- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.261
Çok tşkler kıslar oldu işte evet banada herkes nazar diyo artık resimlerini felanda koymıcam heryere eşimde o kadar korktuki nazardan çocuğu künye takıcam çok tatlı oluyo dedim tatlı oluyosa takma nazardan korkmuyomusun diyo :sinifsinif:
kız allah sızı emı bende oğlusumu capon işi dıye sevıyordum senınkının gozlerı ne ole masallah kıssss tütütüt
yok be tulum çok hoşuma gitti kuçuk gelmeden giydireyim dedim..değiştirirm bende beğenmedim değiştiricem...ben her akşam başında oturup bi kaç posta dua okuyorum...sabah akşam okuyorum....nazardan korkmuyorum....kız huri ne o öle kızı kara kara giydirmişin oğlan çocukları gibi
yoksam nazar olmasın diyemi yaptın hııım
ipek böcemiz o bizim nazarımız değmez korkmaopuyorumnanaktan
allahın izizniyle her sabah akşam okursan kucağına her alıp bırakmada besmele çekerken korkma hiç bi şeyden...allahıma meleklerine emanet....tabi yolda bakanlardan balkona çıkarmaktan aklım çıkıyo ama hep dua ediyorum...okurken duaların kelimeleri bile karışıyor dilim dolanıyor ..Çok tşkler kıslar oldu işte evet banada herkes nazar diyo artık resimlerini felanda koymıcam heryere eşimde o kadar korktuki nazardan çocuğu künye takıcam çok tatlı oluyo dedim tatlı oluyosa takma nazardan korkmuyomusun diyo :sinifsinif:
günaydın kızlar güle güle gitsin hüzüncüm annen
hoşgeldin selsin paşan büyümüş maşallah 1 ay 28 günlük ha :)
BİZDE SİZDEN 2 GÜN KÜÇÜĞÜZ teyzesi iyiyiz maşallah herşey yolunda biraz huysuz biraz yaramaz her bebek gibi idare ediyoruz işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?