- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.241
stoşum kolay gelsin
Selam kızlar
Kıslae selam oğlumun ağzı pamukçuk olmuş ne yapmam lazım geçmesi için yardım lütfennn
benimki hazır uymuşken ve ben de bayaadır dinlenmişken gidip tosbikin ütülerini yapayım , sonra mutfağı bi toparlayayım , sonra duşşşşşşşş ve sağma işi
bu yazdıklarımın inşallah hepsini yapabilrsem affferin bana alkisalkisalkis
slm kızlar nasılsınız.
bizde cumartesi mevlüdümüzü yaptık
çok geçmiş olsun canımÇok saolun kıslar karbonatlı su yapayım göğsüme süreyim olmazsa ilaç alırım bu ara çok ilaç kullanıyoruz hiç istemiyorum ilaç kullanmak :sinifsinif: oğluşumun ateşi yükseldi perşembe günü 38,6 ile hastaneye yattı 2 gece kaldık cumartesi çıktık sürekli kontrol ediyorum ateşini ilaçlar verdi doktor bakteri ve viral enfeksiyon dedi antibiyotik ateş düşürücü kullanıyoruz çok dikkat edin bebeklere kimseyi yanaştırmayın bizimki sanırım mevlütte hasta oldu o kadar dikkat ettik kalabalığa çıkarmadık ama oldu işte :1no2:
anam anam çin işi japon işi bu kız kimin işi pekde şeker hele o zeytin gözlere bak maşallahgaydin geçmiş olsun canım inşallah çabuk atlatır bebişin
mısır gaz yaparmı kızlar?
anam anam çin işi japon işi bu kız kimin işi pekde şeker hele o zeytin gözlere bak maşallah
çin işi japon işi bunu yapan iki kişiikaydirigubbakcemile3delikafadulden:asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?