- Konu Sahibi ElifxEylul
-
çok yararlı bi topik olmuş gerçekten bi sorum olcak kızlar sütünüz yetmiyomuda ek kıdalar veriyosunuz yoksa başlamak mı gerekiyor kızım 3,5 aylık sadece emziriyorum başlamam gerekiyormufisfisfis
süper olmuş topikk:)))elıne sağlık dılaracım:))
cok ozendım valla bız 16 temmuz doğumluyuz anne sutu verıyorum ekstra bır se vermıyorum yavaş yavaş tattırsam mı acaba???ozendıım:)))
arkadaşlar ben daha başlamadım ama eyetkinerin yazısı üzerine yazıyorum geçen gün salçanın 1 yaşına kadar sakıncalı olduğunu okumuştum fikri olan yada doktora soran varmı
canım benim kızımda 16 temmuzda doğdu aynı gün doğum yapmısızzemuszemus
bende sadece meme veriyorum henüz bişey vermedim bu ay doktor kontrolune gidincede sorucam dilara çay kaşığıyla tattırabilirsiniz demiş ama ben başka şeylerin tadını alırda meme yemez diye tedirgin oluyorum zaten zar zor yediriyorumfisfisfisama başka şeylerinde tadını almaya başlaması gerekiyor sanırım ay ne zor bişe bebk büyütmek:bbo:
bu arada masallah oğlusuma meyve puresıne basladıgımdan berı hergun duzenlı kakasını yapıyır sukurler olsun bıliyorsunuz çınar kolikli bır bebek kakasını 3 gunde bır yapıyordu...
ya kızlar taze meyve puresi verilebiliyo mu?yani sadece suyu değil mi verilmesi gereken..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?