2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

ayyy cok erken deılmı cnm ya?gamze 3 yasında kendı ısemıstı deldırmek....
benımkıde humaa kımyonlu bıberıon bede sıparış verdm kocişe bakalım bulabılckmı kucuk bı yer burası ilçe...
gene basbasayız doğum oncesı gıbı...

ben araştırdım kanguruyu bel ve sırt desteği olduktan sonra doğduktan sonra kullanılabilirmiş.kalça çıkığına da çok iyiymiş bacaklar ayrık durduğu için.ben 15 günlüktü evin içinde gaz sancısı var diye koydum ama yine de elimle destek verdim.koyduğum gibi sustu ve gazını çıkardı.arkasından uyku...1 aylık aşımızı yaptırmaya giderken de koydum.dönüşte yine uyudu.

bence ne kadar küçük olursa o kadar iyi büyüdükçe eli kulağına gidecek çekecek yara edecek sürekli canını yakacak küpeyi çekecek falan filan v.s. ne kadar anlamadan küçükten yapılırsa bence o kadar iyi delinirkende fazla ağlayacağını sanmıyorum...

o zaman düşünebilirim....opuyorumnanaktan.

nasılsın karenn kızın nasıllopuyorumnanaktan

walla daha yeni topiğe girebildim..yeni gordum diloşum...

iyiyiz tatlım..yıkadık kızı..bugun medelanın pilli elektrikli pompasını aldım.artık sagıp depoluycam ve gezmele rahat cıkabilcem babası bakıcak..:))

ya bişi sorucam..ben poşet veya kap almadım sut saklamak için, biberonlarımıza koyucam..buzdolabında rafta 24 saat dedi kız ama siz nasıl ne kadar muhafaza ediosunuz kızlar..?

canım ben aventin pilli-elektrkli-manuel makinesini aldım , ona uygun takılabilen kaplarından aldım , onları takıp sağıp kapağını kapayıp buzdolabında kullanacağım zamana kadar ( 0 derece bölmesinde 1-1,5gün kadar ) saklıyorum .
ileriki aylarda kullanmak için süt saklama poşetlerinden almayı düşünüyoum , derindndurucda saklamak için

diloşum geçmiş olsun a.s. sen de mi süt sıtması oldun yoksaaaaa :teselli:

biz de banyodan sonra yağlıyoruz pehlivanımı :)))
aslında yağlamamak lazımmış , sadece durulama uyuna bir kaç damla damatmalıymış ama biz yağlıyorz bayaa bayaaa :sm_confused:
yüz içim mustelanın bebek yüz kremi var , çok güzel bi nemlendirici , kışın yüzüme kullanıyordum , şimdi tosbaaaamın yüzüne sürüyoruz banyo sonrası :asigim:

canım yaa hiç mi uyumuyor çınar bebek (
gazı varsa metsil kullansaydın diycem kesin kullanmışsındır :bbo: dua oku bol bol , çabuk nazara geliyor bu bıdışlar benneyaptımki
bir de dr.um demşti ki , bebeklerin ilk doğdukları andan itibaren algıları çok açıkmış , " bizden tek farkı henüz konuşamaması , yoksa sizlerin neler düşündüğünüzü hissettiğinizi çok iyi algılıyorlar , kimin ona sevgiyle kimin kızgınlıkla-bıkkınlıkla-istemeyerek yaklaştığını çok ii biliyorlar ve bu nedenle bebekle geçireceğiniz özellikle ilk hafta çok önemli .. o sizinle didişecek sakın ona ters yapmayın , didişmeyin , sevgisizlik göstermeyin .. o bir hhafta nasıl geçerse bir ömür boyu iletişiminiz öyle devam edecektir " demişti ...
bazı bazı çok huysuzlaşıyor benim paşam da , kucağıma alıp ona yanında olduğumu asla yalnız bramayacağımı , onu üzen şeyleri ( misal gaz böcükleri :kedi: ) beraber döveceğmizi düşük ve sevgi dolu bir ses tonuyla söylediğmda genellikle dinginleşiyor ama herzaman eğil , " genelikle ..

hadi yaaaa , düzeni bozuldu demek kelebek kızının ((
karnı aç ama canı istemezse yine de almıyor yle mi ?? bir de hala aplikatörle mi emziriyorsun ?? ben bazen arada çaktırmadan apliatörsüz emzriyorum , farkedince hır çıkartıyor resmen yada ağzınan es kaza çıkarsa yeniden almıyor aplatörsüz , yada il aldığında açlık belasına kavga döğü emiyor biraz aplikatörsüz sonra çingenlikle ie aplikatörü alıyor paşa bey :))

ayy ne güsellll yaaabizim de başlasın agularımız gugularımızzz :asigim:

geçmşi olsun canım , benm de doğumun ilk haftasında olmuştu , feci b şey hakkaten .. şimdilerde daha temkinliyim .. üstelik yanlış aklımda kalmadıysa bu üt sıtmaları sık aralıklarla yaşanırsa stün kesilmesine de sebep oluyormuş ,dikkat etmeliyiz kızlar kaydirigubbakcemile5

canım geçmş olsun . bana hast.den taburcu olurken dr.um eucarbon ( bitisel kömür hapı ) vermişti , gaz çıkışını ve tuvalet çıkmayı kolaylaştırıyor diye , bir kutuda 100 tane vardı ve neredeyse bitirdim diyeblirim günde 2*3 kullanarak .. onu kullandığım zamanlarda günde 2-3 kere bile çıktığım oluyordu ve inanılmaz rahattım , şidilerde biraz daha zor oluyor , alışınca hapa :)))) sen benim gibi 1 ktuy itirmeden de 2-3 gün düzene girecek ve metabolizman alışıncaya kadar kullanırsın dr.una danışarak tabi yerimseniben

kimse yok hıh bende giderim iştek...
kızızm bi huysuz bi huysuzlaştı sokakat nazar deydi kızısıma....:))))
bu akşamda kayınpeder geldi tatilden kaynımda üniv. kazanmış trakya üniversitesini oraya gittik daha bi huysuzlaştı...eve geldik bi banyo bi rezene derken sızdı....anca geldim....ve anca giderim kimsecikler yok çünküm....

slm kızlar..

bende senin gibi ilsucum.benim evim 1.kat serin oluyor.giydiriyorum bende.yinede eller buz gibi badi ile bıraksam buz keser kaydirigubbakcemile3
canım bebeklerin ellerinin soğuk olması vücudunun çok ısınmasıyla alakalı bebeğin üşümesine ellerinden bakılmaz vücudunu elleyerek soğukmu sıcakmı olduğunu anlarsın istersen doktoruna sorabilirsin

banada verdi doktorum günde 3 defa 2 şer tablet ama bende pek fayda etmedi benimki olayı aştı çünkükaydirigubbakcemile3
ama bu hap bağırsaklarda çözüldüğü için bebeğe yani süte geçme şansı hiç yok

selam kızlar

uzun zamandır giremiyordum inşallah herkes iyidirrr

Oğlum top oynarken topa vuruyorum diye ayağını betona vurmuş o hızla
ayağının üstü balon gibi şişti 2 ayrı dr a götürdük sonuç doku tramvası en az bi hafta ayağının üzerine basmayacak bandajlandı
çok şükür ki kırılmamışşş:Saruboceq:

halim kötüydü yani bi yandan kızım bi yandan oğlum bi yandan gelen gidenkafamçokkarıştı

durum böyle yani Rabbim beterinden korusun
bu arada ben toplamda 17 kg verdim tek iyi tarafı bu tüm koşuşturmacanın
kaldı geriye 8 kg-tatlicadiarzu-

Son düzenleme:

pompa işini iyi yapmışsın çok lazım oluyobenim göğüsler eskisi gibi süt birikmiyo sanırım kızım büyüdü cuk cuk diye 2 dakkada sağıyo beniikaydirigubbakcemile3 canım derindondurucuda 6 ay saklıyosun sütünü buzdolabında ise normal bölümünde 24 saat saklaya bilirsinn oda sıcaklığında ise 6 ile 8 saat arası durabiliyokaydirigubbakcemile5

sağol tatlım iyiyimm çok şükürr geçti ogün yediğim bişey dokundu sanırım beni sersemletti bomba gibiyim şuannkaydirigubbakcemile3

demetimm büyük geçmiş olsun canım çok şükür ki dediğin gibi kırık yok inşallah çabuk iyileşir kilo vermenede sevindimm bu güzel haberrŞeniz

günaydın kızlar...
ben herobaby nin cep bebek servisine üyeyim.bebek bakımı ile ilgili mesaj gönderiyorlar.bebekelrin ellerinin ve ayaklarının soğuk olması normalmiş.üşüyüp üşümediğni göğsünden ve sırtından anlayabilirsiniz diyor.

günaydın herkese

Demetcim oğlun için geçmiş olsun, Allahtan kırık yok yoksa napardınız canım .Alalh yardımcın olsun kolay değil işin.

geçmiş olsun canım o benimde başıma gelmişti..ayağımda terlik vardı topa vuracakken dur terlik fırlamasın dedim bi vurdum baş parmağım zedelenmişti...tabiii küçükken hep erkeklerle oynardım da .....

imdatt imdatt imdaaattt dün eczanede tartıldım 84kg...bu doğrumu diye gözlerim fırladı dayanamadım tartıldım ve 90 la girdiğim doğumdan 25.günümde daha 6 kg gitmiş inanamıyorum inanmak istemiyorum...eve gelince eşime sordum dürüst ol lütfen hiç vermedim mi ya dedim..biraz dedi biraz verdin kilolu görünüyorsun dedi...
haklı 5-6 aylık giydiğim pijamalarım bile olmuyor....bittim ben...tek veremeyen benim aranızda...bu arada benim en zayıf halim 63...66 olsam bana yeter ama arada 18 kg var yaaaaaaaa...

hurişcim nasılsın ipek saçlım nasılŞeniz
lütfen bunu araştırma konusu yapalım hafta içi süper hafta sonu çok mızmız....bakalım çarşamba günü eşim evde o günde yaparsa demekki ona yapıyor diyeceğim..

banada geliyor canım...memnunum mesajlarından 17 temmuzda beni ağlattılar ama olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…