2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

hosbulduk hurremcim..gozunaydın canım işten ayrılıyosun demek..hurrem bende pompa ile sagıyorum sutumu ve sıfır dereceye atıorum..1-2 gun duabiliomuş..merak ettigim kac cc veriyosu melegine gunde..yani gunde kac cc sut vermek gerekir bebege?

benım kız dun gene fırar ettı amcası geldı aqua parkq goturdu gerı gelmedı babaannesınn yanına gıtmıs fındık topluyorlar dun bıtmıs bızımkıde onların yanında kaldı :)))) gene buldu kalcak bı yer bende sımdı aradım musaıt bı zamanda gelın benıd e alın dıye bakalım hava da gzl serınce bıraz oğlusumu fındıklığa goturcem :))

Canım bana hastanede ı kıtapcık verdıler orda 23 dereceyı geÇmeyen oda sıcaklıĞında 8 saat dolapta 72 saat durabılıyor yazıyor pompayla her 3 satte bır saĞın yazıyordu

ben 3 saatte bır saĞıyorum ama sadece tek gÖĞsÜmÜ oda yara olduĞu ıÇın tekınde 100 ml falan Çıkıyor Şımdı ılk baŞladıĞımda 50-60 Çıkıyordu Ötekını zaten kendı emıyor

tesekkurler canım..evet bende 3 gundur sagıyoum ve 15 dakikada 50-60 cc geliyo..sonradan artar umaım..

3 saatte bir sagmak mantıklı bencede..saklama poşeti olarak demresu medikal idrar poşetlerinn çok ucuz ve kullanıslı oldugunu yazmıstı..gercekten kaplar 69 ytl poşetler 30 civarı..bende b ara cıkabilirsem bunlara bakıcam..

ben saklama poşeti veya kabı almadım birrona doldurup sıkıca kapatıyorum zaten çalıştığım için 2 satte kalmadn içip bitiriyor beklemiyor yani bizde süt hastanedeki sağlık görevlisi ağzı kapalı her kapta bekletebilirsin sütü kavanozda bile olabilir demişti bana

cok iyiymiş ya..bizimkide su an gerek duymuyo ben dısarı falan cıktıgımda hazır olsun diye biberonlara dolduruyorum..
.bir de ek gıdalara baslandıktan sonra bizi emmeleri azalabilirmiş ve emilmeyincede sut kesilebilir. o yuzden poşetlerde 6 ay saklanabiliyor yani ilerisi için tedbir:).

hayırlısı olsun hürremcim.kızın ile bol bol vakit geçirirsin.maşallah kızlar sütlerinize.ben ne yaptıysam bir türlü artmıyor.toplam iki göğsümden 120 cc filan çıkıyor sağdığımda oda bazen hiç olmuyor

Hımm mantıklı dediğin
ama emmezse yine sağarsın kesilmez sütün zaten sütün kesilmesi öyle hemen olmuyor 1 haftayı falan geçiyor galiba kesilmesi hiç emmezse, kuzenim bebeği memeden ayırıyor da ordan biliyorum ama deiğin gibi saklamak iyi olur hastalanırsak falan emzirmeyiz onlara geçmesin diye kıyıda köşede hazine gibi saklamak lazım :)

selsincim bebeğin sürekli emiyorsa o kadar çıkması normal ben aralıklı emzirdiğim için öyle çıkıyor olabilir evde durduğum sürekli emzirdiğim zamanlar benimde miktarda düşüş oluyor

karencim naber.kızın nasıl.uslumu yaramazmı

selsincim merhaba..benim kız baslarda tam kolik b bebekti iste geldiğimizden beri şukur pek kalmadı..ama uyku problemimiz oldu..gunduz kus uykususna yatıo gece uyumaya basladı simdide..çook yaramaz diyemem kızızma artık..gun be gun huyları da deişio bu sıpaların yaa..

senin paşan nasıl uzuyo mu annesini meleğim?

zaman ne kadar da hızlı geçiyor. daha dün gibi bebeklerimizi beklediğimiz günler. şimdi neredeyse iki aylık oldular.
sorma ya ben şimdi ek gıdalara başladığımız zamanları iple çekiyorum bakalım önce kim ek gıdalara başlayacak bebeklerimiz ne sevecek ne sevmeyecek artık çorba tarifleri uçışur havalarda...

ya senin kıza yorum yapamıyorum..
kardeşimle benim aramdan tam 6 sene var...tam diyorum aynı gün doğum günümüz ...6 yaşıma basacaktım beni annemin amcasına bıraktılar 1 hafta orda kaldım zaten hep bi yerlerde kalıyordum ben babam askerde ben 3 yaşında orda burda annem yatılı işte çocukluğum böyle geçmişti...
o gün doğum günüm 6 yaşına giriyorum babam elinde kırmızı lalelerle girdi içeri beni aldı sokağa çıkaracak... sandım benim doğum günüm gezmeye gidiyoruz elinde çiçekler (kadın her eyrde kadın 6 yaşında çocuk çiçeği napacaksa)gittik hastaneye meğersem kardeşim doğmuş çiçekler de ilgide anneme...sonra ben halama gidiyorum 3-4- gün kalıyorum ne soran var ne çağıran derken teyzeme ,dayıma,yengeme...artık evini yabancılayan bi kız olup çıktım baktım onlarda sormuyolar...evlenene kadar hep bi yerlerde kaldım...evim sanki evim değildi....ne zaman geliyosun gel artık evine diyende olmadığı için ...belkide annemle koğpukluğum o dönemlerde kalmadır...dikat et derim ben...

birde hasta olursak ay ben hep onu düşünüyorum almadığım bi o poşetlerden kaldı alıcam ....grip olursam hasta olursam kızıma sütümü veremem diye ...

benimkide çoğaldı artık 60 cc hemencik sağınca geliyor önceden hemen gelmezdi..süt arttırıcı bişeyler yiycen demekki..humana stil bana çok iyi geldi onu bi içiyorum 10 dakka sonra tankerler taşmaya başlıyor kızada yetiyor biberonuda fullüyorum maşallah...

bu arada kızlar deli gibi meme uçlarım kaşınıyor....kaydirigubbakcemile3 tırmalayasım geliyor deli olucam bazen bi kaşınıyor böyle tatlı tatlı çıldırıyorum...

bu arada birde dün akşam gittim kraft ın kangurusunu aldım milan...süper bi kanguru çok beğendim çookk.

kızlar bide yarın diş doktoruna gidicem 1 öçürük var 1 iltihap 1 de eski dolgum düştü ağrı yapıyor..müdahele ederler mi acaba yaaa..emziriyorum diye olmaz demesinler...olur niye olmasın ben antibiyotik kullanabiliyorum...kalp hastaları için uyuşturucu iğnede var...eeee...ağrıycak gibi hemen ilaç aldım yarınada randevu aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…