2009 Temmuz Anneleri paylaşım alanı

masallah ipek bebeğe ne güzel kilo almış , benimkisi sıska sizinkilerin yanında :))))
o kangurulardan bende de var bende erken diye kullanmıyordum bende kullanıyım bari çok rahat ederiz .

Selam arkadaşlar...
Benim oğluşumun çok gazı var.Bende rezene veriyorum,eşim aktardan almıştı .Çok az verdiğim için mi acaba etkisini pek göremiyorum.Ne kadar vermek gerek acaba?1-1.5 çay kaşığı günde çok mu az? Gaz için başka yöntemler konuşulmuştur muhakkak ama oğluşum pek uyumadığı için (şu anda da bir yandan emziriyorum)forumu çok takip edemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim

oyy maşallah kuzumaaa yaramış sütünn 41 kere zaten sağlık ocaklarında baştan sağma muayne ediyolar seniki iyi bişeyler sormuş doktor bizim burdaki aşıyamı geldin dedi evet dedim çocukta bişey varmı dedi yoo dedim aldı elimden kağıdı imzaladı aşağı in aşısını yapsınlarrkötükedihüso

masallah ipek bebeğe ne güzel kilo almış , benimkisi sıska sizinkilerin yanında :))))
o kangurulardan bende de var bende erken diye kullanmıyordum bende kullanıyım bari çok rahat ederiz .

ben kanguruyla dün çıktım benimkide kfraftın çok rahat kızım içinde uyudu tam 40 dakika öylece iki büklüm nasıl uyunursaakaydirigubbakcemile3

ooooohhhh çok şükür bitti bea....bi saattir geçmişteyim...iki gün girmedik 10-15 sayfa geçmiş oldumafoldumben....hasta yavru ve annelere geçmiş olsun...allah yavrularımıza sağlık versin...bende ramazanda ne yapacağımı düşünüp duruyorum.....sütüm çok az anca yetiyo ama bir yandan da bir sürü tutmam gereken oruçlarım da var....allahım bi kolay yol göster...olmaz sa seneye hepsini tutaarım ...gerçi bi seneyi hep tutmam gerekecek....çok birikti borçlarım ....allah hepimizin yardımcısı olsunzemuszemusopuyorumnanaktan

canım milupanın rezene cayını al .günde 100 cc kadar içme hakkı var:))
100 cc ye tepeleme tatlı kasığıyla koy iyice calkala ılık bir şekilde oğluna ver. baya etkisini göreceksin. mesela sabah 50 cc verirsin aksam 50 cc baya rahatlatır.

canım ben hiç kızıma vermiyorum aktardan alıp kaynatıyorum sabah akşam birer su bardağı kendim içiyorum faydasını görüyorumm haliyle senin yediklerininde gaz yapmasını engeller ve bol süt yaparr birde günde 2 defa zinco veriyorum damla 5 saat arayla veriyorum kaydirigubbakcemile5

ben korse giymeye basladım kıslar 2 gündür
göbeğim oynamıyor artık güldüğümde yürüdüğümdezemuszemus
inş güzelce toplar.kom marka aldım tavsiye ederim acıtmıyor vucudunu.

Teşekkürler arkadaşlar...Birde şu kanguru meselesi var.Ben de aldım ama daha kullanmadım erken diye düşünüyordum.Peki erkek bebeklerde daha geç mi kullanılmalıymış?Mesela ne zaman kulanılabilir ?

Allah kavuştursun canım .. zor oluyo ilk günler ama sonra bebeğinle başbaşa kalmak kendini daha bi anne hissetmeni sağlıyo

gunaydın kızlar..bende kızımı uyuttum..dun bol bol misafirim vardı..cook yoruldum..ve bugun yine gelecekler var..off ya yalnız zor oluyo ..ben annemi isteriiiim

kolay gelsin canımmmmm... ahh annelerin yeri hiç dolmayacak sanırım ...........

" Tanrımmmmmm , hürrem ve o deli patronunun maceralarını mı okuycaz yine :1shok: " derrrrken işi bırakıyormuşsun , çok sevindim senin adına .. inşallah dilediğin zaman oradan şartları daha iyi bir yerde çalışma fırsatını yakalarsın canım ...

canımcım dr. bize bugün sütü sağdığımızda 60 cc vermemizi söyledi ( ki bugün oğluşum tam 1 aylık ve 3500 gr olmuş :asigim: )
sürekli sağıyor musun canım , emzirme durumu nasıl ??
sağmaktansa sürekli emzirmek sütü daha çok arttırıyormuş , aklında bulunsn canım yerimseniben
bu arada demresunun bahsettiği idrar poşeti değil kabı

ben korse giymeye basladım kıslar 2 gündür
göbeğim oynamıyor artık güldüğümde yürüdüğümdezemuszemus
inş güzelce toplar.kom marka aldım tavsiye ederim acıtmıyor vucudunu.

ben de almayı düşünüyorum, komun korsesi dersem bulabilirim her yerde diimi , model vs. numarası var mı ? nasıl bir materyelden yapılmış , sert mi esnek mi ?
ay o gülerken hophop hoplaması yok mu gören " müzik yok , bu deli karı niye göbek atıyo acaba " der :sinifsinif: kaydirigubbakcemile3

bulursun canım tabi , bedenleri var ona göre alıyosun .normal korse gibi değil zaten .esnek ve yumuşak bir kumaşı var.

sorma yürürken falan nasılda hopluyor, hamileyken bizim hiç bişeymiz yokmuş yahu bebeler çıktı içinden enkaz ortaya çıktıkaydirigubbakcemile5

merhaba canım.
takvımın cok hos bu yenı takvımler cok hosuma gıttı.:1hug:

sağol canımmmm , sana da yapalım bir tane yerimseniben
benim oğluşum da senin paşa gibi çoğu zaman :sm_confused:

ya evet su rezeneyi ne kadar veriosunuz bebelere kızlar?

akşamları 40 cc kadar falan veriyorum ben..kendimde günde 2 bardak kadar içiyorum...

Teşekkürler arkadaşlar...Birde şu kanguru meselesi var.Ben de aldım ama daha kullanmadım erken diye düşünüyordum.Peki erkek bebeklerde daha geç mi kullanılmalıymış?Mesela ne zaman kulanılabilir ?
erkek bebeklerin 2 aydan sonra kullanmalarını diye okumuştum bi yerde..

bulursun canım tabi , bedenleri var ona göre alıyosun .normal korse gibi değil zaten .esnek ve yumuşak bir kumaşı var.

sorma yürürken falan nasılda hopluyor, hamileyken bizim hiç bişeymiz yokmuş yahu bebeler çıktı içinden enkaz ortaya çıktıkaydirigubbakcemile5

bende bi korse var , geçmiş zaman niye aldıysam , heralde bi tedaviden sonra aldığım kiloları kmse farketmesin ve yine o malum soruyu ( ay yoksa hamile misinnnnnnnnnnn delikafaduldenalkisalkisalkis) sormasınlar diye almış olmalıyım i eet ,şimdi hatırladım ..
şöyle pop kısmından toplayıp yukarı kaldırıypo güya , bel kısmı nerdeyse göğüs altına kadar geliyor ve bacaklar da dizin yaklaşık yarım karış üstüne kada geliyyor ..
seninki nasıl , aynı korse mi değil mi , merak ettim bak şimdi fisfisfis
bende bir de fay hattı gib derin çatlaklar çıktı herrrrr yanımda , bacaklarımda özellikle
mafoldumben

star dust cüğüm sendne alıntı yapamıyorum çünkü benim yorumumm içine girip yazmışsın laelaelaelaelae 3,5 kilo kanguru için gerçekten az ben bile kızım kayboluyor içinde tedirgin oldum bugün sokalarda ama yarım saatten sonra alıştım....

birde sağlık ocağından dediler günde 20 dakka sokağa çıkaracaksın
zinconun yanında birde neydi oı m ile başlayan damla onu ver dedi.hergün banyo yaptır dedi...banyodan sonra yağ...

ha birde kızı yüzü koyun yatırdı bezinin üstüne bi patlak vurdu pooot diye.bunu yap buda çok rahatylatır gazı olduığunda dedi...şu an bizim kız papağan gibi omzumda yemek yapcaktım yollamadı beni mutfağa....

akşamları 40 cc kadar falan veriyorum ben..kendimde günde 2 bardak kadar içiyorum...

erkek bebeklerin 2 aydan sonra kullanmalarını diye okumuştum bi yerde..

bunu okuduğum ii oldu hurişim , o zaman biz 3. ay anca başlarız düşük doğm kilosuyla doğdğumuz için .. anca bugün 3500 olduk , deli gibi sevinçliyiz o yüzden delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…