- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.181
ay canım o arabsına takılandan bizdede var çok ağar o onu taşıyamam.birde araba ile heryere gidemem.hani şu anneye takılanlar var ya adı başka birşey olabilir.oğlumu bağlim diyorum bana.o salıncaktan bizdede var.2 gündür duruyor.şimdiye kadar hiç durmuyordu.şimdi içinde uyuyor
iyiyim tatlım kuzumda iyi ama bu akşam bizi öttürdü,bir başlıyor ağlamaya pırtlattıkça ve kakasını yaptıkça rahatlıyor yavrum bu nasıl birşey ya hayır kabız falanda değil anlayamıyorum,sizdede öyle oluyormu
canım sen kanguru diyorsunnn
kızkardeşim kullanıyor çok da memnunnnn
hatta haylaz sadece kanguruda uyuyor geze gezeeekaydirigubbakcemile3
ama her kanguru iyi değil canım özellikle erkek bebişler için
chicconun kini aldı biraz pahalı ama uzun süre kullanılıyormuş bir çok özelliği var bel ve baş desteği falan var bi araştır istersen internetten canım
aynen canım benim kızımın gaz problemi yok allah a şükür kabız da değil kakası sulu ve hardal rengi normal yani ama sürekli ıkınıyor uykusunda bile
ben rezene içiyorum bol bol fayda ediyor birde zinco ya başladık günde 3 kere düzenli kullanınca fışkırta fışkırta yapıyor maşallahhhhhkaydirigubbakcemile3
bazen öyle oluyordu ki ıkınmaktan babasıyla bize sancı giriyodu inanki psikolojik olarakmafoldumben
çok kötü oluyor onları öyle görüp elden bişey gelmemesi
bu sabah benim cadı beni baştan ayağı boyadı sapsarı:roflol:
anacım ne alt açma işe yarıyor bu durumda ne bişey altını açtım mı başlıyor ıkınmaya ve sonuç ne kadar dikkat edersen et batıyoruz baştan aşağıya hergün pike yıkıyorum hergün üst baş değişiyoruzkaydirigubbakcemile3
bu arada benim kızım artık yeter annecim gelllll banyomu yaptırrrrrr memişimi verrrrrr emip uyuyacağım diye çığlık atmaya başladı:teytey:
hepinizi öpüyorum Allah a emanet olun kuzulara iyi bakın iyi gecelerrrrrr:teytey:Şeniz
ah anacım ben size bas bas bağırdım dimi nerelerinizde çatlak olucanı hiç bakmadınız tabi oranıza buranıza boyna göbüşleri yağladınız kremlediniz göbüş indi bi baktınız heryer fay hattına dönmüş dimiiiiiiii kaydirigubbakcemileşimdi uğraş dur işin yoksaayol veririz tabiie kaydirigubbakcemile5
çatlakların da şu limon-türk kahvesi helebilmemnesiyle hakkından geliriz .
çatlaklar bende almış başını gitmiş ..
sular çekilince hasar tespiti daha kolay oluyormuş kaydirigubbakcemile3
bacaklarımın içlerinde , yani tam olarak baldırın içlerinde bile derin çatlaklarım luşmuş , dize doğru uzanıyor fay hattı gibi yer yer , sonracıııma poponun iki yanında var ağaç kökleri gibi , şöyle bir elin kaplayacağı alan kadar , göbek zaten bir küçük işletmeyi ( bkz.lazerle çatlak tedavisi ) zengin edecek kadar çatlamış durumda -tatlicadiarzu-
çok geçmiş olsun canım bencede demetin yorumu çok doğru çok fazla üstüne düşmeyin çok fazla endişelenmeyin bence sen iyi bi anne eşinde iyi bi babasınız zaten yaşayarak dahada iyi olacaksınız ama annesi bebekte azcık mikroptu oydu buydu görmeye ihtiyacı var okadar sakınma unutma sakınan göze çöp batar.olacağı varsa illa dışarda değil demtimde demiş evdede olabilirdi yinede allah korumuş nazımızıslm kızlar nsılsınız ooooo demetim nerdesin canım yaaa kaçgündür yoktun
kızlar akşam düğün vardı günbdüz kuaföre gittim saçlarımı yaptırdım havcada çok güzeldi kızımıda götürecektimgiydirdim akşam olduğunda çok rüzgar çıktı götüremedim canımın içini anneme bırakayım dedim oda geli,nimizde kalıyor oda yeni doğum yaptığı için neyse ağzını burnnunu kapatıp götürüyordumki çok korktum acaba rüzgardab bişry olurmu diye çok telaşlanarak götürdüm tam apartmandan içeri girdim kızımın yüzünü açtım bişey oldumu diye kzımın nefesini duymamaya başladım hemen hırpalamaya başlasdım sallıyorum neler yapıyorum hiç tepki vermiyor başladım ağlamaya eşim ağlıyor ben ağlıyorum ne yapacağımızı bilemedi,k 10 dk iöçinde resmen öldük karıkoca sonra pof diye bir ses çıkardı rahatladık yaşıyor dedik yavrumuz uykusu çok hafif ufacık bir sesten çok etkileniyor okadar hırpaladıkki uyandıramadık ama ömrümüzden ömür gitti bende hemen öldüreyim kendimi diye dülşündüm o anda allah kimseye yaşatmasın hala kendie gelemedim neyse yukarıya çıkardık burnunu sıktılar hemen uyandı o anda düşünemedim işte o panikle neyse kzımızı bırakıp düğüne gittik ama karıkoca asık bir suratla oturuyoruz 10 dak oturup düğünden ayrıldık çocuklu karı otur yerine ne işin var düğünde diye kızıyorum kendime akşamdan beri
hakkaten ajan gibisin mübarekim tütütü maşallah:lepi:kikoleyimin kızında kalça çıkılığı var((((((((
karen nihayet ist.a evine döndü :))
ipeğimu akçaydaydı , annesinde , bugün dönüyor , denize bilem girmiş , ahhh deniz kum güneşşşş mafoldumben
morlavanta doğurdu sonunda :lepi:
demetin oğlunun ayağı yaaralı benneyaptımki :teselli:
Huri gaz için önlemler konusuda sınır tanımıyor yerimseniben
Hüznyılının çınarı çok huysuzmuş benneyaptımki
dilara geçenlerde yediği bir şeyden ötürü rahatsızlanmış ama şimdilerde iyi Şeniz
amatistin egesi agulamaya başlamışşşşşş :asigim:
benim arasıra girip okuduğum bunlar canım , yalnız iyi ki arasıra giriyorum daha sık girsem topiğe uçan sineği bile kaçırmam sanırım :))))))))))
inşallah canım çok saolasın sizinde iyi olmanıza sevindim uzun süre girilmeyince insan merak ediyo ama negüzel tatildeymişsiniz keşke sende gireydin denize 40 ında çıkmıştı senin bi sakınca olmazdıkikoleyim çok geçm,ş olsun canım.inşallah biran önce iyileşir bebeğin
ah anacım bende öyle düşünüyodum ama 15.gün 20.gün ve 30.gün hep kontrole gittim habire jiletlendim ahanda salıya gene var gene jilet inşallah bu son olurda ağdaya geri dönerimkızlar bugün 36.günümüz 40.günümüzde kontrolümüz var sizce ağda yapmak için erken bir zaman mı siz nasıl yaptınız çok uğraştım hamile halimle şimdi yeniden jilete dönmek istemiyorum
hıh canım kanguru diyorum.bir araştırım bakalım.iyi geceler.iyi banyolar öykü hanıma.benim oğlum çok ağlıyor banyo yaparken
geçmiş olsun canım bende öyle oluyorum genzine süt rezene kaçınca hemen kalbim pır pır oluyor ...dikkat et ama çok üstüne düşme biz yıpranıyoruz valla...slm kızlar nsılsınız ooooo demetim nerdesin canım yaaa kaçgündür yoktun
kızlar akşam düğün vardı günbdüz kuaföre gittim saçlarımı yaptırdım havcada çok güzeldi kızımıda götürecektimgiydirdim akşam olduğunda çok rüzgar çıktı götüremedim canımın içini anneme bırakayım dedim oda geli,nimizde kalıyor oda yeni doğum yaptığı için neyse ağzını burnnunu kapatıp götürüyordumki çok korktum acaba rüzgardab bişry olurmu diye çok telaşlanarak götürdüm tam apartmandan içeri girdim kızımın yüzünü açtım bişey oldumu diye kzımın nefesini duymamaya başladım hemen hırpalamaya başlasdım sallıyorum neler yapıyorum hiç tepki vermiyor başladım ağlamaya eşim ağlıyor ben ağlıyorum ne yapacağımızı bilemedi,k 10 dk iöçinde resmen öldük karıkoca sonra pof diye bir ses çıkardı rahatladık yaşıyor dedik yavrumuz uykusu çok hafif ufacık bir sesten çok etkileniyor okadar hırpaladıkki uyandıramadık ama ömrümüzden ömür gitti bende hemen öldüreyim kendimi diye dülşündüm o anda allah kimseye yaşatmasın hala kendie gelemedim neyse yukarıya çıkardık burnunu sıktılar hemen uyandı o anda düşünemedim işte o panikle neyse kzımızı bırakıp düğüne gittik ama karıkoca asık bir suratla oturuyoruz 10 dak oturup düğünden ayrıldık çocuklu karı otur yerine ne işin var düğünde diye kızıyorum kendime akşamdan beri
yüz üstü ben yanında gündüz otururken uyutuyorum asla yüz üstü tek başına bırakmayalım kızlar...ay biliyorum canım.aslında tamda yüzüstü yatmıyor.kafasını yana ceviriyor bir görsen halini.bugün uyuttuk yüzüstü sonra iş filan yaptım bir bakim dedim.bir baktımki kafayı öbür tarafa çevirmiş ah dedim yirim seni.
doğru söylüyosun maşallah sen güzel verdin inşallahha bende vericem...
teşekkürler hurişcim
çok ağladı 2 gün acısından teyzesiiii gözlerinden koca koca gözyaşları döküldüüüü kıyamam kuzuma bennnmafoldumben
canım aynen benim kızımda öyle başlarda o kadar usluydu ki eşim diyordu melek bu annesi varmı yokmu anlaşılmıyor emiyordu temizleniyordu uyuyordu ama 10 gündür burdayım diyor valla kaydirigubbakcemile3
kucağa alıştı hep kucak istiyor mıkır mıkırrrrr yaramaz çileğimmmmopuyorumnanaktan
kilo konusunda da bol bol su içmen gerek canım benim ve bol bol dere otu ye hem sütünün kalitesi de artıyor çok farkediyor kafana takarsan veremiycem diye zor verirsin ama verecem dedin mi de senin adın huriş tatlım elinden ne kurtulu heyyyt bee kim tutar seniiiiiiiiiiiiiiii:lepi:Şeniz
teşekkürler nazlıcımmm evet teyzesi iyikiiii:Saruboceq:
sizler az kilo aldınız canım korkmayın benim toplamda 25 kg dı:roflol:
ilk 15 gün 14 kg gitti nasıl gitti valla anlamadım
sonrası yavaş yavaş gitti
bugün 37. günümüz
kuzular iyi olsunda verillir kilolar hiç dert değilllll:içelim:
oyyyyyy kıyamam ben sana canım benimmmmmŞeniz
çok doğru söylüyorsun
insan annesinin kıymetini anne olunca daha bir iyi anlıyor inşallah sende birgün anne olursan göreceksin
kikoleyimin kızında kalça çıkılığı var((((((((
karen nihayet ist.a evine döndü :))
ipeğimu akçaydaydı , annesinde , bugün dönüyor , denize bilem girmiş , ahhh deniz kum güneşşşş mafoldumben
morlavanta doğurdu sonunda :lepi:
demetin oğlunun ayağı yaaralı benneyaptımki :teselli:
Huri gaz için önlemler konusuda sınır tanımıyor yerimseniben
Hüznyılının çınarı çok huysuzmuş benneyaptımki
dilara geçenlerde yediği bir şeyden ötürü rahatsızlanmış ama şimdilerde iyi Şeniz
amatistin egesi agulamaya başlamışşşşşş :asigim:
benim arasıra girip okuduğum bunlar canım , yalnız iyi ki arasıra giriyorum daha sık girsem topiğe uçan sineği bile kaçırmam sanırım :))))))))))
40 mı bekliyorum hatta beklemiyorum kanama durumun biter bitmez doğruuu kuaföre ....kimse tutamaz beni sadece oram değil ki baştan aşağı kendimi kuaförüme sakladım....sengözlerimebaksanabkızlar bugün 36.günümüz 40.günümüzde kontrolümüz var sizce ağda yapmak için erken bir zaman mı siz nasıl yaptınız çok uğraştım hamile halimle şimdi yeniden jilete dönmek istemiyorum
geçmiş olsun canım bir bilgim yok ama şunu söyliyim maşallah sinanımızın siması oturmuş cuk diye ...sanki karşımda büyümüş genç yüzü görüyorum maşşşşaaalllaahhhmerhaba kizlar,
benim oglumun gozleri sis ve goz etraflari kipkirmizi,
bugunde herzamankinden cok uyudu,
neden olabilir? yarin gecmezse doktora gostercem artik,
aaaaaaaaaaaaa lavantamla başbaşayısssssssssss :)))))))))))
naber şeker
canımm sende kurtuldun çok şükür tebrik ederimmmm:teytey:a.s.
güle güle sağlıkla büyüt kuzunuuuŞeniz
süt için de bol bolll su iç artııııııı dereotu süper süt yapıyor ayrıca yağ da yakıyorrrrr:lepi:
maydanozdan uzak dur emzirdiğin sürece sütü kesiyormuş
ayrıca rezene al aktardan ve günde 3-4 fincan iç hem süt yapıyor hem çocuğun ve senin bağırsaklarına iyi geliyor yani gaz problemini çözüyor hemde zayıflamaya da yardımcıymışşş:teytey:
ben hergün rezeneyi bol içiyorum artı içebildiğim kadar suuuuuu ve akşam yemeklerinde illakiiii en az 2 büyük kase bol dereotlu cacık yapıyorummm onu götürüyorum valla çokda severek yiyorum
oyy özledim taze anneeeeŞeniz
gerçi aynen banada 24 saat yetmiyor artık valla nasıl akşam oluyor anlamıyorum hele bende 2 dene var düşün yaneeee-tatlicadiarzu-
hamdolsun halime iyiyiz diyelim iyi olalım sen nasılsın canım berrak kızım nasıl oyy yer teyzesi onuuuuuuŞenizopuyorumnanaktan
diloşummmm çok teşekkür ederim canımmm çok şükür ki ucuz atlattık teyzesiii:Saruboceq:
ama yedi bitirdi beniiiikafamçokkarıştı
bi yandan kız mızırdanır bi yandan yiğit anneeeeeeee acıyoooooo o gün kızkardeşim bende olmasaydı şu an tımarhanede olabilirdimmm:umursamaz:
bi ara oturdum onlarla beraber bende ağladım :kedi:
neyse şükür ağrısı çok kalmadı şimdi işi naza döktü koltuk değneğiyle geziyor evin içinde babası da diyor üzülme numara yapıyo aslında baya iyileşti diyor
oyy onada kıyamam yaaa o da anasının kuzusu halaaaaaaaa:asigim:
senin prensesler nasıl canım büyük kuzuyu ihmal etme arada annesii büyükler çok hassas oluyorlar canım kıyamam onlara bennnnnn:1hug:
canım benim çok şükür diyorum evet çok teşekkürlerŞeniz
sen nasılsın prensesimiz nasıl güzel annenin güzel kuzusunu yerim ben yerrrrrropuyorumnanaktan
teşekkürler hurişcim
çok ağladı 2 gün acısından teyzesiiii gözlerinden koca koca gözyaşları döküldüüüü kıyamam kuzuma bennnmafoldumben
canım aynen benim kızımda öyle başlarda o kadar usluydu ki eşim diyordu melek bu annesi varmı yokmu anlaşılmıyor emiyordu temizleniyordu uyuyordu ama 10 gündür burdayım diyor valla kaydirigubbakcemile3
kucağa alıştı hep kucak istiyor mıkır mıkırrrrr yaramaz çileğimmmmopuyorumnanaktan
kilo konusunda da bol bol su içmen gerek canım benim ve bol bol dere otu ye hem sütünün kalitesi de artıyor çok farkediyor kafana takarsan veremiycem diye zor verirsin ama verecem dedin mi de senin adın huriş tatlım elinden ne kurtulu heyyyt bee kim tutar seniiiiiiiiiiiiiiii:lepi:Şeniz
karenimm çok teşekkürlerrrr şükür diyoruz canımmmŞeniz
yok be güzelim yemek yemeden durulur mu helede emzirirken
ama hiç iştahım yok zorla istemeye istemeye veriyorum
birde uykusuzluk
artı 2 çocuk
evin işleri
sonuç bu:lepi:
tam bi düzen oturtamadım henüz bi otursa düzenim spora da başlıycam o zaman beni kimse tutamaz :sm_cool::lepi:
teşekkürler nazlıcımmm evet teyzesi iyikiiii:Saruboceq:
sizler az kilo aldınız canım korkmayın benim toplamda 25 kg dı:roflol:
ilk 15 gün 14 kg gitti nasıl gitti valla anlamadım
sonrası yavaş yavaş gitti
bugün 37. günümüz
kuzular iyi olsunda verillir kilolar hiç dert değilllll:içelim:
oyyyyyy kıyamam ben sana canım benimmmmmŞeniz
çok doğru söylüyorsun
insan annesinin kıymetini anne olunca daha bir iyi anlıyor inşallah sende birgün anne olursan göreceksin
Hayat sana hep mutluluklar getirsin prenses çok öpüyorum seniŞeniz
sibelcim çokk teşekkürler aminn canım inşallahhh:Saruboceq:
ay kıyamam sana çok geçmiş olsun tekrarrrr:teselli:
inşallah bir an önce eski sağlığına da kavuşursun rahatlarsın çok zordur eminim
iyiki annecin yakınmış ahh ne varsa analarımızda varr Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin anacıklarımızaaaa:Saruboceq:
oyyy teşekkürler starımmmmmŞeniz
hayde anacım kutlayalım heminde halay çekelim kim tutar biziiiii
canım bende bayadır girmiyordum zaten vakit de olmuyor eskisi gibi uzun uzun kalamıyorum okuyamıyorum bende geçmişi:1no2:
şükür canım öykü de bende iyiyiz teyzesi büyüyoruz her geçen gün büyüdükçe deyaramazlıkları artıyor daha çok uyanık kalmak istiyor mesela ve de kucak istiyor hep memişe yapışık geziyor karnımdan çıktı memişe yapıştıdelikafadulden:roflol:
ne yapalım yeter ki iyi olsunla herşeye katlanır analarrr:icecream:
nazlibaharcim nasilsin??
oglun nasil?
hürrem dılara gnydn sızede
günaydın...kızı bi posta dövecem birazdan hep kandırıyo beni....kucağımda ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?