- Konu Sahibi ElifxEylul
-
karencim ben akşamları bak şöyle yapıyorum
bi akşam yarım muz ve yarım elma rendesi
öteki akşam buna armutta katıyom
öteki akşam nmuzu vermiyom
bazende portakal ve mandalinayı sıkarak bu karışımlara damlatıyorum ama 1 dilimini anca işte
kızlar bişeyi merka ettim 1 gün yediklerini yazmısnız bebişlerinizinde bunları hiç itirazsız kabul ettimi bebkleriniz ben yediremiyorum kızıma almamak için direniyor resmen aldıgınıda yutmuyor ağzınada bekletiyor sonra çıkarıyor mama yedirmeyi basaramadım bi türlü sütümde çok değil artık doyuramıyorum bebeğimi mafoldumben
Canım ben anadolu yakasındayım bakırköy bana çok uzak oluyo keşke yakın olsaydıda önerini değerlendirebilseydim
5,5 ay bencede ideal bunu şimdi daha iyi anlıyorum çünkü bebeğim verdikelrimi almak istemiyor alışması için zamana ihtityacı var:ecrin_bebek:
mama önerin içinde çok teşekküerler çünkü bende hangi amamyı ne ölçüde kullanıyorsunuz die sormak için gelmiştim ki cevabımın yarısını aldım :)
rehber kitap konusunu düşünmemeiştim şimdiye kadar ama muhakkak alıcam opuyorumnanaktan
mamaya ilk ne kadar ölçüyle başladınız arkadaşlar bide doktor içine pekmez peynir bisküvi karıstırmamı söyledi bunu blendırlıyomusunuz yoksa sadece ezipmi yediriyorsunuzkafamçokkarıştı birde kızım 5 ay 3 günlük 6 ayını doldurmadı henüz bunları yiyebilirmiki:S
canım evet tatlarını böyle böyle alıştıracaksınSelam kıslar bizde yavaştan başladık ek gıdalara şuanda 3 gün sadece elma suyu verdim elmayı soydum cam rendeden geçirdim kaşıkla suyunu verdim
DÜn akşam çeyrek kase tuzsuz biraz salçalı tarhana çorbası verdim onu içti
Bugünde armut suyu vermek istiyorum aslında bi verdiğimizi 3 gün verip takip etmemiz gerekiyor herhangi bir alerjik durum varmı diye biz tamamen ek gıdalara ocak 11 den sonra geçmiş olucaz şuan tadını alsın diye veriyoruz bakalımzemuszemus
bende sabahları kahvaltı olarak 8 tahıllı milupayı hazırlıorum içine de 1 cay k. pekmez biraz labne peyniri 1 cicibebe atıyorum. henuz yumurta vermedim.
öglen tekrar mama ve sonrasında ara öğün olarak brokoli veya klasik çorbamızdan içiriorum.
ikindi arasında yogurt varsa veriyorum.her gun muhakkak elma veya havuc suyu içiyor 60 cc.
akşam süt sonrasında p.unlu muhallebiye 1 cicibebe atıyorum veriorum.
günaydın kızlar bende yeni öğrendim bu topiği çiçeksten.
ben kızıma sabah kahvaltıda eti bebek ekmeğiyle tuzsuz beyaz peynir yumurta sarısı pekmez mamayla yada meyve suyuyla sulandırıp veriyorum. saat 2 gibi meyve püresi elma armut havuç sırayla saat 5 gibi kendim mayaladığım yoğurdu . akşamda prinçli kaşık maması veriyorum . artık sebze çorbasına başlıycam .geri kalan zamandada emiyo
bende sabahları kahvaltı olarak 8 tahıllı milupayı hazırlıorum içine de 1 cay k. pekmez biraz labne peyniri 1 cicibebe atıyorum. henuz yumurta vermedim.
öglen tekrar mama ve sonrasında ara öğün olarak brokoli veya klasik çorbamızdan içiriorum.
ikindi arasında yogurt varsa veriyorum.her gun muhakkak elma veya havuc suyu içiyor 60 cc.
akşam süt sonrasında p.unlu muhallebiye 1 cicibebe atıyorum veriorum.
cnm brokoli çorbasının tarifini verirmisin bide şu klasik çorba dediğin patates havuç kabakmı nasıl yapıyosun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?