- 29 Haziran 2008
- 4.542
- 19
- 683
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.141
banada verdi doktorum günde 3 defa 2 şer tablet ama bende pek fayda etmedi benimki olayı aştı çünkükaydirigubbakcemile3
ama bu hap bağırsaklarda çözüldüğü için bebeğe yani süte geçme şansı hiç yok
kikoşummmmm bak duphalac içip de faydasını görenler de var , bi dene istersen , ütelik bebişe de iyi geliyormuş yerimseniben
selam kızlar
uzun zamandır giremiyordum inşallah herkes iyidirrr
Oğlum top oynarken topa vuruyorum diye ayağını betona vurmuş o hızla
ayağının üstü balon gibi şişti 2 ayrı dr a götürdük sonuç doku tramvası en az bi hafta ayağının üzerine basmayacak bandajlandı
çok şükür ki kırılmamışşş:Saruboceq:
halim kötüydü yani bi yandan kızım bi yandan oğlum bi yandan gelen gidenkafamçokkarıştı
durum böyle yani Rabbim beterinden korusun
bu arada ben toplamda 17 kg verdim tek iyi tarafı bu tüm koşuşturmacanın
kaldı geriye 8 kg-tatlicadiarzu-
canım yaaaaa çoooooooooooooook geçmiş olsun yakışıklı oğluna :teselli:
kesssin nazar değdi çocuuua benneyaptımki
kıyamam ya iyi kikırık çıkık yok :Saruboceq:
sana da kocaman maşallahhhhhhhhh
ne kaaa kilo vermişsin , hadi kutlayalımmmm , halay başı çek halayı :teytey:
e böyle kuru kuru mu kutluycas ayol , ramazan da başlamadan hayyydeeeee :içelim:
pompa işini iyi yapmışsın çok lazım oluyobenim göğüsler eskisi gibi süt birikmiyo sanırım kızım büyüdü cuk cuk diye 2 dakkada sağıyo beniikaydirigubbakcemile3 canım derindondurucuda 6 ay saklıyosun sütünü buzdolabında ise normal bölümünde 24 saat saklaya bilirsinn oda sıcaklığında ise 6 ile 8 saat arası durabiliyokaydirigubbakcemile5
sağol tatlım iyiyimm çok şükürr geçti ogün yediğim bişey dokundu sanırım beni sersemletti bomba gibiyim şuannkaydirigubbakcemile3
dikkat et tatlım , bak iki çocuk bir adam senin eline bakar opuyorumnanaktan
evet tatlım aventte guzel..bende aventin saklama kaplarından almayı dusunuyorum..onlarda 3 ay saklama poşetlerinde 6 ay saklanabiliomuş.ben şimdi sadece evde ben yokken hazırda biberonda dursun diye sagıyorum ama sutum kesilir falan diyede ilerde poşetleyip atıcam freeze e.poşetler tek kullanımlık o yuzden aventin kapları daha mantıklı..starcım peki bebgini gunde kac cc sutle besliosun?
ben bi sitede medela ve lansinohun süt saklama opşetlerini gördüm 20-25 tane poşetin yaklaşık fiyatları 33-39 tl . kaplar iyi ama çok yer tutar deepfreezede bir de 10 tane medela kap 30 tl ..
uzun vadeli depolama için poşetlerden alıcam , zaten aventin 10lu saklama kaplarından da almıştık sağdıklarımızı saklayalım diye , onun 6-7 tanesini de o amaçla kullanırım diye düşünüyorum ..
gündüzleri sık aralıklarla ( her saatte 1 gibi ) emdiği için kaç cc ile besliyorum bilmiyorum , ama her emmede en az 15 dakika memede kalıyor ..bu şekilde emzrince 100-120 cc de günde sağıyorum , onu da 2 seferde veriyorum geceleri yada yatmadan yarısını bir öğün olacak şeklide .. akşam 9 gibi emzirince gece 1-3 gibi kalkıyoruz emmeye , ondan 2 saat sonra bir daha , bi 2-3 saat sonra bir daha ... sonra 8.30 gibi saat başı mesaimiz başlıyor :)))) 8-10 saat böyle devam ediyor emme düzenimiz ..
sizin nasıl ?
canım bende normal doğum yaptım,dufalac diye bi şurup içtim dikişlerime zarar vermeden büyük tuvaletimi yaptım.şimdi bebek 27 günlük oldu.dikişler tam olarak iyileşmedi ama bi sorun yaşamadım.
bu arada şurup sütten bebişe de geçiyo galiba,durmadan pırtlatıyo bende memnun oluyorum gazını çıkarınca.:sm_cool:
bebişe de yaraması çok güzel olmuşşşşşşşşşşş:lepi: