2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kikoşummmmm bak duphalac içip de faydasını görenler de var , bi dene istersen , ütelik bebişe de iyi geliyormuş yerimseniben

canım yaaaaa çoooooooooooooook geçmiş olsun yakışıklı oğluna :teselli:
kesssin nazar değdi çocuuua benneyaptımki
kıyamam ya iyi kikırık çıkık yok :Saruboceq:
sana da kocaman maşallahhhhhhhhh :lepi: :hooray:
ne kaaa kilo vermişsin , hadi kutlayalımmmm , halay başı çek halayı :teytey:
e böyle kuru kuru mu kutluycas ayol , ramazan da başlamadan hayyydeeeee :içelim:

dikkat et tatlım , bak iki çocuk bir adam senin eline bakar opuyorumnanaktan

amaaaan benim tosbik de yapıyo aynısını , emziriyorum yarım saatten fazla , nolllcakkk danaaaa , yine elini kemiriyo kaydirigubbakcemile3
bir de elini kemirirken yüzü o kadar komik oluyor ki , sanki elinde kocaman bi but var da onu yemeye çalışır gibi yüzünü gözünü buruştura buurştura kemiriyo eldivenli elini maymunum yaaaaa :asigim:
sıtmaz sıtmazzzz , sen de hemen sağıklarsın kendünü :sm_cool:

Son düzenleme:
canım yaaa gidecek o kilolar , hele bi emzirme dönemimiz bitsin , yavru kuşları besleyelim güzelce , sonra nasıl vereceğimizi düşünürüz kaydirigubbakcemile5

bu böyle sürer gider...
hele bi doğuralım...laelaelaelaelae
hele bi emzirme bitsin...:jeyyar:
hele bi şu ikincide çıksın aradan...:sm_cool:
ay hapmı içsem yoksa yağlarımı parçalatsam..:uhm:.
ayyyyydelikafadulden

ay yaranılmıyo da haa -tatlicadiarzu-
önce kendin inanacaksın o kiloları vereceğine , yoksa vermemek için aradın mı bahane çooook kaydirigubbakcemile3
benim şu 6 ay geçsin ve iç dikiş yaralarım iyileşsin başlıyorum yürümeye :dance:
emzirme bitince de 8 haftlık lahana suyu kürü yerimseniben
kilolar yeni alınmışken vermesi kolay oluyor da üstünden sene-ler geçince zor oluyor :1no2:

veririz dime kız...
veririz veririz...yoksa kocammı kaçırırım alimallah kaydirigubbakcemile3
ben yağ parçlatmaya vereceğim parayı doğal yoldan beceremzsem üstesinden gelmeyi lazerle çatlakları düzeltmeye vericem malesef ((((((((((

ay bide çatlaklar var dime laelaelaelaelae

gözlerime inanamıyorum :1shok:
selsinnnnnnnnn , sensin dimi kaydirigubbakcemile3
nerelerdesin , nasılsın , Çağın paşa nasıl ??

anammmmmm yerim ben bu tosbayııııııdelikafadulden
maşallah yaaaaaa
Rabbimin mucizesiiiiii:asigim:
starımmm annemmmm kokla benim için emiiiiiiiŞeniz
tata yapmaya mı çalışıyodu burdaaaaa benim çileğim böyle yapıooo ugraşırkennnnnn:roflol:

ayy selsincim de burdaymısssopuyorumnanaktan

canım benim nasılsınnn paşamız nasılllll annelik nasılllllll ee özlettin anacımmmmŞeniz

iyiyim starcım sen nasılsın aras paşa nasıl.çağın iyi bazen uslu bazen çok huysuz.gaz sorunlarımız var işte.neyse bir ilaç bulduk ithal.bitkisel bir ilaçmış.gazı birebir geldi.kullanmaya başladığımızdan beri rahatız.ama uylkuya dalma sorunumuz var.bir türlü uykuya dalamıyor.aras nasıl

veririz dime kız...
veririz veririz...yoksa kocammı kaçırırım alimallah kaydirigubbakcemile3

ay bide çatlaklar var dime laelaelaelaelae

ayol veririz tabiie kaydirigubbakcemile5
çatlakların da şu limon-türk kahvesi helebilmemnesiyle hakkından geliriz .
çatlaklar bende almış başını gitmiş ..
sular çekilince hasar tespiti daha kolay oluyormuş kaydirigubbakcemile3
bacaklarımın içlerinde , yani tam olarak baldırın içlerinde bile derin çatlaklarım luşmuş , dize doğru uzanıyor fay hattı gibi yer yer , sonracıııma poponun iki yanında var ağaç kökleri gibi , şöyle bir elin kaplayacağı alan kadar , göbek zaten bir küçük işletmeyi ( bkz.lazerle çatlak tedavisi ) zengin edecek kadar çatlamış durumda -tatlicadiarzu-

ayy selsincim de burdaymısssopuyorumnanaktan

canım benim nasılsınnn paşamız nasılllll annelik nasılllllll ee özlettin anacımmmmŞeniz

valla bende sizleri çok özledim aklım hep sizdeydi.çok geri kaldım geçmişi okum dedim ama olmuyor.o kadar çok ilerlemişki.öykücük nasıl.uslumu yaramazmı sağlığı nasıl.uykusu nasıl.sen nasılsın

canım o bitkisel laç sab denilen ilaç mı ?
gaz sorunu fena yaaa :1no2: bizede de vardı , metsil iyi geldi , 2 gündür daha sakin bir bebek oldu Aras'ım :Saruboceq: :asigim:
ykularımız yavaş yavaş düzene giriyor gbi , günün belli saatlerinde dızıdz edip duruyor , belli saatlerinde kucağına al hoplat , ı-ıhh uynamıyor :sm_confused:
geceleri uyandığında alt değştirme- emzirme vs. için ışığı açma , gece lambasıyla yada dışarıdan gelen ışıkla idare etmeye çalışki gece-gündüz farkını yavaş yavaş öğrensin , gözü açılmadan bu işleri yaparsan gece daha çok uyur ve günüdz uyanık kalır yerimseniben

saol teyzesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii opuyorumnanaktan
yok canım tatalamıyo burda , genelde etrafı izlerken ara ara yapıyor bunu , dudağını düğme yapıp gözlerini de afacan afacan açıyo , yeme de yanında yattttttt kaydirigubbakcemile3
öykümün de boncuk boncuk bakışına kurbannnnnnnnnnnnnnnnnn :asigim:

evet canım sab.gaza birebir.ışık açmıyoruz zaten.belki yavaş yavaş düzene girer. 2 kere acile gittik gaz yüzünden neyse şimdi iyiyiz aman nazar değmesin.şimdide salıncağına koyduk sallana sallana uyudu.hergün yeni birşey keşfediyoruz.yüzüstü uyumayı çok seviyor.çok derin uyuyor yüzüstü olduğunda.sırtüstü yada yan olduğunda yarım saat uyuyup uyanıyor derin uykuya dalamıyor

ay kıyamam yaaaa , geçmiş olsun , Allah bir daha yaşatmasınnnnnn :Saruboceq:
ammman maaaşallah , şükür gazınız tuzunuz gitmiş
yüzüstü yatmak gaza iyi geliyormuş ama çok dikkat etmeliymiş .. felaket tellalı gibi olmak istemem ama uzmantv'de bir çocuk dr.u yüz üstü yatmanın gaza iyi geldiğini ama ( yanlış aklımda kalmadıysa ) kusma vs. olursa akciğerlere kusmuk kolayca kaçabileceğinden ani bebek ölmlerine de sebep olduğunu söylemişti .. sen bi ara müsait olduğunda izlesen daha net bilgi için fisfisfis
Allah korusun , O'na emanet bebeklerimiz :Saruboceq:

slm kızlar nsılsınız ooooo demetim nerdesin canım yaaa kaçgündür yoktun
kızlar akşam düğün vardı günbdüz kuaföre gittim saçlarımı yaptırdım havcada çok güzeldi kızımıda götürecektimgiydirdim akşam olduğunda çok rüzgar çıktı götüremedim canımın içini anneme bırakayım dedim oda geli,nimizde kalıyor oda yeni doğum yaptığı için neyse ağzını burnnunu kapatıp götürüyordumki çok korktum acaba rüzgardab bişry olurmu diye çok telaşlanarak götürdüm tam apartmandan içeri girdim kızımın yüzünü açtım bişey oldumu diye kzımın nefesini duymamaya başladım hemen hırpalamaya başlasdım sallıyorum neler yapıyorum hiç tepki vermiyor başladım ağlamaya eşim ağlıyor ben ağlıyorum ne yapacağımızı bilemedi,k 10 dk iöçinde resmen öldük karıkoca sonra pof diye bir ses çıkardı rahatladık yaşıyor dedik yavrumuz uykusu çok hafif ufacık bir sesten çok etkileniyor okadar hırpaladıkki uyandıramadık ama ömrümüzden ömür gitti bende hemen öldüreyim kendimi diye dülşündüm o anda allah kimseye yaşatmasın hala kendie gelemedim neyse yukarıya çıkardık burnunu sıktılar hemen uyandı o anda düşünemedim işte o panikle neyse kzımızı bırakıp düğüne gittik ama karıkoca asık bir suratla oturuyoruz 10 dak oturup düğünden ayrıldık çocuklu karı otur yerine ne işin var düğünde diye kızıyorum kendime akşamdan beri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…