- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.281
ben bebeğim 23 günlükken başladım çalışmaya iş olunca geliyorum yoksa evdeyim emzirmeye gidiyorum 2 veya 3 defa sütümü bırakıoyrum bu ay son artık ayrılıyorum işten yerime eleman falan alındı evimde kızımla olucam inşallah
hoşgeldin karencim
Canım bana hastanede İ kİtapcık verdİler orda 23 dereceyİ geÇmeyen oda sıcaklıĞında 8 saat dolapta 72 saat durabİlİyor yazıyor pompayla her 3 satte bİr saĞın yazıyordu
ben 3 saatte bİr saĞıyorum ama sadece tek gÖĞsÜmÜ oda yara olduĞu İÇİn tekİnde 100 ml falan Çıkıyor Şİmdİ İlk baŞladıĞımda 50-60 Çıkıyordu Ötekİnİ zaten kendİ emİyor
ben saklama poşeti veya kabı almadım birrona doldurup sıkıca kapatıyorum zaten çalıştığım için 2 satte kalmadn içip bitiriyor beklemiyor yani bizde süt hastanedeki sağlık görevlisi ağzı kapalı her kapta bekletebilirsin sütü kavanozda bile olabilir demişti bana
ben bebeğim 23 günlükken başladım çalışmaya iş olunca geliyorum yoksa evdeyim emzirmeye gidiyorum 2 veya 3 defa sütümü bırakıoyrum bu ay son artık ayrılıyorum işten yerime eleman falan alındı evimde kızımla olucam inşallah
hoşgeldin karencim
selsincim bebeğin sürekli emiyorsa o kadar çıkması normal ben aralıklı emzirdiğim için öyle çıkıyor olabilir evde durduğum sürekli emzirdiğim zamanlar benimde miktarda düşüş oluyor
sağol tatlımm Şenizbenim kızda yeni kalktı gece geç yatıo yaaa deli olcam bebek olduğundan beri böyle önceden en geç saat 10 dedinmi uyurdu şimdi biz ne zamn yatarsak o zamna yatmak istiyo 12 1 üff zorla bağrış çağrış yatağa sokuyorum uyumak bilmiyo yattığındada durmadan gelip babasını kaldırıyo su ver tuvalete gitcem ışığı yak ayy okula başlıcak artık biraz olsun erken yatıp erken kalkması lazım ama nasıl olacak bilemiyorum:bbo::1no2:
HİÇ MERAK ETME DİLARACIM KIZINA ÖĞRETMENİNE SÖYLİCEM GEÇ YATTIĞINI DEDİĞİNDE HEMEN YATAĞA GİDİYOLARkaydirigubbakcemile3
karencim naber.kızın nasıl.uslumu yaramazmı
sorma ya ben şimdi ek gıdalara başladığımız zamanları iple çekiyorum bakalım önce kim ek gıdalara başlayacak bebeklerimiz ne sevecek ne sevmeyecek artık çorba tarifleri uçışur havalarda...zaman ne kadar da hızlı geçiyor. daha dün gibi bebeklerimizi beklediğimiz günler. şimdi neredeyse iki aylık oldular.
ya senin kıza yorum yapamıyorum..benım kız dun gene fırar ettı amcası geldı aqua parkq goturdu gerı gelmedı babaannesınn yanına gıtmıs fındık topluyorlar dun bıtmıs bızımkıde onların yanında kaldı :)))) gene buldu kalcak bı yer bende sımdı aradım musaıt bı zamanda gelın benıd e alın dıye bakalım hava da gzl serınce bıraz oğlusumu fındıklığa goturcem :))
birde hasta olursak ay ben hep onu düşünüyorum almadığım bi o poşetlerden kaldı alıcam ....grip olursam hasta olursam kızıma sütümü veremem diye ...cok iyiymiş ya..bizimkide su an gerek duymuyo ben dısarı falan cıktıgımda hazır olsun diye biberonlara dolduruyorum..
.bir de ek gıdalara baslandıktan sonra bizi emmeleri azalabilirmiş ve emilmeyincede sut kesilebilir. o yuzden poşetlerde 6 ay saklanabiliyor yani ilerisi için tedbir:).
benimkide çoğaldı artık 60 cc hemencik sağınca geliyor önceden hemen gelmezdi..süt arttırıcı bişeyler yiycen demekki..humana stil bana çok iyi geldi onu bi içiyorum 10 dakka sonra tankerler taşmaya başlıyor kızada yetiyor biberonuda fullüyorum maşallah...hayırlısı olsun hürremcim.kızın ile bol bol vakit geçirirsin.maşallah kızlar sütlerinize.ben ne yaptıysam bir türlü artmıyor.toplam iki göğsümden 120 cc filan çıkıyor sağdığımda oda bazen hiç olmuyor
günaydın kızlarr:ecrin_bebek:
sağol tatlımm Şenizbenim kızda yeni kalktı gece geç yatıo yaaa deli olcam bebek olduğundan beri böyle önceden en geç saat 10 dedinmi uyurdu şimdi biz ne zamn yatarsak o zamna yatmak istiyo 12 1 üff zorla bağrış çağrış yatağa sokuyorum uyumak bilmiyo yattığındada durmadan gelip babasını kaldırıyo su ver tuvalete gitcem ışığı yak ayy okula başlıcak artık biraz olsun erken yatıp erken kalkması lazım ama nasıl olacak bilemiyorum:bbo::1no2:
HİÇ MERAK ETME DİLARACIM KIZINA ÖĞRETMENİNE SÖYLİCEM GEÇ YATTIĞINI DEDİĞİNDE HEMEN YATAĞA GİDİYOLARkaydirigubbakcemile3
inşallah canım zaten okula başlayınca herşey öğretmenlere atılıyo bak öğretmenine söylerim falan filan gider böyleeekaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?