2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hurişşşşşş nasılsın hem emzirip hem katılıyorsunuz süpersiniz vallaCADIARZU
iyiyiz napalım anca sabah uyudu evin işi bitti uyandı değiştir emzir falan şimdi bidaha uyusun çantasını falan hazırtlıycam süt sağıcam uyanınca banyosunu yaptırıcam akşam ananeye giddicez...leventte kanyon var oraya gidicez ordan ananeye....
kızlarrrrrr emzigi beninki almıyor napsamda aldırsam yaaaaaaaaaa memeye saldırmaz bariiiiii

biri banada döylesin almıyoo...

benimkide almıyo memeyi canım ya bende beceremedim
zaten benimki ağzına benimsüt tankerinden başka bişede almıyo

hala emziriyon mu ben de şu an emziriyorum sırtımdan ter akıyo..

evet canım emziriyordum o zaman , ama şimdi gazını çıkartmaya çalıştım ve yatırdım beşiğine , şimdi bir pamağımda beşiğnin ipi , çeke çeke yazıyorum kaydirigubbakcemile3 dizimde kablosuz klavye dahil oluyorum sanal aleme :lepi: ..
ben de terliyorum emzirirken yafwssss sositososito

tickerden bişi anlamadım neyse stoşum beceremem ben zira ingiliççem yoklülülülülülü

sana özelden mail adresimi göndericem , ticker yapmayı istediğin resmi gönder bana , ben de yapıp sana hazır linkni göndereyim .. yada bu sana gönderdğim adreste ( Wild Thing Photo Tinks: Scrapbooking Layouts ) yu tıkla , ticker yapmak istediğin resimi seç bilgisayarından ve ı tıkla sonra ve loading photo derken ekran biraz flulaşıcak , bekle ... onra o browse for photo'nun yanında bigger ve smaller seçenekleri var , smallerı seçtiğin resim o çerçeveye sığacak boyuta gelinceye kadar küçült .. sonra name : Joshua Phillip Williamsı sil Kagan yaz , save image and get code seçeneğini tıkla ve copy html bölümündeki orta satıra çift tıkla ve http://img231.imageshack.us/img231/8185/wildthing71171525564.jpg olacak şekilde profil düzenle bölümünden imza kısmına yapıştır linki ..

stoşşşş yavru kuş çok tatlı maşallah canımm onaaaaaaaaaaasırnaşık şey sizin gözlerde çekik galiba

sağol canımmmmmmmm Şeniz
biraz öyle gibi , hele dr.umuzla bi resmi var ayyyynı kırgız bebeleri gibi kaydirigubbakcemile3

kızlarrrrrr emzigi beninki almıyor napsamda aldırsam yaaaaaaaaaa memeye saldırmaz bariiiiii

ya aslında emzik emmemesi daha iyi diyor kmi dr.lar .. bizimki memeyi slikon uçla emmeye alıştığı için + sütüm gelmediği ilk günlerde mamayı da biberonla içtiği için alıştı slikon uçlu eylere ve ona sebep emziği hiç yadırgamadı hemen cork cork emmeye başladı verir vermez .. hatta slikon uçsuz emzirmeye çalışıyoruz ara ara , paşamın bi yüzünü buruşturması var , Allahım sanki ağzına limon damlatmışsın gibi :sinifsinif: klava: :sm_confused:

benimki hazır uymuşken ve ben de bayaadır dinlenmişken gidip tosbikin ütülerini yapayım , sonra mutfağı bi toparlayayım , sonra duşşşşşşşş ve sağma işi
bu yazdıklarımın inşallah hepsini yapabilrsem affferin bana alkisalkisalkis

abbaovvvvvvvvvvvvvv ticker yapmıyozzzz başka bişimi yapıyoz yaaaaaaaaaafffff hmmm bi deniyim bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…