- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
- Konu Sahibi BEYAZ MELEK
-
- #2.341
bende 120 cc sipariş ettim şimdilik yeter memnun kalırsam büyüğüne geçerimkaydirigubbakcemile5
kanguruyu 59 tl ye aldım..istanbul profilo alışveriş merkezinde KANZ var ordan aldım...memnunum çok sevdim...bugün sağlık ocağında doktora sordum sakıncası varmı diye asla kullanışlı bişeuy iyi yapmışsın hiç bir sakıncası yok dedi.25 günlük bebeğim..
bende dr brown kullanıyorum ondan da çok memnunum ...direk şapıratıyor...
gaz yapıyormu bilemem ama hiç hava yapmıyor içindeki mekanizma hava yapmasını engelliyor..çok güzel..
bu arada ipek bebek 4900 olmuş...boy 53 olmuş...herşey yolunda güzel...pazartesi aşımız var sağlık ocağında..rezeneyi verme dedi ...hıh desin banane vericem iştek....zinconun yanında metsil ver dedi....o kadar zati 2 saat sıra bekledim..bir daha muayneye götürmem oraya...sadece aşıları orda yaptırırım..
masallah ipek bebeğe ne güzel kilo almış , benimkisi sıska sizinkilerin yanında :))))
o kangurulardan bende de var bende erken diye kullanmıyordum bende kullanıyım bari çok rahat ederiz .
Selam arkadaşlar...
Benim oğluşumun çok gazı var.Bende rezene veriyorum,eşim aktardan almıştı .Çok az verdiğim için mi acaba etkisini pek göremiyorum.Ne kadar vermek gerek acaba?1-1.5 çay kaşığı günde çok mu az? Gaz için başka yöntemler konuşulmuştur muhakkak ama oğluşum pek uyumadığı için (şu anda da bir yandan emziriyorum)forumu çok takip edemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim
Selam arkadaşlar...
Benim oğluşumun çok gazı var.Bende rezene veriyorum,eşim aktardan almıştı .Çok az verdiğim için mi acaba etkisini pek göremiyorum.Ne kadar vermek gerek acaba?1-1.5 çay kaşığı günde çok mu az? Gaz için başka yöntemler konuşulmuştur muhakkak ama oğluşum pek uyumadığı için (şu anda da bir yandan emziriyorum)forumu çok takip edemiyorum.Yardımcı olursanız sevinirim
herkese merhaba
dun annemı yolcu ettık ve kaldık basbasa suan çınar uyuyo bende fırsat bu fırsat kahvaltı yapıyorum
ev ıssızlastı annem gıdınce alısınca cok üzülüyo ınsan neysekı 1 ay sonra abım gelıyo
sızler nasılsınız bebışler ıyıdır ınsallah
gunaydın kızlar..bende kızımı uyuttum..dun bol bol misafirim vardı..cook yoruldum..ve bugun yine gelecekler var..off ya yalnız zor oluyo ..ben annemi isteriiiim
ben bebeğim 23 günlükken başladım çalışmaya iş olunca geliyorum yoksa evdeyim emzirmeye gidiyorum 2 veya 3 defa sütümü bırakıoyrum bu ay son artık ayrılıyorum işten yerime eleman falan alındı evimde kızımla olucam inşallah
hoşgeldin karencim
hosbulduk hurremcim..gozunaydın canım işten ayrılıyosun demek..hurrem bende pompa ile sagıyorum sutumu ve sıfır dereceye atıorum..1-2 gun duabiliomuş..merak ettigim kac cc veriyosu melegine gunde..yani gunde kac cc sut vermek gerekir bebege?
tesekkurler canım..evet bende 3 gundur sagıyoum ve 15 dakikada 50-60 cc geliyo..sonradan artar umaım..
3 saatte bir sagmak mantıklı bencede..saklama poşeti olarak demresu medikal idrar poşetlerinn çok ucuz ve kullanıslı oldugunu yazmıstı..gercekten kaplar 69 ytl poşetler 30 civarı..bende b ara cıkabilirsem bunlara bakıcam..
ya senin kıza yorum yapamıyorum..
kardeşimle benim aramdan tam 6 sene var...tam diyorum aynı gün doğum günümüz ...6 yaşıma basacaktım beni annemin amcasına bıraktılar 1 hafta orda kaldım zaten hep bi yerlerde kalıyordum ben babam askerde ben 3 yaşında orda burda annem yatılı işte çocukluğum böyle geçmişti...
o gün doğum günüm 6 yaşına giriyorum babam elinde kırmızı lalelerle girdi içeri beni aldı sokağa çıkaracak... sandım benim doğum günüm gezmeye gidiyoruz elinde çiçekler (kadın her eyrde kadın 6 yaşında çocuk çiçeği napacaksa)gittik hastaneye meğersem kardeşim doğmuş çiçekler de ilgide anneme...sonra ben halama gidiyorum 3-4- gün kalıyorum ne soran var ne çağıran derken teyzeme ,dayıma,yengeme...artık evini yabancılayan bi kız olup çıktım baktım onlarda sormuyolar...evlenene kadar hep bi yerlerde kaldım...evim sanki evim değildi....ne zaman geliyosun gel artık evine diyende olmadığı için ...belkide annemle koğpukluğum o dönemlerde kalmadır...dikat et derim ben...
çok etkilendim ya ...... ve bence son yazdığında çok haklısın ...ve inanıyorum dahası biliyoruz ki sen mükemmel bir annesin , kızın çok şanslı , bunu büyüyünce anlayacak ...
birde hasta olursak ay ben hep onu düşünüyorum almadığım bi o poşetlerden kaldı alıcam ....grip olursam hasta olursam kızıma sütümü veremem diye ...
dediğin çok mantıklı , özellikle hastalandığımız zaman zuladaki sütleri vermek çok iyi olur .. o arada da ilaç-antibiyotik neyin gerkeirse kullanabilir , çabucak toparlanırız hihoyyyt
benimkide çoğaldı artık 60 cc hemencik sağınca geliyor önceden hemen gelmezdi..süt arttırıcı bişeyler yiycen demekki..humana stil bana çok iyi geldi onu bi içiyorum 10 dakka sonra tankerler taşmaya başlıyor kızada yetiyor biberonuda fullüyorum maşallah...
klava: maşallah de maşallah deeeeeeeeeeee
günde kaç kere sağıyorsun şeker ?? sabah sağdığında daha çok çıkıyor , tecrübeyle sabit yerimseniben
ama o zaman da emzirmeye pek süt kalmıyor viyyyaakkkkkk deyince
bu arada en kaliteli-yağlı -doyurucu süt sabaha karşı gelen sütmüş , o zamanı kaçırmayıp emzirmeliymiş , bir ark söylemişti ..
bu arada kızlar deli gibi meme uçlarım kaşınıyor....kaydirigubbakcemile3 tırmalayasım geliyor deli olucam bazen bi kaşınıyor böyle tatlı tatlı çıldırıyorum...
bu arada birde dün akşam gittim kraft ın kangurusunu aldım milan...süper bi kanguru çok beğendim çookk.
güle güle iyi günlerde kullanın canım . ben de alıcam , chicconun bir modeli var güneş-rüzgar siperlikli felan , ama sanırım biz annnnca gelecek ay kullanabiliriz , çünkü anca 3,5 kg.yu gördük bugün opuyorumnanaktan :Saruboceq:
ben korse giymeye basladım kıslar 2 gündür
göbeğim oynamıyor artık güldüğümde yürüdüğümdezemuszemus
inş güzelce toplar.kom marka aldım tavsiye ederim acıtmıyor vucudunu.
merhaba canım.
takvımın cok hos bu yenı takvımler cok hosuma gıttı.:1hug:
ne zaman nete gırsem benım oglan aglamaya baslıyor.
aksamlarıda tam yemek yıyecegımız zaman aglıyor.sankı hıssedıyor gıbı.kaydirigubbakcemile3
sızınkılerde öylemı?
bu aralar hıc nete gıremıyorum.ayy yıne basladı aglamaya..kaydirigubbakcemile
Selam arkadaşlar...
ya evet su rezeneyi ne kadar veriosunuz bebelere kızlar?
erkek bebeklerin 2 aydan sonra kullanmalarını diye okumuştum bi yerde..Teşekkürler arkadaşlar...Birde şu kanguru meselesi var.Ben de aldım ama daha kullanmadım erken diye düşünüyordum.Peki erkek bebeklerde daha geç mi kullanılmalıymış?Mesela ne zaman kulanılabilir ?
bulursun canım tabi , bedenleri var ona göre alıyosun .normal korse gibi değil zaten .esnek ve yumuşak bir kumaşı var.
sorma yürürken falan nasılda hopluyor, hamileyken bizim hiç bişeymiz yokmuş yahu bebeler çıktı içinden enkaz ortaya çıktıkaydirigubbakcemile5
akşamları 40 cc kadar falan veriyorum ben..kendimde günde 2 bardak kadar içiyorum...
erkek bebeklerin 2 aydan sonra kullanmalarını diye okumuştum bi yerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?