2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

canım sen kanguru diyorsunnn
kızkardeşim kullanıyor çok da memnunnnn
hatta haylaz sadece kanguruda uyuyor geze gezeeekaydirigubbakcemile3
ama her kanguru iyi değil canım özellikle erkek bebişler için
chicconun kini aldı biraz pahalı ama uzun süre kullanılıyormuş bir çok özelliği var bel ve baş desteği falan var bi araştır istersen internetten canım

aynen canım benim kızımın gaz problemi yok allah a şükür kabız da değil kakası sulu ve hardal rengi normal yani ama sürekli ıkınıyor uykusunda bile
ben rezene içiyorum bol bol fayda ediyor birde zinco ya başladık günde 3 kere düzenli kullanınca fışkırta fışkırta yapıyor maşallahhhhhkaydirigubbakcemile3
bazen öyle oluyordu ki ıkınmaktan babasıyla bize sancı giriyodu inanki psikolojik olarakmafoldumben
çok kötü oluyor onları öyle görüp elden bişey gelmemesi

bu sabah benim cadı beni baştan ayağı boyadı sapsarı:roflol:
anacım ne alt açma işe yarıyor bu durumda ne bişey altını açtım mı başlıyor ıkınmaya ve sonuç ne kadar dikkat edersen et batıyoruz baştan aşağıya hergün pike yıkıyorum hergün üst baş değişiyoruzkaydirigubbakcemile3

bu arada benim kızım artık yeter annecim gelllll banyomu yaptırrrrrr memişimi verrrrrr emip uyuyacağım diye çığlık atmaya başladı:teytey:

hepinizi öpüyorum Allah a emanet olun kuzulara iyi bakın iyi gecelerrrrrr:teytey:Şeniz

demetcim geçmiş olsun canım oğlunada hakikatten bir de bebek olunca daha zor işin sağlıkları yerinde olsunda kuzularımızın bende inan hiç oturmuyorum ama gram oynamıyor kilo veremiyorum bir türlü tatlıdan geçemiyorum ondan olabilir

hıh canım kanguru diyorum.bir araştırım bakalım.iyi geceler.iyi banyolar öykü hanıma.benim oğlum çok ağlıyor banyo yaparken

ah anacım ben size bas bas bağırdım dimi nerelerinizde çatlak olucanı hiç bakmadınız tabi oranıza buranıza boyna göbüşleri yağladınız kremlediniz göbüş indi bi baktınız heryer fay hattına dönmüş dimiiiiiiii kaydirigubbakcemileşimdi uğraş dur işin yoksa
çok geçmiş olsun canım bencede demetin yorumu çok doğru çok fazla üstüne düşmeyin çok fazla endişelenmeyin bence sen iyi bi anne eşinde iyi bi babasınız zaten yaşayarak dahada iyi olacaksınız ama annesi bebekte azcık mikroptu oydu buydu görmeye ihtiyacı var okadar sakınma unutma sakınan göze çöp batar.olacağı varsa illa dışarda değil demtimde demiş evdede olabilirdi yinede allah korumuş nazımızı
hakkaten ajan gibisin mübarekim tütütü maşallah:lepi:
kikoşummmmmmm canım benim çok geçmiş olsun çabucak düzelir inşallahhhh ay kıyamam ben prenseseeeeee:gitme:[/COLOR][/FONT][/B][/QUOTE]
çok saolasın canım inşallah düzelir
kikoleyim çok geçm,ş olsun canım.inşallah biran önce iyileşir bebeğin
inşallah canım çok saolasın sizinde iyi olmanıza sevindim uzun süre girilmeyince insan merak ediyo ama negüzel tatildeymişsiniz keşke sende gireydin denize 40 ında çıkmıştı senin bi sakınca olmazdı
kızlar bugün 36.günümüz 40.günümüzde kontrolümüz var sizce ağda yapmak için erken bir zaman mı siz nasıl yaptınız çok uğraştım hamile halimle şimdi yeniden jilete dönmek istemiyorum
ah anacım bende öyle düşünüyodum ama 15.gün 20.gün ve 30.gün hep kontrole gittim habire jiletlendim ahanda salıya gene var gene jilet inşallah bu son olurda ağdaya geri dönerim
hıh canım kanguru diyorum.bir araştırım bakalım.iyi geceler.iyi banyolar öykü hanıma.benim oğlum çok ağlıyor banyo yaparken

kanguru olayı süper bence ilk kızımda hep kanguruyla gezdim tavsiye ederim ama erkek bebeklere erkenden tavsiye edilmiyo bencede bi araştır canım

merhaba kizlar,
benim oglumun gozleri sis ve goz etraflari kipkirmizi,
bugunde herzamankinden cok uyudu,
neden olabilir? yarin gecmezse doktora gostercem artik,

geçmiş olsun canım bende öyle oluyorum genzine süt rezene kaçınca hemen kalbim pır pır oluyor ...dikkat et ama çok üstüne düşme biz yıpranıyoruz valla...

yüz üstü ben yanında gündüz otururken uyutuyorum asla yüz üstü tek başına bırakmayalım kızlar...
bebeklerin sırt üstü tam kafa düz yatmaları kustuklarında kusmanın geri gidip akciğerlere inmesine sebep olabiliyor o başka bişey...
yüzükoyun yatmak kafasını çevirmiş diyorsun ya çevirmeye çalışıp çeviremese ne olur canım...işte o zaman feci burnu ve ağızı kapanır nefes alamazlar...onların şu anda boyun kasları çok narin tam randumanlı kullanamıyorlar kafasını çeviremeyebilir...felaket tellalı olmak istemem ama uyarmam gerektiğini düşündüm sen yine bi araştır doktorunada sor...

doğru söylüyosun maşallah sen güzel verdin inşallahha bende vericem...
şu ana kıymeti anlama konusunda allahım affetsin ama ben ane olunca anneme daha çok kızar oldum malesef...mafoldumben

vereliniortakdelikafadulden:içelim::lepi::1hug:alkisalkisalkis
kızlar bugün 36.günümüz 40.günümüzde kontrolümüz var sizce ağda yapmak için erken bir zaman mı siz nasıl yaptınız çok uğraştım hamile halimle şimdi yeniden jilete dönmek istemiyorum
40 mı bekliyorum hatta beklemiyorum kanama durumun biter bitmez doğruuu kuaföre ....kimse tutamaz beni sadece oram değil ki baştan aşağı kendimi kuaförüme sakladım....sengözlerimebaksanab

merhaba kizlar,
benim oglumun gozleri sis ve goz etraflari kipkirmizi,
bugunde herzamankinden cok uyudu,
neden olabilir? yarin gecmezse doktora gostercem artik,
geçmiş olsun canım bir bilgim yok ama şunu söyliyim maşallah sinanımızın siması oturmuş cuk diye ...sanki karşımda büyümüş genç yüzü görüyorum maşşşşaaalllaahhh

Huriscim cok tesekkurler canim, senin kizinin da masallahi var yane,
resimlerden gordugum kadariyla ayni sana benziyo,
hele o saclar, gelci temmuz bebeklerinin hepsi sacli basli masallah...

aaaaaaaaaaaaa lavantamla başbaşayısssssssssss :)))))))))))
naber şeker

canım sitede kalmışım kusura bakma kağanım bitirdi beni valla emem ememopuyorumnanaktaniflamı kesiyo normalmi kızlar yalancık memeyide almıyo sıpa hep memede uyusun hep emsin nezaman düzene girer acep kızlar süt olmuycak die korkuyorum:sinifsinif:

teşekür edrim canımşükr kurtuldum bebişime alışmaya çalışıyorum daha 10 günlük teyzesi yazdıklarını deniycem dereotu aldırıyım barı kızlar ben burada bahsettiginiz çayı bulamıyorum hummana burada yok nerden temin edebilirim

YA kizlar bizim uykulaimiz biturlu duzene girmiyo,
gunduzleri iyi uyursa geceleri uyumuyo, geceleri uyursa gunduz hic durmuyo,
nolcak bole ya,

gnydn kızlarrr
oğlum kucagmda uyuyor suan kalkıp yatırymda hmn işlerımı halledeym o uyurken
bu arada kızım tatıldn geldı cok ozlemş bizi bızde onu sankı kardesıne daha bi ısınmıs taskınlıkları yok buyumus anne cnmın içi diyor

hürrem dılara gnydn sızede

sağol tatlımm Şenizbenim kızda yeni kalktı gece geç yatıo yaaa deli olcam bebek olduğundan beri böyle önceden en geç saat 10 dedinmi uyurdu şimdi biz ne zamn yatarsak o zamna yatmak istiyo 12 1 üff zorla bağrış çağrış yatağa sokuyorum uyumak bilmiyo yattığındada durmadan gelip babasını kaldırıyo su ver tuvalete gitcem ışığı yak ayy okula başlıcak artık biraz olsun erken yatıp erken kalkması lazım ama nasıl olacak bilemiyorum:bbo::1no2:
günaydın...kızı bi posta dövecem birazdan hep kandırıyo beni....kucağımda ...

benim küçük hanımda huysuz bugünnnnnn lmaz:

günaydınlar biz erkenciyiz bugün
sabah babamızla kalktık derken kızlarım uyandı yedirdim içirdim büyük kız küfette oyun oynarken bayabi ütümü yaptım 2-3 parça bişe kaldı ama dinlenme molası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…