- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.121
canım ben aventin pilli-elektrkli-manuel makinesini aldım , ona uygun takılabilen kaplarından aldım , onları takıp sağıp kapağını kapayıp buzdolabında kullanacağım zamana kadar ( 0 derece bölmesinde 1-1,5gün kadar ) saklıyorum .
ileriki aylarda kullanmak için süt saklama poşetlerinden almayı düşünüyoum , derindndurucda saklamak için
selam kızlar
uzun zamandır giremiyordum inşallah herkes iyidirrr
Oğlum top oynarken topa vuruyorum diye ayağını betona vurmuş o hızla
ayağının üstü balon gibi şişti 2 ayrı dr a götürdük sonuç doku tramvası en az bi hafta ayağının üzerine basmayacak bandajlandı
çok şükür ki kırılmamışşş:Saruboceq:
halim kötüydü yani bi yandan kızım bi yandan oğlum bi yandan gelen gidenkafamçokkarıştı
durum böyle yani Rabbim beterinden korusun
bu arada ben toplamda 17 kg verdim tek iyi tarafı bu tüm koşuşturmacanın
kaldı geriye 8 kg-tatlicadiarzu-
pompa işini iyi yapmışsın çok lazım oluyobenim göğüsler eskisi gibi süt birikmiyo sanırım kızım büyüdü cuk cuk diye 2 dakkada sağıyo beniikaydirigubbakcemile3 canım derindondurucuda 6 ay saklıyosun sütünü buzdolabında ise normal bölümünde 24 saat saklaya bilirsinn oda sıcaklığında ise 6 ile 8 saat arası durabiliyokaydirigubbakcemile5[/B]
banada geliyor canım...memnunum mesajlarından 17 temmuzda beni ağlattılar ama olsun ...
selam kızlar
uzun zamandır giremiyordum inşallah herkes iyidirrr
Oğlum top oynarken topa vuruyorum diye ayağını betona vurmuş o hızla
ayağının üstü balon gibi şişti 2 ayrı dr a götürdük sonuç doku tramvası en az bi hafta ayağının üzerine basmayacak bandajlandı
çok şükür ki kırılmamışşş:Saruboceq:
halim kötüydü yani bi yandan kızım bi yandan oğlum bi yandan gelen gidenkafamçokkarıştı
durum böyle yani Rabbim beterinden korusun
bu arada ben toplamda 17 kg verdim tek iyi tarafı bu tüm koşuşturmacanın
kaldı geriye 8 kg-tatlicadiarzu-
kızlar bende şu barsak durumundan çok çektim kabızlık beni mahvetti anüste zaten olan yırığı dahada büyüttü. çarşamba ameliyat oldum dikildi şimdi korka korka çıkıyorum dışarı.toz bir ilaç var sulandırıp içiyorum müsile benziyor rahat çıkmamı sağlıyor ama dikiş yanıyr biranönce iyileşmek istiyorum beni strese soktu iyice.kızımı ilk günler uzanarak emdiriyordum şimdi biraz oturuyorum.ama yemek yemeğe korkar oldum.allah kimseye göstermesin.burnumdan geldi bu yaz.
kızlar bende şu barsak durumundan çok çektim kabızlık beni mahvetti anüste zaten olan yırığı dahada büyüttü. çarşamba ameliyat oldum dikildi şimdi korka korka çıkıyorum dışarı.toz bir ilaç var sulandırıp içiyorum müsile benziyor rahat çıkmamı sağlıyor ama dikiş yanıyr biranönce iyileşmek istiyorum beni strese soktu iyice.kızımı ilk günler uzanarak emdiriyordum şimdi biraz oturuyorum.ama yemek yemeğe korkar oldum.allah kimseye göstermesin.burnumdan geldi bu yaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?