2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

stoşum kolay gelsin

sağol tatlım Şeniz

slmmmmmmmmmmm naılsın canım , paşamız nasıl
Kıslae selam oğlumun ağzı pamukçuk olmuş ne yapmam lazım geçmesi için yardım lütfennn

canım ya karbonatlı su ile parmağına doladığın bir miktar gazlı bezle slmel şe yarıyor diye dymuştum , ama bu işlemi emzirmeden önce yapmalıymış , yoksa bebişin midesi bulaıp kusabilirmş .
ben her emzirmeden sonra eziini suya batırıp ağzına veriyoum , oğluşum emziiği emip yutkunuyor ve ağzında kalan son sütlerin gitmesini sağlıyorum böylece .. pamukçuğa ağızda kalan sütler sebep oluyormuş

bir de ecz.de satılan ilacı da varmış sanırım ama adını bilmiyorum

kızzın çamaşırları ütüledim
nutfağı topladım
çayımı içtim
kendimi sağdım
banyo yapmadım kızızmı yıkıycam yine terliycem o uyansın onu yıkıyım ben nasılsa yaparım...

Çok saolun kıslar karbonatlı su yapayım göğsüme süreyim olmazsa ilaç alırım bu ara çok ilaç kullanıyoruz hiç istemiyorum ilaç kullanmak :sinifsinif: oğluşumun ateşi yükseldi perşembe günü 38,6 ile hastaneye yattı 2 gece kaldık cumartesi çıktık sürekli kontrol ediyorum ateşini ilaçlar verdi doktor bakteri ve viral enfeksiyon dedi antibiyotik ateş düşürücü kullanıyoruz çok dikkat edin bebeklere kimseyi yanaştırmayın bizimki sanırım mevlütte hasta oldu o kadar dikkat ettik kalabalığa çıkarmadık ama oldu işte :1no2:

canım ya geçmiş olsun çok üzüldüm kalabalık bi yana bebişlerimiz nazara geliyolar hemen çok hassaslar kalabalık yaramıyo hiç.

çok geçmiş olsun canım
gaydin geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır bebişin
anam anam çin işi japon işi bu kız kimin işi pekde şeker hele o zeytin gözlere bak maşallah

kız huri ne o öle kızı kara kara giydirmişin oğlan çocukları gibi
yoksam nazar olmasın diyemi yaptın hııım
ipek böcemiz o bizim nazarımız değmez korkmaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…