2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

oh oh gözün aydın kavuşmuşsunuz negüzelŞeniz
günaydın...kızı bi posta dövecem birazdan hep kandırıyo beni....kucağımda ...
kızınız dövmeyen dizini dövermiş:uhm: zaten ama bence daha erken bekle şekerim
ama yinede sen bu söze fazla inanma sakın dövmeeee:çok üzgünüm:

demetcim oğluna büyük geçmiş olsun canım inşallah hemencecik iğleşir tatilide yanmasın yakışıklının

sibel07 canım sanada büyük geçmiş olsun resmen 1 ayda 2 ameliyat oldun allah kolaylık versin

slm kızlar
huri şimdiden başladılar dimi oyunlara bugün sabah 5 te delirtti oğlan beni yiyecek diye basıyor yaygarayı veriyorum öğrüyo dedim dayak istiyon sen. aynı durumdayım ama gülünce sinirler gidiyor bende karizmam sıfıra düşüyor yani.ilerisini düşünemiyorum

o masum gözlere bi bak oda sana baksın bi ondan sonra döv dövebiliyosan hadilülülülülülü

aynen ya sormayın hele bi zekeriya beyaz bakışı atıyor gülmekten kızamıyorum bile...

Oyy maŞallah hurıcım Çok tatlı olmuŞ kuzun benım kızda Çok huysuz ya anca bırısı bakarsa ıŞ yapabılıyorum evde falan ,dÜn uyutup ÜtÜ yapayım dedım anca bı gÖmlek ÜtÜledım hep ayakta veya beŞıkte sallanmak ıstıyo bırakınca uyanıyo

huriş masallah kzuna...
kıkoleyım saol cnm
dılos cnm benım kız zaten bız ne zmn yatarsak o zmn yatrdı sımdı erkenden uyandığı ıcın kardesınn sesıne erkenden uyuyor okul zamanı yawrum benımle erkenden 5yıldır oda kalktı bu yıl oglencı olsaun uyusun ben ewdeyken dedım bu yılda babası ozel okula baslaın dıyınce sabah 8 aksam 5 olcak oglen uyuycak orda gun boyu paşayla bız ewde olcaz yani yıne erken kalkıcak bız hala kayıt yaptırmadık ama kzızım cok heyecanlı bı gorsenız...dılaracım ınsallah okul baslayınca bıraz ılgısı gıder bebkten yorulur okulda gelınce sızar ewde ınsallah

aynen ya sormayın hele bi zekeriya beyaz bakışı atıyor gülmekten kızamıyorum bile...

huriş kızz çocuğu ne şebekliklere sokuyosun ilahi yaa çok tatluu çıkmışş yerim ben bu kuzuyucokacimcoook

şu anda hanımı ancak böyle rahat ettirebildim...

az önce çektim hemen kaçtım yanından ....

maşallah subajnallahhhhhhh oyy yesin teyzesiiiŞeniz

inşallah canım azalır biraz ilgisi en azından gelince okulda yaptıklarını anlatırda yemeği yedikten sonrada uyur

huriş kızz çocuğu ne şebekliklere sokuyosun ilahi yaa çok tatluu çıkmışş yerim ben bu kuzuyucokacimcoook

teşekkür ederim kızlar ipek böceğim biraz daha büyüsün ben onu daha ne kılıklara sokucam yeterki anlasın ben ona şebeklikler yaparım...

maşallah kuzuyaa huri kaç kilo oldu ipegimizzzzzzzzzzzz benim kağanım kücücük yaaaaaaaaaa nezman büyüycekkkkkkk hehe ben böyle giydiremiyorum çocugu bezle ve zıbınla bizimki çok sıcak mardin korkuyorumda hasta olcak dieee offffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…