- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.201
oh oh gözün aydın kavuşmuşsunuz negüzelŞenizgnydn kızlarrr
oğlum kucagmda uyuyor suan kalkıp yatırymda hmn işlerımı halledeym o uyurken
bu arada kızım tatıldn geldı cok ozlemş bizi bızde onu sankı kardesıne daha bi ısınmıs taskınlıkları yok buyumus anne cnmın içi diyor
kızınız dövmeyen dizini dövermiş:uhm: zaten ama bence daha erken bekle şekerimgünaydın...kızı bi posta dövecem birazdan hep kandırıyo beni....kucağımda ...
oh oh gözün aydın kavuşmuşsunuz negüzelŞeniz
kızınız dövmeyen dizini dövermiş:uhm: zaten ama bence daha erken bekle şekerim
ama yinede sen bu söze fazla inanma sakın dövmeeee:çok üzgünüm:
yok yok ben döfecemmmklava:-tatlicadiarzu-
oyy özledim taze anneeeeŞeniz
gerçi aynen banada 24 saat yetmiyor artık valla nasıl akşam oluyor anlamıyorum hele bende 2 dene var düşün yaneeee-tatlicadiarzu-
hamdolsun halime iyiyiz diyelim iyi olalım sen nasılsın canım berrak kızım nasıl oyy yer teyzesi onuuuuuuŞenizopuyorumnanaktan
canım benim ben de seni çok özledimopuyorumnanaktan..eskiden ne güzel muhabbetlerimiz olurdu şimdi kuzcuklardan pek fırsat olmuyor...ben de iyiyim çok şükür Berrak'ta iyi teyzesi büyüyor daha iyi olmaya başladı uykularımız daha düzenli çok şükür...Öykümüz de çok büyümüş maşallah çok tatlı olmuş gözleri mavi galiba çok güzel gözüküyor...benim için kokla ÖyküyüŞenizGörüşmek üzere tatlım...bu arada unuttum oğluşuna geçmiş olsun canım nazar mı değdi yakışklıya...neyseki ucuz atlatmış...
Kikoleyim canım geçmiş olsun...inşaallah bebşin düzelir en yakın zamanda...
Derincim geçmiş olsun büyük korku atlatmışşın...ama sakin olmaya çalış canım sakınan göze çöp batıyor...
o masum gözlere bi bak oda sana baksın bi ondan sonra döv dövebiliyosan hadilülülülülülü
slm kızlar
huri şimdiden başladılar dimi oyunlara bugün sabah 5 te delirtti oğlan beni yiyecek diye basıyor yaygarayı veriyorum öğrüyo dedim dayak istiyon sen. aynı durumdayım ama gülünce sinirler gidiyor bende karizmam sıfıra düşüyor yani.ilerisini düşünemiyorum
aynen ya sormayın hele bi zekeriya beyaz bakışı atıyor gülmekten kızamıyorum bile...
aynen ya sormayın hele bi zekeriya beyaz bakışı atıyor gülmekten kızamıyorum bile...
şu anda hanımı ancak böyle rahat ettirebildim...
az önce çektim hemen kaçtım yanından ....
huriş masallah kzuna...
kıkoleyım saol cnm
dılos cnm benım kız zaten bız ne zmn yatarsak o zmn yatrdı sımdı erkenden uyandığı ıcın kardesınn sesıne erkenden uyuyor okul zamanı yawrum benımle erkenden 5yıldır oda kalktı bu yıl oglencı olsaun uyusun ben ewdeyken dedım bu yılda babası ozel okula baslaın dıyınce sabah 8 aksam 5 olcak oglen uyuycak orda gun boyu paşayla bız ewde olcaz yani yıne erken kalkıcak bız hala kayıt yaptırmadık ama kzızım cok heyecanlı bı gorsenız...dılaracım ınsallah okul baslayınca bıraz ılgısı gıder bebkten yorulur okulda gelınce sızar ewde ınsallah
Oyy maŞallah hurİcİm Çok tatlı olmuŞ kuzun benİm kızda Çok huysuz ya anca bİrİsİ bakarsa İŞ yapabİlİyorum evde falan ,dÜn uyutup ÜtÜ yapayım dedİm anca bİ gÖmlek ÜtÜledİm hep ayakta veya beŞİkte sallanmak İstİyo bırakınca uyanıyo
huriş kızz çocuğu ne şebekliklere sokuyosun ilahi yaa çok tatluu çıkmışş yerim ben bu kuzuyucokacimcoook
maşallah subajnallahhhhhhh oyy yesin teyzesiiiŞeniz
[FONT=Comic Sans MS
[COLOR=#ff0000]Kikoleyim [/COLOR]canım geçmiş olsun...inşaallah bebşin düzelir en yakın zamanda...
Derincim geçmiş olsun büyük korku atlatmışşın...ama sakin olmaya çalış canım sakınan göze çöp batıyor...
saol canım inşallah
hakkaten süper bakışlarmış benimki henüz öle şaşı bakmıyo bakmazda heraldeaynen ya sormayın hele bi zekeriya beyaz bakışı atıyor gülmekten kızamıyorum bile...
ama huricim bişe soracam o foto ışıktanmı öle sarı çıktı yoksa sarılığınızdanmı değerine baktirdınmı hiç
selammmmmmmmmmmm filiz , cankız , sena kocaer opuyorumnanaktan
hoşgeldin canım nasılsınız bakalım yakışıklıyı uyuttunda geldin galibalülülülülülü bende burdayım ama
huriş kızz çocuğu ne şebekliklere sokuyosun ilahi yaa çok tatluu çıkmışş yerim ben bu kuzuyucokacimcoook
maşallah subajnallahhhhhhh oyy yesin teyzesiiiŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?