2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ay biliyorum canım.aslında tamda yüzüstü yatmıyor.kafasını yana ceviriyor bir görsen halini.bugün uyuttuk yüzüstü sonra iş filan yaptım bir bakim dedim.bir baktımki kafayı öbür tarafa çevirmiş ah dedim yirim seni.

ay derincim geçmiş olsun.allah korusun.bizde nişana gitmiştik.10 dakika kaldık bizde.oğlumuda götürmüştüm ama çok gürültü olduğu için kalktık.bebek ile olmuyor ancak biraz daha büyümeleri lazım

selsincim sağol canım evet sonra düğüne gittiğim zaman iyikide getirmemişim dedim deniz kıyısı çokda rüzgarlıydı evet canım anca seneye götürebiliriz bebişlerimizi kışında soğuktan çıkamayacağız

kızlar bol süt olması için uyguladıgınız bi formül varmı

canımm sende kurtuldun çok şükür tebrik ederimmmm:teytey:a.s.
güle güle sağlıkla büyüt kuzunuuuŞeniz

süt için de bol bolll su iç artııııııı dereotu süper süt yapıyor ayrıca yağ da yakıyorrrrr:lepi:
maydanozdan uzak dur emzirdiğin sürece sütü kesiyormuş
ayrıca rezene al aktardan ve günde 3-4 fincan iç hem süt yapıyor hem çocuğun ve senin bağırsaklarına iyi geliyor yani gaz problemini çözüyor hemde zayıflamaya da yardımcıymışşş:teytey:

ben hergün rezeneyi bol içiyorum artı içebildiğim kadar suuuuuu ve akşam yemeklerinde illakiiii en az 2 büyük kase bol dereotlu cacık yapıyorummm onu götürüyorum valla çokda severek yiyorum

oyy özledim taze anneeeeŞeniz
gerçi aynen banada 24 saat yetmiyor artık valla nasıl akşam oluyor anlamıyorum hele bende 2 dene var düşün yaneeee-tatlicadiarzu-
hamdolsun halime iyiyiz diyelim iyi olalım sen nasılsın canım berrak kızım nasıl oyy yer teyzesi onuuuuuuŞenizopuyorumnanaktan

demetimm büyük geçmiş olsun canım çok şükür ki dediğin gibi kırık yok inşallah çabuk iyileşir kilo vermenede sevindimm bu güzel haberr

diloşummmm çok teşekkür ederim canımmm çok şükür ki ucuz atlattık teyzesiii:Saruboceq:
ama yedi bitirdi beniiiikafamçokkarıştı
bi yandan kız mızırdanır bi yandan yiğit anneeeeeeee acıyoooooo o gün kızkardeşim bende olmasaydı şu an tımarhanede olabilirdimmm:umursamaz:
bi ara oturdum onlarla beraber bende ağladım :kedi:

neyse şükür ağrısı çok kalmadı şimdi işi naza döktü koltuk değneğiyle geziyor evin içinde babası da diyor üzülme numara yapıyo aslında baya iyileşti diyor
oyy onada kıyamam yaaa o da anasının kuzusu halaaaaaaaa:asigim:

senin prensesler nasıl canım büyük kuzuyu ihmal etme arada annesii büyükler çok hassas oluyorlar canım kıyamam onlara bennnnnn:1hug:

günaydın herkese

Demetcim oğlun için geçmiş olsun, Allahtan kırık yok yoksa napardınız canım .Alalh yardımcın olsun kolay değil işin.

canım benim çok şükür diyorum evet çok teşekkürlerŞeniz
sen nasılsın prensesimiz nasıl güzel annenin güzel kuzusunu yerim ben yerrrrrropuyorumnanaktan

teşekkürler hurişcim
çok ağladı 2 gün acısından teyzesiiii gözlerinden koca koca gözyaşları döküldüüüü kıyamam kuzuma bennnmafoldumben
canım aynen benim kızımda öyle başlarda o kadar usluydu ki eşim diyordu melek bu annesi varmı yokmu anlaşılmıyor emiyordu temizleniyordu uyuyordu ama 10 gündür burdayım diyor valla kaydirigubbakcemile3
kucağa alıştı hep kucak istiyor mıkır mıkırrrrr yaramaz çileğimmmmopuyorumnanaktan

kilo konusunda da bol bol su içmen gerek canım benim ve bol bol dere otu ye hem sütünün kalitesi de artıyor çok farkediyor kafana takarsan veremiycem diye zor verirsin ama verecem dedin mi de senin adın huriş tatlım elinden ne kurtulu heyyyt bee kim tutar seniiiiiiiiiiiiiiii:lepi:Şeniz

karenimm çok teşekkürlerrrr şükür diyoruz canımmmŞeniz

yok be güzelim yemek yemeden durulur mu helede emzirirken
ama hiç iştahım yok zorla istemeye istemeye veriyorum
birde uykusuzluk
artı 2 çocuk
evin işleri
sonuç bu:lepi:

tam bi düzen oturtamadım henüz bi otursa düzenim spora da başlıycam o zaman beni kimse tutamaz :sm_cool::lepi:

teşekkürler nazlıcımmm evet teyzesi iyikiiii:Saruboceq:
sizler az kilo aldınız canım korkmayın benim toplamda 25 kg dı:roflol:
ilk 15 gün 14 kg gitti nasıl gitti valla anlamadım
sonrası yavaş yavaş gitti
bugün 37. günümüz
kuzular iyi olsunda verillir kilolar hiç dert değilllll:içelim:

oyyyyyy kıyamam ben sana canım benimmmmmŞeniz
çok doğru söylüyorsun
insan annesinin kıymetini anne olunca daha bir iyi anlıyor inşallah sende birgün anne olursan göreceksin
Hayat sana hep mutluluklar getirsin prenses çok öpüyorum seniŞeniz

demetcim geçmiş olsun

çok geçmiş olsun demetcim allah sağlık versin kırık olmaması iyi inşallah düzelir 1 haftada.

sibelcim çokk teşekkürler aminn canım inşallahhh:Saruboceq:

ay kıyamam sana çok geçmiş olsun tekrarrrr:teselli:
inşallah bir an önce eski sağlığına da kavuşursun rahatlarsın çok zordur eminim
iyiki annecin yakınmış ahh ne varsa analarımızda varr Rabbim sağlıklı uzun ömürler versin anacıklarımızaaaa:Saruboceq:

oyyy teşekkürler starımmmmmŞeniz

hayde anacım kutlayalım heminde halay çekelim kim tutar biziiiii

canım bende bayadır girmiyordum zaten vakit de olmuyor eskisi gibi uzun uzun kalamıyorum okuyamıyorum bende geçmişi:1no2:
şükür canım öykü de bende iyiyiz teyzesi büyüyoruz her geçen gün büyüdükçe deyaramazlıkları artıyor daha çok uyanık kalmak istiyor mesela ve de kucak istiyor hep memişe yapışık geziyor karnımdan çıktı memişe yapıştıdelikafadulden:roflol:
ne yapalım yeter ki iyi olsunla herşeye katlanır analarrr:icecream:

herkes ne alemde kimseden haberim yok geçmişi okumakta çok zor

kikoleyimin kızında kalça çıkılığı var ((((((((
karen nihayet ist.a evine döndü :))
ipeğimu akçaydaydı , annesinde , bugün dönüyor , denize bilem girmiş , ahhh deniz kum güneşşşş mafoldumben
morlavanta doğurdu sonunda :lepi:
demetin oğlunun ayağı yaaralı benneyaptımki :teselli:
Huri gaz için önlemler konusuda sınır tanımıyor yerimseniben
Hüznyılının çınarı çok huysuzmuş benneyaptımki
dilara geçenlerde yediği bir şeyden ötürü rahatsızlanmış ama şimdilerde iyi Şeniz
amatistin egesi agulamaya başlamışşşşşş :asigim:

benim arasıra girip okuduğum bunlar canım , yalnız iyi ki arasıra giriyorum daha sık girsem topiğe uçan sineği bile kaçırmam sanırım :))))))))))

ay demetim o kucak olayı çok kötü.aynen bizimde öyle.ilk 20 gün o kadar usluyduki oğlum.20 günden sonra başaldı edepsizlikler.karnı açıktığında hemen vericen.yoksa inat yapıyor.kavga ediyor resmen benimle çok asabiyiz.ellerini saçlarına geçiriyor.ama herşeye yavaş yavaş alışıyor.salıncağa oturtamıyorduk 2gündür ona alıştı.şimdi uyudu üstünde.aın 21 inde 2 aylık olucak.kocaman oldu oğluşım

çok sağol canım bilgiler için.girmek zor.ancak bebekler uyuduğunda.ondada ev işi yemek bilmem ne.bazen strese giriyorum.şimdiye kadar yazlıkta annemleydik.şimdi artık yanlızım.hepsine yetişmek çok zor.

starım benim bildiğim sırtüstü yattığında o tehlike var yüzüstü hiç korkma diyor eşimde:sm_confused: kustuğu zaman rahatça akacağı için ağzından bir sorun olmazmış ya da boğulma tehlikesi falan olmazmış
du bende izliyeyim o video yuCADIARZU

ayyy kıyamammmmmmmmm canım çok geçmiş olsunnnnn:1no2:
derincim gezmekle ne ilgisi var olacağı oldumu evde de oluyor canım
benden sana tavsiye kı8zını herşeyden sakınarak büyütme inan o zaman çok daha fazla hastalanıyor Allah korusunnn
alışsın gezmeye kalabalığa gürültüye..
yoksa çok zorluk çekersin eve kapanır kalırsın :umursamaz:

bizde iyi olmaya çalışıyoruz canım işte hamd olsun diyeyim halimize
valla biz kızımı 4 günlükten beri hep dışarı çıkarıyoruzzz arabasına koyup geziyoruz kızımda çok seviyor gezmeyi serinse iyi giydiriyorum sıcaksa hafif giydiriyorum yanıma da her türlü ihtiyacını alıyorum sabah bi çıkıyoruz akşama kaaa geziyoruzzzzdelikafadulden

inan haberlerin çoğunu bende senden aldım şimdiiiii teşekkürler canımŞeniz

kikoşummmmmmm canım benim çok geçmiş olsun çabucak düzelir inşallahhhh ay kıyamam ben prenseseeeeee:gitme:

kendime ana kucağı alim diorum.kucakta taşımak zor ona koyarım taşırım diyorum.ayrıca onunla daha rahat dışarı çıkarım.siz ne dersiniz.zararı varmı acaba

valla bende yazlıkyatdım ama hiç denize girmedim.korktum.ama büyük bebekler vardı.9-10 aylık aşağıya sahile götürüyorlardı.onlara çok özendim bizde inşallah allah kısmet ederse bebeklerimizle gireriz

kendime ana kucağı alim diorum.kucakta taşımak zor ona koyarım taşırım diyorum.ayrıca onunla daha rahat dışarı çıkarım.siz ne dersiniz.zararı varmı acaba

canım ben pusetiyle takım almıştım ana kucağını hani şu aynı zamanda oto koltuğu olanlardan
ilk zamanlar evin içinde hep ana kucağında uyuyordu beşiğinde sere serpe uyuyamıyordu onda sıkışık yamuk yumuk kendini kucakta sanıyordu sanırımkaydirigubbakcemile3
halada kullanıyorum biz otururken oda ana kucağında duruyor ama ben birde salıncak almıştım hatırlarsan hayat kurtarıcım benim emzirip koyuyorum salıncağına ağzınada memişini müziğinide açıyorum ohhhh tıngır mıngır sallanıyor oyuncaklara da bakmaya başladı artık uykusu varsa uyuyor yoksa bakınıyor bende işimi hallediyorummm:lepi:

ana kucağı dışarda taşımak için hiç kullanışlı değil çünkü zaten ana kucakları ağır bide bebişi yatırınca hepten külçe gibi oluyor valla ben arabasına bi yatırıyorum kızımı alışveriş merkezi mi dersin sosyete pazarımı dersin restoran mı dersin heryere gidiyoruz ve de çok da rahat ediyoruz mışıl mışıl uyuyor sadece acıkınca uyanıyorrr tavsiye ederim arabayı kesinlikleeeee:içelim:

kızlar merhaba şöyle bir göz gezdirdimde süt saklama kapları konuşulmuş,süpper ekonımik bir yöntem var arkadaşlar bana bir hemşire söylemişti,idrar kapları var 100 ml lik medikal marketlerde satılıyor,hastane içinden tanesini 50 kuruşa aldım,annem kemeraltından bir toptamcıdan 50 tanesinimi ne 8 tl ye almış,onlara sütünü sağıp ağzını bir güzel kapatıp buzluğa atıyorsun mis gibi.kap zaten steril bir şekilde poşet içinde ben yinede kullanmadan önce sıcak suda bekletip steril ediyorum.ha bide sağdığınız sütlerin üstüne muhakkak tarih yazın.

demresuu hoşgeldin canımmmŞeniz

nasılsın tatlım nasıl gidiyor kuzucun nasılllllopuyorumnanaktan

ayy ben bi bakayım benim prens ve prenses babalarına ne gibi yaramazlıklar yapıyolar adamcağızın hiç sesi çıkmıyor bayıldı mı neee:roflol:

kızlar bugün 36.günümüz 40.günümüzde kontrolümüz var sizce ağda yapmak için erken bir zaman mı siz nasıl yaptınız çok uğraştım hamile halimle şimdi yeniden jilete dönmek istemiyorum

ay canım o arabsına takılandan bizdede var çok ağar o onu taşıyamam.birde araba ile heryere gidemem.hani şu anneye takılanlar var ya adı başka birşey olabilir.oğlumu bağlim diyorum bana.o salıncaktan bizdede var.2 gündür duruyor.şimdiye kadar hiç durmuyordu.şimdi içinde uyuyor

iyiyim tatlım kuzumda iyi ama bu akşam bizi öttürdü,bir başlıyor ağlamaya pırtlattıkça ve kakasını yaptıkça rahatlıyor yavrum bu nasıl birşey ya hayır kabız falanda değil anlayamıyorum,sizdede öyle oluyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…