide yatıyon bacım ya maşallahh maşallah sana tüf tüf tüf ben bittim :1no2:

saol canım
sıkıntıdan sanırım yediklerim bana yaramıyor artık da oğluşuma yarıyor ...

ya ben kolaya hiç dayanamıyorum hele bu sıcaklarda sizde içiyomusunuz kızlar

ben haftada 1-2 kere yarım bardak kadar içiyorum :1no2:

canım maiallah oğluşuna hem de 41 kere
sancılar konusunda ben de endişeliydim , şükür ki on kontrolümüzde nst de sancı görülmedi o kadar kasılmış gibi hissediyordm kendimi halbu ki ..

Morelİm Çok bozuk doktordan gelİyorum hafta sonu bebeĞİ alıp almİcaĞımıza karar verİcez

canım kendimi yırtıyorum orda ama yatırma ile ilgili bişey demediler hiç onlarda haftada bir çağırıyo

canım çokkkkkkkkkk gemiş olsun .. 33. haftadaın ve bebeğin 1500 gr.ı geçti .. artık 7. ayda doğan bebekler bile yaşıyor sennki 8 aylık denilebilir .. canını hiç sıkma , dr.un dediği doğru , keşke dememek için istersen son kez başka bir dr.a daha görün , sana tavsiyem riskli gebeliklere bakan dr.lardan olsun bu .. istersen 1-2 isim verebilirim bu konuda başarılı ..
bahçeci kliniğinden bora cengiz , karşıda medipolden hakan bey .. bak adenzarın bebeği 29. haftada doğdu ve küvezde haftasını tamamlıyor ve sağlıklı maşallah neden senin bebeğin ( zorunlu bir doğumla dünyaya gelecekse ) yaşamasın ki ... en kötüsünü düşünme ve stres yaparsan çok Allah korusun bebeğin dışkılama durumu söz konusu , lütfen elinden geldiğince iyi düşün , eğer böyle bir şey olacaksa da " bebeğime erkenden kavuşucam , aceleci çıktı benim kuzum " gibi düşün ...

kızlar hepinizin göbüşlerini gördüm merak etmeyin ama alıntı yapmayın demişsiniz oyüzden hepinize kocaman kocaman maşallah allah sizi ve bebişlerinizi nazardan saklasın inşallah
melekim demetim pijamalarınız çok şıklar nurcum seninkini ben göremedim ama güzeldir eminimki

Canim hatirlamaz miyiz seni? hepimiz cok uzulmustuk. bak dogum yapmadan biz sen tekrar hamile kaldin, oyle de demistik zaten. Insallah saglikli ve kolay bir hamilleik olur.

Darisi Filiz ve Badem'in basina. Baska fire vermedik degil mi arkadaslar?

ya ben dışardaki işlerimi hallettim geldim çok şükür havada kapalıydı ifil ifil valla
neyse evimin 100 m ilerisine bi güzellik merkezi açılmıştı gittim sordum ağda işini
kız örtülüydü çok samimi davrandı çekinme rahat ol senin gibi bi çok hamile bayan var dedi yarına randevü aldım inşallah giderim
hemde odayıda gösterdi nezih temiz biyerdi bana sadece rahat ol 10 dk da biter normalde dedi
hemide çok ucuzmuş beeeee
boşuna işkence çekip okadar ağda parası veriyomuşuz
ay bu arada ben pc yi açık unutmuşta gitmişim alkisalkisalkis

teşekkür ederim canım bakalım pazar bida gidicem ne olacak ona göre sen,n sölediğin doktorlarada giderim bu 4 oldu hepsi aynı kafa

kikoleyim start dust çok çok sağolun

kikoleyim ben 9 kilo aldım ama yediğimle 3 kiş doyar herhalde bebeğim gelişsin diye çok yedim

önemli olan onların sağlıkları kilo önemli değil

teşekkür ederim canım bakalım pazar bida gidicem ne olacak ona göre sen,n sölediğin doktorlarada giderim bu 4 oldu hepsi aynı kafa

canım bende iki hafta önce dr gittiğimde gerilik var alabiliriz dendi
bende 3 dr gittim hepsi aynı dedi
bugün dr gittim düşün 2 hatada 4 haftalık gelişim göstermiş
tam 890 gr kilo almış bebeğim
bende çok üzüldüm
seni çok iyi anlıyorum ama hiç belli olmuyor bebeklerin büyümesi
suyu çok kritik olsaydı seni yatırırlardı
bol bol dua et canım

kızlar bugün bime girdim bakınmaya
çocuk spor ayakkabısı gelmişti
kızımda görünce illa istedi pembeya
bende dayanamadım aldım hemen orda giydi valla
anam bi görseniz nasıl seviniyo nasıl koşturuyo dk başı anne bak nasıl yakışmışmı diye diye bi hal olduk eve girerkende silmemi istedi sildim gene giydirdim şimdi sızdı koltukta ayakkabılarda ayağında
nasılda heycanlı ya
ya alakasız ama içim bi tuhaf oldu sizle paylaşmak istedim

Derincim Demet'e sormussun ama ben de yazayim. Earth mama Angel Baby'i ben gaydin sayesinde duydum.O benden ABD de arastirmami istemisti. arastirdim. sitelerden yorumlari okudum ve lansilohtan cok cok daha iyi olduguna karar verdim. zaten arastirinca arkasalarimin da bu urunu kullandigini gordum. Organik bir urun ve lansiloh'tan cok cok daha etkiliymis. ben aldim. doguma 15 gun kala kullanmaya baslayacagim.

herkese merhaba kızlar,

jasmincim içini ferah tut sorun olmayacak inşallah
neslivicdan sanada çok sevindim canım tosun olmuş maşallah,inşallah benimkide büyümüştür
haftaya salı gidicem dr çok yoğunmuş bu hafta

Selam kıslar nasılsınız bakalım geçmişe bakamadım size yazayım önce dedim
Bugün işe gitmedim evdeyim dinleniyorum karnımda kasılmalar oldu dünden beri doktorumda dinlenmen lazım bende onu dinliyorum
Gerçi bu haftadan sonra artık normal olduğunu rahmimin kendisini doğuma hazırladığını doğum olsa bile artık beklediğini söyledi ben gerçi 40 haftamız tamamlansın istiyorum ama benim istememle olmuyo tabikaydirigubbakcemile3
Hakkımızda hayırlısı olsun diyorum sizler nasılsınız sorun yoktur umarım

tüm temmuz annelerine kocaman selemlar :1hug:
uzun bi aradan sonra tekrar aranızdayım a.s.
arada bi girip haberlerinizi alıyorum..maşallah genel olarak güzel haberler var alkisalkisalkis
jasmincin çok geçmiş olsun canım ..inş sende neslivicdan ve diyer arkadaşlar gibi güzel haberlerle gelirsin canım..bu arada rahatsız olan arkadaşlara çok geçmiş olsun :teselli:

neslivicdan inş bundan sonra hep böyle güzel haberlerle gelirsin kaydirigubbakcemile5
maşallah kuzuna :asigim:

ve ilk meleklerimiz gelmiş maşallah delikafadulden
Rabbim sağlıklı bi şekilde kucaklarınada almayı nasip eder inş :asigim:

bu arada bende de herşey yolunda çok şükür..paşamda bende çok iyiyz opuyorumnanaktan inş böyle devam eder :Saruboceq:

hepinizi ve tatalı bebişleri kocaman öpüyorummm :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…