- Konu Sahibi ElifxEylul
-
tatlım bende çiçeksten almıştım tarifini..:=)..1 2 çiçek brokoliyi yıka ve hasla..ayrı b tencerede de azcık un ve azcık yagı kavurarak terbiyesini hazırla ve süzdüğün brokolileri üstüne dök..azcık ateste dursun ve blendırdan gecir .afiyet seker olsun..
klasik çorba evet patates kabak havuc canım ben prinç atmıyorum içine..
şimdide tavuk suyuna tarhana yapıcam..inş sever..
bu arada tereyagı beyin gelişimi için inanılmaz faydalı kıızlar kahvaltısına muhakkak katın derim.ben 1 cay kasıgından az katıorum.
kızlar benimde aklıma takıldı bizde 6 ayı yeni doldurduk va sabh kalvaltısında bebe biskivisi yumurtadan azcık pekmez yada reçel biraz rereya ve günlük süt aklıma takılnada bu kısım doktor inek sütünden verebilirsin dedi ??? şaşırdım hatta üst üstte sordumda erken değilmi diye ama değil dedi hatta tam yağlıdan bile verebilirsin dedi sizin bunla ilgil, bildiğiniz bişey varmıı?*
tatlım bende çiçeksten almıştım tarifini..:=)..1 2 çiçek brokoliyi yıka ve hasla..ayrı b tencerede de azcık un ve azcık yagı kavurarak terbiyesini hazırla ve süzdüğün brokolileri üstüne dök..azcık ateste dursun ve blendırdan gecir .afiyet seker olsun..
klasik çorba evet patates kabak havuc canım ben prinç atmıyorum içine..
şimdide tavuk suyuna tarhana yapıcam..inş sever..
bu arada tereyagı beyin gelişimi için inanılmaz faydalı kıızlar kahvaltısına muhakkak katın derim.ben 1 cay kasıgından az katıorum.
kızlar benimde aklıma takıldı bizde 6 ayı yeni doldurduk va sabh kalvaltısında bebe biskivisi yumurtadan azcık pekmez yada reçel biraz rereya ve günlük süt aklıma takılnada bu kısım doktor inek sütünden verebilirsin dedi ??? şaşırdım hatta üst üstte sordumda erken değilmi diye ama değil dedi hatta tam yağlıdan bile verebilirsin dedi sizin bunla ilgil, bildiğiniz bişey varmıı?*
ipeğimu canım ben tüm meyveleri katı meyve sıkacağından geçirip veriyorum. ama hiç bekletmeden yediriyorum yemezse ben tüketiyorum istediğinde yeniden sıkıyorum.bişi olcaını zannetmem. vitamini konusunda
arkadaşlar anne sütüne en yakın süt keçi sütü ve şayet süt vermeniz gerekiyorsa onu kullanın diyorlar ve bir tane markadada var keçi sütü haberiniz olsun
Ben de öyle düşündüm. Sonuçta bekletmeden verince bişey olmamalı. Sonuçta metal değmemesi gerekiyorsa tüm sebzeleri tencerede pişiriyoruz. O zaman şimdiye kadar vitaminsizlikten ölmemiz gerekirdi di mi?
Evet ben de migrostan almıştım. 2.3 tl gibi bişeydi galiba.
Ben kahvaltısına 2 cicibebe, 1 çay kaşığı pekmez, 1,5 çay kaşığı labne koyuyorum. Bunları önceden sağdığım sütle karıştırıyorum. Tereyağını bilmiyordum bunu da ekleyeceğim. Afiyet olsun bebişlerimize.
Bu arada havuç suyu bana da fazla geldi Karen'cim. Sen istersen dr'a da sor bakalım ne diyecek. Ben havuç suyunu katı meyve sıkacağından geçiriyorum. Vitamini gider falan diyorlar. Siz nasıl yapıyorsunuz?
Karencim, çorbaya unu ve yağı kavurarak kattığını yazmışsın. Kavurma,kızartma bebekler için zararlı. Üstelik kavurarak pek çok yararlı maddeyi de öldürüyorsun. Bence kavurmadan hazırla, hatta yağını piştikten sonra ilave et çok daha sağlıklı bir çorba içirirsin tatlı kızına.
herkese selam benimde 6 aylık üçüzlerim var ek gıdaya daha yeni başladık ilk elma ve armut püresi verdim çok sevdiler fakat sbze çorbasın geçtiğimizde işler değişti hiçbiri sevmedi sizce ne yapabilirim iki gündür patates büresi veriyorum onuda severek yiyorlar diyemem sizin bebekleriniz sevdilermi yoksa sevmeleri için birşey yaptınız mı
herkese selam benimde 6 aylık üçüzlerim var ek gıdaya daha yeni başladık ilk elma ve armut püresi verdim çok sevdiler fakat sbze çorbasın geçtiğimizde işler değişti hiçbiri sevmedi sizce ne yapabilirim iki gündür patates büresi veriyorum onuda severek yiyorlar diyemem sizin bebekleriniz sevdilermi yoksa sevmeleri için birşey yaptınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?