2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

evet tatlım aventte guzel..bende aventin saklama kaplarından almayı dusunuyorum..onlarda 3 ay saklama poşetlerinde 6 ay saklanabiliomuş.ben şimdi sadece evde ben yokken hazırda biberonda dursun diye sagıyorum ama sutum kesilir falan diyede ilerde poşetleyip atıcam freeze e.poşetler tek kullanımlık o yuzden aventin kapları daha mantıklı..starcım peki bebgini gunde kac cc sutle besliosun?

demetim buyuk gecmiş olsun paşamıza..çok uzuldum ama neyseki kırık çıkık yok sukur..Allah tez elden sifa versin canım..

bu arada sanada masallah demetim 17 kg vermek ne demek..yemek yemio musun hiç tatlım?

saol diloşum oku arastır ogrenıorus işte anneliği:)sanada gecmiş olsun canım..Allah sifa versin dikkat et kendine.şimdi iyiyim diosun ama dikkat et yinede...bol sıvı al aman..ballı kaymagıda op benim için..

slm kızlar....

tabi bizim ev yanarken 1. katta oturan komşum hırka giyiyor...çok fark eder eşim ipeğe şimdi uzuzn kol pijamalarını giydirdi mesela sıfır kollu ile duruyordu...yerine göre değişiyor..

ayrıca ayşenur süper olmuş resmi çok güzel olmuş..mevlüt resmi daha şekerdi ama buda güzell..
[/QUOTE]

sağol hurişşçim.
haklısın yere göre değişiyor sıcaklık.kızım yazı sıfır kol giyemeden bitirdi kaydirigubbakcemile3 kış doğsa donacakmış küçüğüm.

ben senin kızın saçlarına hastayım.ne güzel maşallah.benim kızınkiler yavaş yavaş dökülecek galiba.yastığında görüyorum hep saçlarını.

demetcim cnm cok gecmiş olsun ıyıkı kırık cıkık olmamıs ((( şükür
bende 5kılo vermısım kaldı gerıye 5 kılo ama bu aralar almıs olabılırım 40mızın cıkmasını beklıyoruz yuruyuslere baslıcaz ramazana denk geldı ama olsun ıftardan sonra cıkıcaz artık napalım az az kepek ekmeğine basladık sayılır tatlıyı kessem yeter bana ama cok cnm ıstıyor emzırdıkte sonra .....

ben daha anne olmadım..daha doğrusu evlenmedim,çocuk sayılırım.. buraya yazmamın nedeni eşlerinizi iyi seçmeniz ve tanımanız..hemen çocuk yapınca bide anne baba anlaşamayınca olan günahı olmayan bebeklere çocuklra oluo..benim gibi malesef..ama anneler çok fedakar va vicdanlı..bu yüzden en çok annemi olmak üzere bütün anneleri çok seviyorum..=)iyilik melekleri gibisiniz..ne olursa olsun onlardan vazgeçmeyin..

banada geliyor canım...memnunum mesajlarından 17 temmuzda beni ağlattılar ama olsun ...

neden ağlattılar?[/QUOTE]
bizim ipek 17 temmuzda gelecekti o dediğin siteye üye olurken tahm
ini doğum tarihine 17 temmuz yadım tabi...ipekte 17 temmuzda doğmadı o gün acayip stresliydim birde üstüne herobaby mesaj attı ipek bebeğiniz hoşgeldi hayırlı olsun falan diye....gelde ağlama..

çok geçmiş olsun demetcim allah sağlık versin kırık olmaması iyi inşallah düzelir 1 haftada.

kızlar bende şu barsak durumundan çok çektim kabızlık beni mahvetti anüste zaten olan yırığı dahada büyüttü. çarşamba ameliyat oldum dikildi şimdi korka korka çıkıyorum dışarı.toz bir ilaç var sulandırıp içiyorum müsile benziyor rahat çıkmamı sağlıyor ama dikiş yanıyr biranönce iyileşmek istiyorum beni strese soktu iyice.kızımı ilk günler uzanarak emdiriyordum şimdi biraz oturuyorum.ama yemek yemeğe korkar oldum.allah kimseye göstermesin.burnumdan geldi bu yaz.

geçmiş olsun senin durumun feciii....:sinifsinif:

canım bende normal doğum yaptım,dufalac diye bi şurup içtim dikişlerime zarar vermeden büyük tuvaletimi yaptım.şimdi bebek 27 günlük oldu.dikişler tam olarak iyileşmedi ama bi sorun yaşamadım.
bu arada şurup sütten bebişe de geçiyo galiba,durmadan pırtlatıyo bende memnun oluyorum gazını çıkarınca.:sm_cool:

esincim ben koca bir şişe dufalac bitirdim banamısın demedi. ameliyat kaınılmazdı. şuanki ilaç süper ama hiç zorlamadan ishale yakın oluyor.şu bir haftayı atlattımmı tamamdır. iyiki annemle aynı şehirdeyim bana çok yardımcı annemin kıymetini hergün daha çok anlıyorum.tabi eşimin yardımıda var soğolsunlar.

Karencim benimde kuzenim medelanın eletrikli pompasını getirdi canım güzel çekiyor ilk bugun denedim .inş sende memnun kalırsın.

geçmiş olsun sibelcim .. çok zor günler geçirmişsin , inşallah daha iyisindir artık :1hug:

ilsu star çok saolun kızlar. bende ezeryan yaptım ama dikişler yüzünden tuvalete gitmeyi geciktirdim.2 yıl önce vardı hamilelikle büyüdü dayanılmaz bir hal aldı.ama daha iyi çok şkür.

kızızm bütün gün mızmızdı ....eşim dedi ben mama yapcam saçmalama çocuk tok sabahtan beri 50 kere emzirdim dedim .
sorun ordaya ellerini kemiriyo demekki doymuyor demez mi :1shok:
mamayı hüpleten kızızm 1 saate yakındır uyuyor...bugün hiç uyumamıştı.....bende humanaya yüklendim..umarım süt sıtmaz beni yine delikafadulden:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…