2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

kızlarr benim sütüm sizinki kadar çııkmıyo yaa önceden sızlardı sütüm gelirdi dolgunlaşırdı göğüslerim şimdi hiç öyle değil hem 2 göğsümü sağsam anca çıkacağı 100 cc çok az yaaa benim kızda 3 saatte bir emiyoo:ecrin_bebek:

slm kizlar
benim oglumun ne kadar hassas bir cildi var ya,
yuzundeki o putur putur kirmiziliklar nerdeyse gecti,
ama simdi vucuduna dogru yayilmaya basladi,
birde basinda pullanmalar oluyo, acaba konakmi degilmi bilmiyorum???

ÜzÜlme dılaracım ama yetıyor demekkı maŞallah kıznın resımlerı zayıf bı bebek gıbı gÖrÜnmÜyo 41 kere maŞallah

HoŞgeldınız ebush ve eyetkıner

benım kızında oldu baŞında pullanma ama konak olmadan kayboldu gıttıler cılttekı o kızarıklıklarda oldu sırtında onlarda kayboldu kendıĞılınden

slm kizlar
benim oglumun ne kadar hassas bir cildi var ya,
yuzundeki o putur putur kirmiziliklar nerdeyse gecti,
ama simdi vucuduna dogru yayilmaya basladi,
birde basinda pullanmalar oluyo, acaba konakmi degilmi bilmiyorum???

canım aynı benim kızda öyle yüzünde geçti vücudunda çıktı ama geçiyo telaş yapmaa o kaşında kafasında pullanma içinde saf zeytin yağı sür banyodan önce 15 20 dakika kalsın yumuşasın ince bebe tarağıyla tara banyosunu yaptır bi kaç kez yaparsan bu işlemi çabuk geçiyo
ÜzÜlme dİlaracım ama yetİyor demekkİ maŞallah kıznın resİmlerİ zayıf bİ bebek gİbİ gÖrÜnmÜyo 41 kere maŞallah

sağol canım benim sütüm azaldı farkındayım neden böyle olduda anlamış değilim herşeyi yiyorum boğazımıda kısmıyorum ama azz akşam üstü hele hiç doymuyo daha çok ağlıyo mama yapıyorum günde 1 2 kez mecburum aç bırakamam

diloşum sutun geliodur memenin dolgunluguna bakma yengem de emzirio yegenimi hala ve kucucuk memeleri bomboş dersin ama cocuk cektikçe akıyo agzına dolu dolu..det etme canım bebegin sutun olmsa zaten basar yaygarayı..

hurrem ins oglumunkide konak olmadan gecer, belki de konaktir suanda bilmiyorum
yarin yine doktora goturcem,
dilaracim denicem bakalim dedigini, nezamanda gecer acaba? yarina gecermi?
doktora goturmeye gerek kalmasa bari,

kızlar biz sağlık ocağına çıkıyoruz kızımın kaydını yaptırıyım bi muayne olsun gözündeki leke gitmedi onu bahane etcem hem bilgi alcam kilosuna bakcam baha,neyle sokağa çıkıcam ....hehehe

merhaba kıslar
bugun kontrolumuz vardı
,benım sut yaramıyor bızım yaramaza 600 gr almış bır ayda , boyu 5,5 cm uzamış .boyunda sorun yokta kılo çok az.dr eger önumuzdekı ayda böyle az alırsa mama da yıcez dedı

BıldıĞım kadarıyla 600 gr tam sınır ılsu yanı en az 600 gr alması lazımmıŞ bır ayda belkı ÖnÜmÜzdekı aya toplanır boyunun maŞallahı var ama allah nazarlardan saklasın

karencim bizim oğluşta il 20 gün çok uslu idi.sonra resmen huy değiştirdi.meğersem oğlumun ga zsancısı varmış.şimdi sab diye bir ilaç kullanıyoruz.çok iyi geldi.2 gündür maşallahı var gene.inşallah bozulmaz

huricim ben humana değilde hit diye bir marka kullandım.yapmadığım şey kalmadı.eskiye göre arttı.ama yine de çok değil.mamada veriyorum.bazen sütüm hiç gelmiyor.çekiyor çekiyor boş.sonra basıyor yaygarayı.60 cc olana kadar tek göğsümden bayağı bir uğraşıyorum.birde ne kadara aldın kanguruyu sorması ayıp

keşke benim göğsümden de o kadar süt çıksa. benim bir göğsümden 45 cc çıktı en fazla. diğerinden ise hemen hemen hiç çıkmıyor. ama ilk zamanlarda sadece 10 cc çıkıyordu. artış var. ama henüz bu artış bir işe yaramıyor.

simdi bebegimin kafasina bebe yagini surdum taradim bi kac saat sonra yikicam, acaba bos suyla mi yikicam yoksa bebe sampuaniylami yikicam?
birde kizlar ramazanda napcaksiniz oruc tutcakmisiniz? suanda sutum cok fazla yesemde yemesemde ayni, acaba oruc tutsam azalirmi?

hurrem ins oglumunkide konak olmadan gecer, belki de konaktir suanda bilmiyorum
yarin yine doktora goturcem,
dilaracim denicem bakalim dedigini, nezamanda gecer acaba? yarina gecermi?
doktora goturmeye gerek kalmasa bari,

canım 2 3 gün sürüyoo geçmesi ama korkma benim kızında fazlaydı hemde kaşlarında çok vardı geçtikaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…