2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

Çok tşkler kıslar oldu işte evet banada herkes nazar diyo artık resimlerini felanda koymıcam heryere eşimde o kadar korktuki nazardan çocuğu künye takıcam çok tatlı oluyo dedim tatlı oluyosa takma nazardan korkmuyomusun diyo :sinifsinif:

cnm ozellıkle anne babanın nazarı cok degermıs onun ıcın bol bol once kendımız okuyalım....

kız allah sızı emı bende oğlusumu capon işi dıye sevıyordum senınkının gozlerı ne ole masallah kıssss tütütüt

teşekkür ederiz teyzesi:kedi:senin oğluşta pek tatlı bal yanaklııopuyorumnanaktan maşallahhhhh

sana yazdım benim kızın pek gazı yok diyee anam anamm bi hararetlendi az öncee tam 1 saat sürdü ağlaması biz konuşuyoruz konuşmamıza içleniyo ağlıyoo yandım ben iç çekişler o biçim gözlerden pınarlar taştıı inanamadım ilk defa bu kadar yırttı kendini banyo yaptırdım tutmaya ne hacet ciyak ciyak banyo yapmayı seven çocukk en sonunda attım bi fitill hemen giydirdim sardım kollarını uyuyo şimdi inşallah uyanmazzzlmaz:

kikole çok saol canım. evet 2 ameliyat oldum kızımın 40 yla birlikte. hayırlısı artık gerikalan 1,5 ayımı kızımla sağlıklı bir şekilde geçirmek istiyorum sonra iş ve koşturmaca sabah kızı anneye bırak işe git çıkışta koş al.uykusuzlukta cabası.allah çalışan annelere yardım etsin.

kız huri ne o öle kızı kara kara giydirmişin oğlan çocukları gibi
yoksam nazar olmasın diyemi yaptın hııım
ipek böcemiz o bizim nazarımız değmez korkmaopuyorumnanaktan
yok be tulum çok hoşuma gitti kuçuk gelmeden giydireyim dedim..değiştirirm bende beğenmedim değiştiricem...ben her akşam başında oturup bi kaç posta dua okuyorum...sabah akşam okuyorum....nazardan korkmuyorum....

allahın izizniyle her sabah akşam okursan kucağına her alıp bırakmada besmele çekerken korkma hiç bi şeyden...allahıma meleklerine emanet....tabi yolda bakanlardan balkona çıkarmaktan aklım çıkıyo ama hep dua ediyorum...okurken duaların kelimeleri bile karışıyor dilim dolanıyor ..

herkese merhaba
dun annemı yolcu ettık ve kaldık basbasa suan çınar uyuyo bende fırsat bu fırsat kahvaltı yapıyorum
ev ıssızlastı annem gıdınce alısınca cok üzülüyo ınsan neysekı 1 ay sonra abım gelıyo
sızler nasılsınız bebışler ıyıdır ınsallah

günaydın kızlar güle güle gitsin hüzüncüm annen
hoşgeldin selsin paşan büyümüş maşallah 1 ay 28 günlük ha :)

BıZDE SıZDEN 2 GÜN KÜÇÜĞÜZ teyzesi iyiyiz maşallah herşey yolunda biraz huysuz biraz yaramaz her bebek gibi idare ediyoruz işte

gunaydın kızlar..bende kızımı uyuttum..dun bol bol misafirim vardı..cook yoruldum..ve bugun yine gelecekler var..off ya yalnız zor oluyo ..ben annemi isteriiiim

ben bebeğim 23 günlükken başladım çalışmaya iş olunca geliyorum yoksa evdeyim emzirmeye gidiyorum 2 veya 3 defa sütümü bırakıoyrum bu ay son artık ayrılıyorum işten yerime eleman falan alındı evimde kızımla olucam inşallah

hoşgeldin karencim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…