- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.161
slm kızlar nsılsınız ooooo demetim nerdesin canım yaaa kaçgündür yoktun
kızlar akşam düğün vardı günbdüz kuaföre gittim saçlarımı yaptırdım havcada çok güzeldi kızımıda götürecektimgiydirdim akşam olduğunda çok rüzgar çıktı götüremedim canımın içini anneme bırakayım dedim oda geli,nimizde kalıyor oda yeni doğum yaptığı için neyse ağzını burnnunu kapatıp götürüyordumki çok korktum acaba rüzgardab bişry olurmu diye çok telaşlanarak götürdüm tam apartmandan içeri girdim kızımın yüzünü açtım bişey oldumu diye kzımın nefesini duymamaya başladım hemen hırpalamaya başlasdım sallıyorum neler yapıyorum hiç tepki vermiyor başladım ağlamaya eşim ağlıyor ben ağlıyorum ne yapacağımızı bilemedi,k 10 dk iöçinde resmen öldük karıkoca sonra pof diye bir ses çıkardı rahatladık yaşıyor dedik yavrumuz uykusu çok hafif ufacık bir sesten çok etkileniyor okadar hırpaladıkki uyandıramadık ama ömrümüzden ömür gitti bende hemen öldüreyim kendimi diye dülşündüm o anda allah kimseye yaşatmasın hala kendie gelemedim neyse yukarıya çıkardık burnunu sıktılar hemen uyandı o anda düşünemedim işte o panikle neyse kzımızı bırakıp düğüne gittik ama karıkoca asık bir suratla oturuyoruz 10 dak oturup düğünden ayrıldık çocuklu karı otur yerine ne işin var düğünde diye kızıyorum kendime akşamdan beri
kızlar bol süt olması için uyguladıgınız bi formül varmı
slm kızlar nasılsınız?artık pek katılamıyorum kızımla ilginlenmekten..zaman nasıl geçiyor anlamıyorum...bi bakmışım akşam bir bakmışım sabah...geçmişi okumak istedim ama çok var son sayfayı okuyabildim ancak herkes iyidir umarım...
demetimm büyük geçmiş olsun canım çok şükür ki dediğin gibi kırık yok inşallah çabuk iyileşir kilo vermenede sevindimm bu güzel haberr
günaydın herkese
Demetcim oğlun için geçmiş olsun, Allahtan kırık yok yoksa napardınız canım .Alalh yardımcın olsun kolay değil işin.
geçmiş olsun canım o benimde başıma gelmişti..ayağımda terlik vardı topa vuracakken dur terlik fırlamasın dedim bi vurdum baş parmağım zedelenmişti...tabiii küçükken hep erkeklerle oynardım da .....
imdatt imdatt imdaaattt dün eczanede tartıldım 84kg...bu doğrumu diye gözlerim fırladı dayanamadım tartıldım ve 90 la girdiğim doğumdan 25.günümde daha 6 kg gitmiş inanamıyorum inanmak istemiyorum...eve gelince eşime sordum dürüst ol lütfen hiç vermedim mi ya dedim..biraz dedi biraz verdin kilolu görünüyorsun dedi...
haklı 5-6 aylık giydiğim pijamalarım bile olmuyor....bittim ben...tek veremeyen benim aranızda...bu arada benim en zayıf halim 63...66 olsam bana yeter ama arada 18 kg var yaaaaaaaa...
lütfen bunu araştırma konusu yapalım hafta içi süper hafta sonu çok mızmız....bakalım çarşamba günü eşim evde o günde yaparsa demekki ona yapıyor diyeceğim..
banada geliyor canım...memnunum mesajlarından 17 temmuzda beni ağlattılar ama olsun ...
evet tatlım aventte guzel..bende aventin saklama kaplarından almayı dusunuyorum..onlarda 3 ay saklama poşetlerinde 6 ay saklanabiliomuş.ben şimdi sadece evde ben yokken hazırda biberonda dursun diye sagıyorum ama sutum kesilir falan diyede ilerde poşetleyip atıcam freeze e.poşetler tek kullanımlık o yuzden aventin kapları daha mantıklı..starcım peki bebgini gunde kac cc sutle besliosun?
demetim buyuk gecmiş olsun paşamıza..çok uzuldum ama neyseki kırık çıkık yok sukur..Allah tez elden sifa versin canım..
bu arada sanada masallah demetim 17 kg vermek ne demek..yemek yemio musun hiç tatlım?
saol diloşum oku arastır ogrenıorus işte anneliği:)sanada gecmiş olsun canım..Allah sifa versin dikkat et kendine.şimdi iyiyim diosun ama dikkat et yinede...bol sıvı al aman..ballı kaymagıda op benim için..
demetcim cnm cok gecmiş olsun ıyıkı kırık cıkık olmamıs((( şükür
bende 5kılo vermısım kaldı gerıye 5 kılo ama bu aralar almıs olabılırım 40mızın cıkmasını beklıyoruz yuruyuslere baslıcaz ramazana denk geldı ama olsun ıftardan sonra cıkıcaz artık napalım az az kepek ekmeğine basladık sayılır tatlıyı kessem yeter bana ama cok cnm ıstıyor emzırdıkte sonra .....
ben daha anne olmadım..daha doğrusu evlenmedim,çocuk sayılırım.. buraya yazmamın nedeni eşlerinizi iyi seçmeniz ve tanımanız..hemen çocuk yapınca bide anne baba anlaşamayınca olan günahı olmayan bebeklere çocuklra oluo..benim gibi malesef..ama anneler çok fedakar va vicdanlı..bu yüzden en çok annemi olmak üzere bütün anneleri çok seviyorum..=)iyilik melekleri gibisiniz..ne olursa olsun onlardan vazgeçmeyin..
demetcim geçmiş olsun
çok geçmiş olsun demetcim allah sağlık versin kırık olmaması iyi inşallah düzelir 1 haftada.
kızlar bende şu barsak durumundan çok çektim kabızlık beni mahvetti anüste zaten olan yırığı dahada büyüttü. çarşamba ameliyat oldum dikildi şimdi korka korka çıkıyorum dışarı.toz bir ilaç var sulandırıp içiyorum müsile benziyor rahat çıkmamı sağlıyor ama dikiş yanıyr biranönce iyileşmek istiyorum beni strese soktu iyice.kızımı ilk günler uzanarak emdiriyordum şimdi biraz oturuyorum.ama yemek yemeğe korkar oldum.allah kimseye göstermesin.burnumdan geldi bu yaz.
kikoşummmmm bak duphalac içip de faydasını görenler de var , bi dene istersen , ütelik bebişe de iyi geliyormuş yerimseniben
canım yaaaaa çoooooooooooooook geçmiş olsun yakışıklı oğluna :teselli:
kesssin nazar değdi çocuuua benneyaptımki
kıyamam ya iyi kikırık çıkık yok :Saruboceq:
sana da kocaman maşallahhhhhhhhh:lepi: :hooray:
ne kaaa kilo vermişsin , hadi kutlayalımmmm , halay başı çek halayı :teytey:
e böyle kuru kuru mu kutluycas ayol , ramazan da başlamadan hayyydeeeee :içelim:
dikkat et tatlım , bak iki çocuk bir adam senin eline bakar opuyorumnanaktan
ben bi sitede medela ve lansinohun süt saklama opşetlerini gördüm 20-25 tane poşetin yaklaşık fiyatları 33-39 tl . kaplar iyi ama çok yer tutar deepfreezede bir de 10 tane medela kap 30 tl ..
uzun vadeli depolama için poşetlerden alıcam , zaten aventin 10lu saklama kaplarından da almıştık sağdıklarımızı saklayalım diye , onun 6-7 tanesini de o amaçla kullanırım diye düşünüyorum ..
gündüzleri sık aralıklarla ( her saatte 1 gibi ) emdiği için kaç cc ile besliyorum bilmiyorum , ama her emmede en az 15 dakika memede kalıyor ..bu şekilde emzrince 100-120 cc de günde sağıyorum , onu da 2 seferde veriyorum geceleri yada yatmadan yarısını bir öğün olacak şeklide .. akşam 9 gibi emzirince gece 1-3 gibi kalkıyoruz emmeye , ondan 2 saat sonra bir daha , bi 2-3 saat sonra bir daha ... sonra 8.30 gibi saat başı mesaimiz başlıyor :)))) 8-10 saat böyle devam ediyor emme düzenimiz ..
sizin nasıl ?
bebişe de yaraması çok güzel olmuşşşşşşşşşşş:lepi:
valla bende sizleri çok özledim aklım hep sizdeydi.çok geri kaldım geçmişi okum dedim ama olmuyor.o kadar çok ilerlemişki.öykücük nasıl.uslumu yaramazmı sağlığı nasıl.uykusu nasıl.sen nasılsın
herkes ne alemde kimseden haberim yok geçmişi okumakta çok zor
kikoleyimin kızında kalça çıkılığı var((((((((
karen nihayet ist.a evine döndü :))
ipeğimu akçaydaydı , annesinde , bugün dönüyor , denize bilem girmiş , ahhh deniz kum güneşşşş mafoldumben
morlavanta doğurdu sonunda :lepi:
demetin oğlunun ayağı yaaralı benneyaptımki :teselli:
Huri gaz için önlemler konusuda sınır tanımıyor yerimseniben
Hüznyılının çınarı çok huysuzmuş benneyaptımki
dilara geçenlerde yediği bir şeyden ötürü rahatsızlanmış ama şimdilerde iyi Şeniz
amatistin egesi agulamaya başlamışşşşşş :asigim:
benim arasıra girip okuduğum bunlar canım , yalnız iyi ki arasıra giriyorum daha sık girsem topiğe uçan sineği bile kaçırmam sanırım :))))))))))
ay kıyamam yaaaa , geçmiş olsun , Allah bir daha yaşatmasınnnnnn :Saruboceq:
ammman maaaşallah , şükür gazınız tuzunuz gitmiş
yüzüstü yatmak gaza iyi geliyormuş ama çok dikkat etmeliymiş .. felaket tellalı gibi olmak istemem ama uzmantv'de bir çocuk dr.u yüz üstü yatmanın gaza iyi geldiğini ama ( yanlış aklımda kalmadıysa ) kusma vs. olursa akciğerlere kusmuk kolayca kaçabileceğinden ani bebek ölmlerine de sebep olduğunu söylemişti .. sen bi ara müsait olduğunda izlesen daha net bilgi için fisfisfis
Allah korusun , O'na emanet bebeklerimiz :Saruboceq:
slm kızlar nsılsınız ooooo demetim nerdesin canım yaaa kaçgündür yoktun
kızlar akşam düğün vardı günbdüz kuaföre gittim saçlarımı yaptırdım havcada çok güzeldi kızımıda götürecektimgiydirdim akşam olduğunda çok rüzgar çıktı götüremedim canımın içini anneme bırakayım dedim oda geli,nimizde kalıyor oda yeni doğum yaptığı için neyse ağzını burnnunu kapatıp götürüyordumki çok korktum acaba rüzgardab bişry olurmu diye çok telaşlanarak götürdüm tam apartmandan içeri girdim kızımın yüzünü açtım bişey oldumu diye kzımın nefesini duymamaya başladım hemen hırpalamaya başlasdım sallıyorum neler yapıyorum hiç tepki vermiyor başladım ağlamaya eşim ağlıyor ben ağlıyorum ne yapacağımızı bilemedi,k 10 dk iöçinde resmen öldük karıkoca sonra pof diye bir ses çıkardı rahatladık yaşıyor dedik yavrumuz uykusu çok hafif ufacık bir sesten çok etkileniyor okadar hırpaladıkki uyandıramadık ama ömrümüzden ömür gitti bende hemen öldüreyim kendimi diye dülşündüm o anda allah kimseye yaşatmasın hala kendie gelemedim neyse yukarıya çıkardık burnunu sıktılar hemen uyandı o anda düşünemedim işte o panikle neyse kzımızı bırakıp düğüne gittik ama karıkoca asık bir suratla oturuyoruz 10 dak oturup düğünden ayrıldık çocuklu karı otur yerine ne işin var düğünde diye kızıyorum kendime akşamdan beri
kikoleyimin kızında kalça çıkılığı var((((((((
karen nihayet ist.a evine döndü :))
ipeğimu akçaydaydı , annesinde , bugün dönüyor , denize bilem girmiş , ahhh deniz kum güneşşşş mafoldumben
morlavanta doğurdu sonunda :lepi:
demetin oğlunun ayağı yaaralı benneyaptımki :teselli:
Huri gaz için önlemler konusuda sınır tanımıyor yerimseniben
Hüznyılının çınarı çok huysuzmuş benneyaptımki
dilara geçenlerde yediği bir şeyden ötürü rahatsızlanmış ama şimdilerde iyi Şeniz
amatistin egesi agulamaya başlamışşşşşş :asigim:
benim arasıra girip okuduğum bunlar canım , yalnız iyi ki arasıra giriyorum daha sık girsem topiğe uçan sineği bile kaçırmam sanırım :))))))))))
kendime ana kucağı alim diorum.kucakta taşımak zor ona koyarım taşırım diyorum.ayrıca onunla daha rahat dışarı çıkarım.siz ne dersiniz.zararı varmı acaba
canım ben pusetiyle takım almıştım ana kucağını hani şu aynı zamanda oto koltuğu olanlardan
ilk zamanlar evin içinde hep ana kucağında uyuyordu beşiğinde sere serpe uyuyamıyordu onda sıkışık yamuk yumuk kendini kucakta sanıyordu sanırımkaydirigubbakcemile3
halada kullanıyorum biz otururken oda ana kucağında duruyor ama ben birde salıncak almıştım hatırlarsan hayat kurtarıcım benim emzirip koyuyorum salıncağına ağzınada memişini müziğinide açıyorum ohhhh tıngır mıngır sallanıyor oyuncaklara da bakmaya başladı artık uykusu varsa uyuyor yoksa bakınıyor bende işimi hallediyorummm:lepi:
ana kucağı dışarda taşımak için hiç kullanışlı değil çünkü zaten ana kucakları ağır bide bebişi yatırınca hepten külçe gibi oluyor valla ben arabasına bi yatırıyorum kızımı alışveriş merkezi mi dersin sosyete pazarımı dersin restoran mı dersin heryere gidiyoruz ve de çok da rahat ediyoruz mışıl mışıl uyuyor sadece acıkınca uyanıyorrr tavsiye ederim arabayı kesinlikleeeee:içelim:
demresuu hoşgeldin canımmmŞeniz
nasılsın tatlım nasıl gidiyor kuzucun nasılllllopuyorumnanaktan
ayy ben bi bakayım benim prens ve prenses babalarına ne gibi yaramazlıklar yapıyolar adamcağızın hiç sesi çıkmıyor bayıldı mı neee:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?