- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.101
bence ne kadar küçük olursa o kadar iyi büyüdükçe eli kulağına gidecek çekecek yara edecek sürekli canını yakacak küpeyi çekecek falan filan v.s. ne kadar anlamadan küçükten yapılırsa bence o kadar iyi delinirkende fazla ağlayacağını sanmıyorum...ayyy cok erken deılmı cnm ya?gamze 3 yasında kendı ısemıstı deldırmek....
benımkıde humaa kımyonlu bıberıon bede sıparış verdm kocişe bakalım bulabılckmı kucuk bı yer burası ilçe...
gene basbasayız doğum oncesı gıbı...
o zaman düşünebilirim....opuyorumnanaktan.ben araştırdım kanguruyu bel ve sırt desteği olduktan sonra doğduktan sonra kullanılabilirmiş.kalça çıkığına da çok iyiymiş bacaklar ayrık durduğu için.ben 15 günlüktü evin içinde gaz sancısı var diye koydum ama yine de elimle destek verdim.koyduğum gibi sustu ve gazını çıkardı.arkasından uyku...1 aylık aşımızı yaptırmaya giderken de koydum.dönüşte yine uyudu.
nasılsın karenn kızın nasıllopuyorumnanaktan
walla daha yeni topiğe girebildim..yeni gordum diloşum...
iyiyiz tatlım..yıkadık kızı..bugun medelanın pilli elektrikli pompasını aldım.artık sagıp depoluycam ve gezmele rahat cıkabilcem babası bakıcak..:))
ya bişi sorucam..ben poşet veya kap almadım sut saklamak için, biberonlarımıza koyucam..buzdolabında rafta 24 saat dedi kız ama siz nasıl ne kadar muhafaza ediosunuz kızlar..?
selam kızlarrr bende bugün öylenden beri yatıyorum ya bi halsizlik üşüme mide bulantısı var kendimi toplayamadım foruma giriyorum kolumu bile kaldırıp yazamıyorum yaa şimdi çay içtim limonlu biraz ter attım inşallah iyileşirim
dilara gecmis olsun canim
dikkat et kendine, ins iyilesirsin biran once,
Canim senin kizin yuzundekiler gectimi? gectiyse nezamanda gecti?
biz dun baska bi doktora gittik, oglumun cildi cok kuruymus, durmadan yaglicakmisim, ozel krem verdi ama igrenc kokuyo, cildini hic kuru birakmicakmisim egzama olabilirmis, bizde durmadan yagliyoruz oglumu ama hic hosuna gitmiyo bu durum maalesef,
gecmıs olsun kıslar.
tam foruma gırdım bır bakayım dedım oglusum hemen uyandı.
suan kucagımdayken yazıyorum.:ecrin_bebek:Şeniz
ebushcum ıns krem işe yarar canım.
bebıslerın cıldı ıcın bebe yagı kullanıyormusunuz kıslar
herkese merhaba eskısı gıbı gelemıyorum artık malesef çınar cok huysuz cunku
gece gunduz durmuyo aksamları anneme bırakıp bıraz dolasmaya cıksam pesımden kıyametı koparıyomus ve butun gece sabaha kadar bızı uyutmuyo sankı hıssedıyo gıttıgımı
hala uykusuzum bu yuzden ölu gibi duruyorum ayakta kendıme gelemedım bı turlu
annem pazartesı irana dönuyo napıcam bılemıyorum
sızler nasılsınız bebışler nasıl?
kızlar benim kızım tam düzelmişti kayınvalidemlere gidince düzeni mahvoldu
görümcemin iki tane küçük kızı var hiç uyutmadılar yavrumu çok huzursuzlanıyor
birde canı istemezse mememi almıyor çıldıracam
geçmişi okumak ne kadar kolaylaştı. hiç kimse doğru dürüst giremiyor kaydirigubbakcemile3 valla kızlar her geçen gün kkolaylaşıyor mu zorlaşıyor mu anlayamadım. bu gün tam 2 aylık olduk. allahtan geceleri daha bi uzun uyumaya başlıyorlar birde bu ay gülücükler ve agular başlıyor en güzeli bu sanırım çok tatlı oluyorlar.
kızlar hepinizi çok özledim,eşim şehir dışında ve göçebe hayatım devam ediyor ya annemdeyim ya kayınvalidemde fırsat bulup giremiyorum.
kızım 1 ayda 1 kilo almış maşallah çok mutluyum ama sıkıntımda yok değil,mastit oldu sol göğsüm,ne olduğunu hemen açıklayayaım meme doku enfeksiyonu.sol göğsümün sol yarısı taş gibi kıpkırmızı ve ağrı yapıyordu 2 gün düşmeyen ve 39.8 e kadar çıkan ateşlerle yandım acillik oldum berbat günlerdi,şimdi antibiyotikle daha iyiyim kızımı emzirdikçe azalacakmış ateşim düştü ve ağrım artık yok sanırım göğsüm iyileşme yolunda.süt doluyorya göğüsler sağmayınca falan oluyo galiba öfff bendede olduya artık ne diyim sağma makinası ile dolaşan bende kafamçokkarıştı
neyse kızlar sütünüzü göğsünüzde tutmayın lütfen sağın hemen diyeceğim budur.
hepiniz nasılsınız geçmişi okumam çok zor önemli haberlerden bir derleme bulabilsem keşke
ben hala çekiyorum kabızlığı...çok tuvaletim varmış gibi oluyor koşuyorum tuvalete gelmiyor üstelik çok fazlasıylada zorluyor beni..şimdi yeşil çay içiyorum bu saatte başka yapacağım hiç bişey yok malesef....:sinifsinif:
canım bebeklerin ellerinin soğuk olması vücudunun çok ısınmasıyla alakalı bebeğin üşümesine ellerinden bakılmaz vücudunu elleyerek soğukmu sıcakmı olduğunu anlarsın istersen doktoruna sorabilirsinslm kızlar..
bende senin gibi ilsucum.benim evim 1.kat serin oluyor.giydiriyorum bende.yinede eller buz gibi badi ile bıraksam buz keser kaydirigubbakcemile3
ayy ne güsellll yaaabizim de başlasın agularımız gugularımızzz :asigim:
canım geçmş olsun . bana hast.den taburcu olurken dr.um eucarbon ( bitisel kömür hapı ) vermişti , gaz çıkışını ve tuvalet çıkmayı kolaylaştırıyor diye , bir kutuda 100 tane vardı ve neredeyse bitirdim diyeblirim günde 2*3 kullanarak .. onu kullandığım zamanlarda günde 2-3 kere bile çıktığım oluyordu ve inanılmaz rahattım , şidilerde biraz daha zor oluyor , alışınca hapa :)))) sen benim gibi 1 ktuy itirmeden de 2-3 gün düzene girecek ve metabolizman alışıncaya kadar kullanırsın dr.una danışarak tabi yerimseniben
walla daha yeni topiğe girebildim..yeni gordum diloşum...
iyiyiz tatlım..yıkadık kızı..bugun medelanın pilli elektrikli pompasını aldım.artık sagıp depoluycam ve gezmele rahat cıkabilcem babası bakıcak..:))
ya bişi sorucam..ben poşet veya kap almadım sut saklamak için, biberonlarımıza koyucam..buzdolabında rafta 24 saat dedi kız ama siz nasıl ne kadar muhafaza ediosunuz kızlar..?
diloşum geçmiş olsun a.s. sen de mi süt sıtması oldun yoksaaaaa :teselli:
biz de banyodan sonra yağlıyoruz pehlivanımı :)))
aslında yağlamamak lazımmış , sadece durulama uyuna bir kaç damla damatmalıymış ama biz yağlıyorz bayaa bayaaa :sm_confused:
yüz içim mustelanın bebek yüz kremi var , çok güzel bi nemlendirici , kışın yüzüme kullanıyordum , şimdi tosbaaaamın yüzüne sürüyoruz banyo sonrası :asigim:
canım yaa hiç mi uyumuyor çınar bebek(
gazı varsa metsil kullansaydın diycem kesin kullanmışsındır :bbo: dua oku bol bol , çabuk nazara geliyor bu bıdışlar benneyaptımki
bir de dr.um demşti ki , bebeklerin ilk doğdukları andan itibaren algıları çok açıkmış , " bizden tek farkı henüz konuşamaması , yoksa sizlerin neler düşündüğünüzü hissettiğinizi çok iyi algılıyorlar , kimin ona sevgiyle kimin kızgınlıkla-bıkkınlıkla-istemeyerek yaklaştığını çok ii biliyorlar ve bu nedenle bebekle geçireceğiniz özellikle ilk hafta çok önemli .. o sizinle didişecek sakın ona ters yapmayın , didişmeyin , sevgisizlik göstermeyin .. o bir hhafta nasıl geçerse bir ömür boyu iletişiminiz öyle devam edecektir " demişti ...
bazı bazı çok huysuzlaşıyor benim paşam da , kucağıma alıp ona yanında olduğumu asla yalnız bramayacağımı , onu üzen şeyleri ( misal gaz böcükleri :kedi: ) beraber döveceğmizi düşük ve sevgi dolu bir ses tonuyla söylediğmda genellikle dinginleşiyor ama herzaman eğil , " genelikle ..
hadi yaaaa , düzeni bozuldu demek kelebek kızının ((
karnı aç ama canı istemezse yine de almıyor yle mi ?? bir de hala aplikatörle mi emziriyorsun ?? ben bazen arada çaktırmadan apliatörsüz emzriyorum , farkedince hır çıkartıyor resmen yada ağzınan es kaza çıkarsa yeniden almıyor aplatörsüz , yada il aldığında açlık belasına kavga döğü emiyor biraz aplikatörsüz sonra çingenlikle ie aplikatörü alıyor paşa bey :))
selam kızlar
uzun zamandır giremiyordum inşallah herkes iyidirrr
Oğlum top oynarken topa vuruyorum diye ayağını betona vurmuş o hızla
ayağının üstü balon gibi şişti 2 ayrı dr a götürdük sonuç doku tramvası en az bi hafta ayağının üzerine basmayacak bandajlandı
çok şükür ki kırılmamışşş:Saruboceq:
halim kötüydü yani bi yandan kızım bi yandan oğlum bi yandan gelen gidenkafamçokkarıştı
durum böyle yani Rabbim beterinden korusun
bu arada ben toplamda 17 kg verdim tek iyi tarafı bu tüm koşuşturmacanın
kaldı geriye 8 kg-tatlicadiarzu-
geçmiş olsun canım o benimde başıma gelmişti..ayağımda terlik vardı topa vuracakken dur terlik fırlamasın dedim bi vurdum baş parmağım zedelenmişti...tabiii küçükken hep erkeklerle oynardım da .....selam kızlar
uzun zamandır giremiyordum inşallah herkes iyidirrr
Oğlum top oynarken topa vuruyorum diye ayağını betona vurmuş o hızla
ayağının üstü balon gibi şişti 2 ayrı dr a götürdük sonuç doku tramvası en az bi hafta ayağının üzerine basmayacak bandajlandı
çok şükür ki kırılmamışşş:Saruboceq:
halim kötüydü yani bi yandan kızım bi yandan oğlum bi yandan gelen gidenkafamçokkarıştı
durum böyle yani Rabbim beterinden korusun
bu arada ben toplamda 17 kg verdim tek iyi tarafı bu tüm koşuşturmacanın
kaldı geriye 8 kg-tatlicadiarzu-
lütfen bunu araştırma konusu yapalım hafta içi süper hafta sonu çok mızmız....bakalım çarşamba günü eşim evde o günde yaparsa demekki ona yapıyor diyeceğim..hurişcim nasılsın ipek saçlım nasılŞeniz
günaydın kızlar...
ben herobaby nin cep bebek servisine üyeyim.bebek bakımı ile ilgili mesaj gönderiyorlar.bebekelrin ellerinin ve ayaklarının soğuk olması normalmiş.üşüyüp üşümediğni göğsünden ve sırtından anlayabilirsiniz diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?